Jeanerooseline's Instagram Audience Analytics and Demographics

@jeanerooseline

China

📝 Sharing Travel Stories and Travel Journal / Style on IG Feed #jeanetravelstory #jeanetraveldiary 🌏 11 countries 📍 Indonesia ⚖️ @kuependawalima
jea▓▓▓▓▓@gmail.com
beijing
China

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF JEANEROOSELINE

Average engagement rate on the posts is around 4.70%. The average number of likes per post is 70 and the average number of comments is 2.

50% of the followers that engaged with jeanerooseline regularly are from Indonesia, followed by United States at 18.75% and Japan at 6.25%. In summary, the top 5 countries of jeanerooseline's posts engager are coming from Indonesia, United States, Japan, China, Albania.

Jeanerooseline loves posting about Photography, Travel, Nature & Outdoors, Food & Drink.

Check jeanerooseline's audience demography. This analytics report shows jeanerooseline's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,504
Avg Likes
70
Avg Comments
2
Posts
396
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR JEANEROOSELINE

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF JEANEROOSELINE

  • Indonesia 50 %
  • United States 18.75 %
  • Japan 6.25 %
  • China 6.25 %
  • Albania 3.13 %

RECENT POSTS

67 2

When I miss become a tourist~ 那些年我们当旅游者的时候 💕 好像在我们的词典没有 “累” 😂 真的想念那时光~ 😌😌 . #jeanetraveldiary #jeaneintaiwan #taipei #taichung #taiwan #visittaiwan #exploretaiwan #台北 #台中 #台湾 #wonderfultaiwan #whenintaiwan #traveler #tourist #taiwantravel #traveltaiwan #visittaipei #exploretaipei #nightmarket

50 2

Pernah ga sih kalian kalau mau ke suatu tempat itu research dulu tempatnya kaya gimana, biar bisa dicocokin sama bajunya? 😌Ini tempatnya lucu banget di Malaysia, banyak spot2 foto yang warna pinkish gitu. Jadinya aku sengaja deh pilih baju yang pink jg biar matching sama background nya 🤪🤣 . #jeanetraveldiary #jeaneinmalaysia #colmartropicale #colmartropicalebukittinggi #bukittinggi #malaysia #visitmalaysia #exploremalaysia #femaletravel #femmetravel #girlsborntotravel #sheisnotlost #wearetravelgirls #dametraveler #ootd #ootdindonesia #ootdmalaysia #potd

53 0

Selama #diRumahAja aku memang benar-benar hanya di rumah. Keluar rumah itu rasanya males banget. Sekarang kalau beli apa2 jadi serba online, termasuk cemilan yang satu ini @pepero.id. . Dari tampilan luarnya aja udah bikin gemes. Ada 3 macam rasa nih: Choco Cookies, Choco Filling, dan White Chocolate. Kalau favoritku yang rasa Choco Cookies. Crunchy2 gitu ditambah dengan taburan cookies nya juga, perfect 👌 Follow IG @pepero.id aja buat tau info terupdate dari mereka, soalnya mereka suka ada giveaway 🥰 . #pepero #sharethelove #peperoindonesia

85 4

Loyal, brave, true, and devotion to family. . Udah pada nonton Mulan belom? 😁 Keren banget asli. Lokasi syutingnya ada yang di NZ juga. Jadi mupeng mau kesana 🥺🥺 . Who is that girl I see Staring straight back at me When will my reflection show Who I am inside . #jeanetraveldiary #jeaneintaiwan #taipei #taiwan #mulan #mulan2020 #mulandisney #visittaiwan #exploretaiwan #台湾 #台北 #taipeitravel #discover_taiwan #taiwan_tourism #taiwan_dream #amazingtaiwan #travelpassion #global_ladies #babeswhowander #roamingwomen #femaletraveller

53 0

Ketika inces lagi main2 di kebun bunga belakang istana nya 🙈 . Se-fruit pemikiran di hari minggu: Melihat bunga itu seperti melihat kehidupan. Jika bunga ditanam dengan bibit yang baik, maka akan mekar dengan sempurna dan indah. Begitupula dengan kita. Jika kita menyiram benih2 baik, orang yang kita sirami juga akan tumbuh menjadi orang baik. Pada dasarnya semua orang baik hanya tergantung pada bibit yang ditanam 🌹🌹🌹 . #jeanetraveldiary #jeaneinmalaysia #colmartropicale #bukittinggi #visitmalaysia #exploremalaysia #malaysia #dametraveler #wearetravelgirls #femmetravel #girlsborntotravel #thetravelwomen

96 4

I thought this pandemic has destroyed me, but then I realized this pandemic has changed me to be better. Once I have changed my mindset, I see everything very different. Remember that happiness is not depends on external conditions. It’s from internal conditions. I have so many conditions to be happy now ❤️ . Be grateful and happy always 🥰 . #jeanetraveldiary #bali #indonesia #dametraveler #girlsborntotravel #wearetravelgirls #visitbali #explorebali #visitindonesia #exploreindonesia #wonderfulindonesia #pesonaindonesia

68 0

Corona tak kunjung usai. Aku pun hanya bisa throwback foto2 lama saat jalan2 saja 😌 Ada yang bisa tebak ini di daerah mana di Seoul? 🇰🇷 . #jeanetraveldiary #jeaneinkorea #seoul #southkorea #visitseoul #exploreseoul #visitkorea #explorekorea #imagineyourkorea #akudankorea #kekoreaaja #wearetravelgirls #dametraveler #girlsborntotravel #travelgram_korea

77 3

Akhir2 ini aku perhatikan lumayan banyak yang membaca artikel “Persiapan ke Korea Selatan” di blog ku. Aku pun jadi kangen banget sama Korea. Bisa dibilang trip ke Korea itu yang paling fun diantara trip lainnya 🤪Banyak cerita2 seru dan konyol ketika di Korea. Korea bakal jadi negara yang akan aku kunjungi lagi sih pastinya 🇰🇷 . #jeanetraveldiary #jeaneinkorea #seoul #southkorea #akudankorea #kekoreaaja #bukchonhanokvillage #bukchonhanok #bukchonvillage #visitseoul #visitkorea #exploreseoul #explorekorea #dametraveler #girlsborntotravel #travelwoman #livetotravel #travelblogger

89 8

Tidak terasa sudah 5 bulan kita semua WFH atau #diRumahAja. Situasi sulit seperti ini menyadarkan aku tentang banyak hal: pentingnya memiliki spiritual atau kepercayaan, apa value dalam hidup kita, tujuan hidup, reset lagi apa yang sebenarnya kita mau dan butuhkan dalam hidup, sifat dasar manusia untuk bisa bertahan, dan masih banyak lagi. . Btw buat yang mau tau bagaimana aku bisa bangkit dari situasi COVID-19 ini bisa baca di blog ku ya. Link di bio 🤗❤️❤️ . #jeanetraveldiary #jeaneinkorea #seoul #korea #explorekorea #visitkorea #akudankorea #visitseoul #exploreseoul #kekoreaaja #dametraveler #girlsborntotravel #travelwoman #travelblogger

72 0

Setelah vacuum nulis blog beberapa bulan ini, akhirnya aku mulai nulis lagi 🥰 Langsung cek ke blog ku jeanerooseline.com yaaa 😉 aku bakal sharing lebih banyak lagi tentang pengalaman jalan-jalanku yang dulu blm sempet ditulis ❤️ . #jeanetraveldiary #jeaneinthailand #bangkok #thailand #asiatique #chaophraya #chaoprayariver #visitthailand #explorethailand #visitbangkok #explorebangkok #travelblogger #wisatathailand

60 4

Kinda missing strolling around Sarlat-la-Canéda, a medieval town in southwest France’s Dordogne department 🇫🇷 . There’s something beautiful in Sarlat I can’t explain in words. I love when I was strolling around the mazes of picturesque narrow streets, Gothic and Renaissance mansions, etc ✨✨ . #jeanetravelstory #jeaneineurope #jeaneinfrance #sarlatlacaneda #sarlat #sarlattourisme #france #southwestfrance #dordogne #visitfrance #explorefrance #europe #europe_vacations #france_vacations #francetourisme #dametraveler #wearetravelgirls #girlsborntotravel

68 0

You can create anything you want, but to do that you must follow the principles of the law. Eliminate all doubts and replace it with the full expectation that you will receive what you are asking for. If you are not receiving what you are asking for, it is not the law that has failed. It means that your doubt is greater than your faith 🌹🌹🌹 . #jeanetraveldiary #jeaneineurope #jeaneinholland #tulips #hollandtulips #holland #zaanseschans #lawofattractions #amsterdam #europe #netherlands #visitholland #exploreholland

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in China to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

4.2K
264 / post
3.20 %
China Celebrities, Fashion, Film, Music & Books
4.6K
-
2.50 %
China Riders
14.7K
619 / post
0.60 %
China Photography
36.1K
-
0.10 %
China
48.6K
-
0.10 %
China Food
28K
-
-
China
22.1K
101 / post
0.40 %
China Photography, Travel, Architecture, Nature & Outdoors
199K
-
0.20 %
China Singer, Music, Entertainment
1.4K
38 / post
0.03 %
China
36.2K
-
0.20 %
China Modeling
6.5K
-
2.30 %
China Music, Modeling
74.3K
-
1.50 %
China Fashion, Modeling, Photography
25.4K
443 / post
1.30 %
China Music, Singer, Entertainment, Film, Music & Books
115.9K
-
-
China Beauty, Art, Business
9.9K
41 / post
1.60 %
China Celebrities, Film, Music & Books