Wisatayogya's Instagram Audience Analytics and Demographics

@wisatayogya

Indonesia

Jangan lupa #wisatayogya di foto kecemu dan jgn lupa follow @wisatayogya πŸ“·πŸ‘£β˜ . Business inquiries by DM . πŸ’Ό
wisβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF WISATAYOGYA

Average engagement rate on the posts is around 2.20%. The average number of likes per post is 84 and the average number of comments is 4.

Check wisatayogya's audience demography. This analytics report shows wisatayogya's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
3,875
Avg Likes
84
Avg Comments
4
Posts
268
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR WISATAYOGYA

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

92 4

Teruntuk kamu, Aku melepaskan segala bentuk rasa yang pernah aku ciptakan sendiri. πŸƒ Photo by : @rafirss Di pantai kesirat #wisatayogya #jogjascenery #wonderfuljogja #pesonaramadhan2019 #pesonaindonesia #NatGeoIndonesia @natgeoindonesia #voyaged @voyaged #moodygrams #awesomelifestyle @artofvisuals #artofvisuals #livefolk #folkgreen @folkindonesia #livefolkindonesia #folkscenery @beautifuldestinations #beautifuldestinations #wonderfulindonesia #exploreindonesia @agameoftones #AGameOfTones #stayandwander #TravelAwesome #AwesomeLifeStyle #Indonesia #discoverearth #instagram @instagram #DestinationEarth @earthfocus #earthfocus @earthofficial #earthofficial @destination.earth #destinationearth

91 7

Ada yg baru niihh, ada yg tau nama tempatnya? 😁 Photo by: @rinnaaas_ #wisatayogya #jogjascenery #wonderfuljogja #pesonaramadhan2019 #pesonaindonesia #NatGeoIndonesia @natgeoindonesia #voyaged @voyaged #moodygrams #awesomelifestyle @artofvisuals #artofvisuals #livefolk #folkgreen @folkindonesia #livefolkindonesia #folkscenery @beautifuldestinations #beautifuldestinations #wonderfulindonesia #exploreindonesia @agameoftones #AGameOfTones #stayandwander #TravelAwesome #AwesomeLifeStyle #Indonesia #discoverearth #instagram @instagram #DestinationEarth @earthfocus #earthfocus @earthofficial #earthofficial @destination.earth #destinationearth

82 2

Selamat pagi semuaaa 🌞 Photo by: @helienetan #wisatayogya #jogjascenery #wonderfuljogja #pesonaramadhan2019 #pesonaindonesia #NatGeoIndonesia @natgeoindonesia #voyaged @voyaged #moodygrams #awesomelifestyle @artofvisuals #artofvisuals #livefolk #folkgreen @folkindonesia #livefolkindonesia #folkscenery @beautifuldestinations #beautifuldestinations #wonderfulindonesia #exploreindonesia @agameoftones #AGameOfTones #stayandwander #TravelAwesome #AwesomeLifeStyle #Indonesia #discoverearth #instagram @instagram #DestinationEarth @earthfocus #earthfocus @earthofficial #earthofficial @destination.earth #destinationearth

130 10

Mimin juga mau nii Photo by : @dhewi_widodo #wisatayogya #jogjascenery #wonderfuljogja #pesonaramadhan2019 #pesonaindonesia #NatGeoIndonesia @natgeoindonesia #voyaged @voyaged #moodygrams #awesomelifestyle @artofvisuals #artofvisuals #livefolk #folkgreen @folkindonesia #livefolkindonesia #folkscenery @beautifuldestinations #beautifuldestinations #wonderfulindonesia #exploreindonesia @agameoftones #AGameOfTones #stayandwander #TravelAwesome #AwesomeLifeStyle #Indonesia #discoverearth #instagram @instagram #DestinationEarth @earthfocus #earthfocus @earthofficial #earthofficial @destination.earth #destinationearth

79 1

A very extraordinary place to visit because of the very epic sand! Amazing Place on Yogyakarta. Β° Β° @mayraalv_ By : @robbyansyahdewan πŸ“: Gumuk Pasir Barchan, Yogyakarta, Indonesian. #wisatayogya #jogjascenery #wonderfuljogja #pesonaramadhan2019 #pesonaindonesia #NatGeoIndonesia @natgeoindonesia #voyaged @voyaged #moodygrams #awesomelifestyle @artofvisuals #artofvisuals #livefolk #folkgreen @folkindonesia #livefolkindonesia #folkscenery @beautifuldestinations #beautifuldestinations #wonderfulindonesia #exploreindonesia @agameoftones #AGameOfTones #stayandwander #TravelAwesome #AwesomeLifeStyle #Indonesia #discoverearth #instagram @instagram #DestinationEarth @earthfocus #earthfocus @earthofficial #earthofficial @destination.earth #destinationearth

85 2

Ikut ikutan upload bunga ah wkwkw πŸ˜‚ , tpi kalau ini bunga Matahari , tempatnya juga sama sih , di Romantic Garden πŸ˜‚cus kesini mumpung sudah rame wkwk _______ Lokasi : @romantic_garden2 , Samas , Bantul _______ inframe @nedyasafitrianggraini By : @gunawanwicaksana28 _______ Biaya masuk per orang 8K #wonderfuljogja #indozone #centraljava #sudesteasiatico #wisatayogya #jogjascenery #wonderfuljogja #pesonaramadhan2019 #pesonaindonesia #NatGeoIndonesia @natgeoindonesia #voyaged @voyaged #moodygrams #awesomelifestyle @artofvisuals #artofvisuals #livefolk #folkgreen @folkindonesia #livefolkindonesia #folkscenery @beautifuldestinations #beautifuldestinations #wonderfulindonesia #exploreindonesia @agameoftones #AGameOfTones #stayandwander #TravelAwesome #AwesomeLifeStyle #Indonesia #discoverearth #instagram @instagram #DestinationEarth @earthfocus #earthfocus @earthofficial #earthofficial @destination.earth #destinationearth

53 0

Mereka seperti kepompong πŸ˜€πŸ˜€ . . πŸ‘©πŸ»β€πŸ¦° @caesadhanisa @agniaprl By : @masmeya . . πŸ“ Landasan Pacu pantai Depok Bantul #wonderfuljogja #indozone #centraljava #sudesteasiatico #wisatayogya #jogjascenery #wonderfuljogja #pesonaramadhan2019 #pesonaindonesia #NatGeoIndonesia @natgeoindonesia #voyaged @voyaged #moodygrams #awesomelifestyle @artofvisuals #artofvisuals #livefolk #folkgreen @folkindonesia #livefolkindonesia #folkscenery @beautifuldestinations #beautifuldestinations #wonderfulindonesia #exploreindonesia @agameoftones #AGameOfTones #stayandwander #TravelAwesome #AwesomeLifeStyle #Indonesia #discoverearth #instagram @instagram #DestinationEarth @earthfocus #earthfocus @earthofficial #earthofficial @destination.earth #destinationearth

104 8

Bawakan aku bunga, tanda kasih setia Bawakanku cinta, untuk selamanya😝 . . . πŸ“· by @andilatour By : @ditaasely πŸ“Bantul,Yogyakarta. #wonderfuljogja #indozone #centraljava #sudesteasiatico #wisatayogya #jogjascenery #wonderfuljogja #pesonaramadhan2019 #pesonaindonesia #NatGeoIndonesia @natgeoindonesia #voyaged @voyaged #moodygrams #awesomelifestyle @artofvisuals #artofvisuals #livefolk #folkgreen @folkindonesia #livefolkindonesia #folkscenery @beautifuldestinations #beautifuldestinations #wonderfulindonesia #exploreindonesia @agameoftones #AGameOfTones #stayandwander #TravelAwesome #AwesomeLifeStyle #Indonesia #discoverearth #instagram @instagram #DestinationEarth @earthfocus #earthfocus @earthofficial #earthofficial @destination.earth #destinationearth

97 8

Lebih suka Harry Potter apa Harry Harry mu bersama ku? πŸ˜„ Kamu gak pengen gitu ngajakin doi main kesini? πŸ˜„ Tempat yang recommended buat ngeliat sunrise,sunset dan kalau malamnya bisa liat kerlap kerlip lampu kota Yogyakarta lhoo, di tambah dengan suasana nyaman,pemandangan keren, dan banyak spot foto. Cocok buat kalian yang hobinya jalan-jalan apalagi kalau pas musim libur lebaran gini 😊 . . πŸ“·@ageholic_ By : @_uni26_ Lokasi : Bukit Lintang Sewu, Dlingo, Imogiri, Bantul, Yogyakarta . . #lombafotodinparbantul #bantul #bantul24jam #lombabantul #giveawaybantul #giveaway #liburlebarandibantul #ayojelajahbantul #lombafoto #bukitlintangsewu #imogiribantulyogyakarta . . #pesonamudik2019 #destinasiiipesonamudik2019 #pesonaindonesia #wonderfulindonesia #lebaranpenuhpesona

67 3

Selamat berlibur di Yogyakarta , ada spot baru di @jurang_tembelan_kanigoro nih 🀀ayunan hihi , kalau beruntung ya view depannya kabut ,keren ga tuh bayanginnya 😍 ______ Lokasi : @jurang_tembelan_kanigoro By : @gunawanwicaksana28 ______ #wisatayogya #jogjascenery #wonderfuljogja #pesonaramadhan2019 #pesonaindonesia #NatGeoIndonesia @natgeoindonesia #voyaged @voyaged #moodygrams #awesomelifestyle @artofvisuals #artofvisuals #livefolk #folkgreen @folkindonesia #livefolkindonesia #folkscenery @beautifuldestinations #beautifuldestinations #wonderfulindonesia #exploreindonesia @agameoftones #AGameOfTones #stayandwander #TravelAwesome #AwesomeLifeStyle #Indonesia #discoverearth #instagram @instagram #DestinationEarth @earthfocus #earthfocus @earthofficial #earthofficial @destination.earth #destinationearth

68 0

Ayuukk main ke ladang brambang . . . . . . πŸ“Ladang Brambang, Kretek, Bantul, Yogyakarta πŸ“· @namakuaditya By : @ratihsukmaresi #wonderfuljogja #indozone #centraljava #sudesteasiatico #wisatayogya #jogjascenery #wonderfuljogja #pesonaramadhan2019 #pesonaindonesia #NatGeoIndonesia @natgeoindonesia #voyaged @voyaged #moodygrams #awesomelifestyle @artofvisuals #artofvisuals #livefolk #folkgreen @folkindonesia #livefolkindonesia #folkscenery @beautifuldestinations #beautifuldestinations #wonderfulindonesia #exploreindonesia @agameoftones #AGameOfTones #stayandwander #TravelAwesome #AwesomeLifeStyle #Indonesia #discoverearth #instagram @instagram #DestinationEarth @earthfocus #earthfocus @earthofficial #earthofficial @destination.earth #destinationearth

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

55.1K
-
0.50 %
Indonesia
16K
-
0.20 %
Indonesia Music, Musicians
16.1K
-
0.60 %
Indonesia Moms, Shopping, Accessories
10.6K
-
1.20 %
Indonesia Travel, Adventure, Fashion
157.6K
76 / post
-
Indonesia Celebrities, Animals & Pets
20.3K
-
2.70 %
Indonesia Singer, Music
1.3K
3 / post
0.20 %
Indonesia Celebrities, Film, Music & Books
20K
-
2.10 %
Indonesia
1.5K
-
-
Indonesia Travel, Art
1.4K
48 / post
1.80 %
Indonesia Film, Music & Books, Humor, Kids & Parenting
1.5K
93 / post
0.06 %
Indonesia Cars & Motorcycles, Technology, Photography, Film, Music & Books
40.5K
-
5.10 %
Indonesia
3.1K
66 / post
1.60 %
Indonesia Film, Music & Books, Photography, Technology
2.1K
294 / post
0.14 %
Indonesia Nature & Outdoors, Architecture, Travel, Film, Music & Books
84.3K
-
0.60 %
Indonesia