Nickyolalla's Instagram Audience Analytics and Demographics

@nickyolalla

Indonesia

🏆 Finalis Duta Pariwisata Spa 2019 📮 DM for bussiness part of Celeb🌟 TEEN 🌟Best🌟 Onin🌟 OHANA🌟 DR 🌟 CHB🌟 BOGATY
nik▓▓▓▓▓@yahoo.com
+62▓▓▓▓▓73
Indonesia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF NICKYOLALLA

64.7% of nickyolalla's followers are female and 35.3% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.60%. The average number of likes per post is 645 and the average number of comments is 18.

Nickyolalla loves posting about Modeling, Singer, Entertainment.

Check nickyolalla's audience demography. This analytics report shows nickyolalla's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
97,361
Avg Likes
645
Avg Comments
18
Posts
839
Global Rank
701,630
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR NICKYOLALLA

Female
64.7 %
Male
35.3 %

AUDIENCE INTERESTS OF NICKYOLALLA

  • Beauty & Fashion 88.02 %
  • Art & Design 64.34 %
  • Books and Literature 52.99 %
  • Music 46.37 %
  • Movies and TV 38.54 %
  • Entertainment 35.79 %
  • Cars & Motorbikes 32.51 %
  • Restaurants, Food & Grocery 32.51 %
  • Luxury Goods 32.42 %

RECENT POSTS

152 10

Ready to slay the whole weekdays🍸 Knitwear @olallastyle.id Price 55k 💰 Import quality 💫 #slay #sundayvibes #loveyourself

135 10

Hai guys, nggak kerasa kita udah sampai bulan Oktober. Anyway di tahun yang 'istimewa' penuh cerita ini, @bloggervloggersmg kembali mempersembahkan Makeup Collaboration bertemakan "One Color Look" yang menggambarkan 3 unsur passion all member BVS yaitu Makeup, Fashion dan juga Foods/Beverages. *oh btw i got this eye look inspiration from my idol @hp_makeup.kr she’s so amazing & super humble person ✨ please take a look her account & find more tips of beauty makeup look hack🥰 loveyou 언니 @hp_makeup.kr stay gorgeous stay inspiring ✨ Kindly swipe for all participants 💫 #BloggerVloggerSMG #BVSMakeupCollaboration #BVSOneLookMakeupCollab #BVSOneLookOkt

593 14

Mowning cheer-up 🌞🍾 Have a good sunday ever loves✨ Party dress @olallastyle.id 🌙 Price ; 60k NEW all import quality ✨✨✨✨✨ Carousell ID : carousell.com/nikniki Shopee : Nikigalih #cheer #jogja #nightlife #loveyourself #bajuparty #sexydresses #koreanfashion #fashionstyle #butiksolo #butikjogja #butiksemarang #bajumurah #bajuimport

699 28

Take a deep breath🍃

735 5

Here’s my double trouble combo cica with hazal @naturbeautyid ✨ . Been using this combo for almost 1month & my mowrning like oh wow i loved my skins😅 yess nge-bagus itu combo ini gais. Super hydrate banget! . ✨Natur miracle serum ( cica with hazel) ✨Natur sleeping mask ( cica with hazel) And i promise every morning you will surprise with your plumppy skins🤩 #happyhellogoodmorningskin 🌞 yuk buruan chek ke marketplace nature karna banyak banget promonya loh! Follow juga @naturbeautyid 🤍🤍🤍🤍 #dropofmiracle #happyhellogoodmorningskin #naturbringsbeauty

719 17

#metime night routine 🌙 Mask @etham_skincare for your glow up skins✨ #yogurtmask #maskeryogurt #mask #masker #maskerwajah

821 22

Happy weekend✨ How was your weekend beb? I’m so excited today to join The biggest Virtual cycling event in 2020. This event hendle by @fibrefirst 💯‼️ Why i’m join this event karna aku mau merubah gaya hidupku jadi lebih sehat salah satunya ya harus gerak apalagi dimasa pandemic ini kita harus wajib menjaga kesehatan lebih xtra! Oh ya, btw selain join this event untuk kesehatan personal kita, kita juga secara langsung ber- DONASI untuk korban yg terkena Covid-19, so let’s join this event✨ You’ll also get Xtra merchandise : 🌼 Fibrefirst 1 week supply & shaker 🍼 🌼 Official jersey👚 🌼 Fibrefirst totebag 👛 🌼 finisher MEDAL 🏅 SEHAT ITU MAHAL, more than anything. So please jaga kesehatan dengan memulai dari detox agar pencernaan lebih sehat dan pastinya imunitas tubuh lebih kuat. Aku udah consume this @fibrefirst for almost 4 months & i’m really so satisfied when my body feeling better everyday. Pencernaan lebih sehat, lebih energik & pastinya lebih fresh 😁💪🏻 yuk mulai dari sekarang jangan ditunda lagi. So, let’s join this event Detox Movement ‼️Follow their official instagram account @detoxmovement.id 💯 Start your healthy life with #fibrefirst #detoxmovement

721 20

Got my new treatment for my skins ✨✨and it’s from korea🇰🇷 Lagi hype banget nih skincare @koreapartners_global “FATION” Get it now on 🛍shopee : fation_official.id #noscalmrepair #fationindonesia #fation #fationofficial

919 16

💁‍♀️ Ma currently favorite hair treatment @milldolab_indonesia 💯💯 #hairtreatment #hairstyles #hairstylist #hairtrends #hairtreatments #haircare #caircares #koreanproducts #rekomendproduk #shampoo #hairgoals #koreaproducts

887 40

#YOUGoldenAgeSkinCare Nah, karna aku seneng banget pakai product dari Y.O.U makeup, jadinya aku penapsaran banget ama buat cobain skincarenya juga! Gak nyangka skincarenya pun membuatku terpesona, so here we go.. #REVIEW Y.O.U Golden Age Refining Serum by @youmakeups_id diformulasikan dengan ekstrak Buah Delima dan Hyaluronic Acid yang bekerja untuk menjaga keseimbangan minyak dan air dalam kulit, serta dapat menyamarkan garis halus dan kerutan. Perubahan kulit wajahku setelah pakai Y.O.U Golden Age Refining Serum kerasa banget kalau wajah lebih Firming, garis halus mulai berkurang, Supple & Nourished. #notes : 25an udah harus mulai gunakan skincare anti-aging, untuk mencegah proses penuan dini,WAJIB sih‼️ PROMO ✨✨ Y.O.U Golden Age Refining Serum @youmakeups_id shopee 🛍 Official Store @shopee_id Y.O.U Official diskon 25% ◀️ #youmakeups #yougoldenageskincare #1tetesmelawanpenuaandini #yourtimelessyouth

782 27

Us🤍

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.5K
81 / post
0.05 %
Indonesia Technology, Photography
247.3K
-
-
Indonesia
122.1K
-
2.00 %
Indonesia Motorcycle, Riders
10.2K
-
6.00 %
Indonesia
33K
-
1.30 %
Indonesia Photography, Travel, Modeling
72.7K
-
0.30 %
Indonesia Art, Business, Modeling
266.7K
-
0.20 %
Indonesia Events, Photography
2.9K
82 / post
0.03 %
Indonesia
4.7K
104 / post
1.10 %
Indonesia Photography, Architecture, Nature & Outdoors, Film, Music & Books, Art
9.4K
-
0.80 %
Indonesia Events, Music, Singer, Songwriting
50.4K
-
3.20 %
Indonesia
18.1K
-
12.90 %
Indonesia
71.4K
229 / post
0.90 %
Indonesia Film, Music & Books
2K
80 / post
4.20 %
Indonesia Cooking, Food & Drink
66.9K
-
2.70 %
Indonesia