avatar
351.2K
21.4K
Country
Category
www.mrdiy.com.my
917
Total Reviews
40
Active Ambassadors
(Past 3 months)
4,269,192
Potential Reach
Trending Reviews by Ambassadors
avatar
Followers 351.4K
We love this penguin keychain too😍 #Repost @yunlovelove (@get_repost) ・・・ Macaron and penguin keychain i got from @mrdiy2u shop . This would love adorable for a hand bag . #keychain #mrdiy2u #macaronkeychain #penguinkeychain #pinkmacaron #pinkpenguin

8 Comments 910 Likes
2017-11-30
avatar
Followers 374
Hey, what's up? Being a cool dog instead of a cute dog today... - - -#bambithetoy #toypoodle #poodle #dailydog #sendadogphoto #sendadogvideo @sendadogphoto #bambi #mrdiy2u #browntoypoodle #pawswithlove #dogs #dogsofinstaworld #dogsofinstagram #toypoodlelover #bestwoof #bestmeow #dogsdaily #lovedoglifee #IGCLUBDOGS #Poodleofig #CuteDogsParty #pets_designs #pupfulco @border.collie_zara @lexythebordercollie @flocketheborder @kyarathebordercollie @trickdog.honey @attila_bordercollie @panda_sheltie2017 @olly.pooo @uniquecollie @four.legged.clover @foxypaprika @indy_the_cute_sheltie @colbythesheltie @lovedoglifee @petyourpets @tinywoofers @dogsubmit @rocadog @poodleofig

7 Comments 74 Likes
2019-03-01
avatar
Followers 2.3K
Wishlist besaq dh dpt..boleh slowdown dh kot?? Hahaha..nk beli popsicles string lights, dh bayar, barulah vendor tu kata dh xde stock & tak reproduce dh..cess..mcm2 dia offer.semua mama dh ada.cuma ada lg yg terbaru, ada led light swan pulak.mama nk popsicleee..xnk lain..so, ini je lah dulu koleksi kite k..PM if nk tanya details.. #huhulalaland #miffylampmalaysia #miffylamp #kidsdecor #kidsroomdecor #kidsplayroom #kidsstyling #kidsstylingmalaysia #kidsdecormalaysia #pastelmalaysia #cutestuff #kaisonlover #kaisonmalaysia #ikea #ikeamalaysia #mrdiy2u #kmartmalaysia #kmart #shopee_my #shopeeholics

15 Comments 81 Likes
2018-01-11
avatar
Followers 7.8K
All I need on rainy days is just in one door. Thank you for always making life easier for us. Happy 15th Anniversary MR.D.I.Y from one of your thousands of fans ! MR.D.I.Y is celebrating a 15th year anniversary this year. Stand a chance to win a new iPhone 12 Pro Max ,iPad Mini, Apple Watch and more ! ! How to join ? 1. Snap a creative photo at MR.D.I.Y outlet or with your www.mrdiy.com.my parcel(s). 2. Upload on Instagram or Facebook with hashtag #MRDIYSuperfans 3. Don't forget to tag or mention MR.D.I.Y on Facebook or @mrdiy2u on Instagram and set your profile as Public. 4. Submit your post URL and upload the original photo on the contest page. ( http://bit.ly/mrdiysuperfans ) The contest end on 30 November 2020. What are you waiting for ? Join the contest and submit yours now ! ! #mrdiysuperfans #15thanniversary #mrdiy2u #mrdiy

0 Comments 158 Likes
2020-11-29
avatar
Followers 2.1K
⭐️🇲🇾 We are the awesome crews bebeh!! 😎🔥 STAY TUNED THIS 28/8! 🎉 *bendera tu bkn sengaja terbalik naa, mmg bendera tu stai menegak ataih ke bawah tu 😌 . Organizer - @miximax.my Official sponsors: @sportvelocity @myeongdongtopokki @mrdiy2u #bintangmalaysia #sayangimalaysiaku #malaysia #patriotic #originalsong #sportvelocity #myeongdongtopokki #mrdiy2u #miximaxmy

18 Comments 167 Likes
2019-08-21
avatar
Followers 19.7K
@mrdiy2u #mrdiy @adibah_noor #adibahnoor #mrdiy2u #mydiyonline #onlineshopping #onlineshop #shopping #shoppingonline #happinessislifee

0 Comments 71 Likes
2018-07-11
avatar
Followers 16.2K
✨𝗕𝗔𝗬𝗔𝗥 𝗥𝗠𝟱𝟬, 𝗗𝗔𝗣𝗔𝗧 𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗜𝗣𝗔𝗗✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Bila balik kerja, my forever and always fav store untuk i cari barang barang kelengkapan rumah & organizer mestilah one and only @mrdiy2u kadang kadang klau takde nak beli pape pun still i nak masuk utk cuci mata 😅 how addictive! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Anyway, i nak challenge you guys to join the #rm50challenge and show how much products you can get at @mrdiy2u or @mrdollar.malaysia for RM50! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lucky winner boleh dpt hadiah up to RM10,000 !! And post yng paling banyak like & comment layak utk dpt Apple Ipad 9th Gen Wifi 64GB!! Best sangattttt!!🤩🤩🤩 How? Caranya senang je! 1. Snap gmbar dengan as many products as you can get with RM50 (include RM50 dlm photo) 2. Upload and put all the hashtags #rm50challenge #mrdiyrm50 #mrdollarrm50 also tag @mrdiy2u 3. Submit your entry on Google Form For more info, check out here 👉🏻 https://mrdiy.co/rm50challenge2022 Hurry, the challenge ends on 30th June! @mrdiy2u @partipost_my #rm50challenge #mrdiyrm50 #mrdollarrm50 #mrdiy2u #newchallenge #partipostmy #tgif #fridayvibe #salamjumaat #influencerlifestyle

9 Comments 163 Likes
2022-06-24
avatar
Followers 14.9K
Do you know that with RM50, you can get many products in @mrdiy2u or @mrdollar.malaysia? Join the #rm50challenge and show how much products you can get at @mrdiy2u or @mrdollar.malaysia for RM50! Stand a chance to win RM10,000 worth of prizes by posting a photo on Facebook or Instagram. Photos with most likes will win an additional Apple iPad! Don’t forget to upload and submit your entry on the Google Form. Follow the steps here: https://mrdiy.co/rm50challenge2022 The challenge ends on 30th June 2022 Join now! @mrdiy2u @mrdollar.malaysia @partipost_my #rm50challenge #mrdiy50 #mrdollarrm50 #mrdiy2u #partipostmy

150 Comments 887 Likes
2022-06-14
avatar
Followers 22.1K
Keliling rumah, banyak dah ada outlet Mr.Diy. Kalau pergi gym dekat Encorp Strand tu, memang hari hari menyinggah Mr. Diy dekat pintu sebelah . sejenis kalau masuk, jarang keluar tak beli apa apa haha dasarrr 😂 dapat tahu pulak sekarang @mrdiy2u ada promo jualan barangan elektrik. Lagi lah menggeletis rasa nak beli itu ini . Ada potensi nak terbeli blender gamaknya ni. Sebab blender ihsan kutip Mama punya tu besau nau. Takat nak blend bawang berapa ketul, malas nak menyental bekas blender besar gabak tu hahaha (alasan untuk beli blender) . Link promosi ada dekat bio. Boleh bagi kelabu kelabu mata sikit tengok apa benda best. Rasa nak beli online boleh,beli dekat kedai pun boleh . Semua cawangan seluruh Malaysia ada promosi yang sama . P/s : untuk barangan electric, ada warranty 1 tahun tauu! . #mrdiy #mrdiyelectronic #mrdiy2u #alwayslowprices

38 Comments 387 Likes
2018-10-07
avatar
Followers 976
My kind of maze vanity done! I'm soooo excited...... 😃😃😃 #vanitymirror #vanitytable #vanitylight #vanity #mazevanity #allaboutvanity #bedroomtransformation #bedroomdesign #bedroomideas #beddroomdetails #bedroomdecor #kaisonmirror #tubelight #mrdiy2u #diy #diyvanity

23 Comments 100 Likes
2018-10-30
avatar
Followers 30.2K
AKU SERUUUUU HANTU MR DIY dan MR DOLLAR pamerkan kehebatanmu! Lovenyaaaaaa join #rm50challenge dan tunjuk barang yang dibeli di @mrdiy2u atau @mrdollar.malaysia sebanyak RM50 boleh memang hadiah RM10,000! Post je qambar challenqe dekat Facebook atau Instagram tau. Yang banyak likes dan komen boleh menang Apple ipad 🍎 So apa lagi join sekarang dan isi borang di Google Form. Ikut langkah mudah in sekarang: https://mrdiy.co/ rm50challenge2022 Lekas sebab #rm50 challenge ni sampai 30th June je koranggg! Pat pat siku lipat siapa cepat dia hebat @mrdiy2u @partipost_my #rm50challenge #mrdiyrm50 #mrdollarrm50 #mrdiy2u #partipostmy

9 Comments 183 Likes
2022-06-27
avatar
Followers 651
my donut #mrdiy2u #a2yamusicentertainment #djstory #supportlocal #applepie🍎

1 Comments 53 Likes
2017-11-18
avatar
Followers 12.1K
Join the #rm50challenge and show how much products you can get at @mrdiy2u or @mrdollar.malaysia for RM50! Stand a chance to win RM10,000 worth of prizes by posting a photo on Facebook or Instagram. Photos with the most likes and comments will win an additional Apple iPad! Don’t forget to upload and submit your entry on the Google Form. Follow the steps here: https://mrdiy.co/rm50challenge2022 Hurry, the challenge ends on 30th June! @mrdiy2u @partipost_my #rm50challenge #mrdiyrm50 #mrdollarrm50 #mrdiy2u #partipostmyxmybump

15 Comments 479 Likes
2022-06-23
avatar
Followers 13.4K
Seronok pulak survey barang elektrik elektronik di website @mrdiy2u . Tak puas survey, boleh pulak pi terus outlet MR DIY, Citta Mall ni ha 🤩 . Mentang-mentang sebelah opis 🤣 . . Kalau korang nak cari barangan elektrik, ni lah masanya 😊. HARGA MURAH, 1 TAHUN WARRANTY sempena ELECTRICAL APPLIANCES LAUNCH dari 1 Oktober hingga 30 Oktober 2018 di MR DIY. . . Nak tengok barangan apa yang murr murr tu. Boleh slide gambar ni 🤩 . . Link pula, klik di bio 💕 #mrdiy #alwayslowprices #mrdiyelectronic #mrdiy2u #baranganelektrik

9 Comments 116 Likes
2018-10-02
avatar
Followers 24.8K
Kalau kami keluar mana-mana mesti nak cari mall yang ada kedai @mrdiy2u sebab kat situ boleh dapat macam2 barang dengan harga yang murah! MR DIY yang terdekat dengan kami pastinya di M3 Mall . . . Sebenarnya TB dari dulu lagi berharap @mrdiy2u ni ada website untuk pembelian online.. Tengok! sekarang dah ada punn!! Yeayy!! . . dan TERKINI!! ada barang elektrik / elektronik pulak di website @mrdiy2u tuu .. . . Haa. bagi korang yang sedang mencari barangan elektrik, ini lah masanyaaa.. Jom shopping secara online sebab tengah ada promosi sempena #mrdiyelectricalapplianceslaunch ni.. . . HARGA MURAH, dan ada 1 TAHUN WARRANTY sempena ELECTRICAL APPLIANCES LAUNCH dari 1 Oktober hingga 30 Oktober 2018 di MR DIY 💕 . . Alamak.. ada contest Shop, Online & Win lahh.. rasa nak join gak.. mana tahu rezeki menang hadiah menarik! jom shopping online 💕klik link di bio💕 https://bit.ly/2P1CKjw #mrdiy #alwayslowprices #mrdiyelectronic #mrdiy2u #baranganelektrik

11 Comments 375 Likes
2018-10-04
avatar
Followers 635
⭕Stay tuned to our 2019's project #BintangMalaysia that will be released on 28.8.2019 - 8.00 p.m . . . on our The Aiskacang Youtube Channel/Social Media with our official sponsorship pages as well! 🌟🇲🇾 #BintangMalaysia #SayangiMalaysiaku #SportVelocity #MyeongdongTopokki #MRDIY2u #miximaxmy

3 Comments 54 Likes
2019-08-27
avatar
Followers 896
@mrdiy2u families..HAPPY CHINESE NEW YEAR 2022.. #wife#aayumelissa#cikguayuAa#tvc#mrdiy2u#cny2022#penchala#shootingtime#pelakonmalaysia#pelakonbaruwanita#berjayaduniaakhirat🤲🤲🤲

8 Comments 54 Likes
2022-01-17
avatar
Followers 7.8K
Sertai #rm50challenge dan tunjukkan berapa banyak produk yang korang boleh dapat di @mrdiy2u atau @mrdollar.malaysia dengan harga RM50! Berpeluang memenangi hadiah bernilai RM10,000 dengan memuat naik gambar di Facebook atau Instagram. Gambar dengan like dan komen terbanyak akan memenangi iPad Apple! Jangan lupa untuk memuat naik dan menghantar penyertaan korang dalam Google Form. Ikuti langkah di sini: https://mrdiy.co/rm50challenge2022 Cepat, challenge tamat pada 30 Jun! @mrdiy2u @partipost_my #rm50challenge #mrdiyrm50 #mrdollarrm50 #mrdiy2u #partipostmy

22 Comments 901 Likes
2022-06-22
avatar
Followers 39.7K
Siapa kat sini hobinya shopping di MR.DIY… Meh mendekat…hehe Sebab kita nak bagitau nih Bermula 1 jun hingga 30 jun 2022 MR. DIY tengah menganjurkan #rm50challenge Photo Contest 2022 @mrdiy2u ioollskan memang kaki shopping kat MR.DIY masuk gerenti tak jumpa jalan kluar tautau dah sebakul barang kihkih… Tapikan best tau kalini Sesambil shopping uooollss boleh dapat hadiah tau… Dapat Ipad Apple Ipad 9th Gen Wifi 64GB!! Haa bestkan…pemenang bertuah boleh dapat hadiah sehingga RM10,000 !! Macamana nak sertai? STEP 1: Uoollsss snap gambar Bersama barangan MR.DIY/MR.DOLLAR yang berjumlah RM50. Dan apalagi uoollss Cuba snap gambar yang paling kreatif dan superb baru la boleh menang kan STEP 2: Haa kemudian UPLOAD & TAG gambar uoollss tu menggunakan Facebook atau Instagram jangan lupa hashtags #RM50challenge #mrdiyRM50 #mrdollarRM50 Dan mention @mrdiy2u or @mrdollar.malaysia STEP 3: Hantar penyertaan uoollss dengan mengisi Google Form [https://forms.gle/WH6Ehnnrxepfyyar7]. Haa nanti jangan lupa suruh kenkawan dan famili like & komen contest post tu tau… Meh jom join sekarang! @mrdiy2u @partipost_my #rm50challenge #mrdiyrm50 #mrdollarrm50 #mrdiy2u #partipostmy

39 Comments 227 Likes
2022-06-28
avatar
Followers 28.8K
Hello kamu semua!!!☺️ Jom Join the #rm50challenge and show brpa bnyk products you can get di @mrdiy2u or @mrdollar.malaysia for RM50! * Stand a chance to win RM10,000 worth of prizes by posting a photo on Facebook or Instagram. Photos with the most likes and comments will win an additional Apple iPad! R Don't forget to upload and submit your entry on the Google Form. Follow the steps here: https://mrdiy.co/rm50challenge2022 Hurry, the challenge ends on 30th June! @mrdiy2u @partipost_my #rm50challenge #mrdiyrm50 #mrdollarrm50 #mrdiy2u #partipostmy

3 Comments 1,158 Likes
2022-06-29
avatar
Followers 7.7K
Hi babies!!!! 🫶🏼 Join the #rm50challenge and show how much products you can get at @mrdiy2u or @mrdollarmalaysia for RM50! 💥 Stand a chance to win RM10,000 worth of prizes by posting a photo on Facebook or Instagram. Photos with the most likes and comments will win an additional Apple iPad! ☃️ Don't forget to upload and submit your entry on the Google Form. Follow the steps here: https://mrdiy.co/rm50challenge2022 Hurry, the challenge ends on 30th June! 🥹 @mrdiy2u @partipost_my #rm50challenge #mrdiyrm50 #mrdollarrm50 #mrdiy2u #partipostmy

2 Comments 525 Likes
2022-06-27
avatar
Followers 3.2K
Thank you @syifaxrs_ for the suggestion. @mrdiy2u is one of my favourite shop. I like to stroll in the art and craft section. . The products that they sell are affordable and I always get my kids’ school supplies from here. . #dastheory #mrdiy2u #mrdiymalaysia #procreate #digitalart

16 Comments 586 Likes
2022-03-19
avatar
Followers 9.3K
Terjerumus shopping online kat @mrdiy2u . Jimat berganda dapat harga sale (smashing deals) +discount RM5 (first time user)+free shipping. . Beli brg semata dari wishlist aksesori rumah. . MR D.I.Y Online store:. . - Enjoy FREE shipping for limited time only, the delivery lead time will be between 2-4 days. - MR D.I.Y guarantee which allows 7 days exchange and refund. - Collect at MR D.I.Y, you can buy your items online and collect it at MR D.I.Y store. - MR D.I.Y Express allows you to buy online and receive your goods in the next 24 hours. . Do not miss the best deals, visit our website now: https://mrdiy.com.my/ . *T&C Applies . #mrdiy #alwayslowprices #BeliOnlineMRDIY #mrdiy2u #mrdiyonlineshopping #mrdiymalaysia #kakishoppingonline

6 Comments 55 Likes
2018-07-05
avatar
Followers 119.8K
Selamat Hari Merdeka guys! Thanks director and song composer @farhanboombastic for inviting me to be part of this Merdeka project. Thanks to all the singers, dancers, actors, sound engineers and the amazing videographer @zahidkalissik also everyone involved in this project too! The visuals and the sound won’t be this fun without all of you ❤️ Apa lagi, cepat pergi Youtube The AisKacang and watch it now guys! . 🌟🇲🇾 @bintangmalaysia Organizer - @miximax.my Official sponsors: @sportvelocity @myeongdongtopokki @mrdiy2u #bintangmalaysia #sayangimalaysiaku #sportvelocity #myeongdongtopokki #mrdiy2u #miximaxmy #meernash

14 Comments 1,537 Likes
2019-08-29
avatar
Followers 1.1K
#565. Happy #Malaysia’s 62nd National Day! Let’s us walk together, hand-in-hand, to build a prosperity and democratic multiracial nation regardless of race, language or religion because we’re all #Malaysian! Do support our video! You can now watch it on YouTube 🤗 https://m.youtube.com/watch?v=rJiJYxqeNCQ&feature=youtu.be #BintangMalaysia #SayangiMalaysiaku #MalaysiaBersih #SportVelocity #MrDIY2u #Myeongdongtopokki #MiximaxMY Organiser @miximax.my Attire @sportvelocity F&B @myeongdongtopokki Material @mrdiy2u

2 Comments 83 Likes
2019-08-31
avatar
Followers 1.3K
Happy weekend everyone! #DekoBersamaBondaQ . . . #dekorasikamar #dekorasi #dekorasirumah #ruangtamu #kakideco #kelabkakideco #ssf #homedecor #barangrumah #kaisonlover #kaisonmalaysia #kaisonmalaysialover #ikealover #mrdiy2u #diy #mrdiy #kaison #ikea #romantika #hipster #dekoBersamaBondaQ #qbybonda #dekorasikamar #dekorasi #dekorasirumah #ruangtamu #kakideco #kelabkakideco #ssf #homedecor #barangrumah #kaisonlover #kaisonmalaysia #kaisonmalaysialover #ikealover #mrdiy2u #diy #mrdiy #kaison #ikea #romantika #ssf #hipster #hipsterHome #home #homeSweetHome #rumahKuSyurgaKu

12 Comments 63 Likes
2017-10-08
avatar
Followers 1K
"Pena kosa kata mencorak masa, Lipatan sejarah saksi utama, Bermandi darah juang bersama, Demi menuntut negara merdeka." Bintang Malaysia Project 🎥🎦 Stay tuned.... Organized by: @miximax.my Dancers: @nikkizamri @haziq_fadhullah @hazirudin94 @aznieazmi @karthikparam_xofficial Main sponsors: @sportvelocity @myeongdongtopokki @mrdiy2u #bintangmalaysia #bintangmalaysiaproject #sportvelocity #myeongdongtopokki #mrdiy2u #miximaxmy

11 Comments 115 Likes
2019-08-21
avatar
Followers 990.6K
- MR. D.I.Y IS NOW ONLINE! now at the convenience of sitting at home, I manage to choose these for my home needs, gifts for family and friends conveniently! There are a variety of things to choose on mrdiy.com.my! . you dont have to worry about taking care of your children at home! Just purchase them online and will be delivered within 24hours 😍✅ . Shipping is free and i can even refund if it’s not suitable, before I open them of course! 😘 . #BeliOnlineMRDIY #mrdiy2u #Tiktok #tiktokmalaysia

92 Comments 23,797 Likes
2018-09-21
avatar
Followers 20.2K
Macam tau-tau je kita tengah cari blender. Blender rosak wak..huhu..Nasib ade nampak posting kawan, @mrdiy2u ada buat promosi barangan elektronik. Bukan setakat blender, rice cooker, coffee maker, hair dryer, uish ada la lagi yang korang boleh tengok dekat website dia. Nah link https://bit.ly/2y2Wz2t . Tekan link di Bio ok. Harga semua murah-murah, ada 1 Tahun warranty pulak tu sempena ELECTRICAL APPLIANCES LAUNCH dari 1 Oktober hingga 30 Oktober 2018 di. Rasa tak puas tengok website boleh pergi outlet dia. Nad dah rasa berkenan satu, sat lagi nak p MR DIY dekat Sunway Velocity..huhu #mrdiy #alwayslowprices #mrdiyelectronic #mrdiy2u #baranganelektrik #miszrockersdotcom #ceriterasigadisbiru #kbba9 #bloggermalaysia #blogger #vsco #vscomalaysia #media #mediainfluencer #beautyblogger #fashionblogger

22 Comments 165 Likes
2018-10-04
avatar
Followers 723
Gembira keanak-anakan... 😊😊😊 #mrdiy2u

11 Comments 92 Likes
2017-02-15
avatar
Followers 4.1K
Trying out the DIY watercolour décor from Mr DIY 😌 #handmade #mrdiy #mrdiy2u #watercolour #watercolourdecor #diy #cestlavie #thatslife #ombre #paintedcanvas #🇫🇷 #makersgonnamake

0 Comments 61 Likes
2016-10-16
avatar
Followers 2.1K
. . 🎥Youtube Channel: The Aiskacang . . 🌟🇲🇾 @bintangmalaysia Organizer - @miximax.my Official sponsors: @sportvelocity @myeongdongtopokki @mrdiy2u #bintangmalaysia #sayangimalaysiaku #sportvelocity #myeongdongtopokki #mrdiy2u #miximaxmy

2 Comments 63 Likes
2019-08-28
avatar
Followers 20.3K
Hey guys ! Did you know now u guys will stand a chance to win RM10,000 worth of prizes juz simply Join the #rm50challenge and show how much products you can get at @mrdiy2u or @mrdollar.malaysia for RM50! By posting a photo on Facebook or Instagram. Photos with the most likes and comments will win an additional Apple iPad 9th Gen iPad WiFi 64GB! Don’t forget to upload and submit your entry on the Google Form. Follow the steps here: https://mrdiy.co/rm50challenge2022 Hurry, the challenge ends on 30th June! Step 1: Snap a Photo Feature as many MR.DIY/ MR.DOLLAR products worth RM50 as you can. Be creative! Step 2: Upload & Tag Upload your photo on Facebook or Instagram with hashtags #RM50challenge #mrdiyRM50 #mrdollarRM50. Don’t forget to mention @mrdiy2u or @mrdollar.malaysia Step 3: Submit Submit your entry through their Google Form [https://forms.gle/WH6Ehnnrxefpyyar7]. @mrdiy2u @partipost_my #rm50challenge #mrdiyrm50 #mrdollarrm50 #mrdiy2u #partipostmy

159 Comments 448 Likes
2022-06-14
avatar
Followers 19.2K
wowww seronoknya tengok barangan elektrik kat @mrdiy2u ni.. boleh la tambah koleksi kat dapur.. Jangan riso x kan meletop punya di jamin selamat..dah la murah-murah je lepastu ada waranti lagi setahun.. Rambang mata lak tengok dalam website ni.. semua nak... papa si rambut lebat dah booking awal2 pembancuh kopi tu.. dy cakap boleh minum kopi sweet2 time pagi haha.. #mrdiy #alwayslowprices #mrdiyelectronic #mrdiy2u #baranganelektrik... link mu bio https://bit.lu/2y2Wz2t..

15 Comments 331 Likes
2018-10-04
avatar
Followers 44.2K
It’s been 15 years since @mrdiy2u opens in Malaysia, but i get giddy like a little baby every single time I’m there 👶🏻 — #mrdiy2u #mrdiySuperFans @mrdiy2u

78 Comments 5,196 Likes
2020-11-30
avatar
Followers 18K
⭕Nantikan MV lagu patriotik kami yang berjudul #BintangMalaysia yang akan release pada 28.8.2018 8 malam di Youtube Channel kami! 🌟🇲🇾 . . . ⭕Organizer: @miximax.my . . . ⭕Main sponsors: @sportvelocity @myeongdongtopokki @mrdiy2u . . . #bintangmalaysia #sayangimalaysiaku #sportvelocity #mrdiy #mrdiy2u #myeongdongtopokki #merdeka #harikebangsaan #harimerdeka #harimalaysia #31ogos #16september #patriotik #patriotisme #perpaduan #perpaduankaum #lagupatriotik #lagumalaysia ##malaysia #malaysiaday #patrioticsong #multiracial

0 Comments 109 Likes
2019-08-22
avatar
Followers 56
"PMIDIN VERTICAL GARDEN TEAM MEMBERS" #mrdiy2u #myumcares #pmidingogreen

0 Comments 58 Likes
2020-03-10
avatar
Followers 667
'It all start when i lost my wife' -NOVUS . IN 2 DAYS(IUKL), N30N SHORTFILM COMPETITION *go to link on bio to watch the shortfilm. @novus29.30 @n30n.utm #architectureworkshop #n30n #novus #garispxl #jenterakita #mask #neon #lights #colors #photography #converse #uniqlo #adidas #mrdiy2u #empireoffuture #infiniti #architecturephotography #kualalumpur #iukl #poster

0 Comments 118 Likes
2017-08-22
avatar
Followers 1.9K
Week 1 November 2017 🐳 Singapore MT🐬 . . #katespadeny #katespadeagenda #plannergirl #plannergirls #planneraddictmalaysia #planneraddict #planneraddicts #plannercommunity #washitape #bandewashitape #mtlimitededition #mrdiy2u

0 Comments 54 Likes
2017-11-17
Beautiful colourful birds were taken out for walks at a local shop by an elegant lady. At first, everybody thought they are mechanical toys. I have never seen anything like this before 😮. It stopped traffic as everyone did a double take and cooing over the birds 🐥🐦. The owner and docile natured birds oblige to let me take some pictures. Some owners really love their pets like little children just like @rhea_thenakedbirdie which has its own youtube channel and the nicest comfortable little house you can have for a bird 😍 🐾🐾 🏠 @mrdiy2u #mrdiy #mrdiy2u 📍 Pudu Plaza #puduplaza #pudu #pet #petwalking #birds #bird #birdsofinstagram #petbird #petlover #petlovers #petowner #animalrights #birdlover #cutebird #cutebirds #outforawalk #shopping #unusualsighting

4 Comments 73 Likes
2017-01-21