Sabrinasameh's Instagram Audience Analytics and Demographics

@sabrinasameh

Indonesia

@vertigobar.bdg Rider : ToyotaTeamIndonesia - Yamaha Akai Jaya ENDORSEMENT&PAID PROMOTE LINE: @alettatalent (use @)
riv▓▓▓▓▓@gmail.com
Indonesia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF SABRINASAMEH

29.0% of sabrinasameh's followers are female and 71.0% are male. Average engagement rate on the posts is around 2.00%. The average number of likes per post is 6872 and the average number of comments is 27.

77.14% of the followers that engaged with sabrinasameh regularly are from Indonesia, followed by Thailand at 5.71% and Papua New Guinea at 2.86%. In summary, the top 5 countries of sabrinasameh's posts engager are coming from Indonesia, Thailand, Papua New Guinea, Canada, United States.

Sabrinasameh loves posting about Motorcycle, Riders, Motorcycle Racing, Technology, Architecture, Cars & Motorcycles, Photography, Film, Music & Books.

Check sabrinasameh's audience demography. This analytics report shows sabrinasameh's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
343,319
Avg Likes
6,872
Avg Comments
27
Posts
1,071
Global Rank
46,635
Country Rank
2,334
Category Rank
13

GENDER OF ENGAGERS FOR SABRINASAMEH

Female
29.0 %
Male
71.0 %

AUDIENCE INTERESTS OF SABRINASAMEH

  • Music 57.93 %
  • Business & Careers 44.33 %
  • Sports 44.22 %
  • Luxury Goods 43.89 %
  • Travel & Tourism 41.01 %
  • Cars & Motorbikes 40.97 %
  • Fitness & Yoga 40.15 %
  • Art & Design 39.24 %
  • Beauty & Fashion 38.37 %
  • Entertainment 38.33 %
  • Photography 35.66 %
  • Restaurants, Food & Grocery 34.35 %

AUDIENCE COUNTRIES OF SABRINASAMEH

  • Indonesia 77.14 %
  • Thailand 5.71 %
  • Papua New Guinea 2.86 %
  • Canada 2.86 %
  • United States 2.86 %

RECENT POSTS

5,699 18

@racingline_official

5,250 12

Motor, Helm adalah teman setia aku.. itu yang selalu aku butuhkan di dalam pekerjaanku. Kalian pasti udh tau kan helm kesayangan aku yang mana? tapi tau gak di balik dapetin helm itu banyak banget ceritanya? salah satu nya soal anggaran, hehe maklum semenjak udh bisa punya penghasilan sendiri jadi anti banget minta uang ke ortu.. pas lagi BM nya sama helm itu, emg lagi banyak banget dana yang keluar untuk kebutuhan pribadi akhirnya aku ada solusi yaitu nyicil pakai @Kredivo ternyata proses nya gak ribet, aman juga karena sudah di awasi oleh OJK. oiyaa buat kamu yang mau pakai Kredivo tambah happy deh nih pasti, karena skr ada di lebih dari 250 merchant! Yuk buruan download app @Kredivo #kredivo #aplikasikreditdigital #pinjamantunaionline #kredivoinaja

5,208 13

senyum dulu aja siapa tau gigi kering 😂

5,831 35

doa kalian malam2 gini apa nih?siapa tau sama 😂

9,119 44

sebenernya aku paling takut sama orang yg manyun 😂😂

5,868 18

diam bukan berarti emas,tapi diam kenapa-napa 😁 kalau kalian diam itu apa? awas aja ada jawabanya diam diam kentut

6,289 30

eeeehh ehhhh ko ngait sih tangan nya 😂

8,354 50

kira2 lagi senyumjn siapa ?🙈

6,301 12

berasa model btw mang diko kmna yaa @herdikosp 🤔

9,069 33

masih aku liatin 👀

7,218 31

genduuuut yah 🙈 berarti bahagia ya 😂

8,831 34

Seharian full kegiatan balap atau shooting tuh ternyata bener-bener bikin capek yaa. Aku tuh kalau super capek apalagi pas lagi menstruasi jadi suka migrain. Kepala sakit cuma sebelah itu gak enak banget loh, mau ngapa-ngapain jadi males terus moody. Semua jadi serba salah dan kadang jadi bikin aku gak produktif. Ngga mau makin pusing, kalau udah migrain gitu solusi aku cuma bodrex Migra. Karena pas baca komposisinya, ternyata bodrex Migra punya kandungan propyphenazone dan paracetamol yang dapat membantu meredakan migrain! :D Itu tadi cerita aku kalau lagi migrain. Kalo pengalaman migrain kalian gimana? Share doooong di comment! #SolusiKhususMigrain @bodrex

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

21.1K
-
1.00 %
Indonesia
24.4K
-
2.40 %
Indonesia Art, Beauty
32.7K
-
0.60 %
Indonesia Modeling, Music
20.3K
-
0.10 %
Indonesia
2.4K
107 / post
1.20 %
Indonesia Celebrities
2.1K
51 / post
2.10 %
Indonesia Cooking, Food & Drink
81.5K
-
1.90 %
Indonesia
50.2K
1K / post
2.20 %
Indonesia Fashion
1.5K
148 / post
9.60 %
Indonesia Celebrities, Technology, Film, Music & Books, Cars & Motorcycles, Humor
55.4K
191 / post
-
Indonesia Modeling, Music, Singer
162.2K
-
2.10 %
Indonesia Actors
8.1K
31 / post
0.40 %
Indonesia Film, Music & Books
1.4K
725 / post
61.00 %
Indonesia Celebrities, Technology, Film, Music & Books
5.7K
48 / post
2.30 %
Indonesia
1.9K
132 / post
4.40 %
Indonesia Photography, Technology