ChillMacau
丘Chill 🍸Chill Out & Drink🍻 ☎️ :2826 6276 A.D. :澳門筷子基綠揚花園第三座地下O,P鋪
-% od pratitelja @chillmacau su žene i -% su muškarci. Prosječna stopa angažmana na objavama je oko 1%. Prosječan broj lajkova po objavi je 20 i prosječan broj komentara je 3.
@chillmacau voli objavljivati oZabava i glazba.
2,579
Pratioci
1%
Stopa uključenosti
23
Uključenost po objavi
20
Prosek sviđanja po objavi
3
Prosek komentara po objavi
-
Svetski poredak
-
Poredak država
-
Poredak kategorije
Trendovi rasta pratilaca i objava
Trendovi rasta stope uključenosti
Pol publike
Dominantna dobna grupa
Interesi
Omeni - nalozima
Omeni - heštegovi
24
12
Stopa uključenosti
Lajkovi i komentari
Važni uticajni lјudi
Afinitet brendove publike
Nedavne objave
* Autorska prava: Kreatori sadržaja podrazumevano su vlasnici autorskih prava. Ove informacije, uključujući slike, tekstove, video zapise, objave i profile, objavljeni su na javnim domenima i odgovarajućim društvenim medijima za javno pregledanje.
Često postavljana pitanja: Instagram Statistika i Insighti za @chillmacau
Kako mogu pristupiti statistici i analitici za Instagram za @chillmacau?
StarNgage nudi sveobuhvatne analitičke izvještaje koji pružaju ključne metrike i insights kako biste potpuno razumjeli @chillmacau. Možete istražiti različite aspekte, uključujući statistiku pratitelja na Instagram, kao što su rast pratitelja i objava, Stopa angažmana i njezin rast. Dodatno, možete pristupiti informacijama o prosječnom broju lajkova i komentara po objavi, uvid u demografiju vaših pratitelja ili publike, podatke o afilijaciji brandova, spominjanja relevantnih hashtagova, sličnih računa i najnovijih objava.
Koji je trenutni broj pratitelja za @chillmacau na Instagram?
Prema posljednjem ažuriranju, @chillmacau je stekao posvećeno pratiteljstvo od 2,579 pratitelja na Instagram.
Koji insights i analitika su uključeni u puni izvještaj za @chillmacau na Instagram?
Naš potpuni analitički izvještaj na Instagram pruža sveobuhvatan pregled @chillmacau na Instagram. Ovaj izvještaj uključuje detaljne informacije o rastu pratitelja tijekom vremena, metrikama angažmana i frekvenciji objava, kako na tjednoj tako i na mjesečnoj razini. Za pristup ovom temeljitom izvješću, molimo vas da se registrirate i stvorite novi StarNgage račun ili se prijavite na postojeći račun.
Mogu li pratiti kako se stopa angažmana u @chillmacau razvijala na Instagram?
Da, StarNgage alati za analitiku omogućuju vam praćenje razvoja stope angažmana u @chillmacau na Instagram tijekom vremena. Ti podaci pomažu vam procijeniti učinkovitost strategija angažmana u @chillmacau.
Kako mogu razumjeti demografiju publike @chillmacau na Instagram?
Dobivanje uvida u demografiju publike @chillmacau na Instagram može biti izuzetno vrijedno. Omogućuje vam da prilagodite svoje sadržaje i marketinške strategije influencera kako biste bolje rezonirali s pratiteljima @chillmacau, jer ćete imati informacije o njihovoj dobi, spolu, lokaciji i interesima.
Kako mogu iskoristiti podatke o afinitetu branda za poboljšanje marketinške strategije na Instagram s @chillmacau?
Podaci o afinitetu branda su moćan alat da biste shvatili koje su marke ili proizvodi najzanimljiviji vašoj publici. Ove informacije mogu vam pomoći u vođenju suradnje sadržaja i partnerstava na Instagram, unapređujući vašu angažiranost s ciljanom publikom.