Tasyanabilahofficial's Instagram Audience Analytics and Demographics

@tasyanabilahofficial

Malaysia

✨Selling the most wanted Satin Shawls ✨ πŸ“² +6019-6696452 πŸ“Shop in KWC LG-41 (Open Everyday 10am-7.30pm) & Open for Retails/Wholesale price!Order nowπŸ‘‡πŸ»
tasβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
+60β–“β–“β–“β–“β–“52
Malaysia
18–24

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF TASYANABILAHOFFICIAL

100.0% of tasyanabilahofficial's followers are female and 0.0% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.10%. The average number of likes per post is 41 and the average number of comments is 1.

Check tasyanabilahofficial's audience demography. This analytics report shows tasyanabilahofficial's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
27,353
Avg Likes
41
Avg Comments
1
Posts
610
Global Rank
1,531,550
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR TASYANABILAHOFFICIAL

Female
100.0 %
Male
0.0 %

RECENT POSTS

38 3

Fav Allure Satin Shawl now available in 20 colors 😍 swipe right for more colors !! PROMO price (3 pcs rm100 ) - whatsapp : 019-6696452 for order now 😘 *open for retails & Wholesale #tasyanabilahofficial

21 0

Salam Jumaat 🌸 #tasyanabilahofficial

48 2

Tutorial yang paling senang untuk Tudung Shawl Madeena’ Heavy Pleats ni , boleh follow step ni dan Tak perlu iron 😍 ramai yang tanya bila basuh pleats dia hilang ke ? 😱 jangan risau pleats dia akan kekal sbb yang ni Heavy pleats ya bukan yang macam biasa yang ada jual kt lua sana tu sebab tu harga pun berpatutan dgn quality tudung yang kami jual 😘 Selamat mencuba 🌸 whatsapp 0196696452 utk order *10pcs boleh dapat harga borong Dan boleh pilih warna ! #tasyanabilahofficial #madeenashawl #madeenaheavypleatshawl #pleatedshawl

58 5

Salam Jumaat 🌸 Madeena’ Heavy Pleats Shawl dah Restocked !!! 38 warna ada sekarang boleh beli retails / Wholesale minimum 10 pcs *boleh pilih warna 😍 material heavy Chiffon dan sng bentuk tak payah iron ! Ready to wear shawl ni kita dah jual beribu Pcs , yang belum cuba boleh beli satu mesti jatuh cinta sbb senang jimat masa 😍 boleh Terus whatsapp : 019-6696452 utk order ye 😘 @tasyanabilahofficial #tasyanabilahofficial #pleatedshawl #pleatshawl #heavypleatedshawl #heavychiffon #tudungtakperluiron

169 0

Merdeka πŸ“’ Merdeka πŸ“’ Merdeka πŸ“’ Happy Independence Day Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ NegaraKu Tanah Air Ku !!! *proud Malaysian #kamianakmalaysia

45 0

Satin Crepe Shawl is now available online & our store at KWC LG41D / Kiosk MyHijab Mytown Mall πŸ’• whatsapp : 019-6696452 for more details Thankyou 😘 #tasyanabilahofficial

29 0

Thankyou dear for donning our Satin Crepe Shawl 😍 #tasyanabilahofficial

41 0

Salam to all my sister , keep our faith πŸ’• Happy weekend 🌸 #tasyanabilahofficial

64 0

Raya kan sebulan hihi Selamat Hari Raya & Maaf Zahir Batin dr kami @tasyanabilahofficial πŸ’• Thankyou semua yang shopping tudung dgn kami , lepasni kami akan update tudung dan warna2 yang available utk nak pakai Open House pulak 😍 #tasyanabilahofficial

36 0

Thankyou So much dear 😍 #tasyanabilahofficial

20 0

Keep your faith girls 🌸 #tasyanabilahofficial

25 0

Semuanya cantik di Pagi Raya dgn gaya tudung dr @tasyanabilahofficial πŸ˜πŸ’• Thankyou dear !! #tasyanabilahofficial

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

4.3K
-
0.30 %
Malaysia Food
330.2K
-
-
Malaysia Fashion, Modeling
41.7K
-
-
Malaysia
30.2K
-
1.50 %
Malaysia Fitness, Coaching, Training
3.4K
85 / post
0.03 %
Malaysia Fashion, Celebrities
67.9K
-
0.30 %
Malaysia Modeling, Actors, Music
94.3K
769 / post
0.80 %
Malaysia Singer, Actors, Music
2.9K
176 / post
-
Malaysia Celebrities, Technology
52K
-
0.50 %
Malaysia Actors
23.7K
-
-
Malaysia
5.8K
180 / post
2.20 %
Malaysia Photography, Film, Music & Books
1.5K
99 / post
7.30 %
Malaysia
287.1K
-
-
Malaysia
1.5K
41 / post
2.30 %
Malaysia Celebrities, Film, Music & Books
33.8K
-
2.80 %
Malaysia Music, Sports