Reezkeeas's Instagram Audience Analytics and Demographics

@reezkeeas

Indonesia

πŸ“© : πŸŽ₯ : Muhamad Rizki ⬇️
rizβ–“β–“β–“β–“β–“@yahoo.com
Tokyo|Tokyo
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

15

Paid Campaign Count

9

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF REEZKEEAS

Average engagement rate on the posts is around 8.60%. The average number of likes per post is 1046 and the average number of comments is 31.

75.56% of the followers that engaged with reezkeeas regularly are from Indonesia, followed by Japan at 8.89% and Korea at 4.44%. In summary, the top 5 countries of reezkeeas's posts engager are coming from Indonesia, Japan, Korea, Monaco, Bahrain.

Reezkeeas loves posting about Film, Music & Books, Photography, Technology.

Check reezkeeas's audience demography. This analytics report shows reezkeeas's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
12,467
Avg Likes
1,046
Avg Comments
31
Posts
289
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR REEZKEEAS

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF REEZKEEAS

  • Indonesia 75.56 %
  • Japan 8.89 %
  • Korea 4.44 %
  • Monaco 2.22 %
  • Bahrain 2.22 %

RECENT POSTS

581 27

Happiness is not out there, it’s in you. Life was never simple, happiness never where you’d left it, right and wrong no more fixed than clouds in the sky.

839 89

Selamat pagi! Please Stay Home & selalu aware sama your personal hygiene saat situasi begini ya guys. . . Love yourself, your family, and people around you. Stay Healthy, Stay Safe πŸ˜‰

1,026 40

β€œAnd in the end, the love you take is equal to the love you make” - The Beatles . . πŸ“Έ : @sweet.escape

1,064 17

Kalo lagi jalan kemana pun, gue paling suka bawa tas yang simpel dan muat banyak barang. . Nah, Quiksilver Jungler Li Waist Bag yang gue pake ini ukurannya pas banget, shoulder strap bisa di adjust dan warna monokrom nya bisa dipake casual or sporty look. . Kalau mau beli pake link di bio gue, bisa dapet Disc 20% cuy! ini ORI ya, bukan KW bro. Asik kan? @quiksilver @getvybes

980 52

Kalo suwit Jepang buat ngalahin gunting kan batu, kalo sweet nya aku ya kamu! Wadaw πŸ˜…

1,053 19

Pos, pos apa yang bikin baper??. . Kalo bisa jawab bakal gue kasi kode : β€œRIZKI50” biar bisa dapet potongan $50 + 30 tambahan foto untuk sesi foto diluar Indonesia, Philippines & Singapore bareng sama @sweet.escape . Promo ini berlaku untuk 2 jam sesi foto yang berlaku cuma sampai 31 Jan 2020. .

1,132 48

Jika cinta adalah butiran salju, aku akan mengirimmu badai salju. Tapi ngirimnya pake JNE πŸ˜„ Lucu ga? ngga? yaudah

1,095 11

Liburan udah selesai, haha.. Tapi pengalaman gue waktu di Jepang akan tetep abadi karena @sweet.escape bikin momen gue dan keluarga makin manis. Fotografernya juga profesional banget dengan hasil foto yang kece badai 😎 . Eits, Kalo Pake Kode : RIZKI50 bisa dapet potongan $50 + 30 tambahan foto untuk sesi foto diluar Indonesia, Philippines & Singapore lho! promo ini berlaku untuk 2 jam sesi foto yang berlaku cuma sampai 31 Jan 2020. Oke kan?! . Sweet Escape - Make Life Memorable πŸ˜‰

1,080 6

Perjalanan gue ke Jepang kali ini ngga pake ribet, ngga pake pusing mikirin kuota internet. Kalo ngga percaya, coba cek di @travelrecommends_id yang punya macem2 simcard untuk kalian yang mau keluar negeri 😎

1,086 9

Let the rain kiss you. Let the rain beat upon your head with silver liquid drops. Let the rain sing you a lullaby - Langston Hughes

1,097 22

semoga ini semua akan terulang πŸ₯Ά

1,145 55

Frame Frame apa yang ngangenin? yang bisa jawab bakal ada give away πŸ˜„

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

4.2K
111 / post
0.60 %
Indonesia Photography
5.9K
375 / post
7.30 %
Indonesia Art, Design, Film, Music & Books
1.1K
50 / post
9.70 %
Indonesia Celebrities
32.8K
-
-
Indonesia Business, Entrepreneur, Marketing
1.3K
139 / post
8.50 %
Indonesia Photography, Architecture, Travel, Nature & Outdoors
60.5K
-
6.80 %
Indonesia Actors, Music
94.3K
-
0.30 %
Indonesia
49.2K
-
0.08 %
Indonesia
11.6K
101 / post
-
Indonesia
2K
46 / post
2.90 %
Indonesia Photography
139.1K
-
-
Indonesia
4.2K
127 / post
8.10 %
Indonesia Technology, Cars & Motorcycles, Celebrities, Photography, Film, Music & Books
36K
-
2.50 %
Indonesia
138.7K
-
5.10 %
Indonesia
4.8K
35 / post
0.40 %
Indonesia Technology, Film, Music & Books, Photography