Yuristantri's Instagram Audience Analytics and Demographics

@yuristantri

Indonesia

Welcome to my personal page Enterpreneur #positivevibes @alamoda_mua @pawitra.organizer 📍 Mojokerto Contact via WA 👇
Yur▓▓▓▓▓@gmail.com
Surabaya|Jawa Timur
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF YURISTANTRI

Average engagement rate on the posts is around 4.20%. The average number of likes per post is 60 and the average number of comments is 6.

75.71% of the followers that engaged with yuristantri regularly are from Indonesia, followed by Japan at 2.86% and Australia at 2.86%. In summary, the top 5 countries of yuristantri's posts engager are coming from Indonesia, Japan, Australia, Thailand, United Kingdom.

Yuristantri loves posting about Celebrities.

Check yuristantri's audience demography. This analytics report shows yuristantri's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,539
Avg Likes
60
Avg Comments
6
Posts
478
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR YURISTANTRI

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF YURISTANTRI

  • Indonesia 75.71 %
  • Japan 2.86 %
  • Australia 2.86 %
  • Thailand 2.86 %
  • United Kingdom 2.86 %

RECENT POSTS

29 4

Hi! My mom can't move on from this picture of mine. She said I'm too cute, she's literally my fan. I'm currently 9mo and alhamdulilah I'm healthy. Stay safe and secure dear friends. #mybabyAl #mybaby

45 0

Dua lelaki favoritku... Cerita cinta terindah, rona warna paling terang di lembar perjalanan usiaku. Bersyukur sekali menjadi wanita di hidup mereka. Dan setidaknya hadirku menjadi alasan mereka menyunggingkan senyum penuh makna... Kini aku seorang anak, wanita, istri, dan juga ibu.... Sehat terus yaa kalian ❤️💕 Selamat malam, selamat istirahat.

102 9

Akhirnya first time punya foto proper bertiga walaupun bocilnya tidur nyenyak banget. Proper kecuali pipiku ya sis.... 😢 Ke trawas pengen kasih tunjuk baby al, gara2 trawas jadi ada kamu nakk 😂 Disponsori oleh warung inul @husnul12_ Thanks for today

64 2

Tidak ootd Mood booster Maunya foto sama lampu kelap kelip eeh gagal estetik. Gapapa yang penting hepiii.... Selamat 8bln bayikkkk ❤️ #mybaby #mybabyAl

40 0

Haiiii uncle aunties hari ini so spesyel yeee hari anak nasional baby alduin dan mommy yang #dirumahaja tetep happy karena happiness is not found, it's created. So we created it our own by sharing love since now and forever. Like foto ini di @bcdec19 Yaa uncle aunties.... Semoga kita semua dikasih sehat dsn perlindungan Tuhan. Daaaaan semoga anak Indonesia tumbuh makin sehat cerdas ceria dan kedepannya kita akan semakin jarang menemukan berita buruk dengan anak sebagai korban... Naudzubillahimindzalik Yuk kita semua lindungi generasi penerus bangsa dan agama. Tons of love from baby Alduin and mommy ❤️ #anakindonesiagembiradirumah #harianaknasionalbcdec19 #mybabyAl

65 2

Baby Al belajar makan, dibalik ini semua ada mama yang gabisa tidur mikir anak GTM, tiap masuk jam makan selalu deg2an, setelah drama makan terus masuk cuma 2/3 sendok rasanya energy udah habisssss mama lobattt nakk. Betapa messy nya... Tapi ya udah gabisa marah, cuma bisa ketawa sambil berdoa next makan yang lahap yaa nakk ❤️

67 1

Kata orang, jatuh cinta pada pandangan pertama tuh gak ada... Lha kalau aku begitu pertama kali lihat dia masih bentuk kayak kacang di rahimku aja udah bikin aku jatuh cinta... Apalagi sekarang dan seterusnya. Nb. Jangan nanya ini kaos kesukaan emaknya makanya dipakein terus. #mybabyAl

73 10

I love you... I didn't say it directly, cz its hard. My mouth is dry with words i cannot verbalised. Only the feeling that bursts into my mind. Mom, thank you for giving me birth on your own birthday... And raising me until present day. Mom, I'm sorry i can't... And still can't bring myself to fill your dream. I'm sorry Mom, my dear mom... i love you more than i love anything else. And I'm sorry... It just the beginning for me to step onto motherhood life, I've taken 28 years of living. I know, I'm too young to worry about future. And my son... I'm living the rest of my life for you... I'm just hope that i can see you growing up as the best living man. May Allah bless us, may Allah protect us. 3 mei 2020 #love #2020 #dirumahaja #myfavoriteday #taurus #stoneheaded #motherhood #superwoman #positivevibes

58 7

At first... Mama ga paham pake perawatan bayi apaan. Jadi ya dapet kado langsung pake aja dan mikirnya yg gampang dicari di minimarket. Hasilnya... Badan si baby merah2 kulitnya. Lalu pindah ke @zwitsal_id sekarang mama happy karena baby cocok pakenya, Karena hipolalergenic cocok buat kulit sensitipnya baby. Harga juga ramah kantong mamah 😅 Alangkah baiknya jika produk @zwitsal_id yg ada di foto ini lebih mudah ditemukan. Di toko baby terbatas sekali itupun jauh mesti ke kota (tinggal di desa) dan kadang produk yg dicari ga nemu wehehe... Akhirnya onlen, pun mencari loncat2 toko Karena jarang satu toko (kirim dari jatim) koleksi zwitsal nya full... (Berat di ongkir sist) Hehehe Moga body lotion sama minyak telonnya makin ready banyak terutama yg ukuran besar 😍😍😍 Love love love @zwitsal_id Terus bikin inovasi yaaa.... #cintaprodukindonesia NB. Produk yg wadahnya gede ga kefoto 🙄

63 7

I love you to the moon and back my baby... Thank God... I become mother of a gorgeous baby at my 27th. I'm happy, I'm proud, I'm blessed 😍 Samasekali gak berencana bikin maternity photo. Waktu itu sekitar bulan oktober... pas lagi riweh, Tiba2 aja ditarik sama bos fays "rene mbak tak foto" Suwun ya, dadi duwe kenang2an. 📌@sewastudiofotomojokerto 📸@masfaisal_ #latepost #maternity #mybabyAl

55 12

Antil tumoro jarene wong2... Bisa balik setipis ini kagak ya biar ada yg ngajakin syuting maneh 😂 Semua pasti rindu bisa tarik napas sebebas ini. Eh itu aku akting ding 😂😂😂😂😂 #untiltommorow #dirumahaja #2020 #positivevibes

65 11

Putraku... V Al Kusuma Permata hatiku... Al keciku... Jangan terlalu cepat besar nak... Aku ingin menikmati tiap detik waktuku denganmu... Tumbuh menjadi manusia yang baik ya anakku, nanti saat aku tua, lemah dan mungkin sakit2an... Kamulah yang mendekapku di dadamu, seperti yang suka aku lakukan sekarang melekatkan tubuh mungilmu, memperdengarkan suara jantungku padamu... Jantung hatiku.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

7.5K
-
0.90 %
Indonesia Photography
24.2K
-
0.10 %
Indonesia Travel
201.8K
-
1.00 %
Indonesia
5.1K
50 / post
0.50 %
Indonesia Celebrities, Hair & Beauty, Fashion
1.1K
239 / post
16.90 %
Indonesia Photography
14K
789 / post
5.10 %
Indonesia Film, Music & Books, Celebrities
541.8K
-
4.80 %
Indonesia
1K
-
-
Indonesia
1.9K
23 / post
0.60 %
Indonesia Nature & Outdoors, Travel, Architecture
2.6K
59 / post
1.70 %
Indonesia Photography, Nature & Outdoors, Art, Architecture
5.3K
172 / post
16.00 %
Indonesia Film, Music & Books, Photography
3K
32 / post
0.01 %
Indonesia
6.4K
1K / post
8.50 %
Indonesia Film, Music & Books, Technology
7.2K
52 / post
1.70 %
Indonesia
105.1K
-
2.20 %
Indonesia