Shqiperiaime.al's Instagram Audience Analytics and Demographics

@shqiperiaime.al

Albania

Videot dhe fotot mund t’i dërgoni edhe në Whatsapp/Viber në nr:+355 69 6000106 Ose ne email:
laj▓▓▓▓▓@gmail.com
+35▓▓▓▓▓88
Albania
25–34

Business Category

Publishers

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF SHQIPERIAIME.AL

35.8% of shqiperiaime.al's followers are female and 64.2% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.90%. The average number of likes per post is 1399 and the average number of comments is 11.

Shqiperiaime.al loves posting about Photography.

Check shqiperiaime.al's audience demography. This analytics report shows shqiperiaime.al's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
141,851
Avg Likes
1,399
Avg Comments
11
Posts
2,383
Global Rank
167,839
Country Rank
281
Category Rank
4

GENDER OF ENGAGERS FOR SHQIPERIAIME.AL

Female
35.8 %
Male
64.2 %

AUDIENCE INTERESTS OF SHQIPERIAIME.AL

 • Travel & Tourism 55.76 %
 • Photography 52.07 %
 • Art & Design 43.11 %
 • Beauty & Fashion 40.22 %
 • Technology & Science 34.90 %
 • Entertainment 34.71 %
 • Sports 34.32 %
 • Luxury Goods 33.96 %
 • Fitness & Yoga 33.53 %
 • Movies and TV 33.51 %
 • Business & Careers 33.13 %
 • Music 32.34 %

RECENT POSTS

1,337 8

Bjeshkët e Tropojës. 🇦🇱 ©️ @b_visi

1,380 42

E dhimbshme/ Foto e shkrepur këtë mëngjes :/

1,113 3

Dhërmi, Vlorë 😍🇦🇱 #visitalbania @evkasaj

2,060 30

Pershendetje Shqiperia Ime, Foto lart para 15 vitesh dhe ajo poshte sot! Shikoni cfare na ka bere kurbeti...

862 4

📸 @shqiperiaime.al Kulla trikatëshe në kët foto asht nji Kullë unikale në krejt trojet Shqiptare… Ajo njihet me emnin “Kulla e Ngujimit”… Kullën e përmend Edith Durham në përshkrimet e saj, e përmend Baroni Nopça, po ashtu edhe i madhi At Shtjefën Gjeçovi, mbledhësi dhe kodifikuesi i Kanunit të Lekë Dukagjinit, ndryshe Kanuni i Maleve… Kur sot dëgjojnë sintagmën: “Kullë e Ngujimit” njerëzit menjiherë mendojne nji familje të ngujueme aty!? Përshtypje krejtësisht e gabuar! Kulla në të vërtetë ka pasë funksion krejt tjetër… Kur ka ndodhë që janë vra malësorët mes veti, (e për fat të keq kjo ka ndodhë!), atëherë njerëzit kanë ra në gjak! Fill mbas vrasjes janë thirrë pleqtë njohës dhe zbatues të Kanunit të Lekëvet… Nga ana e pleqve asht krye hetimi, si ka ndodhë vrasja, rrethanat dhe sa gjaqe mund të jenë hapë! Gjatë procesit të hetimeve personi që ka krye vrasjen asht sjellë i çarmatosun dhe i shoqnuem me roja te kjo Kullë ku asht mbajtë i mbyllun, asht marrë në pyetje nga pleqtë për gjithë rrethanat e ndodhjes së vrasjes! Ai që ka krye vrasjen asht mbajtë ma pas aty në Kulle derisa Pleqnia kanë dalë me vendim të pleqnuem mirë! Askush s’ka guxue të afrohet aty te Kulla, mbasi pleqtë jo vetëm që kishin autoritet të bazuem në Traditë, por kishin edhe autoritet praktik… Ata kishin disa djem të zgjedhun për trimni që ishin roje aty te ajo Kullë! Po ata djem ishin që bënin shoqnimin e atij që kishte krye vrasjen deri te Kulla…! Pra, Kulla e Ngujimit, ka pasë luejtë rolin e Paraburgimit të sotëm, Pleqtë kanë luejtë rolin e Gjykatësit, kurse djelmnia që bënte roje luente rolin e Policisë!

1,420 6

Theth, Shkodër 😍🇦🇱 #visitalbania @apostjonthimjo

3,156 8

Kuq e Zi 🇦🇱

1,177 2

Drilon, Pogradec 😍 #visitalbania @adisshera

1,436 6

Ksamil💎 #ksamil #sarande #albania #shqiperia #shqiperiaime #visitalbania #beautifuldestinations #sharealbania #naturephotography #photography #beach #balkan #balkans

1,584 16

Prizren, Kosovë 😍🇽🇰🇦🇱 #visitalbania @imagelogger 👍

1,618 26

👌

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Albania to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.6M
-
2.20 %
Albania Actors, Music, Singer
50.3K
-
0.70 %
Albania
11.1K
-
12.70 %
Albania Photography, Travel
14.5K
510 / post
0.70 %
Albania Health & Fitness, Food & Drink, Cooking, Humor, Education
134.8K
-
3.00 %
Albania
44.9K
-
2.00 %
Albania
7.8K
332 / post
2.00 %
Albania Celebrities, Film, Music & Books, Technology
682.3K
-
2.00 %
Albania Fashion, Modeling
9.7K
408 / post
2.90 %
Albania Fashion, Lifestyle, Hair & Beauty
13.2K
177 / post
1.50 %
Albania Music, Film, Music & Books, Humor, Technology, Celebrities
771.1K
11K / post
1.20 %
Albania Fashion, Lifestyle, Beauty, Celebrities, Technology
3.2K
98 / post
0.03 %
Albania Film, Music & Books, Art, Humor, Celebrities
10K
-
3.70 %
Albania Photography, Travel
1.7K
244 / post
4.50 %
Albania Art, Design, DIY & Crafts, Education
1M
-
1.70 %
Albania