Universiteti_metropolitan's Instagram Audience Analytics and Demographics

@universiteti_metropolitan

Albania

📞 0692591493 📧 #Hidh_Hapin_Tend
aduâ–“â–“â–“â–“â–“@umt.edu.al
+35â–“â–“â–“â–“â–“11
Albania
13–17

Business Category

Professional Services

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF UNIVERSITETI_METROPOLITAN

53.8% of universiteti_metropolitan's followers are female and 46.2% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.80%. The average number of likes per post is 54 and the average number of comments is 1.

Check universiteti_metropolitan's audience demography. This analytics report shows universiteti_metropolitan's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
2,909
Avg Likes
54
Avg Comments
1
Posts
1,516
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR UNIVERSITETI_METROPOLITAN

Female
53.8 %
Male
46.2 %

AUDIENCE INTERESTS OF UNIVERSITETI_METROPOLITAN

 • Photography 70.73 %
 • Travel & Tourism 63.28 %
 • Art & Design 54.90 %
 • Music 53.23 %
 • Technology & Science 52.57 %
 • Entertainment 47.31 %
 • Luxury Goods 42.27 %
 • Business & Careers 42.27 %
 • Sports 42.22 %
 • Beauty & Fashion 38.95 %
 • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 35.35 %
 • Restaurants, Food & Grocery 31.88 %
 • Cars & Motorbikes 31.84 %

RECENT POSTS

52 0

Vendet në zhvillim si Shqipëria janë ideale për të ushtruar profesionin e inxhinierit të ndërtimit. Tregu i punës vjen duke u zhvilluar gjithnjë e më shumë dhe është në kërkim të profesionistëve më të kualifikuar. Për këtë arsye #UMT ka hartuar një program që ndërthur teorinë dhe praktikën. Laboratorët me të gjitha kushtet dhe pedagogët me eksperiencë shumëvjeçare përgatisin studentët për të kultivuar maksimumin e aftësive të tyre. 👩‍🏫 E vetmja gjë që ju ka mbetur është të regjistroheni. 👉#ZgjidhUMT 👉https://umt.edu.al/

44 0

Sfidat me të cilat një biznes përballet sot janë të panumërta. Programi bachelor në Administrim Biznesi, i ofruar në profilet ✅Menaxhim, ✅Marketing dhe ✅Sipërmarrje dhe Inovacion, është hartuar në mënyrë të tillë që studentët zhvillojnë aftësitë e tyre në Problem Solving. Pedagogët japin teorinë e nevojshme por gjithashtu probleme reale të eksperiencës së tyre për zhvillimin e mëtejshëm të studentëve. @metropolitan_incubator është një ambient ideal për zhvillimin e ideve të biznesit. Është vendi ku idetë kthehen në realitet. Jeni akoma në kohë për të zgjedhur #UMT si katapultën e karrierës tuaj. 👉#zgjidhUMT 👉https://umt.edu.al/

111 0

#ErasmusDays 2020 në UMT 🇪🇺 Festuam kështu ditët Erasmus në #UMT, ku studentët që e kanë ndjekur këtë program prezantuan 21 universitetet partnere europiane për kolegët e tyre. Dhjetëra studentë kanë mundësi të studiojnë çdo semestër në një prej universiteteve në Itali, Poloni, Letoni, Bullgari, Rumani, Çeki, Spanjë dhe Portugali! Një herë Erasmus, përgjithmonë Erasmus! #Hidh_Hapin_Tend

45 0

Programi bachelor në Inxhinieri Elektrike ofron pesë profile të ndryshme studimi. Studentët do të specializohen përkatësisht në elektronikë, kontroll inxhinierik, komunikim dixhital, makineri elektrike dhe sisteme fuqie. Në bashkëpunim me pedagogët do të merren njohuri teorike por edhe njohuri praktike në laboratorët e UMT, si: ✅Laboratori i automatizimit dhe FPGA ✅Laboratori i sistemeve të shpërndarjes së energjisë dhe pajisjeve elektronike ✅Laboratori i komunikimit dhe procesimit të sinjaleve ✅Laboratori i matjeve elektrike dhe elektronike E vetmja gjë që ju ka mbetur është të regjistroheni. 👉#ZgjidhUMT 👉https://umt.edu.al/

38 0

Pajisjet elektronike janë më të nevojshme se kurrë ditët e sotme. Sidomos sistemet elektrike janë ato që kanë një treg pune të gjerë por pak profesionistë. 💼 Ndaj UMT ju jep mundësinë të regjistroheni në Programin Profesional 2-vjeçar Sisteme dhe Pajisje Elektrike. Në këtë program do të fitoni aftësi si instalim, implementim dhe ndjekje e punimeve elektrike në objekte të ndryshme, mirëmbajtjen e rrjeteve elektrike në objekte, implementimin e sistemeve inteligjente dhe pajisjeve të kontrollit.💡  Na vizitoni në kampusin tonë ose në faqen web umt.edu.al 👉#ZgjidhUMT 👉#hidhhapintend

45 0

Programet profesionale janë ato që të përgatisin për tregun e punës. Keni akoma kohë për t'u regjistruar për raundin e tretë në UMT. 💼 Në Programin Profesional 2-vjeçar Dizajn dhe Zhvillim Software ju do të zhvilloni njohuritë tuaja në zhvillimin e programeve përmes studimit të gjuhëve të programimit si C, HTML/CSS, SQL, Shell Script etj. 🖥️ Na vizitoni në kampusin tonë ose në faqen web umt.edu.al💻 #ZgjidhUMT #hidhhapintend

60 0

🤔 Dëshironi të njiheni me universitetet europiane me të cilat UMT ka bashkëpunim në kuadër të programit Erasmus+? 🤝 Kërkoni të bisedoni me studentët që kanë ndjekur një semestër Erasmus në Poloni, Letoni, Bullgari, Rumani, Itali e Çeki? 🕵️‍♂️ Të merrni informacion mbi procedurat e aplikimit dhe bursat Erasmus? #ErasmusDays vijnë në UMT në datat 15, 16 dhe 17 tetor! Të gjithë studentët mund të ndjekin këto aktivitete, për të festuar ditët Erasmus dhe për t’u përgatitur në ndërkombëtarizimin e studimeve të tyre! AXHENDA: 📌 15 tetor – ora 11:15 Takim me studentet Megi Kurti (SHBA) dhe Ana Limani (Çeki), përfituese të bursave Erasmus+. Link për ta ndjekur takimin në GoToMeeting: https://global.gotomeeting.com/join/222999005 📌 16 tetor – ora 11:00 – 13:00 Seksion informues në sallën 303, Godina 1, mbi universitetet që #UMT ka bashkëpunim dhe mundësitë për të përfituar nga bursat Erasmus. 📌 17 tetor Takim me Erasmus Alumni. #Hidh_Hapin_Tend

51 0

Zbuloni punimet e studentëve të vitit të dytë të arkitekturës të cilat u përmbyllën me një projekt për ndërtimin e një qendre rinore. Mjafton të klikoni në faqen tone, umt.edu.al, seksionin Blog.👓

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Albania to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

19.9K
-
1.60 %
Albania Fashion
110.5K
-
0.70 %
Albania Soccer
28.6K
-
-
Albania
108K
1K / post
1.30 %
Albania Modeling, Celebrities, Animals & Pets, Film, Music & Books, Humor, Technology
32.6K
-
1.20 %
Albania
128.8K
-
1.20 %
Albania Modeling
99.5K
-
9.90 %
Albania
700.2K
-
1.50 %
Albania Fashion, Modeling
43.2K
583 / post
5.00 %
Albania Photography, Hair & Beauty, Fashion
8.4K
121 / post
0.90 %
Albania Celebrities, Hair & Beauty, Fashion, Technology
431.2K
-
1.50 %
Albania Soccer
1.1K
-
-
Albania
27.8K
-
3.30 %
Albania Music, Singer, Entertainment
35.8K
-
0.40 %
Albania Cars, Luxury
4.1K
169 / post
4.40 %
Albania Celebrities, Fashion, Design, Hair & Beauty, Health & Fitness