Peopleofsofia's Instagram Audience Analytics and Demographics

@peopleofsofia

Bulgaria

This page about photography of people and moments in Sofia https://facebook.com/PeopleOfSofia
peo▓▓▓▓▓@gmail.com
Bulgaria
25–34

Business Category

General Interest

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF PEOPLEOFSOFIA

56.9% of peopleofsofia's followers are female and 43.1% are male. Average engagement rate on the posts is around 2.00%. The average number of likes per post is 1679 and the average number of comments is 10.

Peopleofsofia loves posting about Fashion.

Check peopleofsofia's audience demography. This analytics report shows peopleofsofia's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
82,674
Avg Likes
1,679
Avg Comments
10
Posts
2,071
Global Rank
355,539
Country Rank
914
Category Rank
359

GENDER OF ENGAGERS FOR PEOPLEOFSOFIA

Female
56.9 %
Male
43.1 %

AUDIENCE INTERESTS OF PEOPLEOFSOFIA

 • Beauty & Fashion 61.87 %
 • Travel & Tourism 59.78 %
 • How-to & Style 54.01 %
 • Photography 50.99 %
 • Art & Design 49.62 %
 • Restaurants, Food & Grocery 45.28 %
 • Business & Careers 41.44 %
 • Fitness & Yoga 40.47 %
 • Technology & Science 37.49 %
 • Home & Garden 35.11 %
 • Music 34.53 %
 • Sports 33.40 %

RECENT POSTS

1,215 3

2,275 3

Понякога ни забелязват 🙂

4,549 26

"Всички се учудват на младия татко, който не трепери дали детето ще стъпи в локва или ще си изцапа дрехите. Не бих казал, че се грижа за нея, тя си се справя страхотно и сама. Все още вижда света като "боа, погълнала слон". Кой съм аз, че да ѝ казвам, че това е "шапка"? Ако не разбирате кавичките, прочетете Малкият принц. След като разберат, че това не е дъщеря ми, а моята сестра, са още по-изненадани от разликата в годините и най-честото заключение е: "Евала на майка ти!" Ами, да! Евала! Тя има четири деца (аз съм номер три) и винаги е казвала, че децата ѝ дават стимул и сили да продължи напред! И продължава. Никога не е спирала да работи и никога не е работила на едно място, но винаги е намирала време за нас. Да, често закъснява, но много хора няма въобще да успеят да издържат на нейния ритъм."

1,638 2

940 2

835 2

874 6

People of Sofia в подкрепа на малкия бизнес. Двама приятели, които правят пици с любов в Caruso: Ние сме две млади момчета и приятели от 10 години. С завършването на висшето си образование осъзнахме, че животът се променя и настъпва сериозната част от него. Решихме да отворим малка пицария, имахме известен опит от чужбина и скочихме в непознатите води на личния бизнес. Събрахме бюджет и стартирахме процедурите. И двамата все още учехме, работехме, а в свободното си време търсехме подходящо помещение. Така попаднахме на ул. Г. С. Раковски 52. С помощта на близки и приятели направихме цялостен ремонт за максимално кратко време, намерихме подходящите машини, правилните продукти и доставчици и стартирахме на 22 март 2019 година под името Caruso pizza and salads. Започнахме леко плахо и не много уверено, но съумяхме бързо да влезем в ритъм. С времето научихме доста неща и не сме спирали да го правим. Полагаме усилия да предлагаме все по-качествени неща, като непрестанно проучваме пазара. Не беше лесна година, но успяхме да се справим. Научихме, че сме започнали нещо много сложно с голяма конкуренция на пазара, но вярваме, че нашите воля, постоянство и отношение са формулата на успеха. 2020 започна доста неочаквано и стресиращо както за нас, така и за всички млади и малки бизнеси. Отначало приехме всичко леко на шега, но после трябваше бързо да премислим и преструктурираме нещата, за да можем да преминем през това предизвикателство. Фокусирахме се към доставки, които до този момент не бяха основна част от бизнеса на Caruso. Пандемията ни показа ясно, че бъдещото развитие е в доставките по домовете. За момента работим с наши партньори, но се надяваме в най-скоро време да организираме собствени доставки. Така продуктът ни ще достига по най-добрия начин и с най-правилното отношение към хората. Ако ще се захващаме с нещо, трябва да го правим както трябва и затова правим доставки единствено и само в района на пицарията. Предлагаме и поръчка по телефона и вземане от място. Знаем, че всяка трудност е начин да научим нещо ново, което ще превърнем в успех. Имаме планове и за още локации, но не бързаме.

1,547 7

#blacklivesmatter

3,715 43

#blacklivesmatter

2,550 37

#blacklivesmatter

1,195 2

604 3

People of Sofia в подкрепа на малкия бизнес. Албена, която прави сладки моментите ни: Преди 12 години влязох за пръв път в професионална кухня - ресторант. Уж за малко, а ето ме сега. За тези години доста видях и чух, работих и в топ кухни, и в страшни дупки. Учих се, провалях се, търсих живот. Идеята за Работилничката дойде съвсем естествено, може би като отговор на постоянните ограничения и вечната ми непримиримост към всякакви дразнещи неща. Mного исках мое място. С нормални работни условия и обстановка и без да ме карат да пестя - от обич, от продукти или внимание. Исках личен контакт, усмивки, разговори с хора на чаша ликьор, планове, доверие. Тогава започнаха да ми казват "много бързо превъртя играта" - в рамките на 10 години от човек, който не знае как се държи нож, станах главен сладкар на 5-звезден хотел. А след това, в най-голямата си емоционална дупка, реших без капитал да се метна срещу течението. Първата година работех денем в ресторант и вечер в Работилничката. Само така успявах да оправя сметките. Втората година вече се метнах в дълбокото. Критично и по ръба. Страхът от това да не знаеш какво следва може да те смаже, но и да те мотивира. А може и да се сменят през 10 минути тези състояния. Малко по малко се наредиха нещата. Хората обичат Работилничката. Тя не е просто малък бизнес. Тя e една мъничка мечта, преборила се на цената на всичко да я има. Тъкмо вдигнах глава малко и изпаднахме в извънредна ситуация. Идеи, планове - всички вкъщи. Беше трудно и все още е. Много приятели ми подадоха ръка. През цялото време не спирах да получавам идеи и сърца. В момента оцелявам ден за ден, но не ме е страх, защото вече съм го играла и знам, че рано или късно всичко ще потръгне. Повече за работата на Албена може да видите тук: https://rabotilnichkata.com/

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Bulgaria to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

16.1K
-
2.10 %
Bulgaria Modeling
2.5K
84 / post
5.70 %
Bulgaria Celebrities, Hair & Beauty, Fashion
113.8K
-
2.50 %
Bulgaria Singer
19.3K
-
11.20 %
Bulgaria Soccer
101.3K
-
4.40 %
Bulgaria Modeling
17.9K
-
3.20 %
Bulgaria Dance, Choreographer
57.5K
2K / post
0.50 %
Bulgaria Art, Illustrator, Drawing, Design, DIY & Crafts, Education
8.7K
-
6.40 %
Bulgaria Moms, Food
31.9K
-
13.40 %
Bulgaria
72.9K
-
3.70 %
Bulgaria Moms, Tennis, Fashion
51.3K
-
1.40 %
Bulgaria Actors, Journalists, Entertainment
21.1K
-
3.20 %
Bulgaria Fashion, Modeling, Fashion Design
3.4K
-
4.20 %
Bulgaria Food, Chef, Restaurants
9.5K
-
6.70 %
Bulgaria Fashion, Lifestyle
10.6K
-
-
Bulgaria Moms, Fashion