Justephanielee's Instagram Audience Analytics and Demographics

@justephanielee

Indonesia

Thankyou❤️ @wonton_id @tata.natural 📧
jus▓▓▓▓▓@gmail.com
Jakarta
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

4

Paid Campaign Count

12

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF JUSTEPHANIELEE

Average engagement rate on the posts is around 1.80%. The average number of likes per post is 206 and the average number of comments is 7.

Justephanielee loves posting about Food & Drink, Fashion, Hair & Beauty, Travel.

Check justephanielee's audience demography. This analytics report shows justephanielee's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
11,291
Avg Likes
206
Avg Comments
7
Posts
538
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR JUSTEPHANIELEE

Female
0 %
Male
0 %

RECENT VIDEOS

travel vlog
VLOG
monthly faves

RECENT POSTS

366 14

你的笑多疗愈,让人生也苏醒…穿越了千个万个时间线里,人海里相依… ♥️

134 0

Good people around us ♥️ #jleesays

172 0

So? Kedepan kayak gimana? Siapa yang tau... Jalanin aja yang sekarang ada di depan mata, preparing yourself for something better. Nah kalau kalian gimana nih? Perbedaan kamu sekarang dgn 2 bulan lalu apa? 😌 #jleesays

149 13

Too much sharing? Over-share? Dont worry, people can steal your theory, but people can’t steal your execution. 🙌 Everyone have their own unique circumstance and experience yang tidak bisa di copy paste begitu saja. ♥️ - @umahapsari

182 4

珍惜时间吧…… 因为今天是我们明天想要的一天♥️ 谁跟我一样的心情?😚 #jleesays

182 21

Life is not just about what you have achieved. These are some of my failures, so what are yours? 😌🙌 #jleesays

205 0

Be free. Whatever will be, will be. Bukan berarti ga punya impian dan ga berusaha. Tapi lebih ga terobsesi sama hal yang belum pasti. Siap sukses dan siap gagal. - @yasasinggih

304 2

Walaupun #stayathome, jangan sampe lemes letoi lesu, harus tetap semangat dan ON ya, salah satunya cara adalah tetap keep in touch sama tmn2, jadi pas video call juga harus cakep dan fresh dong, biar kerasa semangatnya 🤗🤗 . Aku pake produk makeup dr @makeoverid - Powerstay Demi matte cover cushion - Powerstay brow definer mascara - Powerstay transferproof matte lip cream ( ini aku pake buat blush juga ) . Btw lip creamnya transperproof, jadi pas mau ambil barang gojek, pake masker ga meleber kemana2 deh 🤗 Oh iya, hampir lupa, lg ada promo produk Make Over di Lazada 😍 dan free cloth mask juga , dan kalau kalian masih bingung dan mau konsultasi dl bisa langsung DM IG nya @makeoverid , makin jelas dan beli2 nya juga yakin 👍😆 #makeoverid #stayathome #staygorgeous

207 6

Don’t let guilt or “because I should” be a reason for anything you choose. You have nothing to prove. Forgive yourself and accept the person you are, not the person you one day might be.💕💕#onlysomepeoplewillunderstand #jleesays

341 6

Hey guys! How are you? 😆 #Stayathome bring me away from social media, less posting and less scrolling. And I found out so relaxing and i’m being more present. Not saying that social media is toxic, but you know that when we are scrolling it can takes hours and sometimes find out nothing. . During at home for 40 days, I learnt some things about : 🎐 Being present. 🎐 We are so blessed that we have home to live in and to eat 3 times each day without worried, when some people are still struggling there. These thought was came out when i was watching TLC youtube and especially when pandemic things are going around right now. 🎐More time with family, because we are so busy in the past time when we were working and reaching our life goals. 🎐We know who are real friends in this situation, hm i mean yeah. 🎐Slowing down, looking detail things more clear. 🎐 My own business, it’s up and down but I learnt how to upgrading my products and learnt about my customers. 🎐More times for our spiritual and mental. . Btw, happiness is not how people see us and what they feel about us. But it is from within, about how we feel it deep inside us. How we can react to some problems or situation that going trough us right now. . I know, we can survive this situation, keep happy and goodluck guys ! 💓💓 #jleesays

156 0

Ak lg perawatan rambut terus, aku sering post di story.. Dan akhir2 ini lg pake Real Mary dari @rated_green. Terbuat dr bahan2 natural , terus ada biotin dan black complex 3. Apalagi dari cold brew rosemary. Bagus banget untuk menyehatkan kulit kepala, menguatkan akar rambut dan fresh banget di kulit kepala setelah di semprot, ada sensasi dingin nya , aku suka banget sihhh. Udah pake sekitar 3 minggu dan tetep masih suka. ❤️ . 📣Bisa beli di sociolla.com dengan disc code SBN044725 ya 📣 #RatedGreen @sociolla

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

508.6K
-
0.10 %
Indonesia
119K
-
0.20 %
Indonesia
876.8K
-
0.20 %
Indonesia
21.8K
353 / post
1.60 %
Indonesia Art
53.2K
-
2.30 %
Indonesia Soccer
1.5K
131 / post
4.50 %
Indonesia
1.7K
-
7.20 %
Indonesia Photography, Travel, Adventure
1.5K
251 / post
-
Indonesia Photography, Nature & Outdoors, Travel, Architecture, Film, Music & Books
35.3K
-
0.10 %
Indonesia Fashion
2.1K
60 / post
1.10 %
Indonesia
5.3K
-
4.10 %
Indonesia Travel, Adventure, Photography
59.3K
-
1.60 %
Indonesia Travel
15.1K
-
-
Indonesia
88.7K
1K / post
1.10 %
Indonesia Events, Portraits, Photography, Film, Music & Books
620.1K
-
2.60 %
Indonesia Anime, Modeling