Vinessainez's Instagram Audience Analytics and Demographics

@vinessainez

Indonesia

97’ @elvaroalano Mom Indonesian Actress | Influencer BA @helwabeautycare_shop @vinez.id @tatap.awal business inquiries : 081806667552 (whatsapp)
vin▓▓▓▓▓@gmail.com
Bekasi
Indonesia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF VINESSAINEZ

66.7% of vinessainez's followers are female and 33.3% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.00%. The average number of likes per post is 9928 and the average number of comments is 54.

62.07% of the followers that engaged with vinessainez regularly are from Indonesia, followed by United States at 10.34% and Eritrea at 3.45%. In summary, the top 5 countries of vinessainez's posts engager are coming from Indonesia, United States, Eritrea, Netherlands, India.

Vinessainez loves posting about Actors, Cars & Motorcycles, Technology, Photography.

Check vinessainez's audience demography. This analytics report shows vinessainez's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
938,875
Avg Likes
9,928
Avg Comments
54
Posts
1,648
Global Rank
35,958
Country Rank
2,056
Category Rank
439

GENDER OF ENGAGERS FOR VINESSAINEZ

Female
66.7 %
Male
33.3 %

AUDIENCE INTERESTS OF VINESSAINEZ

  • Art & Design 54.81 %
  • Beauty & Fashion 53.23 %
  • Entertainment 50.15 %
  • Business & Careers 47.09 %
  • Photography 46.31 %
  • Children & Family 39.22 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 36.28 %
  • Music 35.91 %
  • Fitness & Yoga 35.55 %
  • Restaurants, Food & Grocery 34.60 %
  • Travel & Tourism 33.86 %
  • Sports 33.48 %
  • Luxury Goods 31.42 %

AUDIENCE COUNTRIES OF VINESSAINEZ

  • Indonesia 62.07 %
  • United States 10.34 %
  • Eritrea 3.45 %
  • Netherlands 3.45 %
  • India 3.45 %

RECENT POSTS

10,647 78

#day22quarantine 😒

4,459 27

Cari tas branded tapi dengan harga terjangkau? Jawabannya ada di @windybrandedbags, banyak tas dan dompet original dengan merk michael kors, coach, kate spade. Dijamin authentic 100%. Ayo yang mau tampil keren tapi gak buat dompet bolong follow IG @windybrandedbags 😍 . . Handled by @iconic_sister

48,229 181

Boom-Boom! (Saat hamil 9 bulan - El sudah 2 tahun) 🤰🏻🤱🏻👶🏻

40,542 300

Jaman @elvaroalano masih dibedong, berarti -+ 1 minggu usianya, jaman tiap hari makan sayur katuk, buka baju sebelah buat nyusui El (tengah malampun begitu), jaman apa lagi ya hm.... yuk ceritain pengalaman pasca melahirkan versi kalian sekalian chit-chat di kolom komen❤️ #momlife . . NAH! jaman2nya abis makan, nyusui, abis itu langsung laper lagi🤣

4,001 11

@drbrownsindo - Natural Flow Options+ Anti-Colic Baby Bottle 🍼 Bayi tidak akan kembung oleh udara dan bekerja dengan baik dengan Vent System terpasang namun akan bekerja sama baiknya ketika Vent System tidak digunakan ketika kemampuan menyusui bayi telah berkembang 🥰 thank you @drbrownsindo ! 💙

13,103 58

Anak gemasss udah siap mau ke masjid tapi ternyata..... disuruh ibadah dirumah... 🙏🏻

4,990 27

Assalamualaikum, alhamdulillah aku dapat mukena cantik dan simple banget buat di bawa kemana-mana dari @mukenacantikallura. mukena yang aku pakai ini namanya Allura 022, bahannya adem dan enak banget dipakai shalat makin khusyu. Mau samaan? kepoin IG nya sekarang dan belanja sebanyak-banyaknya 😘 . . . Handled by @iconic_sister

10,735 30

Biarpun #DirumahAja , tetep musti stylish (?) (ya gapapalah ya, biar hati tetap senang dan enjoy💯) kalian ngapain aja nih selama #DirumahAja ? . . Denim Jogger nya @fang_collection nih! 💙

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

15.7K
1K / post
5.60 %
Indonesia Technology
2.3K
320 / post
-
Indonesia Technology, Photography, Cars & Motorcycles, Celebrities, Film, Music & Books
14.7K
153 / post
1.80 %
Indonesia Beauty, Business, Art, Hair & Beauty, Fashion, DIY & Crafts
1.8K
111 / post
-
Indonesia Film, Music & Books, Celebrities, Photography, Cars & Motorcycles
27.8K
329 / post
2.40 %
Indonesia Film, Music & Books, Photography
34.4K
-
-
Indonesia Travel
3.4K
558 / post
15.90 %
Indonesia Health & Fitness, Celebrities
2.7K
1K / post
12.60 %
Indonesia Humor, Cars & Motorcycles, Celebrities, Technology, Film, Music & Books
28.3K
-
0.01 %
Indonesia Modeling
77.2K
-
0.10 %
Indonesia
2K
337 / post
9.90 %
Indonesia Technology, Photography, Celebrities, Film, Music & Books
2.9K
39 / post
1.00 %
Indonesia Photography, Technology, Travel
27.6K
-
0.10 %
Indonesia Food, Cooking
81.8K
1K / post
0.70 %
Indonesia Skateboarding, Architecture, Photography
49.2K
-
2.10 %
Indonesia Music, Modeling, Singer