Kalemi_travel's Instagram Audience Analytics and Demographics

@kalemi_travel

Albania

📞0698885656
tur▓▓▓▓▓@kalemitravel.com
+35▓▓▓▓▓56
Albania
25–34

Business Category

Transportation & Accomodation Services

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF KALEMI_TRAVEL

65.2% of kalemi_travel's followers are female and 34.8% are male. Average engagement rate on the posts is around 0%. The average number of likes per post is 59 and the average number of comments is 1.

Kalemi_travel loves posting about Fashion, Travel, Photography.

Check kalemi_travel's audience demography. This analytics report shows kalemi_travel's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
86,531
Avg Likes
59
Avg Comments
1
Posts
8,297
Global Rank
791,087
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR KALEMI_TRAVEL

Female
65.2 %
Male
34.8 %

AUDIENCE INTERESTS OF KALEMI_TRAVEL

  • Beauty & Fashion 73.08 %
  • Photography 54.63 %
  • Art & Design 47.38 %
  • Movies and TV 43.36 %
  • Entertainment 42.76 %
  • Travel & Tourism 42.05 %
  • Business & Careers 38.86 %
  • Fitness & Yoga 35.59 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 34.94 %

RECENT POSTS

29 0

𝗝𝗲 𝗴𝗮𝘁𝗶 𝗽𝗲𝗿 𝗻𝗷𝗲 𝗲𝗸𝘀𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 𝘁𝗲 𝗿𝗲 𝗻𝗲 𝗾𝘆𝘁𝗲𝘁𝗶𝗻 𝗲 𝗴𝘂𝗿𝘁𝗲? 𝗚𝗷𝗶𝗿𝗼𝗸𝗮𝘀𝘁𝗲̈𝗿 – 𝗔𝗽𝗼𝗹𝗹𝗼𝗻𝗶 – 𝗣𝗲̈𝗿𝗺𝗲𝘁 𝟮 𝗱𝗶𝘁𝗲̈ €𝟰𝟵 ► Nisja cdo te Shtune Programi: https://kalemitravel.com/gjirokaster-apolloni-permet-2-dite-e49/ 𝗡𝗲 𝗰𝗺𝗶𝗺 𝗽𝗲𝗿𝗳𝘀𝗵𝗶𝗵𝗲𝘁 – transporti me automjet komod – akomodimi në hotel 4* në qendër – mëngjesi dhe darka në hotel – guida shoqëruese gjatë udhëtimit ⠀ _________________ Te gjitha sugjerimet tona i gjeni ne www.kalemitravel.com 🎀 Kontakt: ☎ +35544319999 ☎ +355695884999 📱Viber/Wts +355698885656 ✉ turizem@kalemitravel.com ose na dergoni një mesazh në Facebook 📫 Adresa: Pranë sheshit “Willson”, në kat të 2-të, mbi kafe “ Mulliri i Vjeter"

60 0

🥰 𝗖𝗮𝗽𝗽𝗮𝗱𝗼𝗰𝗶𝗮 𝗽𝗼 𝗷𝘂 𝗽𝗿𝗲𝘁 ... 🥰 👉 175 eur per 3 dite te plota ⠀ Ne cmim perfshihen : 💟Biletat e avionit nga Tirana ( 4- 6 Dhjetor ) 💟Akomodimi ne hotel 💟Mengjeset 💟8 kg cante dore secili ⠀ _________________ Te gjitha sugjerimet tona i gjeni ne www.kalemitravel.com 🎀 Kontakt: ☎ +35544319999 ☎ +355695884999 📱Viber/Wts +355698885656 ✉ turizem@kalemitravel.com ose na dergoni një mesazh në Facebook 📫 Adresa: Pranë sheshit “Willson”, në kat të 2-të, mbi kafe “ Mulliri i Vjeter"

108 5

💜 Stamboll - 3 dite per vetem 129 eur 💜 ⠀ Ne cmim perfshihen : 🌸Biletat e avionit me nisje ne 4 Dhjetor 🌸Akomodimi ne hotel per 2 nete 🌸Mengjeset 🌸8 kg cante dore secili ⠀ Cmimi momental! ⠀ _________________ Te gjitha sugjerimet tona i gjeni ne www.kalemitravel.com 🎀 Kontakt: ☎ +35544319999 ☎ +355695884999 📱Viber/Wts +355698885656 ✉ turizem@kalemitravel.com ose na dergoni një mesazh në Facebook 📫 Adresa: Pranë sheshit “Willson”, në kat të 2-të, mbi kafe “ Mulliri i Vjeter"

37 0

🌴 Maldives! Vendi ku harrohet gjithcka! 🌴 🏝️ 8 dite te mrekullueshme 👉 Nisja 23 nentor, 1429 eur/person ⠀ Ne cmim perfshihet: 🛫 Bileta e avionit vajtje ardhje nga Prishtina 👜 Valixhet e plota 🏨 Akomodimi ne hotel Fihalhohi Island Resort 5* 🥐 🍷 Mengjeset, drekat, darkat dhe pijet alkolike e jo alkolike ⠀ Opsionale: 🚤 Transfertat aeroport hotel aeroport ⠀ ⠀ _________________ Te gjitha sugjerimet tona per udhetime individuale (avion + hotel) i gjeni ketu: https://kalemitravel.com/category/udhetime-individuale/ ⠀ 🎀 Kontakt: ☎ +35544319999 ☎ +355695884999 📱Viber/Wts +355698885656 ✉ turizem@kalemitravel.com ose na dergoni një mesazh në Facebook 📫 Adresa: Pranë sheshit “Willson”, në kat të 2-të, mbi kafe “ Mulliri i Vjeter"

61 0

💚 Stamboll dhe Ishulli i Princeshes!💚 💕 195 euro/3 dite 👉 Nisja 9 nentor ⠀ Ne cmim perfshihet: 🛫 Bileta e avionit vajtje ardhje 🏨 Akomodim ne hotel 3* 🥐 Mengjeset ☘️ Nje tur ne ishullin e Princeshes ⠀ _________________ Te gjitha sugjerimet tona per udhetime individuale (avion + hotel) i gjeni ketu: https://kalemitravel.com/category/udhetime-individuale/ ⠀ 🎀 Kontakt: ☎ +35544319999 ☎ +355695884999 📱Viber/Wts +355698885656 ✉ turizem@kalemitravel.com ose na dergoni një mesazh në Facebook 📫 Adresa: Pranë sheshit “Willson”, në kat të 2-të, mbi kafe “ Mulliri i Vjeter"

51 0

💚Parajsa mbi Toke : MALDIVES 💚8 Dite per vetem 1395 eur ⠀ Ne cmim perfshihen : 🍥Biletat e avionit vajtje ardhje 🍥Akomodimi per 7 nete 🍥Koncepti All Inclusive 🍥Bagazhet e plota ⠀ Cmimi momental ! ⠀ ⠀ _________________ Te gjitha sugjerimet tona i gjeni ne www.kalemitravel.com 🎀 Kontakt: ☎ +35544319999 ☎ +355695884999 📱Viber/Wts +355698885656 ✉ turizem@kalemitravel.com ose na dergoni një mesazh në Facebook 📫 Adresa: Pranë sheshit “Willson”, në kat të 2-të, mbi kafe “ Mulliri i Vjeter"

50 0

𝗝𝗲 𝗴𝗮𝘁𝗶 𝗽𝗲𝗿 𝗻𝗷𝗲 𝗲𝗸𝘀𝗽𝗶𝗲𝗿𝗲𝗻𝗰𝗲 𝘁𝗲 𝗿𝗲 𝗻𝗲 𝗦𝘁𝗮𝗺𝗯𝗼𝗹𝗹? 𝗨𝗱𝗵𝗲𝘁𝗶𝗺𝗶 𝗺𝗲 𝗮𝘃𝗶𝗼𝗻 𝟰 𝗱𝗶𝘁𝗲 €𝟮𝟰𝟵 ► Nisja cdo te premte Programi: https://kalemitravel.com/stamboll/ 𝗡𝗲̈ 𝗽𝗮𝗴𝗲𝘀𝗲̈ 𝗽𝗲̈𝗿𝗳𝘀𝗵𝗶𝗵𝗲𝗻: -Bileta e avionit vajtje – ardhje. -Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit -Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit. -Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit) -Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit -Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport ⠀ ⠀ _________________ Te gjitha sugjerimet tona i gjeni ne www.kalemitravel.com 🎀 Kontakt: ☎ +35544319999 ☎ +355695884999 📱Viber/Wts +355698885656 ✉ turizem@kalemitravel.com ose na dergoni një mesazh në Facebook 📫 Adresa: Pranë sheshit “Willson”, në kat të 2-të, mbi kafe “ Mulliri i Vjeter"

47 0

🍶 Cappadocia dhe Stamboll! 🎈 249 eur/person 5 dite 👉 Nisja 27 tetor ⠀ Ne cmim perfshihet: 🌻 Biletat e avionit ne cdo destinacion 🌻 Akomodimi ne Stamboll dhe Cappadocia (2 nete secili vend) 🌻 Mengjeset! ⠀ 😍 Perfitoje tani! ⠀ _________________ Te gjitha sugjerimet tona per udhetime individuale (avion + hotel) i gjeni ketu: https://kalemitravel.com/category/udhetime-individuale/ ⠀ 🎀 Kontakt: ☎ +35544319999 ☎ +355695884999 📱Viber/Wts +355698885656 ✉ turizem@kalemitravel.com ose na dergoni një mesazh në Facebook 📫 Adresa: Pranë sheshit “Willson”, në kat të 2-të, mbi kafe “ Mulliri i Vjeter"

76 0

😍 Do ta surpriosh te dashuren ne Dubai? 😀 Pse jo? 👉 Nisja 10 nentor/ 7 nete / 929 eur/person ⠀ Ne cmim perfshihet: 🛫 Bileta e avionit 🏨 Akomodimi ne hotel 4*, ne zonen Jumeirah 🥐 Mengjeset 💕 Viza turistike ⠀ _________________ Te gjitha sugjerimet tona per udhetime individuale (avion + hotel) i gjeni ketu: https://kalemitravel.com/category/udhetime-individuale/ ⠀ 🎀 Kontakt: ☎ +35544319999 ☎ +355695884999 📱Viber/Wts +355698885656 ✉ turizem@kalemitravel.com ose na dergoni një mesazh në Facebook 📫 Adresa: Pranë sheshit “Willson”, në kat të 2-të, mbi kafe “ Mulliri i Vjeter"

44 0

🍀 Balonat me te bukura ngrihen ne Cappadocia! 😍 Nisja 8 nentor 239 eur/person ⠀ Ne cmim perfshihet: 🎈 Bileta e avionit vajtje ardhje 🎈 Akomodimi ne hotel 3* 🎈 Mengjeset 🎈 Nje tur ne Cappadocia +dreka ⠀ _________________ Te gjitha sugjerimet tona per udhetime individuale (avion + hotel) i gjeni ketu: https://kalemitravel.com/category/udhetime-individuale/ ⠀ 🎀 Kontakt: ☎ +35544319999 ☎ +355695884999 📱Viber/Wts +355698885656 ✉ turizem@kalemitravel.com ose na dergoni një mesazh në Facebook 📫 Adresa: Pranë sheshit “Willson”, në kat të 2-të, mbi kafe “ Mulliri i Vjeter"

47 0

🔴3 Dite ne Stamboll - 159 eur🔴 ⠀ Ne cmim perfshihen : 💠Biletat e avionit 11-13 Nentor 💠Akomodimi ne hotel Aleph 💠Mengjeset 💠8 kg cante dore ⠀ Cmimi momental! ⠀ ⠀ _________________ Te gjitha sugjerimet tona i gjeni ne www.kalemitravel.com 🎀 Kontakt: ☎ +35544319999 ☎ +355695884999 📱Viber/Wts +355698885656 ✉ turizem@kalemitravel.com ose na dergoni një mesazh në Facebook 📫 Adresa: Pranë sheshit “Willson”, në kat të 2-të, mbi kafe “ Mulliri i Vjeter"

107 0

💎 𝗣𝗼 𝗼𝗽𝘀𝗶𝗼𝗻𝗶𝗻 𝘁𝗷𝗲𝘁𝗲𝗿 𝗲 𝗸𝗲𝗻𝗶 𝗽𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗲𝗿 𝗛𝗮𝗽𝗽𝘆 𝗗𝗮𝘆 ? 🎈 𝗦𝘁𝗮𝗺𝗯𝗼𝗹𝗹 𝗱𝗵𝗲 𝗖𝗮𝗽𝗽𝗮𝗱𝗼𝗰𝗶𝗮 - 𝟮𝟭𝟱 𝗲𝘂𝗿 𝗽𝗲𝗿 𝟱 𝗗𝗶𝘁𝗲 ⠀ Ne cmim perfshihen : 🔔 Biletat e avionit per te gjitha drejtimet ( 25 Tetor nisje ) 🔔Akomodimi per 2 nete ne Stamboll ( Erten Konak ) 🔔Akomodimi per 2 nete ne Cappadocia ( Royal Stone ) 🔔Mengjeset 🔔8 kg cante dore secili ⠀ Opsionale : Transfertat aeroportuale! Cmimi per rezervime sot ! ⠀ ⠀ _________________ Te gjitha sugjerimet tona i gjeni ne www.kalemitravel.com 🎀 Kontakt: ☎ +35544319999 ☎ +355695884999 📱Viber/Wts +355698885656 ✉ turizem@kalemitravel.com ose na dergoni një mesazh në Facebook 📫 Adresa: Pranë sheshit “Willson”, në kat të 2-të, mbi kafe “ Mulliri i Vjeter"

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Albania to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

2.4K
159 / post
5.10 %
Albania Art, Design, Celebrities
61.3K
-
6.80 %
Albania Fashion, Styling
169.1K
-
0.70 %
Albania News&Politics
153.5K
-
1.40 %
Albania Events, Fashion, Modeling
95.3K
-
0.60 %
Albania Fashion
12.8K
-
7.80 %
Albania Soccer
63.9K
-
3.80 %
Albania
17.5K
-
0.40 %
Albania Fashion
350.5K
-
3.90 %
Albania Modeling, Fashion
1.1M
-
4.00 %
Albania Music, Modeling, Fashion
64K
-
0.30 %
Albania
179.8K
-
0.20 %
Albania Fashion, Photography, Travel
9.7K
509 / post
2.30 %
Albania Photography, Technology, Film, Music & Books, Celebrities
9.9K
-
5.90 %
Albania Music, Entertainment, Singer
69.4K
584 / post
0.30 %
Albania Celebrities, Humor, Film, Music & Books