Paanpictures's Instagram Audience Analytics and Demographics

@paanpictures

Brunei Darussalam

πŸ“ΈASIAN CHAMPION PHOTOGRAPHER2018πŸ‡―πŸ‡΅Canon Photomarathon Champion2017πŸ‡²πŸ‡ΎArt Of Pictures.πŸ“±0136684732 #paanpictures #weddingphotographer
paaβ–“β–“β–“β–“β–“@yahoo.com
Brunei Darussalam

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF PAANPICTURES

Average engagement rate on the posts is around 0.30%. The average number of likes per post is 49 and the average number of comments is 1.

26.67% of the followers that engaged with paanpictures regularly are from Malaysia, followed by United States at 13.33% and United Kingdom at 13.33%. In summary, the top 5 countries of paanpictures's posts engager are coming from Malaysia, United States, United Kingdom, Germany, Russian Federation.

Paanpictures loves posting about Film, Music & Books, Photography, Technology.

Check paanpictures's audience demography. This analytics report shows paanpictures's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
15,990
Avg Likes
49
Avg Comments
1
Posts
3,782
Global Rank
231,684
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR PAANPICTURES

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF PAANPICTURES

  • Malaysia 26.67 %
  • United States 13.33 %
  • United Kingdom 13.33 %
  • Germany 10 %
  • Russian Federation 6.67 %

RECENT POSTS

39 0

Macam mana bagi nampak rasa cinta tu? Sudah tentu dengan adanya GAMBAR. Gambar kahwin adalah gambar wajib bagi setiap pasangan untuk menjadikan koleksi simpanan untuk seumur hidup. Rasa cinta itu dapat kita potretkan sewaktu majlis sebab pada waktu itulah cinta yang dipertahankan kita raikan bersama orang yang kita sayang. Lihat saja potret pasangan merpati sejoli niπŸ₯° Feel Funky Funny tak??? Mencari jurufoto dan juruvideo majlis perkahwinan yang dipercayai? Jom klik link di bio atau komen di bawah untuk teamsale kami bantu secepat mungkin πŸ‘‡πŸ‘‡ Mencari jurufoto dan juruvideo majlis perkahwinan? cepat klik link di bio untuk kami tolong on the spot πŸ˜‰ Nak gambar lain dari lain? Pilihlah @paanpictures . Booking hanya RM 300 sahaja dan boleh buat ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi Pengantin #paanpictures ❀️ . Untuk booking boleh klik link di BIO. Kita boleh nego sampai jadi πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . OPEN FOR BOOKING. πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 The Wedding Style Art Of Wedding Pictures FEEL FUNKY FUNNY WEDDING PICTURES Itulahhhhhh kami✌🏻️ @paanpictures @paanpictures @paanpictures . . Drop your inquiry paanpictures87@yahoo.com _________________________________________________________________ #paanpictures#malaysiaweddingguide#singaporewedding#malaysiaphotography#weddingideasmalaysia#gambarkahwin#malayweddingguide#weddinginspiration#malayweddingphotographer#weddingmalaysia#malaywedding#weddingplanner#weddingdress#malaysiaweddingphotographer#jurugambar#malaysianwedding#bridesmaids#perkahwinanmalaysia#weddingmurah#preweddingphoto#pengantinmalaysia#singaporephotographer#covid19#pkp#tv3#astro#weddingphotography#pkp2021

24 0

Sebuah perhubungan akan jadi lebih indah jika kedua-dua pasangan saling menerima kekurangan dan kelebihan masing-masing. Malah, sentiasa perbaiki diri tanpa memaksa utk menjadi sempurna πŸ’•β € . . Nak gambar lain dari lain? Pilihlah @paanpictures . Booking hanya RM 300 sahaja dan boleh buat ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi Pengantin #paanpictures ❀️ . Untuk booking boleh klik link di BIO. Kita boleh nego sampai jadi πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . OPEN FOR BOOKING. πŸ“± http://www.wasap.my/60136684732 πŸ“± http://www.wasap.my/60136684732 πŸ“± http://www.wasap.my/60136684732 The Wedding Style Art Of Wedding Pictures FEEL FUNKY FUNNY WEDDING PICTURES Itulahhhhhh kami✌🏻️ @paanpictures @paanpictures @paanpictures . . Drop your inquiry paanpictures87@yahoo.com _________________________________________________________________ #paanpictures#malaysiaweddingguide#singaporewedding#malaysiaphotography#weddingideasmalaysia#gambarkahwin#malayweddingguide#weddinginspiration#malayweddingphotographer#kahwinsingapura#sgwedding#weddingmalaysia#malaywedding#weddingplanner#weddingdress#malaysiaweddingphotographer#jurugambar#malaysianwedding#bridesmaids#perkahwinanmalaysia#weddingmurah#preweddingphoto#pengantinmalaysia#covid19#pkp#weddingpkp#pakejpkp#pkpb#pkpselangor

66 0

Macam mana bagi nampak rasa cinta tu? Sudah tentu dengan adanya GAMBAR. Gambar kahwin adalah gambar wajib bagi setiap pasangan untuk menjadikan koleksi simpanan untuk seumur hidup. Rasa cinta itu dapat kita potretkan sewaktu majlis sebab pada waktu itulah cinta yang dipertahankan kita raikan bersama orang yang kita sayang. Lihat saja potret pasangan merpati sejoli niπŸ₯° Feel Funky Funny tak??? Mencari jurufoto dan juruvideo majlis perkahwinan yang dipercayai? Jom klik link di bio atau komen di bawah untuk teamsale kami bantu secepat mungkin πŸ‘‡πŸ‘‡ Mencari jurufoto dan juruvideo majlis perkahwinan? cepat klik link di bio untuk kami tolong on the spot πŸ˜‰ Nak gambar lain dari lain? Pilihlah @paanpictures . Booking hanya RM 300 sahaja dan boleh buat ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi Pengantin #paanpictures ❀️ . Untuk booking boleh klik link di BIO. Kita boleh nego sampai jadi πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . OPEN FOR BOOKING. πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 The Wedding Style Art Of Wedding Pictures FEEL FUNKY FUNNY WEDDING PICTURES Itulahhhhhh kami✌🏻️ @paanpictures @paanpictures @paanpictures . . Drop your inquiry paanpictures87@yahoo.com _________________________________________________________________ #paanpictures#malaysiaweddingguide#singaporewedding#malaysiaphotography#weddingideasmalaysia#gambarkahwin#malayweddingguide#weddinginspiration#malayweddingphotographer#weddingmalaysia#malaywedding#weddingplanner#weddingdress#malaysiaweddingphotographer#jurugambar#malaysianwedding#bridesmaids#perkahwinanmalaysia#weddingmurah#preweddingphoto#pengantinmalaysia#singaporephotographer#covid19#pkp#tv3#astro#weddingphotography#pkp2021

27 0

SUSAHNYA SOP MAJLIS NIKAH SEKARANG NI. PHOTOGRAPHER PUN TAK BOLEH MASUK UNTUK COVER SHOOT NIKAH😒 Sudah menjadi kemestian setiap pengantin untuk hire photographer untuk majlis kahwin. Tapi disebabkan pandemik kini, ada beberapa pengantin kita yang malang tak dapat nak shoot gambar hari bersejarah mereka demi mematuhi norma baharuπŸ˜” Takkan selamanya takde gambar kahwin ataupun prewedding mahupon postwedding..Nanti anak2 nak tengok gambar kahwin takkan korang senang2 je nak cakap takde gambar kahwinπŸ˜… Ha! kami boleh bantu selesaikan masalah korang. Shoot outdoor dengan baju kahwin korang. Onz tak onz? πŸ₯° Hanya bermula dengan harga sangat2 berpatutan...korang boleh jaminkan gambar kenangan seumur hidup korangπŸ‘©β€β€οΈβ€πŸ‘¨ Mencari jurufoto dan juruvideo majlis perkahwinan? cepat klik link di bio untuk kami tolong on the spot πŸ˜‰ Nak gambar lain dari lain? Pilihlah @paanpictures . Booking hanya RM 300 sahaja dan boleh buat ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi Pengantin #paanpictures ❀️ . Untuk booking boleh klik link di BIO. Kita boleh nego sampai jadi πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . OPEN FOR BOOKING. πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 The Wedding Style Art Of Wedding Pictures FEEL FUNKY FUNNY WEDDING PICTURES Itulahhhhhh kami✌🏻️ @paanpictures @paanpictures @paanpictures . . Drop your inquiry paanpictures87@yahoo.com _________________________________________________________________ #paanpictures#malaysiaweddingguide#singaporewedding#malaysiaphotography#weddingideasmalaysia#gambarkahwin#malayweddingguide#weddinginspiration#malayweddingphotographer#weddingmalaysia#malaywedding#weddingplanner#weddingdress#malaysiaweddingphotographer#jurugambar#malaysianwedding#bridesmaids#perkahwinanmalaysia#weddingmurah#preweddingphoto#pengantinmalaysia#singaporephotographer#covid19#pkp#tv3#astro#weddingphotography#pkp

47 0

Kebanyakannya ramai bakal-bakal pengantin yang paling mereka risau apabila memilih photographer/videographer adalah tidak ajarkan , tidak memberi guide atau tidak memberi cadangan untuk posing.Ye lah, kita kan mesti rasa janggal, malu-malu dengan pasangan. . Tapi jangan risau, photographer/videographer Paanpictures akan guide pengantin dan memberi cadangan untuk posing yang menarik dan buatkan pengantin tidak rasa malu pun. . . Nak gambar lain dari lain? Pilihlah @paanpictures . Booking hanya RM 300 sahaja dan boleh buat ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi Pengantin #paanpictures ❀️ . Untuk booking boleh klik link di BIO. Kita boleh nego sampai jadi πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . OPEN FOR BOOKING. πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 The Wedding Style Art Of Wedding Pictures FEEL FUNKY FUNNY WEDDING PICTURES Itulahhhhhh kami✌🏻️ @paanpictures @paanpictures @paanpictures . . Drop your inquiry paanpictures87@yahoo.com _________________________________________________________________ #paanpictures#malaysiaweddingguide#singaporewedding#malaysiaphotography#weddingideasmalaysia#gambarkahwin#malayweddingguide#weddinginspiration#malayweddingphotographer#weddingmalaysia#malaywedding#weddingplanner#weddingdress#malaysiaweddingphotographer#jurugambar#malaysianwedding#bridesmaids#perkahwinanmalaysia#weddingmurah#preweddingphoto#pengantinmalaysia#singaporephotographer#covid19#pkp#tv3#astro#weddingphotography

56 2

Sebuah perhubungan akan jadi lebih indah jika kedua-dua pasangan saling menerima kekurangan dan kelebihan masing-masing. Malah, sentiasa perbaiki diri tanpa memaksa utk menjadi sempurna πŸ’•β € . . Nak gambar lain dari lain? Pilihlah @paanpictures . Booking hanya RM 300 sahaja dan boleh buat ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi Pengantin #paanpictures ❀️ . Untuk booking boleh klik link di BIO. Kita boleh nego sampai jadi πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . OPEN FOR BOOKING. πŸ“± http://www.wasap.my/60136684732 πŸ“± http://www.wasap.my/60136684732 πŸ“± http://www.wasap.my/60136684732 The Wedding Style Art Of Wedding Pictures FEEL FUNKY FUNNY WEDDING PICTURES Itulahhhhhh kami✌🏻️ @paanpictures @paanpictures @paanpictures . . Drop your inquiry paanpictures87@yahoo.com _________________________________________________________________ #paanpictures#malaysiaweddingguide#singaporewedding#malaysiaphotography#weddingideasmalaysia#gambarkahwin#malayweddingguide#weddinginspiration#malayweddingphotographer#kahwinsingapura#sgwedding#weddingmalaysia#malaywedding#weddingplanner#weddingdress#malaysiaweddingphotographer#jurugambar#malaysianwedding#bridesmaids#perkahwinanmalaysia#weddingmurah#preweddingphoto#pengantinmalaysia#covid19#pkp#nikahpkp#nikahpkpb#pakejpkpperkahwinan

53 1

Salah satu cara terbaik tuk melihat siapa dirimu adalah dengan melihat dirimu sendiri melalui mata orang lain . . Tag pasangan anda di ruang komenπŸ˜‰ . Nak gambar lain dari lain? Pilihlah @ paanpictures . Booking hanya RM 300 sahaja dan boleh buat ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi Pengantin #paanpictures ❀️ . Untuk booking boleh klik link di BIO. Kita boleh nego sampai jadi πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . OPEN FOR BOOKING. πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 The Wedding Style Art Of Wedding Pictures FEEL FUNKY FUNNY WEDDING PICTURES Itulahhhhhh kami✌🏻️ @paanpictures @paanpictures @paanpictures . . Drop your inquiry paanpictures87@yahoo.com _________________________________________________________________ #paanpictures#malaysiaweddingguide#singaporewedding#malaysiaphotography#weddingideasmalaysia#gambarkahwin#malayweddingguide#weddinginspiration#malayweddingphotographer#kahwinsingapura#sgwedding#weddingmalaysia#malaywedding#weddingplanner#weddingdress#malaysiaweddingphotographer#jurugambar#malaysianwedding#bridesmaids#perkahwinanmalaysia#singapore#bridalsg#weddingmurah#preweddingphoto#pengantinmalaysia#singaporephotographer#preweddingsingapore#covid19

62 1

Pemilihan jurugambar yang profesional sangatlah penting agar setiap momen yang ditangkap dan dirakam kelihatan cantik dan istimewa. . Jadi, kami nak bantu merealisasikan impian anda dengan merakam kenangan indah sewaktu anda sah bergelar suami & isteri. . . Nak gambar lain dari lain? Pilihlah @ paanpictures . Booking hanya RM 300 sahaja dan boleh buat ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi Pengantin #paanpictures ❀️ . Untuk booking boleh klik link di BIO. Kita boleh nego sampai jadi πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . OPEN FOR BOOKING. πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 The Wedding Style Art Of Wedding Pictures FEEL FUNKY FUNNY WEDDING PICTURES Itulahhhhhh kami✌🏻️ @paanpictures @paanpictures @paanpictures . . Drop your inquiry paanpictures87@yahoo.com _________________________________________________________________ #paanpictures#malaysiaweddingguide#singaporewedding#malaysiaphotography#weddingideasmalaysia#gambarkahwin#malayweddingguide#weddinginspiration#malayweddingphotographer#kahwinsingapura#sgwedding#weddingmalaysia#malaywedding#weddingplanner#weddingdress#malaysiaweddingphotographer#jurugambar#malaysianwedding#bridesmaids#perkahwinanmalaysia#bridalsg#weddingmurah#preweddingphoto#pengantinmalaysia#covid_19#tv3#astro#pkpwedding#asia#covidmalaysia

54 0

Bila nak kahwin, perkara pertama yang perlu anda lakukan adalah dengan mencari jurugambar dan juruvideo. betul tak? .β € Betul ! sebab pentingnya jurugambar dan juruvideo perkahwinan ini kerana ia adalah sekali seumur hidup, perkahwinan merupakan hari bahagia kita dan moment yang akan di rindui, kenangan buat hari tua kita kelak. Oleh itu, pemilihan jurugambar dan juruvideo yang dipercayai dan berkualiti adalah sangat penting.β € . . . Nak gambar lain dari lain? Pilihlah @paanpictures . Booking hanya RM 300 sahaja dan boleh buat ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi Pengantin #paanpictures ❀️ . Untuk booking boleh klik link di BIO. Kita boleh nego sampai jadi πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . OPEN FOR BOOKING. πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 The Wedding Style Art Of Wedding Pictures FEEL FUNKY FUNNY WEDDING PICTURES Itulahhhhhh kami✌🏻️ @paanpictures @paanpictures @paanpictures . . Drop your inquiry paanpictures87@yahoo.com _________________________________________________________________ #paanpictures#malaysiaweddingguide#singaporewedding#malaysiaphotography#weddingideasmalaysia#gambarkahwin#malayweddingguide#weddinginspiration#malayweddingphotographer#kahwinsingapura#sgwedding#weddingmalaysia#malaywedding#weddingplanner#weddingdress#malaysiaweddingphotographer#jurugambar#malaysianwedding#bridesmaids#perkahwinanmalaysia#singapore#bridalsg#weddingmurah#preweddingphoto#pengantinmalaysia#singaporephotographer #preweddingsingapore #covid19

52 0

Jodoh itu rahsia Allah. . Sejauh manapun kita pergi, tapi bila ditakdirkan bersama si dia, kita tetap akan bersatu. Sebaliknya, sedekat manapun seseorang itu dengan kita, tapi jika Allah tidak mentakdirkan namanya di Lauhul Mahfuz sebagai jodoh kita, dia tetap akan pergi . Maka, bedoalah kepada Sang Pemilik Hati supaya kita mendapat jodoh yang baik-baik. . Nak gambar lain dari lain? Pilihlah @ paanpictures . Booking hanya RM 300 sahaja dan boleh buat ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi Pengantin #paanpictures ❀️ . Untuk booking boleh klik link di BIO. Kita boleh nego sampai jadi πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . OPEN FOR BOOKING. πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 The Wedding Style Art Of Wedding Pictures FEEL FUNKY FUNNY WEDDING PICTURES Itulahhhhhh kami✌🏻️ @paanpictures @paanpictures @paanpictures . . Drop your inquiry paanpictures87@yahoo.com _________________________________________________________________ #paanpictures#malaysiaweddingguide#singaporewedding#malaysiaphotography#weddingideasmalaysia#gambarkahwin#malayweddingguide#weddinginspiration#malayweddingphotographer#kahwinsingapura#sgwedding#weddingmalaysia#malaywedding#weddingplanner#weddingdress#malaysiaweddingphotographer#jurugambar#malaysianwedding#bridesmaids#perkahwinanmalaysia#singapore#bridalsg#weddingmurah#preweddingphoto#pengantinmalaysia#singaporephotographer#preweddingsingapore#covid19

38 1

Cinta kita tercipta di atas rasa saling percaya. Kesabaran dan pengertianmu selama ini adalah pendinding yang membuatku tenang dan terlindung πŸ’ž . . Nak gambar lain dari lain? Pilihlah @paanpictures . Booking hanya RM 300 sahaja dan boleh buat ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi Pengantin #paanpictures ❀️ . Untuk booking boleh klik link di BIO. Kita boleh nego sampai jadi πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . OPEN FOR BOOKING. πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 The Wedding Style Art Of Wedding Pictures FEEL FUNKY FUNNY WEDDING PICTURES Itulahhhhhh kami✌🏻️ @paanpictures @paanpictures @paanpictures . . Drop your inquiry paanpictures87@yahoo.com _________________________________________________________________ #paanpictures#malaysiaweddingguide#singaporewedding#malaysiaphotography#weddingideasmalaysia#gambarkahwin#malayweddingguide#weddinginspiration#malayweddingphotographer#kahwinsingapura#sgwedding#weddingmalaysia#malaywedding#weddingplanner#weddingdress#malaysiaweddingphotographer#jurugambar#malaysianwedding#bridesmaids#perkahwinanmalaysia#singapore#bridalsg#weddingmurah#preweddingphoto#pengantinmalaysia#singaporephotographer #preweddingsingapore #covid19

59 0

Keindahan memori ketika majlis perkahwinan semestinya hal yang penting untuk kita menitikberatkan dalam pemilihan photographer & videographer yang profesional & dipercayai.β € .β € Kami di Paanpictures Production ingin membantu anda untuk mendapatkan dan merakamkan gambar & video perkahwinan yang cantik dan berkualiti . . Nak gambar lain dari lain? Pilihlah @paanpictures . Booking hanya RM 300 sahaja dan boleh buat ansuran 3 kali tauu. Mudah kan?? Haa so jom jadi Pengantin #paanpictures ❀️ . Untuk booking boleh klik link di BIO. Kita boleh nego sampai jadi πŸ“£πŸ“£πŸ“£ . OPEN FOR BOOKING. πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 πŸ“±0136684732 The Wedding Style Art Of Wedding Pictures FEEL FUNKY FUNNY WEDDING PICTURES Itulahhhhhh kami✌🏻️ @paanpictures @paanpictures @paanpictures . . Drop your inquiry paanpictures87@yahoo.com _________________________________________________________________ #paanpictures#malaysiaweddingguide#singaporewedding#malaysiaphotography#weddingideasmalaysia#gambarkahwin#malayweddingguide#weddinginspiration#malayweddingphotographer#kahwinsingapura#sgwedding#weddingmalaysia#malaywedding#weddingplanner#weddingdress#malaysiaweddingphotographer#jurugambar#malaysianwedding#bridesmaids#perkahwinanmalaysia#singapore#bridalsg#weddingmurah#preweddingphoto#pengantinmalaysia#singaporephotographer #preweddingsingapore #covid19

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Brunei Darussalam to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.3K
243 / post
13.40 %
Brunei Darussalam Fashion, Travel
8.1K
111 / post
0.50 %
Brunei Darussalam Photography, Technology
25.1K
-
2.00 %
Brunei Darussalam
2.8K
62 / post
2.20 %
Brunei Darussalam Nature & Outdoors, Photography, Travel
23K
-
-
Brunei Darussalam
20.7K
-
-
Brunei Darussalam Food, Cooking
42.6K
-
1.50 %
Brunei Darussalam Travel, Photography
2.4K
175 / post
5.00 %
Brunei Darussalam Film, Music & Books
6.1K
260 / post
0.04 %
Brunei Darussalam Travel, Photography, Food & Drink, Nature & Outdoors
11.1K
599 / post
4.70 %
Brunei Darussalam Fashion, Design
4K
47 / post
0.90 %
Brunei Darussalam Design, Art
3.3K
50 / post
2.30 %
Brunei Darussalam Art, Design, Architecture
35.4K
-
0.20 %
Brunei Darussalam
1.2K
45 / post
0.04 %
Brunei Darussalam Technology, Photography, Celebrities
55.2K
-
0.60 %
Brunei Darussalam Music, DJ, Producers