Traveltime.tours's Instagram Audience Analytics and Demographics

@traveltime.tours

Albania

🌎 OUR SERVICE IS YOUR DESTINATION❗ ☎️ +355 69 380 3052 / 📞+355 42 200 165 📩 E-MAIL: 🏡 @time.realestate 👉 #coming🔜
tra▓▓▓▓▓@hotmail.com
+35▓▓▓▓▓52
Albania
25–34

Business Category

Transportation & Accomodation Services

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF TRAVELTIME.TOURS

56.0% of traveltime.tours's followers are female and 44.0% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.30%. The average number of likes per post is 97 and the average number of comments is 1.

Traveltime.tours loves posting about Travel, Photography.

Check traveltime.tours's audience demography. This analytics report shows traveltime.tours's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
29,760
Avg Likes
97
Avg Comments
1
Posts
9,016
Global Rank
1,648,899
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR TRAVELTIME.TOURS

Female
56.0 %
Male
44.0 %

AUDIENCE INTERESTS OF TRAVELTIME.TOURS

  • Travel & Tourism 84.42 %
  • Photography 81.12 %
  • Technology & Science 57.37 %
  • Beauty & Fashion 56.75 %
  • Art & Design 54.27 %
  • Business & Careers 48.39 %
  • Luxury Goods 42.97 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 36.39 %
  • Fitness & Yoga 36.39 %
  • Books and Literature 36.39 %

RECENT POSTS

87 0

🌺 UDHËTIM ME AVION ME GUIDË NË #PARIS🇫🇷 . 👉 4 DITË 📆 12 ➖ 15 TETOR ➡💰499€❗️ 👉 4 DITË 📆 31 TETOR ➖ 03 NENTOR ➡💰499€❗️ . 💰 NË PAGESË PËRFSHIHEN: ✔️ Fluturimi vajtje – ardhje me nisje nga Tirana dhe te gjitha shetitjet sipas programit. ✔️ Akomodimi në hotel per 3 nete qendrimi. ✔️ Mëngjeset e diteve te qendrimit. ✔️ Shoqërues shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit. . ❌ NË PAGESË NUK PËRFSHIHEN: ➖ Darkat dhe darkat gjate diteve te udhetimit. ➖ Bileta per hyrjet ne muze, kala, manastire. . ⬛️◼️◾️▪️KONTAKT▪️◾️◼️⬛️ ➡️ Për rezervime jeni të lutur të na kontaktoni: ☎️ Cel: 069 380 3052 / ☎️ Tel: +355 42 200 165 📩 Email: travel-time1@hotmail.com 🌍 Adresa: Tiranë, në hyrje të ish Bllokut, pranë kafe Roma, shkalla e parë majtas, kati II❗️

63 0

🌺 UDHËTIM ME AVION ME GUIDË NË #AMSTERDAM🇳🇱 📆 18 ➖ 21 TETOR ➡💰459€❗️ . 💰 NË PAGESË PËRFSHIHEN: ✔️ Fluturimi vajtje – ardhje me nisje nga Tirana dhe te gjitha shetitjet sipas programit. ✔️ Akomodimi në hotel per 3 nete qendrimi. ✔️ Mëngjeset e diteve te qendrimit. ✔️ Shoqërues shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit. . ❌ NË PAGESË NUK PËRFSHIHEN: ➖ Darkat dhe darkat gjate diteve te udhetimit. ➖ Bileta per hyrjet ne muze, kala, manastire. . ⬛️◼️◾️▪️KONTAKT▪️◾️◼️⬛️ ➡️ Për rezervime jeni të lutur të na kontaktoni: ☎️ Cel: 069 380 3052 / ☎️ Tel: +355 42 200 165 📩 Email: travel-time1@hotmail.com 🌍 Adresa: Tiranë, në hyrje të ish Bllokut, pranë kafe Roma, shkalla e parë majtas, kati II❗️

69 0

🌞 #SELANIK 🌞 STAMBOLL 🌞 #SOFJE . 👉 5 DITË 📆 09 ➖ 13 TETOR ➡️💰139 €/P❗️ 👉 5 DITË 📆 23 ➖ 27 TETOR ➡️💰139 €/P❗️ 👉 5 DITË 📆 27 NËNTOR ➖ 01 DHJETOR ➡️💰139€❗️ . 👉 PROGRAMI 🛑 DITA E PARË: Nisja nga Tirana në oren 03:00 të mëngjesit. Udhëtimi me autobus vazhdon drejt Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Selanik. Sistemimi në hotel, darka e lirë. . 🛑 DITA E DYTË: Mëngjesi në hotel. Me pas nisemi për vizitë panoramike të qytetit të Selanikut ku vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, Zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Vazhdon udhëtimi për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Stamboll. Sistemimi në hotel. . 🛑 DITA E TRETË: Mëngjesi në hotel. Paradite vizitë panoramike me guidë në monumentet kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahçe, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, më pas vizitë në sheshin Taksim dhe në kullën e Gallatës. Mbasdite e lirë. . 🛑 DITA E KATËRT: Mëngjesi në hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Pasdite nisemi për në Sofje. Mbrritja në Sofje, sistemimi dhe fjetje në hotel. . 🛑 DITA E PESTË: Mëngjesi në hotel. Vizitë në monumentet kryesore të qytetit të Sofjes. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë. . 💰 NË PAGESË PËRFSHIHEN: ✔️ Udhëtimi vajtje - ardhje me autobus. ✔️ Akomodimi në hotel. ✔️ Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit. ✔️ Shoqërues shqiptar, për të gjithë ditët e qëndrimit. . ❌ NË PAGESË NUK PËRFSHIHEN: ➖ Hyrjet në monumente dhe muzeume. ( Sarajet e Sulltanit 10€, Kisha e Shën Sofisë 10€, Çisterna 5€, Shetitja me Anije 5€, Akuariumi 12€, Muzeu i Luftes 2€ ) ➖ Siguracioni i shëndetit ne udhëtim.

45 0

🌺 TUR 7 DITOR NË 🌞 #PARIS 🌞 #MYNIH 📆 07 ➖ 13 TETOR ➡️💰349 €/P❗️ . 💰 NË PAGESË PËRFSHIHEN: ✔️ Udhëtimi me autobus Tiranë - Zagreb - Mynih - Paris - Milano - Tiranë. ✔️ Akomodim në hotel: Fjetje 2 netë në Paris, 1 natë në Bourg en Bresse, 1 natë në Zagreb, 1 natë në Mynih dhe 1 natë në Udine. ✔️ Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. ✔️ Shëtitjet me autobus sipas programit. ✔️ Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë. . ❌ NË PAGESË NUK PËRFSHIHEN: ➖ Hyrjet në monumente dhe muzeume. ➖ Lundrimi me Anije. ➖ Siguracioni i shëndetit në udhëtim. . ⬛️◼️◾️▪️KONTAKT▪️◾️◼️⬛️ ➡️ Për rezervime jeni të lutur të na kontaktoni: ☎️ Cel: 069 380 3052 / ☎️ Tel: +355 42 200 165 📩 Email: travel-time1@hotmail.com 🌍 Adresa: Tiranë, në hyrje të ish Bllokut, pranë kafe Roma, shkalla e parë majtas, kati II❗️

81 0

🛫 #BUDAPESTI🇭🇺 . ✈️ FLUTURIM + 🏨 HOTEL 👉 2 NETË 📆 12 ➖ 14 DHJETOR ➡️💰89 €/P❗️ 👉 4 NETË 📆 10 ➖ 14 DHJETOR ➡️💰129 €/P❗️ . 💰 NË PAGESË PËRFSHIHEN: ✔ Fluturimi direkt Tirane - Budapest - Tirane. ✔ Bagazhe 10 kg cante dore. ✔ Akomodimi ne hotel per 2 & 4 nete qendrimi. ✔ Sherbimi ne hotel me mengjes. ✔ Siguracioni i shendetit ne udhetim. . ⬛️◼️◾️▪️KONTAKT▪️◾️◼️⬛️ ➡️ Për rezervime jeni të lutur të na kontaktoni: ☎️ Cel: 069 380 3052 / ☎️ Tel: +355 42 200 165 📩 Email: travel-time1@hotmail.com 🌍 Adresa: Tiranë, në hyrje të ish Bllokut, pranë kafe Roma, shkalla e parë majtas, kati II❗️

144 1

🌺 TUR 2 DITOR NË 🔥#ULQIN_BUDVA 🍧 MËNGJES + DARKË ➡💰39 €/PERSON❗️ . 📆 12 ➖ 13 TETOR 📆 19 ➖ 20 TETOR 📆 26 ➖ 27 TETOR . 📆 02 ➖ 03 NËNTOR 📆 09 ➖ 10 NËNTOR 📆 16 ➖ 17 NËNTOR 📆 23 ➖ 24 NËNTOR . 💰 NË PAGESË PËRFSHIHEN: ✔️ Udhëtimi vajtje – ardhje dhe te gjjitha shetitjet sipas programit. ✔️ Akomodimi në hotel 3 ⭐️ ne qender te qytetit te Ulqinit. ✔️ Mëngjesi ne restorantin e hotelit. ✔️ Darka ne restorantin e hotelit. ✔️ Shoqërues shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit. ✔️ Taksat turistike. . ❌ NË PAGESË NUK PËRFSHIHEN: ➖ Dreka gjate diteve te udhetimit. ➖ Bileta per hyrjet ne muze, kala, manastire. . ⬛️◼️◾️▪️KONTAKT▪️◾️◼️⬛️ ➡️ Për rezervime jeni të lutur të na kontaktoni: ☎️ Cel: 069 380 3052 / ☎️ Tel: +355 42 200 165 📩 Email: travel-time1@hotmail.com 🌍 Adresa: Tiranë, në hyrje të ish Bllokut, pranë kafe Roma, shkalla e parë majtas, kati II❗️

150 0

🌺 UDHËTIM ME AUTOBUS ME GUIDË NË #ROME⚡️#FIRENZE⚡️#VENECIA 🌺 . 📆 15 ➖ 20 TETOR ➡💰259€❗️ . 💰 NË PAGESË PËRFSHIHEN: ✔️ Transporti me autobus komod dhe traget Durres - Bari - Durres. ✔️ Akomodimi në hotel me 3🌟. ✔️ Mëngjeset e diteve te qendrimit. ✔️ Shoqërues shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit. . ❌ NË PAGESË NUK PËRFSHIHEN: ➖ Darkat dhe darkat gjate diteve te udhetimit. ➖ Bileta per hyrjet ne muze, kala, manastire dhe hyrja ne Venecia - 20€. . ⬛️◼️◾️▪️KONTAKT▪️◾️◼️⬛️ ➡️ Për rezervime jeni të lutur të na kontaktoni: ☎️ Cel: 069 380 3052 / ☎️ Tel: +355 42 200 165 📩 Email: travel-time1@hotmail.com 🌍 Adresa: Tiranë, në hyrje të ish Bllokut, pranë kafe Roma, shkalla e parë majtas, kati II❗️

155 0

🍁 #PAKETË_INDIVIDUALE 🍁 . ☀️ #PISA🇮🇹 🛫 FLUTURIM + 🏨 HOTEL 📆 07 ➖ 09 NËNTOR ➡️💰165 €/P❗️ . 💰 NË PAGESË PËRFSHIHEN: ✔ Fluturimi direkt Tirane - Pisa - Tirane. ✔ Bagazhe 8 kg cante dore. ✔ Akomodimi ne hotel per 2 nete qendrimi. ✔ Sherbimi ne hotel me mengjes. ✔ Siguracioni i shendetit ne udhetim. . ⬛️◼️◾️▪️KONTAKT▪️◾️◼️⬛️ ➡️ Për rezervime jeni të lutur të na kontaktoni: ☎️ Cel: 069 380 3052 / ☎️ Tel: +355 42 200 165 📩 Email: travel-time1@hotmail.com 🌍 Adresa: Tiranë, në hyrje të ish Bllokut, pranë kafe Roma, shkalla e parë majtas, kati II❗️

89 0

🔴⚫️ FESTAT E NËNTORIT NË #DUBROVNIK🇭🇷 . 📆 28 ➖30 NENTOR 📆 29 NENTOR ➖01 DHJETOR . 👉 HOTEL VALAMAR LACROMA 4🌟➡💰79€❗️ 👉 HOTEL SHERATON 5🌟➡💰89€❗️ . 💰 NË PAGESË PËRFSHIHEN: ✔️ Akomodimi në hotel per 2 nete qendrimi. ✔️ Mëngjesi ne restorantin e hotelit. ✔️ Darka ne restorantin e hotelit. ✔️ Perdorimi i pishines, sauna, palester. . ❌ NË PAGESË NUK PËRFSHIHEN: ➖ Dreka gjate diteve te udhetimit. ➖ Transporti & guida extra 20€ per person. . ⬛️◼️◾️▪️KONTAKT▪️◾️◼️⬛️ ➡️ Për rezervime jeni të lutur të na kontaktoni: ☎️ Cel: 069 380 3052 / ☎️ Tel: +355 42 200 165 📩 Email: travel-time1@hotmail.com 🌍 Adresa: Tiranë, në hyrje të ish Bllokut, pranë kafe Roma, shkalla e parë majtas, kati II❗️

57 0

🌻 FUNDJAVË NË #MALIN_E_ZI🇲🇪 . 🏩 IBEROSTAR BELLEVUE 4🌟 📆 18 ➖ 20 TETOR ➡💰98€❗️ 📆 25 ➖ 27 TETOR ➡💰98€❗️ . 💰 NË PAGESË PËRFSHIHEN: ✔️ Akomodimi ne Dhome Standarte. ✔️ Mengjes + Dreke + Darke + Pije pa Limit. ✔️ Mini Club per femijet + Lojra. ✔️ Pishina, Jakuzzi, Fitness + Aerobi. ✔️ Wifi + Parkim Falas. ✔️ Taksa e qytetit e perfshire ne pakete. . 💥 #EXTRA: TRANSPORTI ME AUTOBUS 👉20€ . ⬛️◼️◾️▪️KONTAKT▪️◾️◼️⬛️ ➡️ Për rezervime jeni të lutur të na kontaktoni: ☎️ Cel: 069 380 3052 / ☎️ Tel: +355 42 200 165 📩 Email: travel-time1@hotmail.com 🌍 Adresa: Tiranë, në hyrje të Ish Bllokut, mbrapa kafe Roma ose mbrapa farmacisë Greke❗️

108 0

🌞 #SELANIK 🌞 #STAMBOLL 🌞 . 📆 10 ➖ 13 TETOR ➡️💰99€❗️ 📆 17 ➖ 20 TETOR ➡️💰99€❗️ 📆 24 ➖ 27 TETOR ➡️💰99€❗️ 📆 31 TETOR ➖ 03 NENTOR ➡️💰99€❗️ 📆 07 ➖ 10 NENTOR ➡️💰99€❗️ 📆 14 ➖ 17 NENTOR ➡️💰99€❗️ 📆 21 ➖ 24 NENTOR ➡️💰99€❗️ 📆 28 NENTOR ➖ 01 DHJETOR ➡️💰99€❗️ . 👉 PROGRAMI: 🛑 DITA E PARË: Tiranë - Stamboll Nisja nga Tirana në orën 00:00 në drejtim të pikës kufitare të Kapshticës. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Pas kryerjes së formaliteteve kufitare nisemi në drejtim të Selanikut. Ndalesa gjatë rrugës për pushime dhe konsumin e drekës, vazhdojmë udhëtimin drejt Stambollit. Akomodimi në hotel pasdite. . 🛑 DITA E DYTË: Stamboll Mëngjesi në hotel. Nisim turin e vizitave në akuariumin e Stambollit, Muzeu Historik Panorama 1453, shëtitje me anije në Bosfor, ku shikojmë urën e Bosforit, vizitë në Dollmabahçe (Sarajet e Reja të Sulltanit), Sheshi Taksim (Rruga më e vizituar në Stamboll, rreth 2 milionë njerëz) Darka nën sugjerim e guidës në lokalet me harem ose Turkish Show në anije. . 🛑 DITA E TRETË: Stamboll Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit nisim turin e vizitave në Stamboll dhe i drejtohemi pikave më të bukura të këtij qyteti nga Hipodromi, Xhamia Blu, Kisha e Shën Sofisë me madhështoria në botën Ortodokse, Çisterna e vjetër e Kostandinopojës, Sarajet e Sulltanit. Kohë e lirë në Grand Bazar. Akomodimi në hotel në Stamboll. . 🛑 DITA E KATËRT: Stamboll - Selanik Mëngjesi në hotel, nisja drejt Selanikut. Vizitë qytetit të Selanikut Kulla e Bardhë, Sheshi Aristoteli. Sheshin e Aleksanderit te Madh, Cadrat. Nisja drejt Tiranës. Mberritja në Tiranë në orët e para të mëngjesit. . 💰 NË PAGESË PËRFSHIHEN: ✔️ Udhëtimi vajtje - ardhje me autobus. ✔️ Akomodimi në hotel. ✔️ Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit. ✔️ Shoqërues shqiptar, për të gjithë ditët e qëndrimit. . ❌ NË PAGESË NUK PËRFSHIHEN: ➖ Hyrjet në monumente dhe muzeume. ( Sarajet e Sulltanit 10€, Kisha e Shën Sofisë 10€, Çisterna 5€, Shetitja me Anije 5€, Akuariumi 12€, Muzeu i Luftes 2€ ). ➖ Siguracioni i shëndetit ne udhëtim.

116 0

🌺 UDHËTIM ME AVION ME GUIDË NË #BARCELONE🇪🇸 . 📆 24 ➖ 27 TETOR ➡💰399€❗️ . 💰 NË PAGESË PËRFSHIHEN: ✔️ Fluturimi vajtje – ardhje me nisje nga Podgorica dhe te gjitha shetitjet sipas programit. ✔️ Akomodimi në hotel per 3 nete qendrimi. ✔️ Mëngjeset e diteve te qendrimit. ✔️ Shoqërues shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit. . ❌ NË PAGESË NUK PËRFSHIHEN: ➖ Darkat dhe darkat gjate diteve te udhetimit. ➖ Bileta per hyrjet ne muze, kala, manastire. . ⬛️◼️◾️▪️KONTAKT▪️◾️◼️⬛️ ➡️ Për rezervime jeni të lutur të na kontaktoni: ☎️ Cel: 069 380 3052 / ☎️ Tel: +355 42 200 165 📩 Email: travel-time1@hotmail.com 🌍 Adresa: Tiranë, në hyrje të ish Bllokut, pranë kafe Roma, shkalla e parë majtas, kati II❗️

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Albania to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

95.6K
-
3.10 %
Albania Modeling
262K
-
5.00 %
Albania Actors, Modeling, Fashion
38.4K
1K / post
2.70 %
Albania Fashion, Lifestyle, Styling, Celebrities, Design, Hair & Beauty
113.3K
-
2.90 %
Albania Journalists
18.8K
-
0.01 %
Albania
24.6K
2K / post
4.20 %
Albania Photography, Nature & Outdoors, Travel, Architecture
50.8K
-
-
Albania
43.6K
175 / post
-
Albania Travel
29.8K
-
2.00 %
Albania Music, Singer, Modeling
22.7K
-
0.80 %
Albania Fashion
43.8K
-
-
Albania
13.6K
619 / post
2.00 %
Albania Fashion, Celebrities, Design, Hair & Beauty
93.6K
-
1.70 %
Albania
38.1K
-
-
Albania Soccer
27K
-
0.07 %
Albania