Rayhanprayoga's Instagram Audience Analytics and Demographics

@rayhanprayoga

Hong Kong

Dokter Muda UGM πŸ’‰ πŸ“Based in Yogyakarta πŸ“©
rayβ–“β–“β–“β–“β–“@yahoo.com
Hong Kong|
Hong Kong

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

1

Paid Campaign Count

1

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF RAYHANPRAYOGA

Average engagement rate on the posts is around 2.70%. The average number of likes per post is 542 and the average number of comments is 12.

60.78% of the followers that engaged with rayhanprayoga regularly are from Indonesia, followed by Malaysia at 9.8% and Japan at 7.84%. In summary, the top 5 countries of rayhanprayoga's posts engager are coming from Indonesia, Malaysia, Japan, Singapore, United States.

Rayhanprayoga loves posting about Travel, Game, Fashion, Technology, Photography, Food & Drink.

Check rayhanprayoga's audience demography. This analytics report shows rayhanprayoga's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
20,205
Avg Likes
542
Avg Comments
12
Posts
590
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR RAYHANPRAYOGA

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF RAYHANPRAYOGA

  • Indonesia 60.78 %
  • Malaysia 9.8 %
  • Japan 7.84 %
  • Singapore 3.92 %
  • United States 3.92 %

RECENT PHOTOGRAPHS

RECENT POSTS

976 29

β€œNot all heroes wears caps, some wear stethoscopes”

333 7

Pernah gak sih makan di atas genteng? Eh maksudnya makan makanan yang di atas genteng? 🀣

644 16

Ijo ijo seger πŸ₯¬πŸ₯’πŸ₯¦πŸπŸŒ³πŸŒ΄πŸŒ²πŸŒ±πŸŒ΅πŸŒΏπŸƒπŸ€β˜˜οΈπŸ²πŸ‰πŸŒ΅

696 27

Tiba-tiba ngidam pengen yang manis-manis! Mager keluar, untung ada @GrabFoodID πŸ˜† . Langsung deh mesen red velvet cake sama kue yang lain. Gak lupa ucapin rasa terima kasih ke babang drivernya. Yang udah rela menerjang panas demi ngidamnya aku. Bukan ucapan biasa!! Tapi pake pantun (swipe buat liat isi chatnya)πŸ‘ŒπŸΌPas nyampe drivernya senyum-senyum sendiri ngantarin makananπŸ˜‚ . Si yuyu kedatangan bebeb I lop yu babang grab πŸ˜† . Kalian harus ikutan juga #GFSeptemberGembira ! Karena Ada hadiah 2 iPhone XS dan 3 Samsung Galaxy A8! Mantul!!! . Caranya gampangγ…€γ…€γ…€γ…€γ…€γ…€ 1. Pesan menu apapun di GrabFood 2. Chat Mitra Pengemudi-mu dan ucapkan terima kasih versi-mu 3. Capture chat kamu dan share menu kmu di IG 4. Tag @GrabFoodID dengan hashtag #GFSeptemberGembira 5. Periode kontes hingga tanggal 30 September 2019 . Monggo ikutan juga @febbisr @indriutari @sannymf @ratihmpr @ardsyh #ngegrabfood #GFSeptemberGembira #GrabFoodID

526 7

One of my fav place to enjoy sunset! Thank you @queenofthesouth_resort πŸŒ…πŸŒ…πŸŒ…

1,048 24

Alhamdulillah! Resmi selesai stase ilmu penyakit dalam πŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌ good job 18101-18102

747 23

Kalo lihat udara di jogja apalagi di sekitaran pantai Bawaannya seger banget! Langit cerah. Gaada namanya asap . Jadi kepikiran sama bencana asap yang menimpa di pulau sumatra dan kalimantan. Semoga bencana asapnya cepat teratasi. Tetap jaga kesehatan buat warga disana

244 0

Weekend gateaway

310 3

Akhir akhir ini aku concern sama apa yang aku makan. Soalnya BB udah mulai gak ke kontrol. Iseng iseng ketemu website jagapati.com ! Eh ternyata isinya ada banyak pilihan snack dan makanan sehat, langsung pesen deh! . Kebetulan aku milih produk terbaru mereka Casagrata Low Calories , snack enak cocok buat diet. Tanpa bahan pengawet dan pewarna buatan. Rasanya gurih dan crunchy banget! Kalian harus pada cobaπŸ˜„ . Yuk cobain @casagrata.id atau mau produk sehat lainnya cek @jagapatidotcom πŸ™ŒπŸΌ #jagapatixCasagrata #betterlifestyle

270 0

496 7

Lah udah di bali aja

421 4

Ini senjaku, mana senjamu?

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Hong Kong to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

9.9K
-
0.01 %
Hong Kong Art, Modeling
6.8K
57 / post
0.01 %
Hong Kong Design, Celebrities, Fashion
9.5K
82 / post
3.10 %
Hong Kong Health & Fitness
117.5K
-
2.50 %
Hong Kong Travel, Photography, Fashion
4.1K
-
0.30 %
Hong Kong Fashion, Styling, Lifestyle
25.1K
1K / post
9.30 %
Hong Kong Modeling, Film, Music & Books
37.6K
265 / post
0.50 %
Hong Kong Modeling, Fashion, Architecture, Nature & Outdoors, Photography
1.5K
-
25.40 %
Hong Kong Fashion, Health & Fitness, Travel, Nature & Outdoors
3.5K
84 / post
0.02 %
Hong Kong Celebrities
74.7K
-
0.70 %
Hong Kong Food, Cooking
1.9K
113 / post
0.06 %
Hong Kong Photography, Celebrities
12.6K
516 / post
0.04 %
Hong Kong Celebrities, Technology
5.5K
178 / post
4.30 %
Hong Kong Cooking, Health & Fitness, Food & Drink
2.1K
-
8.50 %
Hong Kong Soccer, Photography, Travel
25.2K
-
0.80 %
Hong Kong