Angelicamanopo's Instagram Audience Analytics and Demographics

@angelicamanopo

Australia

Panasonic Beauty Brand Ambassador Content Creator | MC
fel▓▓▓▓▓@gmail.com
Abadi
Australia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

1

Paid Campaign Count

2

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ANGELICAMANOPO

69.4% of angelicamanopo's followers are female and 30.6% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.50%. The average number of likes per post is 333 and the average number of comments is 14.

45.45% of the followers that engaged with angelicamanopo regularly are from Indonesia, followed by United States at 18.18% and India at 9.09%. In summary, the top 5 countries of angelicamanopo's posts engager are coming from Indonesia, United States, India, Armenia, Netherlands.

Angelicamanopo loves posting about Art, Celebrities, Design, Education, Film, Music & Books, Hair & Beauty, Health & Fitness, Food & Drink, Humor, Nature & Outdoors, Photography, Travel, Technology, Fashion, Cooking.

Check angelicamanopo's audience demography. This analytics report shows angelicamanopo's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
68,089
Avg Likes
333
Avg Comments
14
Posts
426
Global Rank
523,822
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR ANGELICAMANOPO

Female
69.4 %
Male
30.6 %

AUDIENCE INTERESTS OF ANGELICAMANOPO

  • Photography 62.41 %
  • Travel & Tourism 56.34 %
  • Beauty & Fashion 55.92 %
  • Art & Design 49.46 %
  • Business & Careers 40.06 %
  • Sports 40.06 %
  • Music 36.64 %
  • Entertainment 35.51 %
  • Movies and TV 35.29 %
  • Children & Family 35.23 %
  • Restaurants, Food & Grocery 34.32 %
  • Technology & Science 33.41 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 33.41 %

AUDIENCE COUNTRIES OF ANGELICAMANOPO

  • Indonesia 45.45 %
  • United States 18.18 %
  • India 9.09 %
  • Armenia 9.09 %
  • Netherlands 4.55 %

RECENT POSTS

151 12

#GIVEAWAY ALERT 🚫🚫 . . Happy Friday guys, Seperti janjiku minggu lalu hari ini aku akan giveaway produk beauty kolaborasi dengan @neuffa. Nah Cara dapetin giveaway produk dari brand Holika-holika, Elshe skin, Missha, Neogen dan SNP yang harganya up to 1.000.000 IDR gimana ??? ikutin rules di bawah ini yaa . . Rulesnya : 1. Follow aku @angelicamanopo dan @neuffa 2. Comment kenapa kamu mau dapetin produk yang ada di di foto ini, jangan lupa tag 3 orang sahabat-sahabat kamu ! 3. Share post aku ini di IG story kalian, jangan lupa tag aku @angelicamanopo dan @neuffa 4. Harus pake IG pribadi yaa jangan online shop 5. Jangan lupa spam aku juga sama IG nya @neuffa biar kita hafal sama kalian hihi 6. Aku akan pilih Giveawaynya di tanggal 11 October 2019 ini yaa!! jadi tetap semangat komen ya guyss 7. Yang paling PENTING !!! Jangan di PRIVATE account IG nya ya luvvv . . GOOD LUCKKKK 💕💕 #giveaway #beautyproducts #giveawayalert

380 24

To Celebrate Breast Cancer Awareness in this month, aku mengikuti @kadokita_id Influencer Camp bersama @mavenfulindonesia dan @bartega.studio di @kunstring . . Guys Indonesia merupakan salah satu negara dengan penderita breast cancer terbanyakan di Asia. So please take care of your body, sering periksa kondisi tubuhmu apakah terjadi perbedaan atau tidak, btw penderita breast cancer bukan hanya perempuan saja ya laki-laki juga ada. . . So i made this painting ! Dan akan aku lelang untuk Charity ke yayasan @lovepinkindonesia, Yang tertarik untuk beli langsung bisa kontak DM aku atau temen-temen bisa juga ikut berpatisi dalam Charity ini dengan cara menyumbangkan dana dari tanggal 1 - 27 Oktober 2019 ini dengan ketik -> Kitabisa.com/kadountuklovepink (min Rp 10.000,-) . . I support Breast Cancer Survivor , Are you ? #BreastCancerAwareness #experiencebartega

479 21

Mumpung weekend, sekalian belanja cemilan di Alfamart, trus sekalian deh isi saldo link aja di Alfamidi ternyata tiap weekend bisa dapetin cashback 10% . Gak perlu worry deh @linkaja kehabisan saldo, karna isi saldo link aja bisa di Alfamart, indomaret, alfamidi, familymart dan don+don! Untuk tau lebih lanjut di @linkaja dan langsung install aplikasinya yuk #PakeLinkAja

304 3

Kamu pernah gak sih mikir kalau jadi perempuan itu gak gampang? Harus peduli sama penampilan kita, harus di rawat, dan di jaga. Aku biasakan untuk minum susu di pagi hari, selain bisa membantu kulit terlihat lebih glowing, susu juga bisa membantu memperkuat tulang kita. Nah, untuk perawatan dari luar pastinya aku gunakan @PanasonicbeautyID Nanoe Hairdryer NA98 untuk melembabkan kulit wajah dan kulit kepala. #PanasonicBeautyID #PanasonicNA98 #MorningNanoe #Loveyourselfbebeautiful #PanasonicBeautyBrandAmbassador"

267 13

Jumat sampai Minggu ini aku ada booth Preloved dari baju, makeup , accesories, tas dll. Bersama beberapa influencer lain di Mall of Indonesia, Kelapa Gading 💃🏻💃🏻 Don't miss it, because this is your very last chance! Good deal guaranteed! Friday, 13 - 15 September 2019 Starting from 10.00 - 22.00 at Urban Park area, Ground Floor Remember shoppers, #bringyourownbag Let's contribute to make this earth a better place to live #moi #mallofindonesia #moifleamarket #prelovedbazaar #selebgram #selebgrambazaar #preloved #shoppreloved #selebgramindonesia #bazaarjakarta #bazaar

422 19

Aku sesuka itu sama makeup natural glowing yang menonjolkan kulit wajah sehat terawat, makanya langsung jatuh cinta banget sama koleksi PIXY "Make It Glow" yang enteng banget di wajah, tahan lama dan punya hasil coverage banget dan tetap glowing 😍😍 Favourite aku PIXY Make It Glow Beauty Skin Primer & PIXY Make It Glow Dewy Cushion, kalian udah pernah cobain ? . . . #IamAGlowGetter #PIXYMakeItGlow @pixycosmetics @beautynesia.id

474 18

Sometimes I just look up, smile and say, "I know that was You, Thank you" . . . Happy Sunday 💕💕💕

740 19

Happy Birthday to my special man @indramawu ❤️❤️ The journey of life has never been smooth – it is full of ups and downs. But I pray that the Lord lights your path wherever you go and allows you see success all the time. It's the second year we celebrate your birthday together, let's repeat it thousand times together 🎉🎉

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Australia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

3.8K
77 / post
1.10 %
Australia Photography
6.5K
91 / post
0.70 %
Australia Art, Piercing, Nature & Outdoors, Film, Music & Books, Photography
122.3K
-
0.70 %
Australia Riders, Skateboarding
5.1K
124 / post
2.60 %
Australia Fashion
209.5K
-
0.20 %
Australia Events, Fashion, Art
1.6K
103 / post
5.50 %
Australia Photography, Nature & Outdoors, Architecture, Travel
1.1K
125 / post
8.60 %
Australia Fashion, Hair & Beauty, Celebrities, Design
1K
36 / post
3.60 %
Australia Celebrities
51.6K
-
1.70 %
Australia Food, Moms
57.8K
-
-
Australia Modeling, Publishing
10.1K
-
3.00 %
Australia Events, Fashion, Shopping, Lifestyle
17.4K
-
2.20 %
Australia
107.9K
2K / post
2.60 %
Australia Modeling, Photography
12.9K
75 / post
0.10 %
Australia Fashion, Lifestyle
3.3K
92 / post
1.80 %
Australia Art, Architecture, Design