Sohoque's Instagram Audience Analytics and Demographics

@sohoque

Bosnia And Herzegovina

Travel Blogger World Traveller ✆ +6013-9997755 📧 #KBBA9
soh▓▓▓▓▓@gmail.com
Sarajevo|Sarajevo
Bosnia And Herzegovina

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

1

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF SOHOQUE

Average engagement rate on the posts is around 0.90%. The average number of likes per post is 134 and the average number of comments is 3.

31.25% of the followers that engaged with sohoque regularly are from Malaysia, followed by Cuba at 12.5% and United States at 6.25%. In summary, the top 5 countries of sohoque's posts engager are coming from Malaysia, Cuba, United States, Korea, Montenegro.

Sohoque loves posting about Food & Drink.

Check sohoque's audience demography. This analytics report shows sohoque's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
15,186
Avg Likes
134
Avg Comments
3
Posts
3,481
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR SOHOQUE

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF SOHOQUE

  • Malaysia 31.25 %
  • Cuba 12.5 %
  • United States 6.25 %
  • Korea 4.69 %
  • Montenegro 3.13 %

RECENT POSTS

118 0

Kecik lagi pokok cili ni, tapi dah berbunga. Ni zaujah abam beli kat kawan dia. Tak taulah apa jenis cili ni. Dah berbuah nanti senang ler nak kutip buahnya letak dalam tempoyak. Tempoyak ada lagi tu dalam simpanan tu.. 😆 . #irishagarden #cili #chili #sohography #gardening #gardener #gardensofinstagram #instagardeners #gardenersofinstagram #happygardening #gardentips #gardening_love #instagardening #containergardening #gardeners #vegetablegarden #growsomethinggreen #gardenerslife #backyardgarden #greenhouse #gardentherapy #gardeningtips #gardenlover

112 2

Bangunan Dewan Undangan Negeri Sarawak di waktu malam . #kuching #sarawak #kuchingwaterfront #bangunandewanundangannegerisarawak #travelblogger #travelphotography #travel #traveling #travelgrams #travelguide #travelstagram #traveler #traveltheworld #sharetravelpics #worldtravelpics #tourist #traveller #instatravel #sohography #explorasa

122 0

Apa yang menarik kat Kuching Sarawak? . . Salah satunya adalah Kuching Waterfornt. Kat sini banyak juga aktiviti dan pemandangan yang menarik. Seronok lihat aktiviti sampan mengambil dan menghantar orang ke seberang sana. . . Bangunan Dewan Undangan Negeri Sarawak Baru nampak jelas daripada sini. Bertambah cantik pemandangan bila malam tiba. . . Bangunan 9 tingkat yang dirasmikan oleh Sultan Mizan pada tahun 2009 ini akan bermandikan cahaya di waktu malam, terutama semasa persembahan cahaya laser berirama dimainkan. . Dari waterfront ini, kita boleh naik Jambatan Darul Hana. Dari atas sini lagi cantik pemandangan sekitar sungai yang boleh nampak dari kejauhan. . . Abam Hoq, Sebongkah insan yang suka Kuching dan kucing/pusak . #kuching #sarawak #sarawaktourism #borneo #travel #irishatravel #igers #igdaily #instagramers #instagramhub #ig_watchers #bestoftheday #picoftheday #instatagapp #instacool #tflers #instadaily #igdailypic #iphoneasia #instatalent #instanation #iger #igersoftheday

201 27

Siapa tahu ni apa..? Kalau betul jawapan dapat hadiah.. 🙊🙊🙊 . Klu: kulit sejenis tumbuhan

105 0

Alhamdulillah. Sekarang kita, dah ada pilihan ayam mentah. . Tak payah nak gi pasar terutama buat ibu ibu yg selalu sibuk di pejabat. Kita order jeee melalui WhatsApp. Pilih mana nak. Sediakan duit dan ianya jadi milik kita, selepas dihantar di depan pintu rumah dan bayar. Kena bayar laa.. Bukan free. Heheee... . Ayam yang pastinya segar, bersih dan paling penting HALAL utk kita makan. Maklumlah, nak jadi darah daging kita, kan? Haa.. Jangan pandang ringan bab ni! . Utk order, boleh je klik terus di http://projekayambismi.wasap.link/ . Baca di http://www.juliajohari.com/2019/09/ayam-bismi-jaminan-halal-segar-dan-suci.html?m=1 utk resepi terkini yg sedap lagi menyelerakan. . FB : https://www.facebook.com/AyamBismi/ . IG : @ayam_halal_bismi . #AyamBismi #AyamBismiTakSuntikHormon #AyamBismiSegarHalalSuci #BMF #KBBA9

217 9

Hari tu kami bermalam selama 2 malam ni Kundasang. Salah satunya kami memilih Kinabalu Pine Resort, Kundasang. Harga dia memang sedikit mahal kalau nak dibandingkan dengan homestay di sekitarnya. Cuma Abam Hoq rasa ia amat berbaloi dengan apa yang ditawarkan. . Rumahnya bersih terjaga macam hotel-hotel besar yang lain. Rumahnya tinggi berkembar dan ada ruang untuk lepak-lepak sambil menikmati udara nyaman dan sejuk di luar. . Kat sini ada café yang proper untuk breakfast, lunch ataupun dinner. Jadi tak perlu nak cari makan kat luar. . Daripada rumah nak ke café tu, ada satu port yang terbaik untuk ambik gambar. Port nil ah.. Kat belakang ada latar belakang Gunung Kinabalu.. Tempat wajib untuk ambil gambar ni. Kalau kau orang tak check in kat sini pun, singgah jerk at sini sekejap untuk ambil gambar. . Oh ya.. Kat sini kau orang boleh tempah terus melalui pelbagai platform tempahan atas talian. Aman fikiran sebab boleh tempah awal-awal dan dah confirm ada penginapan. . Kalau homestay biasa sekitar sini, kau orang tak boleh tempah atas talian. kena call dan tempah. Nanti sampai sini baru bayar. . . Abam Hoq, Sebongkah insan suka travel ke tempat sejuk.. . #kinabalu #mountkinabalu #kinabalupineresort #kundasang #cuticutimalaysia #sabah #sabahtourism #exploresabah #amazingborneo #sabahtravel #kundasangtrip #gunungkinabalu #kakitravel #kakitravelmalaysia #jombercuti #igers #tweegram #bestoftheday #webstagram #instadaily #smile #nofilter #instamood #webstargram #instacool #instatagapp #iphoneonly #carryme #socialenvyco #all_shots

104 0

progress lancar setakat ini. daripada putik sudah menjadi buah. sekarang tunggu ianya membesar sehingga tiba masanya untuk dipetik. . seronok menilik perkembangannya setiap pagi. . banyak berbuah kali ni. bunga pula keluar bersilih ganti. pagi tadi pun ada bunga yang baru keluar. . moga ia menjadi rezeki kali ini. . #manggairwin #mangga #buahsegar #buahsehat #buah #buahbuahan #irishagarden #sohography #sohoquedotcom #kbba9

127 6

Food tasting dan open day @ambassadorputrajaya. . Yang kemana-mana tu boleh datang sini. Lepak-lepak, makan-makan dan tengok pakej catering dan dewan. Boleh customised pakej lagi ikut citarasa kita. . #ambassadorputrajaya #hananagroup #KBBA9

144 0

Ada ni haaa.. Tengah celebrate kemenangan ni haaa.. Orang kata rupa abam ada iras-iras Jonah Lumut.. Betul ke?

130 1

. Sampai sekarang Abam Hoq tak sure bunga apa ni. Ada yg cakap bunga raya. . Tp betul ke bunga raya ni..? Macam bukan jer. Sebab kat tengah tu tak ada yang terjulur keluar pun. . Tapi bunga ni memang banyak kat rumah abam. Sebabnya senang giler nak tanam. Biji benih dia pulak sentiasa ada.. . Siapa nak biji benih dia bagitau la abam ya. Bunga ni senang nak tanam. Bukan bukan landed pun boleh hidup dan berbunga dengan jayanya ni.. . #flowers #bungaraya #purple #irishagarden #sohography #sohoquedotcom #kbba9

105 0

yang sentiasa lesu tu.. terutama di malam hari.. boleh try men wellness Himalaya ni.. pasti senyum.. Aummm..! . http://bit.ly/2mk8DdI . #himalayahealthcaremalaysia #himalayajointwellness #kbba9 @himalayamalaysia

169 3

. Kalau korang ke Kundasang, antara tempat ohsem yang korang boleh beralam ialah di Kiram Village ni. Rumah dan persekitaran kat sini sangat cantik. . Dihiasi pelbagai spesis bunga-bungaan, korang pasti akan tertarik dan jatuh cinta. Dengan suasana yang nyaman dan sejuk, terasa seperti berada di negara yang punya 4 musim jer. . Cuma kat Kiram Village ni, kalau korang nak duduk sini, kena booking awal. Sebab kat sini memang sentiasa penuh..! . #kundasang #irishatravel #irishafamily #kiramvillagekundasang #sabah #sabahtourism #exploresabah #sabahtravel #visitsabah #sabahborneo #visitmalaysia2020 #landbelowthewind #sohography

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Bosnia And Herzegovina to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

216.5K
-
6.30 %
Bosnia And Herzegovina Modeling, Fashion
25.1K
-
0.40 %
Bosnia And Herzegovina
74.7K
-
2.70 %
Bosnia And Herzegovina
22.4K
-
0.03 %
Bosnia And Herzegovina Singer
1.7K
40 / post
0.80 %
Bosnia And Herzegovina Technology, Photography
253K
-
10.90 %
Bosnia And Herzegovina Fashion
12.4K
-
0.80 %
Bosnia And Herzegovina Fashion
63.2K
-
-
Bosnia And Herzegovina
268.4K
4K / post
2.20 %
Bosnia And Herzegovina Cars, Audi, Cooking, Architecture, Health & Fitness
1.7K
242 / post
20.60 %
Bosnia And Herzegovina Celebrities
14.5K
-
-
Bosnia And Herzegovina Fitness, Coaching, Gym
497.6K
-
9.80 %
Bosnia And Herzegovina
25.3K
2K / post
1.70 %
Bosnia And Herzegovina Fashion, Modeling
31.1K
-
4.60 %
Bosnia And Herzegovina
29.1K
-
11.20 %
Bosnia And Herzegovina