Missnadiaaqilah's Instagram Audience Analytics and Demographics

@missnadiaaqilah

Malaysia

binti Bajuri. Servant of Allah. Soldier of Love. Just finding my way. My travel diary: @travellingsongbird
nie▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓69
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF MISSNADIAAQILAH

48.6% of missnadiaaqilah's followers are female and 51.4% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.10%. The average number of likes per post is 1113 and the average number of comments is 16.

Missnadiaaqilah loves posting about Singer, Music, Actors.

Check missnadiaaqilah's audience demography. This analytics report shows missnadiaaqilah's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
101,189
Avg Likes
1,113
Avg Comments
16
Posts
1,505
Global Rank
319,689
Country Rank
4,160
Category Rank
569

GENDER OF ENGAGERS FOR MISSNADIAAQILAH

Female
48.6 %
Male
51.4 %

AUDIENCE INTERESTS OF MISSNADIAAQILAH

  • Beauty & Fashion 65.38 %
  • Art & Design 55.83 %
  • Business & Careers 46.39 %
  • Entertainment 43.16 %
  • Movies and TV 40.73 %
  • Travel & Tourism 40.37 %
  • Restaurants, Food & Grocery 39.31 %
  • Photography 36.71 %
  • Music 34.51 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 33.78 %
  • Sports 31.89 %
  • Technology & Science 31.87 %
  • Fitness & Yoga 31.61 %

RECENT POSTS

128 1

Seringgit pun memainkan peranan. Pada yang berkemampuan, let’s do our part ok 🤘🏽 Kita turut merasai betapa peritnya barisan hadapan yang sedang menangani penularan wabak COVID-19. Justeru, TABUNG COVID-19 MedTweetMY dilancarkan pada hari ini. Tujuan utama tabung ditubuhkan adalah untuk meringankan beban kumpulan tersebut sekaligus memberi sokongan kepada mereka agar terus tega berada di barisan hadapan. Kami akan menyalurkan terus kepada mereka melalui ahli dan rakan MedTweeMY seluruh negara. . MedTweetMY menyeru rakyat Malaysia supaya bersama-sama tampil memberikan sumbangan bagi membekalkan makanan, kelengkapan perlindungan diri atau apa sahaja yang dapat membantu memudahcara tugas mereka buat masa sekarang. MedTweetMY akan berhubung terus dengan pihak yang berkenaan bagi memastikan kutipan akan dimanfaatkan sebaiknya. Buat masa ini Kami telah mengumpulkan lebih kurang 1000 helai tudung untuk petugas petugas di hospital. Tudung yang praktikal, mudah sarung dan cepat kering ini akan digunakan bagi tujuan bersama pakaian perlindungan. Sekali lagi kami menyeru rakyat malaysia bersama-sama menyumbang kepada tabung kami dalam bentuk tunai pada akaun yang tertera. CIMB bank: 8009117785 (Pertubuhan Tweet Perubatan Malaysia) #MedTweetMy #Covid19MTM #COVID19

235 4

Let’s chat! Saya akan berkongsi tentang my journey as a storyteller/performer. Also we have my friends with different experience, all of them who I am lucky to have worked with, superstar in their own craft. Ala, kita sembang sembang pasal seni di Malaysia, why not sometimes kan? Let’s inspire each other out ok 💋 Meanwhile, hang in there guys. We can do this, be kind to each other 👌🏽 #stayathome . . #askanartist starts tonight with my amazing homegirl @iamshamaine, ask her about creative process, how does she come up with her materials eh best la session ni, don’t miss it jangan buat buat busy semua kat rumah kan ha learn something everyday! 8.30 pm @mymanamana IGTV Live! Thanks gang @mymanamana for initiating this! 💋

3,643 93

Be safe everyone 💋 #lockdownjam #dudukrumah #stayathome #nadiaaqilahsings

818 2

I say we give a shout-out to our heroes, show them some love. Sama sama kita berganding bahu membantu each other. Apa kata kita guna semangat #pru14 dulu, stay united, be alert, respect each other. Stay home guys, be safe, jangan panic. Kalau ada orang lain degil, kita jangan marah marah, kita nasihat each other. Kalau tak perlu balik kampung, sabar kejap je, stay home, supaya tak bawak apa apa kuman, because we need to protect the elders. . . Be calm. Let’s follow the Restriction of Movement Order. Let’s cooperate. Kita kan Malaysians, kita ada budi bahasa. Let’s do this, and please stay safe tanah airku 💋 #PSA #stayhome #dudukrumah #kitajagakita

1,333 13

Eleh kecik kecik dah shopping coffee ke dengan Baba? Awal sangat ni, kita sip hot tea dengan Mama dulu lah ok 🤪 Senja & Baba enjoying the Mooimom Lighweight Hipseat Baby Carrier from @lovelyb.my ❤️ Amboi macam ada sofa berjalan eh awak punya carrier. Bila dah big girl sikit nanti siap boleh gantung kat kerusi jadi baby chair during travelling. Tapi sekarang tak yah cerita pasal travelling lagi lah, kita stay home dulu ok 🤪 Be safe everyone, we can do this! 💪🏽

630 6

It’s your big day! We’ve been talking about this day 20 years ago and it seems like we haven’t changed 🤪 Shout-out to this beautiful independent loving soul I’m lucky to bully once in a while. Can’t imagine life without you Nanaz. May we get to see another 20 years of life, in good health. Posting this boomerang coz we know you love us 👻 Happy birthday Cha. Always your overprotective friend and you know it’s with love 🐯 @eenazmokhtar

281 3

Missing the stage ⭐️

1,565 26

Katil kan ada 🙄

1,807 32

When I said “guys I miss you come over let’s hang out.” My friends said “how about we get you out of the house for a nice night out?” Masa tu dah pikir eh ye lah lama tak berlipstick merah why not jom tapi kat kepala dah nervous sangat, pikir nak pump kat mana, boleh ke pump kat restaurant tengah2 bandar, will people be ok? The thought of pumping in public was quite daunting for me 😭 Will I be ok? But these weirdos said “yassss just do it!” . . . So I did. Slowly I set up while we were chatting, put on my best friend #gominiwithpigeon and my friends made sure my kain tak terjatuh (biggest fear hahaha) because I kept asking “guys am I flashing everyone?” Nobody even noticed! This is a milestone in my adult life 😭 . . . I am grateful to have a great support from my family and my friends. Motherhood is a lot of beautiful things but it can be really tough without support because mana ada mak mak nak tunjuk dia tak ok kan? Mummies, how was your first pump in public? Did you guys rehearsal at home dulu macam I? Hahaha. Pictures are captured by my fav weirdos, thank you for taking me out and for my first blue cheese since mengandung. Beach trip soon? Yes? 🤪 . #gominiwithpigeon you rock my world 💋

3,617 58

My Senja is 2 months old today. I remember how it was when we were fighting jaundice and I was worried to death if I was feeding you enough, or will I over feed you. Hari ke 3 nurses suruh pump susu, terkebil kebil tak reti nak buat. . . Grateful for the easy and compact #gominiwithpigeon, ringan pulak tu. Atleast we know how much we were feeding Senja. Sampai sekarang pam ni dah jadi my bf best friend. Breastfeeding journey has been smooth for me with #gominiwithpigeon ❤️ Alhamdulillah after all that feeding frenzy, Senja was jaundice free! We celebrated with a 3 hour nap 😍 . 2 months old already? So fast? Brb, Mama nak nangis tepi katil jap 😭

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

40.3K
895 / post
2.20 %
Malaysia Modeling, Fashion, Technology
1.6K
26 / post
1.30 %
Malaysia
35.5K
526 / post
5.20 %
Malaysia Photography, Travel, iPhone, Architecture, Nature & Outdoors
10.5K
-
0.02 %
Malaysia Fashion, Lifestyle, Travel
7.2K
133 / post
2.00 %
Malaysia Actors, Travel, Technology, Kids & Parenting
30.2K
-
3.60 %
Malaysia
43.6K
823 / post
-
Malaysia Travel, Photography, Adventure, Nature & Outdoors, Architecture
250.5K
2K / post
0.20 %
Malaysia Music, Actors, Entertainment
179.8K
-
4.00 %
Malaysia
14.7K
-
6.00 %
Malaysia Fashion
2.7K
170 / post
6.10 %
Malaysia Photography
2K
149 / post
-
Malaysia
65.7K
198 / post
0.50 %
Malaysia Food, Recipes, Chef, Animals & Pets, Film, Music & Books
5K
444 / post
6.50 %
Malaysia
6.9K
171 / post
2.70 %
Malaysia Architecture, Photography, Nature & Outdoors, Film, Music & Books, Travel