Rossywindy's Instagram Audience Analytics and Demographics

@rossywindy

Indonesia

ros▓▓▓▓▓@gmail.com
Martapura
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ROSSYWINDY

Average engagement rate on the posts is around 5.90%. The average number of likes per post is 194 and the average number of comments is 9.

72% of the followers that engaged with rossywindy regularly are from Indonesia, followed by Netherlands at 4% and France at 4%. In summary, the top 5 countries of rossywindy's posts engager are coming from Indonesia, Netherlands, France, Turkey, Monaco.

Rossywindy loves posting about Film, Music & Books, Celebrities.

Check rossywindy's audience demography. This analytics report shows rossywindy's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
3,395
Avg Likes
194
Avg Comments
9
Posts
247
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR ROSSYWINDY

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF ROSSYWINDY

  • Indonesia 72 %
  • Netherlands 4 %
  • France 4 %
  • Turkey 4 %
  • Monaco 4 %

RECENT POSTS

148 2

maaf, sudah bersuami 🤝✨

318 13

MERDEKA ala MILENIAL : -bisa transaksi menggunakan Mandiri Syariah Mobile Banking dimana saja dan kapan saja dan untuk apa saja bisa ❤️🤍- @sahabatbudayabsm @banksyariahmandiri #mandirisyariahlombafotoquotes #BSMHUTRI75 #bsmregion7 #banksyariahmandiri

188 12

kita ga bisa nilai seseorang dari postingannya kan (?) 🧚🏻‍♀️

242 14

tempat ternyaman naya bobo adalah ; di pundak mami 🧚🏻‍♀️

235 21

foto nay sama mami sama papi ga ada yang bener, tar udah gede dikit foto lagi yaaah 🖤

225 2

Nayla Rufaa Qanita 🍒

267 16

you never know how much your parents loved you until you have a child to love 🖤

135 2

assalamualaikum dengan bangganya, hari ini aku mau share ke kalian rahasia dari lipstik ombre yang selama ini aku pakai 🍒 *Wardah Exclusive Matte Lip Cream* dengan pilihan warna yg banyak banget kalian bisa bebas ekspresikan warna kesukaan kalian, bisa di campur, di ombre, atau pun pake satu warna teteuppp cantixx makzimalll... kalo aku, suka banget pake yang no 14 (my honey bee) di ombre bareng no 06 (feeling red). pake warna ombre begitu bikin muka aku tambah fresh dan warna ini tuh bisa masuk di acara apapun, mau ngantor, hangout, ke kondangan. cucoo semua dah 😍 ditambah lagi bibir aku tetep sehat walaupunnnn setiap hari pake lipstik matte, ajaib ga tuhhhh 🤩 karna kerja kantoran yg tugasnya ngelayanin orang, aku juga ga punya banyak waktu buat sering2 touchup lipstik aku, kalo pake ini udah deh ga perlu sering-sering di tebelin. awet sampe 8 jam cuy 🖤 harganya juga lumayan murce apalagi kalo belanjanya di @princesscosmetic_bjm selalu ada diskon2 menarik 🤎 terimakasih @wardahbeauty sudah mengeluarkan produk lokal halal dan pas dikantong, insya Allah ga akan berpaling dari wardah ❤️ . . #princessgiveaway @wardah_banjarmasin @wardahbeauty @princesscosmetic_bjm

295 18

apasih makna 7 bulanan buat kamu (?) 👶🏻

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

39.3K
-
0.70 %
Indonesia Cars, Luxury
59.5K
-
9.10 %
Indonesia
14.3K
-
-
Indonesia
40.8K
57 / post
1.10 %
Indonesia
2.8K
262 / post
11.40 %
Indonesia Technology, Photography, Architecture, Cars & Motorcycles
69.1K
-
0.10 %
Indonesia Photography, Modeling, Fashion
213.7K
-
-
Indonesia
12.3K
342 / post
0.13 %
Indonesia Art
17.6K
-
0.02 %
Indonesia Fashion
1.4K
156 / post
13.20 %
Indonesia Film, Music & Books, Photography, Architecture
41.4K
-
-
Indonesia
6.8K
244 / post
-
Indonesia Technology, Film, Music & Books, Celebrities
1.3K
12 / post
2.10 %
Indonesia Celebrities
4.1K
282 / post
8.50 %
Indonesia Technology
20.6K
-
0.30 %
Indonesia Photography, Travel, Modeling