Kortkartellet's Instagram Audience Analytics and Demographics

@kortkartellet

Denmark

Contemporary art prints, citymaps and illustrations.
ser▓▓▓▓▓@kortkartellet.dk
Christianshavn
Denmark

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF KORTKARTELLET

Average engagement rate on the posts is around 0.30%. The average number of likes per post is 38 and the average number of comments is 10.

51.25% of the followers that engaged with kortkartellet regularly are from Denmark, followed by Sweden at 6.25% and United Kingdom at 5%. In summary, the top 5 countries of kortkartellet's posts engager are coming from Denmark, Sweden, United Kingdom, Australia, Norway.

Check kortkartellet's audience demography. This analytics report shows kortkartellet's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
14,473
Avg Likes
38
Avg Comments
10
Posts
1,826
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR KORTKARTELLET

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF KORTKARTELLET

  • Denmark 51.25 %
  • Sweden 6.25 %
  • United Kingdom 5 %
  • Australia 5 %
  • Norway 3.75 %

RECENT POSTS

46 2

Hvem vil med? 🍁👜 Smuk plakat med byernes by. Special edition i netop disse farver kr. 799,- i str. 50x70 cm. Øvrige farver og størrelser fra kr. 60-399. 👀 #autumninparis #plakatkunst #paris #parismylove #arrondissementsparis

22 1

Vinderen af et gavekort på kr. 800 til vores webshop er fundet !!🏆🏆🏆 Det blev @flamingofar, som med sin kommentar om at Vesterbro er Københavns Manhattan fik smilene på hele vejen rundt her hos os 🏙😂 Hjertelig tillykke til dig! 🎉 Send os en DM, så vi kan sende gavekortet til dig 🤩 #vinder #kortkartellet

23 1

Kontraster mødes hos hollandske @roosinterieur - og med et Ø på væggen 👀🙌🏼#kortkartellet #ø #letters

34 0

☕️☕️☕️

45 28

‼️ KONKURRENCE ‼️ Vind et gavekort på 800 kr. til vores webshop! 🚀 For at vinde, skal du dele din sjove, skøre, skæve, pudsige vinkel på din by, landsdel eller det område, du bor i👇🏼👇🏼👇🏼 • Hvem har ikke hørt, at Aalborg er “Nordens Paris” og at Nordhavn ligner Dubai? Eller at Fyn er den skandinaviske pendant til Monaco? 🤔 • VÆR MED I KONKURRENCEN! 👇🏼 • Hvilke udtryk og sammenligner bruger du om danske byer? • Har din by et fjollet kælenavn? Kærligt, drillende, skørt eller bare lige i øjet .. kom med din historie! Den bedste af slagsen løber med præmien på et gavekort på kr. 800 til brug i Kortkartellets webshop. • SÅDAN ER DU MED: Du deltager ved at skrive en kommentar til et af konkurrenceopslagene her på Instagram. De kommer løbende på den næste uge. • Vi vælger en vinder onsdag den 25. september 2019. Vinderen får direkte besked og bliver nævnt i et opslag om konkurrencen. • Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af eller associeret med Instagram. Ingen krav kan rettes mod Instagram.

23 1

Sort & Hvidt ... og & fra Kortkartellet på væggen 👀 Set hos @_me.ji 🙌🏼 #kortkartellet #posterart #plakatkunst #alphabetposter #danskdesign #danishdesign

51 13

Engang betød det noget helt andet ...

47 37

‼️ KONKURRENCE ‼️ Vind et gavekort på 800 kr. til vores webshop! 🚀 For at vinde, skal du dele din sjove, skøre, skæve, pudsige vinkel på en dansk by. 👇🏼👇🏼👇🏼 Danmark er dejlig 🇩🇰 - og vi går jo slet ikke i små sko, når vi sammenligner vores skønne land med resten af verden 🌎 Hvem har ikke hørt, at Aalborg er “Nordens Paris” og at Nordhavn ligner Dubai? Eller at Fyn er den skandinaviske pendant til Monaco? 🤔 VÆR MED I KONKURRENCEN! 👇🏼 • Hvilke udtryk og sammenligner bruger du om danske byer? • Har din by et fjollet kælenavn? Kærligt, drillende, skørt eller bare lige i øjet .. del det med os! Den bedste af slagsen løber med præmien på et gavekort på kr. 800 til brug i Kortkartellets webshop. SÅDAN ER DU MED: Du deltager ved at skrive en kommentar til et af konkurrenceopslagene her på Instagram. De kommer løbende på den næste uge. Vi vælger en vinder onsdag den 25. september 2019. Vinderen får direkte besked og bliver nævnt i et opslag om konkurrencen. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret af eller associeret med Instagram. Ingen krav kan rettes mod Instagram.

40 3

Efterårshygge med ild i brændeovnen - og Helsingør på væggen 👀 Set hjemme hos @asgeragnesyrsa 🙌🏼 #wallart #danishdesign #posterart #plakatkunst

35 1

Ude godt, hjemme bedst ❤️ Danmarkskortet fås i flere farver og størrelser. Tjek hjemmesiden 👉🏼 Kortkartellet.dk

177 58

Been there, done that... 🙈

27 4

Selam Türkiye! 🇹🇷 Tyrkiet er med sin farverige kultur og de skønne strande en af danskernes yndlingsferiedestinationer 😎⛱ Det er også et land, hvor mange danskere har deres rødder ❤️ Kortet fås i antracit og i to størrelser.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Denmark to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

7.4K
776 / post
6.20 %
Denmark Photography, Nature & Outdoors, Travel
1.6K
91 / post
2.80 %
Denmark Art, Design, Architecture
13.2K
328 / post
1.10 %
Denmark Travel
7.4K
43 / post
0.30 %
Denmark Celebrities, Fashion
7.6K
-
0.80 %
Denmark Design, Interior Design, Decoration
36.2K
254 / post
0.60 %
Denmark Food, Recipes, Health, Cooking, Health & Fitness, Food & Drink
1.1K
-
6.50 %
Denmark Tennis, Design, Interior Design
23.6K
-
4.20 %
Denmark Music, Design, Fashion, Interior Design
2.7K
90 / post
1.40 %
Denmark Art, Design, DIY & Crafts, Education
2.3K
307 / post
7.80 %
Denmark
6.6K
258 / post
-
Denmark Celebrities
7.7K
260 / post
3.50 %
Denmark Celebrities
48K
244 / post
2.40 %
Denmark Design, Fashion, Interior Design, Celebrities
5.5K
59 / post
0.60 %
Denmark
5.9K
119 / post
1.70 %
Denmark