Jumbo_albania's Instagram Audience Analytics and Demographics

@jumbo_albania

Albania

📍TEG 📍QTU 📍Fier 📍Shkodër 📍Durrës📍Elbasan 📍Vlorë
cus▓▓▓▓▓@jumbo.al
+35▓▓▓▓▓06
Albania
18–24

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF JUMBO_ALBANIA

43.1% of jumbo_albania's followers are female and 56.9% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.20%. The average number of likes per post is 133 and the average number of comments is 2.

Jumbo_albania loves posting about Modeling.

Check jumbo_albania's audience demography. This analytics report shows jumbo_albania's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
45,799
Avg Likes
133
Avg Comments
2
Posts
535
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR JUMBO_ALBANIA

Female
43.1 %
Male
56.9 %

AUDIENCE INTERESTS OF JUMBO_ALBANIA

  • Beauty & Fashion 87.87 %
  • Pets 60.63 %
  • Art & Design 60.50 %
  • Children & Family 60.23 %
  • Travel & Tourism 49.08 %
  • Business & Careers 32.52 %
  • Music 32.52 %
  • Restaurants, Food & Grocery 26.89 %
  • Entertainment 26.89 %
  • Movies and TV 26.89 %

RECENT POSTS

92 1

Ka ardhur koha që t’i kthesh të gjitha “borxhet” motrës.🎃 E kur më mirë se për Halloween❓ 👻 Bli online në 📌 www.jumbo.al Gjithçka në shtëpinë tuaj me një klikim.😃 https://jumbo.al/sq/kategori-produkti/seasonal-items/halloween/ #Jumbo #porositonline

115 0

Cila nga këto i shkon më së shumti look-ut që ke zgjedhur për këtë vit❓🎃👻 Bli online në 📌 www.jumbo.al Gjithçka në shtëpinë tuaj me një klikim.😃 https://jumbo.al/sq/kategori-produkti/seasonal-items/halloween/ #Jumbo #porositonline

146 4

Aty ku fantazmat👻, zombie-t🧟 dhe shtrigat🧙‍♀️ nuk do pushojnë gjithë natën🌕. Zgjidh dhe ti kostumin tënd të frikshëm dhe bashkohu me të tjerët, për natën më të frikshme të vitit.🎃 Bli online në 📌 www.jumbo.al Gjithçka në shtëpinë tuaj me një klikim.😃 https://jumbo.al/sq/kategori-produkti/seasonal-items/halloween/ #Jumbo #porositonline

133 2

Për një natë🌕 të frikshme, plot me shtriga.🧙‍♀️ Bli online në 📌 www.jumbo.al Gjithçka në shtëpinë tuaj me një klikim.😃 https://jumbo.al/sq/kategori-produkti/seasonal-items/halloween/ #Jumbo #porositonline

149 0

Mos humb për asnjë arsye shpërblimet🎁 në 📌 Jumbo QTU 😃 Edhe fëmijët do të argëtohen me maskotat dhe tullumbacat çdo ditë nga ora 17:00-19:00. Bëj një blerje mbi 2.000 lekë në datat 15-18 Tetor, vendos kodin që merr nga kuponi në 📌 www.jumbo.al dhe zbulo Shpërblimin tënd 🎁😃 #JumboQTU #surpriza

106 0

Detajet e Halloween🎃 janë ato që e bëjnë më të bukur këtë festë.😃 Jeni gati për natën më të frikshme të vitit❓👻 Bli online në 📌 www.jumbo.al Gjithçka në shtëpinë tuaj me një klikim.😃 https://jumbo.al/sq/kategori-produkti/seasonal-items/halloween/ #Jumbo #porositonline

110 2

Mos humb për asnjë arsye shpërblimet 🎁 në 📍 Jumbo QTU 😃 Bëj një blerje mbi 2.000 lekë në datat 15-18 Tetor, vendos kodin që merr nga kuponi në 📌 www.jumbo.al dhe zbulo Shpërblimin tënd 🎁😃

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Albania to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.5K
629 / post
2.10 %
Albania Art, Design
1.4K
167 / post
0.12 %
Albania Celebrities, Fashion, Hair & Beauty
21.3K
-
0.10 %
Albania
51.1K
-
3.80 %
Albania Video Games, Travel
98.7K
-
0.40 %
Albania
1.2K
325 / post
-
Albania Technology, Celebrities
44.2K
-
0.20 %
Albania
40.5K
175 / post
-
Albania Travel
26.5K
-
0.60 %
Albania Art, Beauty, Fashion
61.3K
-
6.80 %
Albania Fashion, Styling
4.3K
177 / post
3.60 %
Albania
6.1K
-
-
Albania
39.7K
-
0.30 %
Albania Fashion, Modeling
236.6K
-
2.00 %
Albania
4K
-
-
Albania Design, Hair & Beauty, Fashion