Onahealthyadventure's Instagram Audience Analytics and Demographics

@onahealthyadventure

Belgium

» Ik help je gezond eten om je beter in je vel te voelen. » Ik help je van je buikklachten af. » diëtiste, Aalst & online consultaties » foodblogger
ona▓▓▓▓▓@hotmail.com
Antwerp
Belgium

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ONAHEALTHYADVENTURE

Average engagement rate on the posts is around 2.00%. The average number of likes per post is 71 and the average number of comments is 7.

36.09% of the followers that engaged with onahealthyadventure regularly are from Belgium, followed by United States at 11.28% and Germany at 6.77%. In summary, the top 5 countries of onahealthyadventure's posts engager are coming from Belgium, United States, Germany, Netherlands, Australia.

Onahealthyadventure loves posting about Cooking, Health & Fitness, Food & Drink.

Check onahealthyadventure's audience demography. This analytics report shows onahealthyadventure's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
3,737
Avg Likes
71
Avg Comments
7
Posts
613
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR ONAHEALTHYADVENTURE

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF ONAHEALTHYADVENTURE

  • Belgium 36.09 %
  • United States 11.28 %
  • Germany 6.77 %
  • Netherlands 6.77 %
  • Australia 5.26 %

RECENT POSTS

74 5

In deze #blijebuikfoodswap heb ik het over pompoenen. Merk je dat je last krijgt na het eten van butternut (flespompoen)? Probeer eens in de plaats de oranje (hokkaido) pompoen te eten. Die geeft normaal geen last.⚡️Geen last van butternut = geen foodswap nodig.

101 7

Vandaag een heerlijk krokante lunch met de boekweitcrackes van @lepaindesfleurs. Zelf maken? Neem een boekweitcracker, besmeer met een laagje hummus, beleg met 2 plakjes avocado, wat zwarte peper van de molen, pompoenpitten, sesamzaadjes en als afwerking wat chili vlokken voor een pittige toets. Smakelijk! #lepaindesfleursmoment

46 2

De meesten onder ons hebben een zittend beroep en dat zorgt er natuurlijk voor dat we niet zoveel bewegen. Ik voorzie je graag van enkele tips om meer beweging in je dag te steken, zonder extra tijd te verliezen! 👊🏻 Hoe zorg jij voor meer beweging in je dag?

61 6

Zondag rustdag 🙌🏻 Dat is voor mij dé dag om terug op te laden voor de week die er aan komt. Ik doe dat het best met wat langer te slapen (1 uur later opstaan dan anders kan ik niet echt uitslapen noemen 😂) en wat in de zetel hangen. Dat vertragen helpt mij enorm. Zo kan ik mij even vervelen om weer ruimte te maken om mijn energie op te laden. ☕️ Voor mij is gezellig een koffietje drinken, thuis onder een dekentje of met een vriendin in een koffiebar, een energiegever. ⚡️ Wat is jouw energiegever?

109 9

Salad bowl met rijst, spelt & quinoa mengeling, chioggia bietjes en courgette ricotta pannenkoekjes. 🌱 Deze pannenkoekjes moet je eens klaarmaken. Lekker als toevoeging bij een salade of gewoon zo uit het vuistje. Recept vind je op mijn blog (zoeken op: courgette ricotta pannenkoekjes), link in bio. 🌱 Smakelijk!

56 2

Je eetpatroon gezonder maken doe je stap voor stap. 🥜 Eet je nog te weinig noten? Probeer dagelijks een klein handje noten te eten. 🥜 Voor de fodmappers: kies voor een handje pindanoten, amandelnoten, walnoten,...

90 6

Wist je dat ik mij gespecialiseerd heb in darmproblemen omdat ik er zelf ook last van had? Je leest het goed, had, want sinds ik mijn persoonlijke triggers ontdekt heb en deze mijd, heb ik geen last meer. Bij veel buikklachten speelt voeding een grote rol. Ik ben me de laatste jaren steeds meer gaan verdiepen in darmproblemen, allergieën en intoleranties. Zo is dit één van mijn specialisaties geworden en help ik veel mensen van hun buikklachten af.

64 2

In deze #blijebuikfoodswap heb ik het over meloenen. Merk je dat je last krijgt van watermeloen? Probeer eerst eens je portie tot 125g te beperken. Heb je geen beterschap met die kleinere portie, dan ligt het aan de watermeloen. Dan raad ik aan om in de plaats cantaloupe meloen te eten. Die geeft normaal geen last.⚡️Geen last van watermeloen = geen foodswap nodig.

90 21

Herfstig weer, soep weer 🍃 Heb jij al soep gemaakt? Welke soep eet jij het liefst?

43 1

Voedingsvezels zijn een groep koolhydraten die niet door onze darmen worden verteerd of opgenomen. Ze zorgen voor een goede spijsvertering, een verzadigd gevoel na het eten en voor een vlotte stoelgang (in combinatie met voldoende drinken!). Hoeveel vezels moet je dan binnen krijgen? Bij voorkeur 30g vezels per dag.

64 10

Hey jij! Ik ben benieuwd hoe jij gezond eten ziet. Laat het me weten in de reacties hieronder 👇🏻 “Gezond eten betekent voor mij…”

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Belgium to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

19.6K
-
5.30 %
Belgium Fashion, Modeling, Travel
8.2K
179 / post
1.30 %
Belgium Travel, Architecture
10.8K
-
5.80 %
Belgium
2.3K
84 / post
7.00 %
Belgium Film, Music & Books, Celebrities
1.5K
100 / post
0.07 %
Belgium Photography, Film, Music & Books
4.2K
-
10.60 %
Belgium Moms, Shopping, Children
3.6K
58 / post
0.02 %
Belgium Nature & Outdoors, Travel, Photography, Architecture
10.2K
-
1.00 %
Belgium Shoes
3.3K
-
13.00 %
Belgium Moms, Fashion, Shopping
4.8K
-
6.70 %
Belgium
10.3K
505 / post
5.30 %
Belgium Actors, Celebrities, Fashion, Health & Fitness
18.9K
171 / post
0.80 %
Belgium Choreographer, Dance, Health & Fitness, Film, Music & Books
11.4K
686 / post
3.00 %
Belgium Fashion, Lifestyle, Hair & Beauty, Health & Fitness
7.8K
104 / post
3.80 %
Belgium Celebrities
8.8K
-
7.10 %
Belgium