Zsombors's Instagram Audience Analytics and Demographics

@zsombors

Hungary

Egy szerelmi kapcsolatban van szerető és szeretett. A szerető szenvedélyes, odaadó és romantikus. A szeretett csak élvezi, hogy imádják.
sim▓▓▓▓▓@gmail.com
+36▓▓▓▓▓65
Hungary
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ZSOMBORS

47.4% of zsombors's followers are female and 52.6% are male. Average engagement rate on the posts is around 2.80%. The average number of likes per post is 880 and the average number of comments is 4.

Check zsombors's audience demography. This analytics report shows zsombors's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
31,364
Avg Likes
880
Avg Comments
4
Posts
622
Global Rank
513,026
Country Rank
630
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR ZSOMBORS

Female
47.4 %
Male
52.6 %

AUDIENCE INTERESTS OF ZSOMBORS

 • Beauty & Fashion 77.42 %
 • Photography 62.31 %
 • Travel & Tourism 61.77 %
 • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 41.02 %
 • Art & Design 39.49 %
 • Books and Literature 36.68 %
 • Fitness & Yoga 36.30 %
 • Business & Careers 34.76 %
 • Technology & Science 34.19 %
 • Sports 33.38 %
 • Movies and TV 32.47 %
 • Entertainment 31.10 %
 • Home & Garden 31.09 %
 • Luxury Goods 31.07 %

RECENT POSTS

810 1

14. Viral tartalom Nagyon sok Youtube video készült már arról, hogy mekkora ereje van a Viral tartalomnak.... nos, ami igaz, hogy tud felkapósni kép nagyon Instagramon, de manapság igen kevésszer törtlnik meg ez, szóval erre felépíteni egy Instagrammot nem éppen a legjobb stratégia szerintem. De ha már a fejezet a viral tartalomról szól, akkor beszéljünk róla egy kicsit. A viral vagy is vírus content egy-egy, olyan kép, aminek a tartalma az emebrek nél kiveri a biztosítékot valamilyen módon és nem sérti a közösség alapelveit sehogyan, szóval hamar eltud terjedni a rendes hashtag használatnak köszönhetően és a story-nak, amiről szól a poszt! Minél több kvöetőd van annál könnyebben tudsz valamilyen, olyan dolgot megosztani a követőiddel, amit felkapnak és megosztják azt, szóval elkezd terjedni, pont mint egy vírus az emberek között és megfertőz mindenkit, akihez eljut és szépen eljut mindenkihez. Nagyon nagy ereje van egy ilyen posztnak és nagyon sok emebrhez tud eljutni, de a mostani algoritmusnak köszönhetően nem engedik nagyon gyakran hogy valami felkapott legyen hosszú ideig és szépen lerangsorolják azokat a posztokat, amik jókat mennek és nem engedik a vírust úgymond elterjedni hanem egy-egy közösségben megtartják szépen hogy ott élje ki magát a dolog és üljön el a vihar.

620 0

13. Ha tudok adni egy tanácsot, akkor kövesd is ki őket és tapasztald ki mennyi ember mystoryját és posztját tudod kényelmesen megnézni egy nap és állj bele erre a szisztémára! A másik a mystory letiltása, aki csak távolabbi ismerősöd és csak a posztjait szeretnéd látni, de nem vagy kíváncsi a mindennapos tevékenységeire, arra ott van a mystory lenémítása gomb így nem fogod látni fölöslegesen azokat amystorykat, amik amúgy nem is érdekelnek és erről nem is kap értesítést a másik fél, szóval jóval több olyan tartalmat tudsz látni, ha használod ezt a funkciót, ami tényleg érdekel!

922 2

12. Miért követtek ennyi embert? Soha nem tudtam felfogni, azokat az embereket, akik több embert követnek, mint amennyit kezelni tudnak… De tényleg! Semmi értelme nincsen az egésznek, mive nem látod így a posztok nagy részét egyszerűen soha nem fog eléd kerülni, mivel nem tudod befejezni az aznapi összes barátod posztját és mystory-ját! Pont azok miatt lett bevezetve az algoritmus, akik nem tudták megfékezni magukat és bekövettek mindenkit, mértéktelenül és utána panaszkodtak, hogy nem látták xy posztját… Hát persze, hogy nem láttad édescukim, mert bekövettél egyszerre 800 embert, akik akár naponta posztolnak és raknak ki napi szinten több mystoryt! Semmi értelme nincsen az egésznek! Pont ezért mutatja már az instagram is azokat az embereket akikkel a legkevesebbet találkozol a feededben, mert teljesen feleslegesen követed őket és megadja a lehetőséget, hogy kikövesd őket! . . . #streetwear #urbanwear #streetwearfashion #urbanstreetwear #bestofstreetwear #luxurystreetwear #streetwearclothing #streetwearstore #streetwearcentral #streetwearbrand #streetwearsource #streetwearaddicted #streetweartoday #menwithstreetwear #streetwears #streetwearofficial #classystreetwear #illkidsstreetwear #bulldogstreetwear #streetweartees #allstreetwear #streetwearstuffmalaysia #streetwearph #streetwearboutique #jakartastreetwear #mensstreetwear #streetwearstyle

1,196 7

10. Természetesen ez ne nagyon adjon mintát senkinek, hogy ez a cél, mivel az emberek csak azon része tud, olyannyira sikeres lenni az online felületen, hogy meg tud élni, hogy az elképesztően kis, de mindenki számára ott a lehetőség, ami amúgy teljesen érhető, mivel a külvilág felé ezek az emberek úgy kommunikálják a dolgokat, mintha nem állna egy csapat a háttérben, aki menedzseli a dolgokat, mert hidjétek el azoknak , akiknek több miliió követőjük van nem csak egymagában gyártja a tartalmat, foglalkozik a követőkkel, jár eseményekre, szponzorált tartalmakat kezel és még captionöket is ír miközben utazik, ha igen akkor egy robot, de annak nincsen sok esélye még haha… . . . #streetwear #streetwearfashion #urbanstreetwear #bestofstreetwear #luxurystreetwear #streetwearclothing #streetwearstore #streetwearcentral #streetwearbrand #streetwearsource #streetwearaddicted #streetweartoday #menwithstreetwear #streetwears #streetwearofficial #classystreetwear #illkidsstreetwear #streetweartees #allstreetwear #streetwearstuffmalaysia #streetwearph #streetwearboutique #jakartastreetwear #mensstreetwear #streetwearstyle

776 8

9. Függőség beépítve Az instagram függőséget okoz, mivel ha valaki valamilyen úton módon szerez több kovetot hirtelen meg lesz emelkedve egy ideig az elérése annak érdekében hogy függő legyen. Valakiknek meg megtartja a megemelkedett elérést hogy legyen mihez képest függővé válás az emberekben! . Az Instagram maga a függőségre van építve, mint majdnem minden dolog a világon, hogy addiktív legyen és az emberek minél több időt töltsenek el rajta, hogy minél több reklámot vagy is pénzt tudjanak a cégektől beszedni az anyavállalatok. Hogy, hogyan okoz függőséget? Rém egyszerűen, ha kapsz egy lájkot instagramon, akkor olyan dopamin szabadul fel a testedben, mint mikor addiktív drogot használsz és felettébb jó kedved lesz és megnő az önbizalmad, mivel nem akarod, hogy abba maradjon ez az érzés további öröm faktort szeretnél és még több lájkért kezdesz el harcolni a felületen és így szépen lassan az egész életed, ha nem vigyázol, akkor arra az egyre megy ki, hogy a való életben is úgy viselkedj, hogy az minél több követőt hozzon. Elkezdesz, olyan eseményekre járni amiket ha kiraksz, akkor azzal, felvágsz vagy akár példát mutatsz az embereknek, amivel nincsen gond, mert ugye van egy jó oldala is az egésznek szerintem, ha annyira felkapnak, hogy egy posztodnak lesz akkora reklám értéke, hogy abból meg tudsz élni akkor teljes állásban mutatsz példát az embereknek, szóval rengeteg felelősséged lesz, hogy mit mutatsz a külvilág felé. folyt. köv.

1,476 18

8. Napont mennyit kellene posztolnom, hogy a lehető legjobban fejlődjön az oldalam, ha már belekezdtem az oldalam fejlesztésébe? Ez egy nagyon jó kérdés, attól is függ mennyi és milyen tartalmat szeretnél közölni a követőid felé! Ha megvizsgáljuk a világlegnagyob eléréseit generáló vállalatokat, akkor megfigyelhetjük, hogy több ezer posztjuk van, ami azt jelenti hogy naponta többször posztolnak, akár napi 3-4-szer! Hogy miért? Ha egy account tartalmat ad rendszeresen és itt a rendszeresen eléggé fontos részt, akkor az algoritmus alkalmazkodik hozzá és a képeket tudja rangsorolni, mivel van már miből dolgoznia tud statisztikákat felállítani, hogy kinek, hogy dobja fel a posztokat, kik a legnagyobb rajongók és kik a kevésbé azok, szóval az igaz, hogy minél több poszt = nagyobb elérés! CSAK! Fontos, hogy legyen tartalmad is, amit már az előbb említettem, szóval, ahhoz hogy te tudsz posztolni napi 3-4-szer, olyan tartalmat, ami érdekli is az embereket nem egy egy emberes munka hanem egy egész csapat munkája éjjel nappal! De mint én is földi halandó örülünk, hogy a npi 1 poszt meg tud történni 1-2 héten keresztül, szóval ezzel kell beérnünk, de itt is a rendszeresség a lényeg, megfigyelték, hogy akik hosszú távon rendszeresen posztolnak ugyanakkor azoknak elkezd nőni az elérésük, mivel mint ahogy az előbb is van miből dolgoznia az algoritmusnak!

1,036 1

7. Explore page Ez az a menüpont szerintem, amit vagy nagyon sokat használja egy ember vagy semmennyit, mivel ez amolyan böngészője az egész Instagramnak, itt találhatsz rá a tevékenységeid alapján hozzád közel álló oldalakra. Én mivel csak 80 embert követek, ezért egy nap könnyedén megnézem az aznapi mystorykat és posztokat és ezután is szomjazom tartalomra, így ekkor szoktam több időt eltölteni fent említett explore page-n. És hogy hogyan tudsz megjelenni ezen az oldalon az oldaladdal? Jó kérdés! Mivel az azonos stílusú oldalkat dobja fel itt egymás alatt az instagram miután megnyitottál egy képet, így logikusan, olyan oldalak kerülnek ide, amiknek a stílusa vagy is irányzata viszonylag egységet mutat. Szóval, ha te fotós vagy és gyakran töltesz fel nem magadról képet, azt érzékeli az algoritmus és belerak egy nagy halmazva, ahol azok a profilok vannak, ahol nem myself brandingelés megy és ezen belül is megnézi, hogy milyen az oldalad követő tábora és te kiket lájkolsz és kik lájkolnak téged, milyen képek vannak lementve nálad és te kiket követsz és mikor elvégzi a szűrési folyamatokat arra jut a rendszer hogy te egy fotós gyerek vagy, szóval, ha valaki az explore page-én megnyit egy szép portrét, akkor nagyobb eséllyel fog a te egyik képed feldobódni ennél az embernél a megnyitott kép alatt… nagyjából így tudtam elmagyarázni, hogy mégis hogyan működik ez az oldal. Remélem érthető voltam. . . . #car #oldtimercar #instacar #cars #postcardsfromtheworld #carspotting #dreamcar #macaristan #carspotter #postcardplaces #tuningcar #cardio #germancars #racecar #sportcar #mycar #postcard #carp #carphotography #carpfishing #carsofinstagram #supercar #lowcarb #driftcar #skincare #cartoon #luxurycars #cargram #tropicarium #scary

783 3

BALI MOOD & SUNSET @ketrusza #reklám

935 5

6. Hogy, hogyan kerülsz ki egy ember a Shadow Bann szorításából? Nagyon sok Youtube videót néztem erről a témáról és minden videósnak van valami csoda receptje erre a jelenségre, miveel ez egy tényleg létező dolog az Instagram-ban. Sokan azt mondják, hogy várj egy hetet és utána posztolj újra, de más az alatta lévő videóban azt mondja, hogy posztolj többször sé növeld az aktivitásod mivel így tudsz bűnbánatot mutatni az aplikáció “lelke” felé… nos igen az nézettség növelésre jók ezek a receptek, de semmi többre. Egy végtelenül egyszerű móddal tudsz kijutni ebből a bannból még pedig, hogy leszarod… Jól olvastad leszarod! Állíts magad elé egy célt, hogy mit képvisel az oldalad és a nézeteidhez illeszd a tartalmadat! Magad által minőséginek tartott tartalommal tömd a falad és ne a megfelelés vágy hajtson, hogy gizikének milyen jó feedje van! Szóval a Shadowbann megoldása nem más, mint hogy gyárts az elképzeléseidnek tartalmat és ne pedig a szépérzékednek, mivel az emberek az igényes, de tartalmas tartalomnak szánnak időt meg persze bekövetést!

747 7

5. Shadow Bann A shadow bann, akkor jelent meg mikor az algoritmust elkezdték felhasználni, mivel kellett egy olyan módszer, ami megakadályozza a korlátlan növekedésben, azokat, akik a követőszerzési módszereket nem aktuálisan és frissen naprakészen használják ( ezután “játék”-nak nevezzük), így létrehoztak egy olyan féket, ami ezt automatikusan felismeri és tesz az ügyben lépéseket. Ez a valami, egy drasztikus elérés csökkentés, amit úgy tudsz elképzelni, hogy tegyük fel egy képeden van 1000 lájk egy nap után, nos ha “játszol” és nem helyesen játszol, akkor kapsz egy Shadow Bann-t és az 1000 lájk lecsökken hirtelen 100-ra, de fontos hozzá tenni, hogy nem a lájkokat csökkentik, ilyenkor hanem az elérést… vagy is, azt, hogy hány ember látja a képedet, és mivel ki tudja szűrni a rendszer egyszerűen, hogy kik lájkolnak a legaktívabban téged, így egyszerűen nem mutatja nekik a képedet…

800 1

4. Szóval az algoritmus és annak a kijátszása: Egy több tízmilliárdos vállalat legfőbb eszközéről beszélünk most és annak kijátszásáról. Igen eléggé valószínűtlennek hangzik, mert mégis, miért hagyna kiskaput ez a hatalmas cég a legfőbb fegyverének működési elvének kijátszására… A válasz egyben egyszerű is meg nem is, mivel sok magyarázatot olvastam már az interneten, olyanokat például, hogy ha teljesen zárt rendszer lenne az egész, akkor az befolyásolná a felhasználói élményt és szabadságot stb… Itt van az én elképzelésem az egészről: - Egyszerűen így tartja meg a felhasználóit a felületen, ezzel okoz függőséget az emberekben, mivel tudják, hogy az emberi tényezőt nem tudják kivenni így az egész rendszert úgy építették fel, hogy mindig legyen egy módja annak, hogy valaki ki tudja cselezni a rendszert és olyan módon tudja magát hirdetni gerilla marketinges módon, hogy azzal rengeteg követőt szerezzen. De viszont, ha valaki nem követi az aktuális trendet és egy régebbi már az aktualitásban eléggé hátul lévő módszerrel próbál meg “játszani” a követő szerző játékban egyszerűen félre állítják egy elég egyszerű módszerrel a Shadow Bann nevezetű dologgal…

786 2

3. Mesélek egy kicsit erről a nagy BUMM előtti időszakról, mert többen írtatok, hogy szeretnétek róla többet is hallani, mivel akkor még nem nagyon voltatok jelen sűrűn az Instagramon vagy volt más platform, ahol több időt voltatok, így nem nagyon foglalkoztatott az titeket, hogy akkor mégis hogyan tudtok követőket szerezni tömegesével itt az Instagrammon. Mint sokan tudjátok a facebook 2016-ban vette meg az Instagram-ot, ha jól vagyok informálva 1 milliárd dollár értékben. Ezután lett az egész rendszerbe iktatva az algoritmus, ami mára az egész felületet befolyásoló tényezővé nőtte ki magát és ezt szeretné mindenki kijátszani különbféle eszközökkel, több kevesebb sikerrel. . . . #magyar #magyarország #magyarig #magyarorszag #magyarinsta #hellomagyarorszag #instamagyarorszag #ig_magyarorszag #magyarfotosok #magyarinstakozosseg #instamagyar #hajramagyarok #szeretlekmagyarorszag #imagyar #magyarblogger #pestmegye #magyarlany #magyarlanyok #hungarianmodel #mesesmagyarorszag #hungariangirl #ig_magyarország #magyarmodell #magyarusa #magyarlany #magyardivat #magyarblog #magyarinstagram #magyarnemzetigaleria #magyarok

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Hungary to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

154.8K
-
4.30 %
Hungary Fashion
71.9K
-
1.60 %
Hungary Soccer
22.5K
-
16.10 %
Hungary
27.5K
-
2.80 %
Hungary Travel
56.8K
-
0.50 %
Hungary
17.2K
-
44.80 %
Hungary Music
49.1K
-
1.70 %
Hungary
1.3K
111 / post
0.09 %
Hungary Nature & Outdoors
1.2K
47 / post
3.10 %
Hungary Cars & Motorcycles, Technology, Photography
9K
203 / post
2.90 %
Hungary Health & Fitness
17.3K
893 / post
4.00 %
Hungary Nature & Outdoors, Travel, Photography, Architecture
26.4K
-
3.90 %
Hungary
2.1K
251 / post
0.12 %
Hungary Cooking, Food & Drink, Health & Fitness
2.5K
60 / post
0.02 %
Hungary Design, Celebrities, Fashion
6.8K
445 / post
0.07 %
Hungary Celebrities