Polisuniversity's Instagram Audience Analytics and Demographics

@polisuniversity

Albania

Welcome to our official account.
con▓▓▓▓▓@universitetipolis.edu.al
+35▓▓▓▓▓11
Albania

Business Category

Professional Services

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF POLISUNIVERSITY

100.0% of polisuniversity's followers are female and 0.0% are male. Average engagement rate on the posts is around 2.20%. The average number of likes per post is 97 and the average number of comments is 1.

Check polisuniversity's audience demography. This analytics report shows polisuniversity's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
4,211
Avg Likes
97
Avg Comments
1
Posts
1,121
Global Rank
245,964
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR POLISUNIVERSITY

Female
100.0 %
Male
0.0 %

AUDIENCE INTERESTS OF POLISUNIVERSITY

 • Restaurants, Food & Grocery 100.00 %
 • Art & Design 100.00 %
 • Children & Family 26.89 %
 • Sports 26.89 %
 • Travel & Tourism 26.89 %
 • Beauty & Fashion 26.89 %
 • Business & Careers 26.89 %
 • Pets 26.89 %
 • Movies and TV 26.89 %
 • Entertainment 26.89 %
 • Music 26.89 %

RECENT POSTS

95 0

EVOLUTION OF THE IMAGES OF SPACE — The vision we had of Solar System planets has evolved over time and the images that, today, probes give us back have extraordinary qualities. This is also the case of the biggest planet, which from Galileo's first observations, has ′”undergone” restyling and improvements. In the picture of Jupiter's image “transformation” to us in just 100 years of observation history is shown everything. Camera filters can alter real colors, and more pixels, but look at how the level of detail in the bodo chamber of Juno mission reaches very high. We are talking about 15 km per pixel (last image). If you're also passionate about science follow us in other posts and publications. — #polis #universitet #hapësirë_e_SIGURTË_mendimi #shkencë #inovacion #risi #kërkim #zhvillim #if #inovationfactory

52 0

Universiteti POLIS bashkëpunon me stafin e IHS / Erasmus University, Rotterdam Hollandë, për realizimin e programeve Master Professional në fushën e ndërtimit dhe të planifikimit të territorit. Këtë fundjavë 23-25 Prill 2021 studentët e programeve, GIS,LUD,ASD janë duke ndjekur lëndën"“Local Environmental Practices" me Dr. Dr. Alexander Los Më poshtë ju ftojmë të lexoni një "Short Bio" mbi jetën akademike dhe profesionale të profesorit tonë të nderuar. _______ Bio: Dr. Alexander Los is an urban environment and climate change specialist at the Institute for Housing and Urban Development Studies (IHS) of the Erasmus University Rotterdam. He manages the MSc specialization course “urban environment, sustainability and climate change” where he teaches air quality, climate change, renewable energy and GIS/Python related subjects in an urban environmental context. Besides teaching Alexander Los participates in international research projects, such as SentinelCitizen (CSEOL) to make concerns about air pollution more actionable for citizens. His experience in climate change, air quality and remote-sensing is built on a systematic combination of modelling and observations to study atmospheric chemistry, cloud-induced effects on solar radiation, solar resource forecasting and the Earth’s climate. Alexander Los obtained his PhD at the University of Utrecht in 2001. After a post-doc at the KNMI he worked as research associate at the TU Delft (GRS) in the Netherlands. In the private sector (at the companies Kipp &Zonen and as a director at EKO Instruments Europe) he developed scientific instruments for climate research and solar energy.

374 6

Po ndodh tani! Shkolla e Inovacionit për fëmijë @polisuniversity Me pedagogë: Valerio Perna, Kristiana Meço, Migel Shehu,Enkelejda Kuçaj #Innovation#polisinnovation#polislife#playfullurbandesign

78 1

“Shkolla e Inovacionit për Fëmijë” Universiteti Polis ________ Universiteti POLIS ka kënaqësinë t’ju informojë se këtë të shtunë , 24 Prill hapet “Shkolla e Inovacionit për Fëmijë”. U_POLIS si institucion me përgjegjshmëri të lartë sociale zgjeron fushën e vet të veprimit duke investuar tek fëmijët në mënyrë që të edukohen me konceptin e hapësirave urbane dhe të identifikojnë problemet që ata përjetojnë në jetën e tyre të përditshme. #SUKSESE . . . #learning #teaching #instagood #parenting #admission #children #kidsart #learningisfun #kidsactivities #schoollife #firstclasslearning #homeschool #childcare #preschoolactivities #earlylearning #smartkids #innovation #city

50 0

"DOCEXDOCE" - Universiteti Polis 23-25 PRILL @POLIS & online ___________ Për herë të parë në Shqipëri dhe konkretisht vetëm për studentët e #U_POLIS, jepet mundësia e pjesëmarrjes në kompeticionin internacional #DOCExDOCE. Inkurajohen të gjithë studentët, në vecanti ato të degës Arkitekturë I -V si dhe ato të programit Art&Dizajn të regjitsrohen tek faqja zyrtare: www.docexdoce.com. Regjistrimi është free dhe ndahen 12 cmime nga ku 3 me vlerë monetare, ku cmimi i parë do të jetë 1500€ dhe 9 honorable mentions. Kompeticioni zgjat 54 orë me rradhë dhe tema përcaktohet vetëm gjatë ditës së parë të nisjes së kësaj maratone! Për cdo pyetje apo informacion të mëtejshëm, mund të vizitoni faqen e www.docexdoce.com, #docexdoceeurope në instagram apo të kontaktoni me ambasadorin e POLIS në docexdoce - Fulvio Papadhopulli (Ark.IV) - nëpërmjet e-mail fulvio_papadhopulli@universitetipolis.edu.al ​apo të na shkruani në DM nëpërmjet instagramit të faqes sonë zyrtare @polisuniversity.

57 0

Përmbyllet me sukses, "Albanian Girls in ICT" në kuadër të Lëvizjes Ndërkombëtare të Vajzave në TIK, ku U_POLIS mori pjesë. Falenderojmë @[1082844468408457:274:AlbanianSkills] për ftesën dhe për mundësinë për të nxitur dhe mbështetur vajzat drejt kësaj fushe studimi . . . . #womenintech #womeninstem #womenwhocode #girlswhocode #tech #technology #womeninbusiness #coding #womenempowerment #stem #programming #developer #webdeveloper #entrepreneur #womensupportingwomen #programmer #girlsintech #startup #javascript #womenintechnology #code

82 0

ERASMUS + THIRRJE PËR APLIKIM! ---- Universiteti POLIS, në kuadër të Projektit Erasmus + KA1, u ofron studentëve bursë të plotë për të zhvilluar semestrin e parë të vitit akademik 2021-2022, në Universitetin Anhalt, Gjermani. Afati i aplikimit, deri në datë 17 Maj 2021. Për më shumë informacion klikoni në website POLIS ose në linkun: http://www.universitetipolis.edu.al/?q=sq/node/2692

134 0

Universiteti POLIS pjesë e Inkubatorit të Tiranës për Sipërmarrjen dhe Inovacionin, mbështetur nga EU4Innovation. #EU4Innovation #polisuniversity #incubator #inovation

112 0

Universiteti POLIS mori pjesë sot në Samitin e Dekanëve të #EAAE, European Association for Architectural Education. Titulli i Samitit të parë të Dekanëve është "Ndryshoni lojën - merrni përgjegjësi - ushqejeni qëndrueshmërinë - ndryshoni botën" dhe adreson kapacitetin dhe intensitetin në rritje të mundësive tona për të ndërhyrë në çështje urgjente si ndryshimi i klimës ose pandemia. Gjatë seancave tematike, fjalimeve kryesore dhe diskutimeve në grupe, u diskutua mbi të ardhmen e universiteteve tona. Universiteti POLIS u përfaqësua nga Dekani i Fakultetit të Arkitekturës dhe Dizajnit, Dr. Ledian Bregasi.

80 0

THERE IS STILL TIME TO APPLY AND GET OUR EARLY BIRD REGISTRATION FEE! YOU HAVE TIME UNTIL 25 APRIL! Don't lose your chance to be part of the most SPECULATIVE Conference of this Fall! Join TDW 2021 International Conference: 01.10.2021 – 06.10.2021 The post-pandemic right to the city! https://tiranadesignweek.com/?page_id=64 — Pleased to inform the topic of this year for “TDW, Tirana Design Weeks, 2021” organized by #UniversitetiPolis member of #FutureArchitecture: . “Health & Wellbeing in the Post-Pandemic City” . Please visit “TDW 2021 / Tirana Design Week” website: https://tiranadesignweek.com/ . Mark your calendars and join TDW during: 27 September – 10 October 2021 . #Universiteti_Polis #hapësirë_për_mendimin #tirana_design_week #TDW2021 #Health_And_Wellbeing_In_the_PostPandemicCity #27september_10october2021

72 0

NJOFTIM PËR SHPALLJE VAKANCE! #WeAreHiring ------ Universiteti POLIS, shpall pozicion vakant për Jurist, si staf administrativ, preferohet të ketë eksperiencë në fushën e arsimit të lartë si dhe të jetë njohës i Ligjit Nr. 80/2015 “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë” Për më shumë shiko njoftimin e plotë: http://www.universitetipolis.edu.al/?q=sq/node/367

175 0

Në kuadrin e Projektit VTECH stafi i Universitetit POLIS, mori pjesë në trajnimin 2-ditor 19-21 Prill. Në këtë trajnim përfaqësuesit nga 8 universitete të ndryshme u trajnuan nga përfaqësuesit e Universitetit të TARTU, Estoni. #polisuniversity #VTechProject #ErasmusPlus

71 0

Programi i Doktoraturës, i ofruar nga Universiteti Polis & Università degli Studi di Ferrara. ------ Në kuadër të programit të Doktoraturës i cili ofrohet në bashkëpunim me #polisuniversity dhe Universitetin e Ferrarës, Itali #unife, nesër e enjte datë 22 Prill 2021, ora 15:30 do të zhvillohet dialogu i radhës me temë "Space Design with Daylight" me MSc.Xhoana Kristo (PhD candidate) dhe Prof.As.Martin Schwartz #onlinemeetings #upolis #hapësirëpërmendim #unife #universitàdeglistudidiferrara #PhDprogram #jointprogram #polisuniversity #dialogseries #space #Design #with #Daylight

181 0

Dita e Tokës Universiteti Polis ------- Përfundon me sukses dita e parë e Konferencës "Dita Tokës". Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit për temat mjaft me vlerë që trajtuan gjatë aktivitetit. #photography . . . #naturephotography #ecofriendly #sustainability #recycle #covid #motherearth #green

156 1

Ndërkombëtarizimi i Universiteti Polis @Polisuniversity ------ Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë se Universiteti POLIS është shpallur Fitues i Çmimit "BIG SEE Award 2021/ Product Design", me projektin "Play Tirana " BIG SEE Award 2021". Një arritje shumë e madhe për Universitetin POLIS ku vlerësohemi nga një Juri Ndërkombëtare fitues për "BIG SEE Award 2021/ Product Design" Urime shkollës sonë të Dizajnit , urime Tirana Design Week_TDW, urime gjithë autorëve, staf dhe studentëve, që kanë qënë pjesë e projektit! Ky projekt është nominuar gjithashtu për çmimin "GRAND PRIX Award! Urime POLIS! Për më shumë mbi projektin, lexoni në adresat e mëposhtme: https://bigsee.eu/product-design-awards-2021/ https://bigsee.eu/play-tirana/ #upolis #hapesirepermendim #playtirana #productdesign #TDW #bigsee #awards #bigseeawards #bigseewherelifeiscreaitivity #creativity #creativeindustries #bigseecommunity @bigsee_wherelifeiscreativity @sonia_jojic @lallaped @eglaluca #erdimyftaraga #eleoncini

44 0

SHQIPËTAR MOS RRI POR DUKU! Merr pjesë aktive në votime. Vendos të ardhmen tënde! — Nëse doni që deputetet të cilët do të zgjidhni të jenë me integritet e cilësi atëhere “Guida” e përgatitur nga ojf-ja “Qëndresa Qytetare” do t'ju ndihmojë të sqaroheni me vetveten për të bërë zgjedhjen e duhur me mëndje të ftohtë që përmirëson cilësisht përfaqësimin tonë në Kuvendin e Shqipërisë! — #MyVoteisPriceless #25Prill2021 #Albania #NDIAlbania #Qendrese #Elections #Integrity #voto #shqipëtar #mosrri #poduku

58 0

Universiteti POLIS, si nënshkrues i Magna Carta Observatory, mori pjesë në webinarin ndërkombëtar, “Si të përfshijmë studentët në mënyrë me efikase” sëbashku me universitete të tjera nga 50 shtete botës. Në këtë takim, u prezantua Platforma e Re e Magna Carta Universitarum “MCU2020” dhe “Forumi Global i Studentëve” ku prezantuan strukturat e mbështetjes së studentëve; universitete nga Kanaja, Kili, Afrika e Jugut, Gana etj. Zyra e Mbështetjes së Studentëve dhe Këshillimit të Karrierës (ZMSKK), përfaqësuar nga Pedagogia Malvina Istrefaj @malvina_087, mori pjesë në këtë takim ku u ndanë eksperienca dhe perspektiva interesante nga 118 shtete. Sfidat e universiteteve në mbeshtetjen e studentëve, burimet alternative që mund të përdoren për përfshirjen sa më aktive të studentëve në jetën akademike dhe rritjen e interaktivitetit ndërmjet strukturave universitare dhe studentëve ishin në fokus të këtij takimi. #upolis #hapesirepersonale #webinar #magnacartaobservatory #ZyraeMbështetjessëStudentëvedheKëshillimittëKarrierës #ForumiGlobaliStudentëve #mcu2020

65 0

📚📖Panairi Librit #universitetipolis ---- Me rastin e Ditës Botërore të Librit , kemi kënaqësine t’ju ftojmë në Panairin e librit në Polis, aktivitet i zhvilluar nga Biblio në dt. 21 - 23 prill 2021, në hollin e Universitetit. Në fokus të këtij panairi do të jenë botime të POLIS Press. Mos ngurroni të bëheni pjesë e këtij panairi dhe të pasuroni bibliotekat tuaja. Ju mirëpresim të gjithëve. . . . #worldbookday #bookstagram #books #book #reading #booklover #bookworm #a #bookday #bookstagrammer #booksofinstagram #bookish #bookaddict #read #giornatamondialedellibro #love

108 0

PROJEKTIMI ANTI-SIZMIK PËR ARKITEKTËT Si të tregohesh më i zgjuar se tërmetet? Autor: ANDREW CHARLESON. Një tekst me rendësi pas përvojës së hidhur të tërmeteve të 2019 në Shqipëri. Botuar nga Polis_Press. Versioni origjinal - Seismic Design for Architects: Outwitting the Quake! Botimi i parë nga Elsevier Architectural Press

113 1

Të Reja nga studentët e “Planifikimit dhe Menaxhimit Urban” “Urban Union Polis Club” @Universiteti POLIS ----- Javën e kaluar u realizua takimi i parë informues me disa prej studentëve të vitit të tretë “Planifikim dhe Menaxhim Urban”, ku u paraqit ideja e krijimit të një klubi planifikimi me emrin “Urban Union Polis Club”. Ky klub ka si qëllim integrimin e studentëve të planifikimit dhe jo vetëm, në nivel shkolle por gjithashtu edhe me organizata të ndryshme studentore në Ballkan dhe Europë. Ky integrim do të vijë si rezultat i aktiviteteve të shumta qe pritet të marrin jetë në javët në vazhdim. Përgëzojmë studentët e “Planifikimit Urban” për këtë nismë dhe ngelemi në pritje të aktiviteteve që do të organizojnë rreth profesionit të planifikuesit, dhe jetës sociale si profesionistë! Për tu informuar në kohë reale rreth akviteteve nga "Urban Union Polis Club" ju ftojmë të ndiqni në instagram faqen @urbanunionpolis #upolis #hapësirëpërmendim #planifikimdhemenaxhimurban #menaxhimurban #urbanunionpolisclub

75 0

“DITA NDËRKOMBËTARE E TOKËS“ ———— KONFERENCA KOMBËTARE SHKENCORE “TË MBROJMË TOKËN, PËR NJË POPULLSI NË RRITJE DHE NË KUSHTET E FENOMENEVE GLOBALE“ 21 – 22 Prill 2021 Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Tokës 2021, Departamenti i Mjedisit, Qendra Kërkimore e Qëndrueshmërisë dhe Departamenti i Planifikimit, Fakulteti Planifikim, Mjedis dhe Menaxhim Urban (FPMMU) dhe Këshilli Studentor pranë Universitetit POLIS, në bashkëpunim me Fakultetin e Shkencave të Natyrës, Universiteti “Aleksandër Xhuvani” Elbasan, dhe Fakulteti i Shkencave të Jetës dhe Mjedisit, Programi „Shkencat e Pyjeve dhe Mjedisit“, Universiteti „Ukshin Hoti“ Prizren, do të organizojnë “Ditën e Tokës 2021”. Jeni të ftuar të merrni pjesë në të dy aktivitetet! #polislife#polisstudent#ditaetokes#environment#universitetipolis#mjedisi#conference

53 0

Master në Administrim Biznesi në bashkëpunim me IPAG Business School, Paris France. #UniversitetiPolis ------- Këtë fundjavë 16-18 Prill 2021 në programin Master në Administrim Biznesi i ofruar në bashkëpunim me #IPAGBusinessSchool #Paris #France , do të mbahet lënda "Corporate Social Responsibility" nga Prof. Robert Oloranshaw Më poshtë ju ftojmë të lexoni një "Short Bio" mbi jetën akademike dhe profesionale të profesorit tonë të nderuar! ------ Professor Olorenshaw is a invited lecturer at Polis University since 2015, with “Corporate Social Responsibility” course in MBA program. For over twenty years Professor Olorenshaw was an account manager at the Communications Agency Euro2C in Paris. At the agency he handled the accounts of a fairly wide range of companies including British Telecom, Mars (the confectioner) as well as the Scottish and South African governments, in which assisted in the promotion of Scottish products and services including whisky, but also the high-tech sector, tourism and banking. At Euro2C, he also worked for a number of luxury brands and organizations representing French luxury brands. Professor Olorenshaw has taught brand management, CSR and marketing in two management schools in Paris as well as in Bogota (Colombia). . . . #upolis #hapesirepermendim #ipagbusinessschool #masterinbusinessadministration #mba #corporate #social #paris #MasterInBusinessAdministration

43 2

Master në Administrim Biznesi në bashkëpunim me IPAG Business School, Paris France. Universiteti Polis​​ ------- Këtë fundjavë 16-18 Prill 2021 në programin Master në Administrim Biznesi i ofruar në bashkëpunim me #IPAGBusinessSchool #Paris #France , do të mbahet lënda #ManagerialEconomics nga Prof. Kambiz Pedram. Më poshtë ju ftojmë të lexoni një "Short Bio" mbi jetën akademike dhe profesionale të profesorit tonë të nderuar! . . . Short Bio: Kambiz Pedram, Chartered accountant & INSEAD, started his career with Arthur Andersen Paris as auditor from 1988 to 1991. He, joined Dim women's underwear (Sara Lee Group) as controller then International controller, Finance controller, reorganization and restructuring projects. He continued at Well (n°2 in the French hosiery market and major actor in female intimate apparel) as CFO, from end 1999 to end 2005. At IPAG Business School, Paris, France since 2009: Finance and risk management for Erasmus students. Treasury management for EMBA students. Entrepreneurship for MSc students. Budget and score cards for Master 2 students. Coordination of dual degree program IPAG Paris/Greenwich University London. Invited lecturer at POLIS University, Tirana, Albania since 2015, with “Managerial Economics” course in MBA program. He was also director of Purchasing department, a Member of the Board and shareholder after a successful MBO. Since end 2005 and currently: Executive Finance advisory Finance advisory, team management and acquisition programs. Bankruptcy process, fundings. CFO executive interim management, consulting Training in finance strategy for MBA programs General assistance and coaching for CEOs and startups. Consultant for the Japanese opera SOPRANO Naoko Matsui Free Lance consultant director at L’ Additional social media advertising. #upolis #hapesirepermendim #ipagbusinessschool #masterinbusinessadministration #mba #mangerialeconomics #kambizpedram #ipagbusinessschool #masterinbusinessadministration #mba #mangerialeconomics #kambizpedram

39 0

CALL FOR ABSTRACTS OUT NOW! EARLY BIRD REGISTRATION EXTENDED UNTIL 25 APRIL 2021! Don't lose your chance to apply NOW! Join TDW 2021 International Conference: 01.10.2021 – 06.10.2021 The post-pandemic right to the city! https://tiranadesignweek.com/?page_id=64 — Pleased to inform the topic of this year for “TDW, Tirana Design Weeks, 2021” organized by #UniversitetiPolis member of #FutureArchitecture: . “Health & Wellbeing in the Post-Pandemic City” . Please visit “TDW 2021 / Tirana Design Week” website: https://tiranadesignweek.com/ . Mark your calendars and join TDW during: 27 September – 10 October 2021 . #Universiteti_Polis #hapësirë_për_mendimin

57 0

Forumet e Artit _________ Në kuadër të aktiviteteve të programit të #MADCenter "Gëzim Qëndro" kemi kënaqësinë tju ftojmë në takimin e rradhës në serinë e Forumeve të Artit. Forumet e Artit janë një seri diskutimesh të hapura me disa nga personalitetet nga bota e artit dhe kulturës aktive në Shqipëri. Këto Forume synojnë të gjenerojnë debate rreth temave më interesante të bashkëkohësisë sonë dhe metodave të përdorura nga artistët për t'i eksploruar dhe vizualizuar ato. I ftuari i rradhës do të jetë artisti vizual nga Kosova, Driton Selmani, i prezantuar dhe i moderuar nga Remijon Pronja Aktiviteti do të zhvillohet të Premten më datë 16 Prill 2021 në orën 11:00 pranë MAD Center. Bashkëbisedimi do të jetë i aksesueshem dhe online nëpërmjet linkut të mëposhtëm: https://meet.google.com/lookup/b3ukc6cb5n?authuser=1&hs=179 Ju bëjmë me dije se tashmë mund të ndiqni aktivitetet e MAD Center "Gëzim Qëndro" nëpërmjet websitit të ri: www.mad-center.org Gjithashtu edhe nëpërmjet rrjeteve sociale: Instagram https://instagram.com/mad_center_gq?igshid=krfcblv2usmh Facebook https://www.facebook.com/Mad-Center-POLIS-106120661548647 . . . #art #artist #polisuniversity #forumeteartit #madcenter

78 0

NJOFTIM PËR SHPALLJE VAKANCE! Universiteti POLIS, kërkon të punësojë sekretare mësimore, si staf administrativ, preferohet të ketë eksperiencë në fushën e arsimit të lartë si dhe të jetë njohës i Ligjit Nr. 80/2015 “Për Arsimin e Lartë dhe Kërkimin Shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë”. Për më shumë shiko njoftimin e plotë këtu:http://www.universitetipolis.edu.al/?q=sq/node/367

47 0

MIT Launches New Open Access Collection of 34 Classical Architecture and Urban Studies E-books — https://www.archdaily.com/959791/mit-launches-new-open-access-collection-of-34-classical-architecture-and-urban-studies-e-books?fbclid=IwAR2ySsDktu6GNVDvlTOStkRwgSYnByx4tsgdwHqLPAKpYIgQivzD6qPHG3g . . . #ebook #architecture #archdaily

79 0

Botimi më i fundit nga POLIS_Press "Pas Shpatullave të Udhëheqësit"dhe nëntitull “Semiotika e hapësirave të pushtetit gjatë fjalimeve të krizës Covid-19, ” nga PhD. Endrit Marku. Së shpejti librin mund ta gjeni në libraritë e Tiranës (Adrion, Albania, Libri Universitar etj) Botimi më i fundit nga POLIS_PRESS!! _______________ Rrugëtimi i nisur nje vit me parë, në kohën e karantinës, finalizohet me këtë libër. Analizë e sfondit, hapësirës dhe fjalës të disa udhëheqësve gjatë fjalimeve të mbajtura në ditët e para të pandemisë Covid-19, për pandeminë Covid-19. Sipas rradhës Trumph, Merkel, Vucic, Rama dhe Kurti janë objektet e studimit. @endritmark @biblioteke #polis_press

98 0

Doni të dini më shumë rreth avantazheve të "Arkitekturës Parametrike"? Për të kuptuar mundësitë që arkitektura parametrike ofron për të pasuruar procesin krijues të arkitektit, ju ftojmë të ndiqni intervistën në #youtube #tiparzanor ndërmjet dy ish studentëve tanë të degës “Arkitekturë dhe Dizajn Urban” @elioskovaci dhe PhD @gerdipapa pedagog në UPOLIS, i specializuar në arkitekturën dixhitale. Përgëzojmë ALUMNI-t tanë për iniciativën dhe intervistën shumë profesionale! Krenarë për POLIS ALUMNI, që krijojnë një lloj identiteti që vetëm polisianët e kanë dhe i bën të dallojnë! ----------------------------- Për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të specializohen në këtë fushë, Universiteti POLIS ofron Master Profesional i Avancuar në Arkitekturën Dixhitale. Për më shumë informacion na kontaktoni në Cell: +355 0694061339; 0694088111 Email: marketim@universitetipolis.edu.al #universitetipolis #hapesirëpërmendim #masterprofesional #dizajnparamterik #arkitekturadixhitale #polisalumni

142 0

Low Cost & Energy EFficiency HOUSING PROJECT @ Korça Municipality, Albania — A project by Polis University architecture studio “Metro_POLIS” Implemented by Korça Minicipality and National Housing Agency. #studio #metropolis #polisuniversity #housing #energyefficiency #lowcost #nationalhousingagency #korcamunicipality

111 0

Ditën e Enjte, u organizua në Universitetin POLIS, takimi i hapur me profesionistë dhe publikun, mbi Iniciativën e Bashkimit Evropian, New European Bauhaus, pjesë e nismës New Green Deal. Në këtë takim ishte prezent, anëtari i Këshillit të Lartë të projektit i cili prezantoj misionin dhe qeëlimet e tij, ku si një nga parimet kryesore ishte dhe gjithëpërfshirja e komunitetit për të zhvilluar modele të qëndrueshme si rrjedhojë e bashkëpunimit midis institucioneve në Evropë. . . . #neweuropeanbauhaus #newgreendeal #polisuniversity

366 1

Përfundon me sukses vaksinimi i stafit të U-POLIS me vaksinën anti-covid. Tashmë edhe procesi mësimor shkon drejt normalizimit dhe është më i sigurt. Mbarësi të gjithëve. Polis është hapësirë e SIGURT për mendim! #polisuniversity #airalbania #vaksinim_stafpolis

85 0

Thursday, April the 8th 2021: 15:00 online talks on the New European Bauhaus Link to register for the talk on Thursday April the 8th at 15:00 https://us02web.zoom.us/j/81229899804?pwd=anNWdzA5S3IzNGFIOWdBeXNqWjI3Zz09 Meeting ID: 812 2989 9804 Passcode: mUkBh0 European Bauhaus initiative was announced by President von der Leyen in her 2020 State of the Union address. It is named after the Bauhaus artistic movement, established in Germany in 1913, which sought to merge fine art and everyday life. The New European Bauhaus is an environmental, economic and cultural project, aiming to combine design, sustainability, accessibility, affordability and investment in order to help deliver the European Green Deal. The core values of the New European Bauhaus are thus sustainability, aesthetics and inclusiveness. European Commission President, Ursula von der Leyen, said: ‘The New European Bauhaus is a project of hope to explore how we live better together after the pandemic. It is about matching sustainability with style, to bring the European Green Deal closer to people's minds and homes. We need all creative minds: designers, artists, scientists, architects and citizens, to make the New European Bauhaus a success.’ Part of the New European Bauhaus Movement is the High Level Roundtable whose 18 member’s role is to feed into the co-design and inspire the project with the knowledge and experience from their work. We want to explore new ways of living together, considering key developments across various areas (creativity, technology, urbanism, social dimensions, etc.) that the different Members of the High-level Roundtable represent. 15 of the members are from European Union, one is from India, one from Japan and one from Norway. Part of the role of members of New European Bauhaus High Level Roundtable is to the Ambassadors of the New European Bauhaus movement.

37 0

Kursi i Auditit fillon në Prill! Apliko në marketim@universitetipolis.edu.al

119 0

#universitetipolis URON TË GJITHË BESIMTARËT #GËZUAR PASHKËT KATOLIKE" . . . #paqe #lumturi #dashuri #nëfamilje #polisuniversity #happyeaster

54 0

PhD OPEN DAY Universiteti Polis ----- U_POLIS, International School of Architecture and Urban Planning Policies, organizes a joint-PhD Program in Architecture and Urban Planning in cooperation with the Ferrara University in Italy. The programs are recognized by both Albanian and Italian authorities and are committed to the highest quality research and innovation. Join us online at Open Day where you will: • Learn about our PhD programme • Virtually meet PhD RESEARCH • Hear about program from our coordinator PhD Llazar Kumaraku Date: Thursday 8th April 2021 Time: 15:00 – 16.00. Contact us at e-mail marketim@universitetipolis.edu.al Link in bio for the registration. See you soon! . . . #polisuniversity #PhD #UNIFE #ferrara #tirana #alumnipolis

63 0

U_POLIS and ERASMUS + CALL FOR APPLICATIONS!!! __ UNIVERSITETI POLIS OFRON BURSË TË PLOTË PËR NJË SEMESTËR NË NAPOLI, ITALI _________________________________________________ Universiteti POLIS, në kuadër të Projektit Erasmus + KA1, u ofron studentëve bursë të plotë për të zhvilluar semestrin e parë të vitit akademik 2021-2022, në Universitetin Federico II, të Napolit. Afati i aplikimit, deri në datë 23 Prill 2021. Për kriteret e aplikimit dhe dokumentacionin e nevojshëm, vizitoni website të UPOLIS ose ne linkun ne Bio #upolis #hapësirëpërmendim #erasmus ##callforapplications

45 0

Mundësi Intershipi për studentët e vitit të 3 dhe Master Dizajn i Aplikuar nga Agjencia Smart e cila mundëson: 3 muaj praktike në Akademinë e Dizajnit Vërtetim i Praktikës 3 mujore Trajnim profesional #professionalteam#designer#smartagency#polisuniversity

236 2

Vizitë në Kantieret e Rindërtimit Programi BSc Inxhinieri Ndërtimi @UPOLIS --- Momente nga vizita në kantierin e "Rindërtimit pas tërmetit" në Thumanë, në kuadër të lëndës Mekanika e Strukturave me kursin Inxhinieri Ndërtimi 1. Studentët u njohën me zbatimin e projektit konstruktiv të ndërtesave civile. Gjithashtu asistuan në rilevime dhe teknologjinë e ndërtimit, shoqëruar nga inxhinierët e kantierit. Pedagogët: @Nikolla Vesho @Flogerta Krosi dhe @Enxhi Sulaj . . . #upolis #hapësirëesigurtpërmendim #inxhinierindertimi #programbachelor #BursaStudimi #bursaekselence #praktikëprofesionale #BestPractices #vizitanëterren #vizitanëkantier

64 0

Universiteti POLIS ka kënaqësinë t'ju ftojë në ekspozitën lëvizëse "Arkitektura në Salzburg" nga baroku në kohën moderne. Ky aktivitet vjen në bashkëpunim midis Universiteti Polis Österreichische Botschaft Tirana/Ambasada Austriake Tiranë dhe Qendra Muzeore Berat Për shkak të numrit të kufizuar të pjesëmarrësve ceremonia e hapjes së ekspozitës mund të ndiqet live ne linkun : https://meet.google.com/pqa-nxnw-sdx Kurator: Ph. D. Saimir Kristo . . . Përshkrim: Deri në fillim të shekullit të 19-të, Salzburgu ishte në një situatë të veçantë politike si një kryepeshkopatë e pavarur, e cila ishte shumë më e gjerë se Provinca e sotme Austriake. Për shekuj me radhë, princ-kryepeshkopët në pushtet, duke ndjekur shembullin e Romës, porositën arkitektët italianë të projektonin qytetin rezidencial të Salzburgut (dhe të gjithë Shtetit Papal), duke e bërë Salzburgun një qytet të shquar barok. Përveç edicioneve të shquara të ngritura nga sundimtarët kishtarë - Kalaja, Katedralja dhe kisha të tjera, Residenza, shtëpitë e veçanta të bashkangjitura në një katedrale ose kishë të madhe (dhe shtëpitë e shumta tëqyteteve që u përkasin manastireve më të mëdha) dhe Pallatet Mirabel dhe Helbrun - ka disa rezidenca të konsiderueshme aristokratike, të cilat si shtëpitë e qytetit me oborret dhe pasazhet e tyre mbresëlënëse, janë mjaft solide, me pak zbukurime. Arkitekti i shquar i Barokut Johan Bernhard Fišer von Erlah projektoi disa prej kryeveprave më të shquara të Barokut në Qytetin dhe Provincën e Salzburgut të sotëm; vepra e tij kryesore, Kisha Universitare është një nga kishat kryesore barokene në Aust. #U_POLIS #ILOVEPOLIS

47 0

We are pleased to invite you all in: A joint Webinar with international and national partners entitled “Valuing water through innovation” - in the frame of activities for World Water Day 2021, organised by the #EnvironmentalDepartament of #PolisUniversity When: 26th March, 2021 at 10:00 AM (UTC +01:00) Register in advance for this webinar in the link: https://us02web.zoom.us/.../reg.../WN_ONjmwiNiSfu5a8FU830wWA Click the link you will receive by email, on the day of the event. #upolis #hapësirëpërmendim #environmentalstudents #environmentaldepartament #worldwaterday

313 0

Universiteti POLIS #Hapësirë_e_Sigurtë_për_Mendim #BursaEkselence #BursaTalenti #BursaSociale #BursaFamiljare #Ndërkombëtarizim #Cilësinëmësim #ShkollaProfesionale #ProgrameBachelor #ProgrameMaster #TrajnimepasUniversitare #Doktoraturë #AkreditimMaksimal

63 0

Inagurimi i Ekspozitës Identities pranë MAD Center "Gëzim Qëndro" @Universiteti POLIS. Aktiviteti do të organizohet nesër në datë 24 Mars 2021 në orën 11:00 pranë MAD Center "Gëzim Qëndro". Të gjitha informacionet mbi ekspozitën dhe pjesemarrësit e saj do ti gjeni bashkëlidhur si edhe në website dhe në rrjetet sociale të qendrës. http://universitetipolis.edu.al/?q=sq/node/2657

114 0

GËZUAR FESTËN E NOVRUZIT, DITËN E EKUINOKSIT PRANVEROR! ☀️🌼🍀🌺 — Në Shqipëri, Novruzi është festa kryesore e komunitetit Bektashi. Ajo festohet edhe në shumë vende të tjera të botës nga Ballkani në Kinë. Novruzi njihet edhe si Dita e “Ekuinoksit Pranveror” dhe shënon fillimin e Pranverës. “Sulltan Novruzi” njihet edhe si Viti i Ri Persian. Kjo ditë celebron ditëlindjen e Imam Aliut në Qabe, në të cilën sipas legjendës çdo gjë ringjallerohet, lind shpresa e ringjallja për njerëzimin. Ajo është një ditë e re, kur të gjithë shpresojnë për një të ardhme më të mirë. Ne Shqiperi “Festa e Novruzit” mbahet me 22 mars, por në shumë vende celebrimet kryen nga 20-26 mars, në varësi të lokaliteteve. Festa celebrohet prej më shumë se 3,000 vitesh. Ajo është moment i bashkimit të familjeve, këmbimit të dhuratave dhe vizitave te njëri-tjetri. Simbol i drekës është byreku me 12 lloje bimësh dhe “lekun e fatit”. Dita shoqërohet në shumë vende nga festimet e mbrëmjeve të javës para, me zjarre ose fishekzjarre, blerjen e rrobave të reja, veshjen e kostumeve tradicionale, zbukurime argjendi ose floriri, gara me kuaj dhe valle tradicionale. Festa e Novruzit ka mbërritur në viset shqiptare së bashku me besimin bektashian, në shekujt XV-XVI. Në shekullin XX kjo festë është shndërruar në një manifestim kombëtar. Diktatura komunisto-ateiste në Shqipëri, në vitin 1967 i mbylli të gjitha objektet e kultit, përfshi ato të besimit bektashian. Në Shqipëri “Dita e Novruzit” u ri-dekretua si festë kombëtare në vitin 1996. Bektashinjtë janë të vendosur në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni. #upolis #hapësirëpërmendim #22mars #festaenovruzit #ekuinoksipranveror #sulltannovruzi

76 0

Urime koleges tonë në U_Polis, PhD.Elona Karafili për botimin në https://link.springer.com/book/10.1007/978-3-030-69842-3#authorsandaffiliationsbook “Cluster Dynamics in Transition Economies” The Case of Albania This book analyses the effectiveness of policies adopted in cluster promotion, using complexity thinking and evolutionary economic geography approaches. It studies cluster dynamics in transition economies, exploring the case of Albania. I urojmë suksese dhe faleminderit për punën shkencore në këtë botim. #polisuniversity #elonakarafili #cluster #books

63 0

Sot, datë 19 Mars 2021 ora 9:00 Universiteti Polis organizon "Panairin e Punës" në kuadër të promovimit të shkollave profesionale "Eficiencë Energjitike" dhe "Mirëmbajtje Rrjetesh Kompjuterike" Nis Karrierën Tënde Duke Zgjedhur Arsimin Profesional. #upolis #hapësirëpërmendim #panairpune #shkollë_profesionale_IT #shkollimprofesional #eficienceenergjitike #mirembajtjerrjeteshkompjuterike

174 0

Momente nga Konferenca e tretë vjetore e projektit “Mushkëri të Gjelbra për Qytetet Tona” organizuar nga Co-PLAN Instituti për Zhvillimin e Habitatit, në bashkëpunim me Milieukontakt Albania (member of Milieukontakt International Network) dhe i financuar nga Bashkimi Europian. Në këtë aktivitet, krahas prezantimit të të gjitha gjetjeve nga monitorimet alternative të komponentëve të ajrit, zhurmes dhe gjelbërimit urban përgjatë harkut kohor 2018-2021 në qytetet Tiranë, Durrës, Elbasan dhe Shkodër, u shpallën dhe fituesit e konkursit të talentit për degët #BScStudimeMjedisore dhe #PlanifikimUrbandheMenaxhimUrban të cilët do të përfitojnë #bursastudimi të ofruara nga Universiteti Polis. Falenderojmë organizatorët e konferencës, të cilët i dhanë mundësinë maturantëve nga qytete të ndryshme të Shqipërisë të ishin pjesë e këtij konkursi dhe të paraqesnin shqetësimet mjedisore nëpërmjet punimeve të tyre!👏🌏 Suksese të gjithëve! #upolis #hapësirëpërmendim #coplan #milieukontaktalbania #konkurstalenti #bursastudimi Universiteti Polis

56 2

Konferenca e 15-të e AESOP Young Academics: “Governing the Unknown: Adaptive Spatial Planning in the Age of Uncertainty” 29 Mars - 2 Prill 2021 ------------------------ Kemi kënaqësinë t'ju njoftojmë se Universiteti Polis dhe @Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit organizojnë në datat 29 Mars - 2 Prill 2021, Konferencën e 15-të të AESOP Young Academics, me mbështetjen e Rrjetit të Akademikëve të Rinj të AESOP. Kjo konferencë do mbledhë mbi 50 profesionistë të rinj dhe studentë të doktoraturës nga gjithë vendet e Evropës, për të zhvilluar rrjetin profesional të kërkimit shkencor dhe akademik, si dhe për të diskutuar mbi temën kryesore: “Governing the Unknown: Adaptive Spatial Planning in the Age of Uncertainty”. Konferenca ka parashikuar shumë aktivitete shkencore, 6 sesione prezantimi për pjesëmarrësit, 4 workshop-e me aktorë rajonalë dhe kombëtarë; 1 Tryezë të Rrumbullakët, Aktivitetin Expert Clinic, dhe shumë evente të tjera që do prezantohen në vijim. Jemi krenarë të prezantojmë 6 folësit kryesorë, të cilët mund t’i ndiqni live nëpërmjet platformës Zoom. Mos humbisni këto kontribute: Prof. Dr. Yvonne Rydin: ‘Planifikimi në kontekstet e urbanizimit të ulët’ – 29 Mars, 10:00 – 11:00 Dr. Rudina Toto: ‘ Të drejtat ndaj qytetit në periudhën post-pandemike’ – 29 Mars, 11:00 – 12:00 Dr. Naja Marot: ‘Turizmi urban, planifikimi dhe pandemia – Cfarë mund të mësojmë? – 30 Mars, 09:00 – 10:00 Dr. Ana Peric: ‘Planifikimi dhe Qeverisja e Përshtatur e Territorit – Një vështrim ndaj kulturës së planifikimit’ – 31 Mars, 16:00-17:00 Assoc. Prof. Giancarlo Cotella: ‘Të kuptuarit dhe krahasimi mes qasjeve të planifikimit e qeverisjes së territorit në Europë – Mes traditave kombëtare dhe influencës së BE’ 1 Prill, 09:00-10:00 Prof.Dr Ben Davy: Moderator i Tryezës së Rrumbullakët me temë: ‘Planifikimi i Gjeneratës tjetër – Revolucion apo Evolucion?’ 1 Prill, 15:00-17:00 Jeni të mirëpritur! https://www.aesop-youngacademics.net/en/ya-conference-2020 #yaaesop2021 #governingtheunknown #upolis #hapësirëpërmendim #coplan #institutipërzhvilliminehabitatit #konferencaonline #workshop #roundtable

43 0

Shpallen Çmimet “Pritzker” për Arkitekturën 2021, ekuivalenti i çmimit “Nobel” për këtë fushë. Më shumë lexoni: https://www.pritzkerprize.com #upolis #hapësirëpërmendim #ÇmimetPritzker2021 #Architecture2021

72 1

Programi i Doktoraturës, i ofruar nga Universiteti Polis & Università degli Studi di Ferrara. ------ Në kuadër të programit të Doktoraturës i cili ofrohet në bashkëpunim me #polisuniversity dhe Universitetin e Ferrarës, Itali #unife, nesër e merkurë datë 17 Mars 2021, ora 14:30 do të zhvillohet dialogu i radhës me temë "Some Open Questions about Time" me Stefano Romano (Artist, PhD candidate) @_stefanoromano dhe PhD Valerio Perna @supermenz #onlinemeeting. #upolis #hapësirëpërmendim #unife #universitàdeglistudidiferrara #PhDprogram #jointprogram #polisuniversity #dialogseries #time #questionsabouttime

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Albania to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

3.5K
120 / post
0.03 %
Albania Film, Music & Books, Celebrities, Humor
35.6K
-
3.40 %
Albania Singer, Entertainment, Music
10.3K
68 / post
0.10 %
Albania Nature & Outdoors, Photography, Architecture, Technology, Travel
1.7K
153 / post
3.30 %
Albania Celebrities
206.5K
-
0.20 %
Albania Modeling
101.3K
-
-
Albania
15.3K
-
0.80 %
Albania Fashion, Lifestyle
112.6K
-
7.70 %
Albania
93.2K
-
2.00 %
Albania Soccer
1.6K
60 / post
5.70 %
Albania Film, Music & Books, Photography, Art
225K
-
5.20 %
Albania Modeling
5.9K
88 / post
-
Albania Humor, Cooking, Celebrities, Health & Fitness, Hair & Beauty
45.8K
-
0.20 %
Albania Modeling
42K
-
2.00 %
Albania
9.5K
319 / post
5.50 %
Albania Hair & Beauty, Celebrities, Fashion, DIY & Crafts