Nicolajharms's Instagram Audience Analytics and Demographics

@nicolajharms

Denmark

NLP Mindset Practitioner. Uddannelsen starter Oktober 2020. - 🗝 Mental træner & NLP Coach/Terapeut - 🗣 Foredragsholder - 👨‍👦‍👦 Stolt far
Nic▓▓▓▓▓@gmail.com
Copenhagen
Denmark

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF NICOLAJHARMS

Average engagement rate on the posts is around 0.50%. The average number of likes per post is 29 and the average number of comments is 4.

20.51% of the followers that engaged with nicolajharms regularly are from Denmark, followed by United States at 11.54% and Germany at 6.41%. In summary, the top 5 countries of nicolajharms's posts engager are coming from Denmark, United States, Germany, France, Brazil.

Nicolajharms loves posting about Celebrities, Fashion, Health & Fitness.

Check nicolajharms's audience demography. This analytics report shows nicolajharms's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
6,079
Avg Likes
29
Avg Comments
4
Posts
127
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR NICOLAJHARMS

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF NICOLAJHARMS

  • Denmark 20.51 %
  • United States 11.54 %
  • Germany 6.41 %
  • France 3.85 %
  • Brazil 3.85 %

RECENT POSTS

85 4

Fokuserer du på problemet eller fokuserer du på løsningen? Fokuserer du på begrænsningerne eller mulighederne? Uanset hvad du fokuserer på, vil det påvirke din følelsesmæssige tilstand. Når du fokuserer på noget, udelukker du alt andet. Det svarer lidt til at zoome skarpt ind på noget med en linse, for alt andet bliver udeladt. Hvad du fokuserer på, påvirker derfor hvilken retning du bevæger dig i. Hvert eneste øjeblik tager du bevidst eller ubevidst en beslutning om hvad du fokuserer på, hvilken betydning du giver det og hvad du vil gøre ved det. Så jo mere bevidst du er om, at fokusere på noget konstruktivt, jo bedre vil det påvirke dig.

53 4

Jeg så et interview med @anitamoorjani , som sagde at formålet med livet ikke er at være glad, men at være sig selv - og jeg synes at det gav vildt god mening. Det er umuligt at være glad hele tiden, for glæde kommer og går. Og noget af det jeg oftest ser hos mine klienter, kilden til deres største frustration, det er at de ikke lytter til sig selv og gør det de egentlig har brug for. Mange siger at de har lavt selvværd, men i virkeligheden er problemet at de ikke gør det de inderst inde ved at de burde. De følger ikke de beskeder, som de får fra underbevidstheden. Alle får intuitive signaler om, hvad de bør gøre, men mange vælger ikke at stole på de signaler. Jeg hjælper mine klienter med at lytte til deres intuition og leve i harmoni med deres inderste værdier - og det er der den sande forandring begynder. Hele deres kropssprog og udstråling forandrer sig - og der begynder bekymringerne automatisk at forsvinde. Så træn dig selv i at følge din første indskydelse, din intuition, for det er vejen til at være sig selv.

30 7

Er du et sted i dit liv, hvor du har brug for udvikling? Ku’ du godt bruge nogle værktøjer til at tage styringen over dit liv? Så er NLP Mindset uddannelsen den helt rigtige for dig. Det er en livsuddannelse, som handler om at skabe forandring hos dig selv og andre. Torsdag d.17/9 holder jeg en gratis info-aften. Her får du information omkring, hvad NLP egentlig er, hvad uddannelsen består af, og hvordan du kan bruge det i dit liv. Du har samtidig mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål. Tilmeld dig den gratis intro-aften ved at skrive til mig her.

44 5

Da jeg fik en drøm om at blive foredragsholder, sagde nogle af mine tætte relationer at det ikke kunne lade sig gøre for mig. Da jeg lavede mine første videoer, var der flere folk på SoMe, der gjorde grin med mig. Men de havde ikke den samme vision i hovedet som jeg havde. Når man tænker stort og har store ambitioner bliver man uundgåeligt mødt af fordomme og kritk. Andre folk forsøgte at hive deres hæmmende overbevisninger ned over mig. Når folk siger at noget ikke er muligt for dig, kan du tolke det på to måder. Du kan lade dig slå ud og give dem ret - ELLER du kan bruge deres kritik som motivation til at modbevise dem. Selvfølgelig skal du være modtagelig over for konstruktiv kritik, men brug altid kritik som motivation til, at blive en endnu bedre version af dig selv. Arbejd for det indtil du er så god, at de ikke kan ignorere dig!!!

26 6

Hvis du ønsker nye resultater i dit liv, må du også gøre noget nyt 🌟 På NLP Mindset Practitioner handler det om at skabe forandring i dit og andres liv. Det handler om selvindsigt, selvudvikling og synlig optimering af dine præstationer og resultater. Du får en avanceret neurologisk, psykologisk og sproglig forståelse. For når du lærer NLP, er det som at få leveret en instruktionsmanual til hjernen. Læs mere om uddannelsen på: www.nicolajharms.dk

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Denmark to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

3.2K
42 / post
0.01 %
Denmark Design, Art, DIY & Crafts
59.2K
-
0.40 %
Denmark Design, Fashion, Interior Design
5.4K
-
0.90 %
Denmark Design, Interior Design
2.6K
70 / post
0.03 %
Denmark Celebrities
1.1K
92 / post
0.09 %
Denmark Health & Fitness, Cooking, Food & Drink
19.4K
-
0.10 %
Denmark Fitness, Coaching, Training
17.2K
-
1.00 %
Denmark
11.8K
470 / post
-
Denmark
9.8K
600 / post
2.70 %
Denmark Celebrities, Design
1.2K
83 / post
0.07 %
Denmark Fashion, Celebrities, Hair & Beauty
11.5K
848 / post
0.07 %
Denmark Nature & Outdoors, Photography, Travel, Architecture
2.5K
93 / post
3.00 %
Denmark Health & Fitness
8.6K
256 / post
4.00 %
Denmark Celebrities, Film, Music & Books, Animals & Pets
18.6K
534 / post
6.30 %
Denmark
10.6K
-
0.60 %
Denmark Design, Interior Design