Jonipeci_store's Instagram Audience Analytics and Demographics

@jonipeci_store

Albania

#jonipecistore CLASSIC - MEN - WOMEN - JUNIOR - ☎️ +355 684355555 +355 698777197
jon▓▓▓▓▓@gmail.com
+35▓▓▓▓▓55
Albania
25–34

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF JONIPECI_STORE

67.5% of jonipeci_store's followers are female and 32.5% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.30%. The average number of likes per post is 200 and the average number of comments is 5.

Check jonipeci_store's audience demography. This analytics report shows jonipeci_store's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
57,141
Avg Likes
200
Avg Comments
5
Posts
2,723
Global Rank
1,138,932
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR JONIPECI_STORE

Female
67.5 %
Male
32.5 %

AUDIENCE INTERESTS OF JONIPECI_STORE

 • Beauty & Fashion 82.90 %
 • Art & Design 51.99 %
 • Business & Careers 46.86 %
 • Entertainment 46.23 %
 • How-to & Style 40.91 %
 • Photography 35.53 %
 • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 32.21 %
 • Movies and TV 32.03 %
 • Music 31.80 %
 • Sports 31.44 %
 • Fitness & Yoga 31.14 %
 • Children & Family 30.26 %

RECENT POSTS

166 3

New COLLECTION Fall Winter 20/21 Joni Peci Store 2 PERBALLE Parlamentit Tirane dhe PALLATET SHALLVARE PRANE URES SE BLLOKUT Telefononi per info ne : ☎️ 0684355555 / 0698777197 Ne i veshim te gjithe... #jonipecicouture #jonipecistore #jonipecicollection #tirana #italy #couture #menfashionshow #womanfashion #woman #jonipecistore #jonipecimancouture #newcollection #newprojectcomingsoon #uniquestyle #mancouture #brand #masterpiece #jonipecicouture

91 1

New COLLECTION Fall Winter 20/21 Joni Peci Store 2 PERBALLE Parlamentit Tirane dhe PALLATET SHALLVARE PRANE URES SE BLLOKUT Telefononi per info ne : ☎️ 0684355555 / 0698777197 Ne i veshim te gjithe... #jonipecicouture #jonipecistore #jonipecicollection #tirana #italy #couture #menfashionshow #womanfashion #woman #jonipecistore #jonipecimancouture #newcollection #newprojectcomingsoon #uniquestyle #mancouture #brand #masterpiece #jonipecicouture

154 2

New COLLECTION Fall Winter 20/21 Joni Peci Store 2 PERBALLE Parlamentit Tirane dhe PALLATET SHALLVARE PRANE URES SE BLLOKUT Telefononi per info ne : ☎️ 0684355555 / 0698777197 Ne i veshim te gjithe... #jonipecicouture #jonipecistore #jonipecicollection #tirana #italy #couture #menfashionshow #womanfashion #woman #jonipecistore #jonipecimancouture #newcollection #newprojectcomingsoon #uniquestyle #mancouture #brand #masterpiece #jonipecicouture

410 3

Po bëhemi gati! Edhe 8 ditë! GRAND OPENING Më në fund Joni Peçi Store sjell linjën e femrave, pas 1 viti përgatitje dhe pune. Për përditshmërinë tuaj - veshje casual dhe sport, linja e rafinuar dhe me klass, për zyra dhe gjithçka keni nevojë. Këto ditë MOS SHPENZONI, sepse do ju bjerë më lirë në datë 17 Tetor kur do visheni me kualitetin që ju ka munguar i tillë në garderobën tuaj.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Albania to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

13.6K
-
0.50 %
Albania Cars, Luxury
2.5K
163 / post
0.06 %
Albania Nature & Outdoors, Travel, Photography, Architecture
2.7K
157 / post
2.30 %
Albania Celebrities, Humor
113.3K
-
1.40 %
Albania Fashion
4K
-
-
Albania Design, Hair & Beauty, Fashion
114.1K
-
-
Albania
63.1K
-
1.30 %
Albania
98.4K
-
1.30 %
Albania Fashion, Events, Fashion Design
4.1K
169 / post
4.40 %
Albania Celebrities, Fashion, Design, Hair & Beauty, Health & Fitness
138.7K
-
-
Albania
661.2K
-
3.00 %
Albania Singer, Music, Songwriting
95.8K
-
1.40 %
Albania
87.9K
-
0.10 %
Albania Photography, Modeling, Fashion
44.2K
-
0.20 %
Albania
38.1K
-
-
Albania Soccer