Kinder- en sportdiëtisten @plantaardige_sportdietist 🌱 alles over vegan en whole food plant based voeding 📍 Amsterdam & online, gratis intake👇🏽
-% ของผู้ติดตาม @sistersaboutfood เป็นเพศหญิงและ -% เป็นเพศชาย อัตราการแลกเปลี่ยนเฉลี่ยบนโพสต์อยู่ที่ประมาณ 0.96% จำนวนไลค์เฉลี่ยต่อโพสต์คือ 63 และจำนวนความคิดเห็นเฉลี่ยคือ 6.
@sistersaboutfood รักการโพสต์เกี่ยวกับอาหาร, ยานพาหนะ, อาหารและเครื่องดื่ม, การทำอาหาร, อาหารและเครื่องดื่ม, สุขภาพและฟิตเนส.
9,388
ผู้ติดตาม
0.96%
อัตราการมีส่วนร่วม
69
การมีส่วนร่วมต่อโพสต์
63
ความถูกใจต่อโพสต์เฉลี่ยต่อโพสต์
6
ความคิดเห็นต่อโพสต์เฉลี่ยต่อโพสต์
241,459
อันดับทั่วโลก
-
อันดับประเทศ
-
อันดับหมวดหมู่
รายการเติบโตผู้ติดตามและโพสต์
รายการเปลี่ยนแปลงอัตราการมีส่วนร่วม
เพศกลุ่มเป้าหมาย
กลุ่มเป้าหมายอายุที่เป็นความเอี่ยงฤทธิ์
ความสนใจ
การกล่าวถึง - บัญชี
การกล่าวถึง - แฮชแท็ก
2
อัตราการมีส่วนร่วม
ความถูกใจและความคิดเห็น
นักมีอิทธิพลที่สำคัญ
ความนิยมของกลุ่มเป้าหมายต่อแบรนด์
บัญชีที่คล้ายกัน
โพสต์ล่าสุด
Er zijn de afgelopen tijd super veel nieuwe volgers bijgekomen, super welkom!💚 Voor iedereen die is gaan volgen een korte introductie wie ik ben: • Ik ben Nadine, plantaardig kinder- én sportdiëtist en founder van Sisters about Food. Sinds mijn afstuderen zijn wij gespecialiseerd in plantaardige voeding en kinder- & sportdiëtetiek 🤓 • Mijn missie is om mensen te helpen bij het ontwikkelen van een duurzaam voedingspatroon waarmee je gezond oud kunt worden 🌱 • Sisters about Food begon oorspronkelijk als blog samen met mijn zus Eline in 2013 (waaay back!). Zij is ook kinderdiëtist en werkt vooral achter de schermen van saf ✍️ • Volgende maand laat ik mijn twintiger jaren achter mij en word ik 30 🥳 • In december ben ik moeder geworden van een dochtertje, Noé June Zoet. Haar achternaam belooft dat ze een echte zoetekauw wordt🍌 • Ik woon in Amsterdam en ben een echt gezelschapsmens. Ik geniet ervan om in de drukte van de stad te wonen. Het geven van consulten geeft me daarom veel voldoening omdat je direct in contact staat met iemand en diegene helpt met een van de meest essentiële zaken in het leven; gezondheid! Ondanks dat ik de meeste consulten online vanuit huis doe, kun je ook bij ons op de praktijk langskomen in de Jordaan🏠 • Sinds ik borstvoeding geef eet ik de hele dag door (ook weleens ‘s nachts na een voeding)🤱🏽 • Vaak genoeg heb ik helemaal geen zin om te koken en flats dan vaak iets simpels in elkaar, het hoeft niet altijd veel werk te zijn👩🏽‍🍳 • Op dit moment werk ik heel hard aan een nieuw Sisters about Food project (new parents stay tuned!) • Groen is mijn lievelingskleur: ik heb een hele groene keuken, de bakfiets.. wat eigenlijk niet 💚 • Ik ben Nederlands, Portugees en daar blijft het niet bij haha 🇵🇹🇳🇱 • Sporten vind ik heerlijk, maar doe ik helaas veel te weinig sinds ik mama ben 🏃🏽‍♀️ • Ik hou van avontuurlijke reizen. Deze zomer gaan we weer met een busje weg, voor het eerst mét baby! 🚐 • Ik ben geobsedeerd over onderwerpen als whole food plant-based eten, opvoeding, zwangerschappen, ouderschap en duurzaamheid. Ik ben benieuwd wie jullie zijn & wat jullie graag nog meer van Sisters about Food willen zien!
140
5
Van cliënten krijgen we vaak vragen over jodium bij een plantaardig dieet. Eerder hebben wij een artikel geschreven over jodium bij een plantaardige voeding. Het advies daarbij was om, indien je geen/weinig (gecodeerd) brood eet om dan een supplement of gejodeerd zout te gebruiken. Bij een tekort aan jodium kan de schildklier trager werken en opzwellen. Er ontstaat een struma, die zorgt voor klachten als gewichtstoename, het veel koud hebben, traagheid en obstipatie.Bij een overschot kan de schildklier vergroten en overgestimuleerd raken. Hierdoor ontstaan klachten als diarree, gewichtsverlies bij goede eetlust, hartkloppingen en nervositeit. Het enige natuurlijke en plantaardige voedingsbron waar jodium in zit is zeewier. Kan je dan niet gewoon dagelijks of wekelijks zeewier eten om aan je jodium behoefte te voldoen? Het makkelijke antwoord zou zijn; Ja, maar helaas is het verhaal achter het jodiumgehalte van zeewier niet eenvoudig. De hoeveelheden jodium in zeewierproducten kan sterk verschillen. In de meeste zeewierproducten zijn de gehaltes zo hoog dat je snel de aanvaardbare bovenschens aantikt. Neem bijvoorbeeld Kelp; met 7553 mcg jodium per 100 gram levert het 5035% van de ADH. Nori levert 1200 mcg jodium per 100 gram, 800% van de ADH en wakame 3900 mcg per 100 gram, 2600% van de ADH. Gelukkig eten we zeewier vaak niet in zulke aantallen. Echter blijft het wel belangrijk dit in je achterhoofd te houden wanneer je regelmatig zeewier eet. Veel zeewierproducten zijn onvoldoende getest op de exacte hoeveelheid jodium die erin zit. Je weet in dit geval dus niet zeker of je voldoende, teveel of te weinig jodium uit het desbetreffende product haalt. Bijvoorbeeld; het gehalte jodium in kelp varieert sterk en een hoog gehalte zit mogelijk zelfs tegen de maximaal aanvaardbare bovengrens aan. Dit geldt ook wanneer je een jodium supplement op basis van kelp zou gebruiken. Betekent dit nou dat je nu nooit meer zeewier moet eten? Nee natuurlijk niet. Wanneer je zeewier niet dagelijkse consumeert, is dit geen probleem. Maar voor je jodiuminname is het goed om niet enkel afhankelijk te zijn van zeewier omdat dit een wat minder betrouwbare bron van jodium is.
10
0
Eet je vegan en ben je zwanger?🤰🏽 Zo zorg je dat je voldoende ijzer binnenkrijgt👇🏽 Ijzer is een belangrijk mineraal die we uit onze voeding halen en waarvan een gezond lichaam enige voorraad heeft opgebouwd. Ijzer is nodig om het eiwit hemoglobine aan te maken zodat zuurstof van de longen naar alle cellen van ons lichaam vervoerd kan worden. Tijdens de zwangerschap verbuik je ijzer om de groei van de baby mogelijk te maken. Dit kan leiden tot een lager ijzergehalte bij de zwangere vrouw. In het laatste trimester wordt bovendien ook een ijzervoorraad aangelegd bij de baby voor de eerste 6 maanden. Door te weinig ijzer in de voeding kan een ijzergebreksanemie ontstaan (bloedarmoede door ijzergebrek). Hierdoor gaat er minder zuurstof naar je cellen en kun je je moe voelen. Een lichte of tijdelijke vorm van een ijzertekort kan meestal geen kwaad, maar wanneer dit te lang aanhoudt kan het leiden tot een laag geboortegewicht of vroeggeboorte. Eet daarom tijdens de gehele zwangerschap dagelijks ijzerrijke voedingsmiddelen. Het nemen van een supplement is niet perse nodig. Kies voedingsmiddelen zoals volkoren granen (brood, quinoa, volkoren pasta/couscous en zilvervliesrijst), gedroogd fruit (zoals pruimen en abrikozen), peulvruchten, aardappelen, noten, pindakaas en zaden, groenten en in het bijzonder donkergroene bladgroenten (spinazie, boerenkool en rucola). Eet ook vitamine C rijke voedingsmiddelen. Deze bevorderen de ijzeropname. Denk aan fruit zoals sinaasappel, limoen, citroen, maar ook groenten zoals broccoli, wortel en paprika. TIPS - Eet groenten en fruit op hetzelfde moment als wanneer je ijzerrijke voedingsmiddelen eet. Combineer bijv. een handje noten als tussendoortje met een stuk fruit en serveer een limoen- of citroenpartje bij een curry en mexicaanse bonenschotel.  - maak er een gewoonte van dagelijks zaden, pitten of noten toe te voegen aan het ontbijt. - voeg dagelijks bladgroenten bij de lunch en/of het avondeten eten of doe bijvoorbeeld wat (diepvries)spinazie door curry’s doen. - Denk ook aan het toevoegen van peulvruchten zoals linzen, kikkererwten, tofu of tempeh. Dit laatste draagt ook bij aan de eiwitinname.
32
1
Today’s lunch: belegde boterhammen met avocado & pindakaas voor mama én Noé (voor haar geroosterd) De afgelopen weken merkten we dat Noé graag zelf controle houdt over wat ze in haar mondje stopt (ze vind een lepeltje niet altijd leuk). Ze wordt er zó enthousiast van!🤩 Met de Rapley methode introduceer je vaste voeding door je kindje zelf eten in zijn/haar mond te laten stoppen. Het leuke aan deze lunch is dat Noé eigenlijk gewoon met mij mee eet. Met Rapley bespaar je tijd, omdat je geen apart babyhapje hoeft klaar te maken (ook goedkoper, win-win) en je baby kan vanaf het begin al deel uitmaken van gezinsmaaltijden, wat onder andere de familieband versterkt en de ontwikkeling van sociale eetgewoonten bevordert. Vanaf ongeveer 6 maanden kun je starten met Rapley. Wel zijn er een aantal voorwaarden, waaronder het goed rechtop kunnen zitten. Ook is Rapley niet altijd voor elke baby geschikt. Verdiep je dus wel goed in deze methode voor je begint. Wij helpen je hier ook graag bij (wordt volledig vergoed, want voor kinderen geldt geen eigen risico). In ieder geval een aantal dingen die je kunt volgen als je net met de Rapley-methode start: 1. Eet samen met je baby aan tafel en voed je baby niet apart. De baby ziet wat jij doet en kan je na doen. 2. Geef het eten in langwerpige stukken die zacht zijn en je baby makkelijk vast kan houden (vuistgrootte zodat niet 1 stuk in de mond past). Gestoomde broccoli / bloemkool is bijvoorbeeld handig met stronkjes omdat je baby deze goed kan vasthouden. Kleinere fruitsoorten kun je het best in kleine stukjes snijden. We hebben in onze praktijk handige schema’s ontwikkeld voor het klaarmaken van groente en fruit op z’n Rapley’s. 3. Leg het eten bijvoorbeeld op een eetblad van een kinderstoel, zonder bord. Je baby kan het eten dan zelf goed oppakken.
20
0
What I eat in a day (door onze plant-based diëtist Manon) 🌱 Ben je benieuwd wat een (plantaardige) diëtist eet op een dag? Vandaag delen we het eetdagboekje van Manon. “Ik begin de dag eigenlijk altijd met koffie. Dit keer met een scheutje havermelk erin. Daarna was het tijd voor een ontbijtje. Ik had deze dag de hele ochtend consulten en kies dan voor een ontbijt waar ik tot de lunch mee doorkom. Dit keer een heerlijke bowl met ongezoete sojayoghurt, homemade granola, banaan, blauwe bessen en amandelpasta. Tussen de consulten door was het rond half 11 tijd voor een tweede kopje koffie. De lunch was een restje pasta van de avond ervoor. Deze pasta was gemaakt met geroosterde groente, vegan kipstuckjes en volkoren pasta met een saus van tomaten, edelgistvlokken en cashewnoten om het romig te maken. Tussen de lunch en het avondeten neem ik (meestal) een tussendoortje. Meestal is dit iets van fruit en/of noten, rijstwafels met beleg of een smoothie. Dit keer een appel en gemengde noten terwijl ik voedingsadviezen aan het uitwerken was. Voor het avondeten een lekker stir-fry met (veel!) groente, vegan zalm, quinoa en een topping van witte en zwarte sesamzaadjes. Na het avondeten heb ik gesport en daarna nam ik nog een eiwitshake en een stukje chocolade. Soms probeer ik nog iets te eten waar eiwitten in zitten zoals plantaardige yoghurt of kwark maar op andere dagen kies ik voor gemak en maak ik even snel een shake. Dit is maar een voorbeeld, elke dag is anders! Ik meet en weeg eigenlijk nooit iets af en probeer naar mijn lichaam te luisteren wat het nodig heeft. Wil jij ook meer grip op je (basis)voeding, plantaardig(er) eten of bijvoorbeeld leren begrijpen wat je lichaam nodig heeft en hiernaar kunnen luisteren? Ik help je super graag bij, neem contact op via onze website voor een korte gratis kennismaking of neem telefonisch contact op👩🏽‍💻
30
0
Suikers onder de 2 jaar?! Vermijd deze liever! We hebben van nature een voorkeur voor zoete smaken en een afkeur voor bittere smaken, dit zie je goed terug bij (jonge) kinderen. Misschien heb je al weleens gemerkt dat je baby soms bepaalde groenten weigert, maar juist veel soorten fruit die je aanbiedt wél wilt eten. Dit is evolutionair geregeld en bedoeld als overlevingsmechanisme: we gaan op zoek naar calorie- en energierijke voeding zoals moedermelk en fruit en vermijden juist de bittere, giftige planten. Omdat kinderen van nature dus een voorkeur hebben voor zoete smaken, is het verstandig om niet te vroeg te beginnen met het aanbieden van bewerkte voedingsmiddelen waar vaak veel suikers aan toegevoegd worden, omdat dit hun smaakreceptoren beïnvloedt. Wanneer kinderen geregeld voedingsmiddelen eten met toegevoegde suikers, zal hun voorkeur voor dit soort producten alleen maar toenemen. Het advies is daarom om geen toegevoegde suikers te geven aan kinderen onder de 2 jaar. We hebben het niet over producten die van nature zoet smaken zoals een stuk fruit, maar de suikers die worden toegevoegd aan verschillende producten zoals yoghurt met een smaakje en verpakte voedingsmiddelen. Denk ook aan termen als rietsuiker, bietsuiker, fructose-glucosestroop, glucosestroop en ahornsiroop, honing én agave bijvoorbeeld. Simpelweg hebben kinderen geen toegevoegde suikers nodig en het geregeld eten ervan kan ervoor zorgen dat er een voorkeur voor zoete voedingsmiddelen ontstaat. Zo nu en dan een hapje van iets waar suikers aan toegevoegd zijn zoals een cake op een verjaardag zal de boel echt niet verpesten, maar het is goed om er geen gewoonte van te maken. In bewerkte producten zijn toegevoegde suikers erg lastig te vermijden, dus probeer zo min mogelijk hiervan aan te bieden aan je kind en waar mogelijk te beperken.
52
4
* ลิขสิทธิ์: ผู้สร้างเนื้อหาเป็นเจ้าของลิขสิทธิ์เริ่มต้น ข้อมูลเหล่านี้รวมถึงรูปภาพ ข้อความ วิดีโอ โพสต์และโปรไฟล์ได้รับการเผยแพร่บนโดเมนสาธารณะและสื่อสังคมรูปแบบอื่นๆ สำหรับการดูสาธารณะ
คำถามที่พบบ่อย: สถิติและข้อมูลสถานการณ์ Instagram สำหรับ @sistersaboutfood
ฉันจะเข้าถึงสถิติและวิเคราะห์ของ Instagram สำหรับ @sistersaboutfood ได้อย่างไร?
StarNgage ให้บริการรายงานวิเคราะห์อย่างครอบคลุมซึ่งให้ตัวเลขหลักและข้อมูลเพื่อให้คุณเข้าใจตัว@sistersaboutfood อย่างครบถ้วน คุณสามารถสำรวจและวิเคราะห์ปัจจัยที่ต่าง ๆ ได้ เช่น สถิติผู้ติดตาม Instagram เช่นแนวโน้มการเติบโตของผู้ติดตามและโพสต์ อัตราแลกเปลี่ยนและแนวโน้มการเติบโตของในเวลาที่ต่าง ๆ นอกจากนี้คุณยังสามารถเข้าถึงข้อมูลเกี่ยวกับจำนวนไลค์และความคิดเห็นเฉลี่ยต่อโพสต์ ข้อมูลความต้องการของผู้ติดตามหรือกลุ่มเป้าหมาย ข้อมูลความชอบทางการตลาดของแบรนด์ เป็นต้น
จำนวนผู้ติดตามของ @sistersaboutfood ปัจจุบันบน Instagram คืออะไร?
ตามการอัปเดตล่าสุด @sistersaboutfood มีผู้ติดตามที่มุ่งมั่น 9,388 คนบน Instagram.
ข้อมูลและวิเคราะห์เกี่ยวกับ @sistersaboutfood บน Instagram รายละเอียดไหนที่รวมอยู่ในรายงานแบบเต็ม?
รายงานวิเคราะห์แบบเต็มของ Instagram ให้ภาพรวมที่ครอบคลุมเกี่ยวกับ @sistersaboutfood บน Instagram รายงานนี้ประกอบด้วยข้อมูลที่เป็นรายละเอียดเกี่ยวกับการเติบโตของผู้ติดตามตามเวลา ตัวชี้วัดการมีส่วนร่วม และความถี่ของการโพสต์ทั้งในเชิงรายสัปดาห์และรายเดือน เพื่อเข้าถึงรายงานลึกลับนี้ โปรดลงทะเบียนและสร้างบัญชี StarNgage ใหม่หรือเข้าสู่ระบบบัญชีที่มีอยู่แล้วของคุณ
ฉันสามารถติดตามวิวัฒนาการอัตราการมีส่วนร่วมของ @sistersaboutfood บน Instagram ได้อย่างไร?
ใช่ StarNgage มีเครื่องมือวิเคราะห์ที่ช่วยให้คุณสามารถติดตามวิวัฒนาการอัตราการมีส่วนร่วมของ @sistersaboutfood ในระยะเวลาบน Instagram ข้อมูลเหล่านี้ช่วยให้คุณประเมินความเหมาะสมของกลยุทธ์การมีส่วนร่วมของ @sistersaboutfood
ฉันจะเข้าใจข้อมูลทางประชากรของผู้ติดตาม @sistersaboutfood บน Instagram ได้อย่างไร?
การเข้าใจข้อมูลทางประชากรของผู้ติดตาม @sistersaboutfood บน Instagram เป็นสิ่งที่มีค่ามาก นอกจากจะทำให้คุณปรับเนื้อหาผู้สนับสนุนและกลยุทธ์การตลาดของคุณให้สอดคล้องกับผู้ติดตาม @sistersaboutfood แล้ว คุณยังมีข้อมูลเกี่ยวกับอายุ เพศ ที่อยู่ และความสนใจของพวกเขา
ฉันสามารถใช้ข้อมูลความชอบทางการตลาดเพื่อปรับปรุงกลยุทธ์การตลาดของฉันบน Instagram กับ @sistersaboutfood ได้อย่างไร?
ข้อมูลความชอบที่เกี่ยวข้องกับแบรนด์เป็นเครื่องมือที่มีพลังอย่างมากในการเข้าใจว่ากลุ่มเป้าหมายของคุณสนใจแบรนด์หรือผลิตภัณฑ์ใดมากที่สุด ข้อมูลนี้สามารถนำมาแนะนำในการสร้างเนื้อหาและร่วมงานกับหน่วยงานต่าง ๆ บน Instagram และเพิ่มประสิทธิภาพในการติดต่อสื่อสารกับกลุ่มเป้าหมายของคุณ