Irennakristyn's Instagram Audience Analytics and Demographics

@irennakristyn

Indonesia

-ʟɪғᴇsᴛʏʟᴇ | ᴛʀᴀᴠᴇʟ | ᴍᴏᴅᴇʟ- 📍 JOG ——————————————— 📩 Business Inquires @lzk428m
kri▓▓▓▓▓@gmail.com
Indonesia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF IRENNAKRISTYN

58.6% of irennakristyn's followers are female and 41.4% are male. Average engagement rate on the posts is around 3.90%. The average number of likes per post is 5502 and the average number of comments is 70.

Irennakristyn loves posting about Modeling.

Check irennakristyn's audience demography. This analytics report shows irennakristyn's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
141,021
Avg Likes
5,502
Avg Comments
70
Posts
819
Global Rank
138,985
Country Rank
7,447
Category Rank
1,153

GENDER OF ENGAGERS FOR IRENNAKRISTYN

Female
58.6 %
Male
41.4 %

AUDIENCE INTERESTS OF IRENNAKRISTYN

  • Beauty & Fashion 65.12 %
  • Travel & Tourism 62.56 %
  • Business & Careers 59.90 %
  • Photography 49.32 %
  • Art & Design 40.80 %
  • Entertainment 37.82 %
  • Restaurants, Food & Grocery 36.37 %
  • Music 32.29 %
  • Technology & Science 30.13 %
  • Sports 30.02 %
  • Movies and TV 29.48 %
  • Books and Literature 29.46 %

RECENT POSTS

7,093 97

Jalan aja dulu siapa tau cocok 🤭👀 . . 📷 Mamak milenial @luthfianahamidah

5,514 73

Happy Satnight mblo 👀😅

8,264 106

Jagung aja deh gamau kacang, kalo kacang nanti kamu kacangin aku 🤭 . . 👖 from @ossojeans

4,618 51

Semakin kamu berat, semakin sulit kamu diculik. Biar aman, makanlah yang banyak. Ehehehe 👀 . . Outfit from @louve.id

3,954 55

Untuk kalian yang sedang cari hotel untuk staycation aku ada info menarik nih EPIC SALE di @traveloka udah dimulai! Salenya beneran EPIC banget, hotel-hotelnya diskon sampai 80%, selama tanggal 25 - 29 September 2019, mulai dari jam 8 pagi! Langsung swipe left aja untuk liat Epic-nya kaya apa 😁 Coba langsung deh guys, cek Traveloka App kalian dan mulai ceritain pengalaman kalian ketika menemukan EPIC diskon di kolom comment #BikinJadiEpic

4,186 61

Hai Indonesia, damai yuk ☺️

2,812 39

Bermimpilah dalam hidup, jangan hidup dalam mimpi shayyy! Salah satu mimpi gue adalah punya rumah dan sekarang gue lagi ikutan program Undian #smartfrenWOW nih yang hadiahnya ada RUMAH, MOBIL, VESPA, dan hadiah WOW lainnya. Cara ikutannya gimana? Kalian cukup download aplikasi MySmartfren & aktifin paket internetnya. Nah bagi kalian yang belum pakai kartu Smartfren bisa beli kartu perdana minimal senilai 30ribu buat dapetin kupon undiannya ! Jangan lupa kumpulin kupon sebanyak-banyaknya karena pengundian akan ada setiap bulan ! #smartfrenWOW @smartfrenworld Info detail www.smartfren.com/wow

9,747 131

Top from @helloits_bria ✨ Bahannya nyaman dipakai dan busui friendly juga ya 👌 . . 📷 @anggaaaaar

5,861 68

White skirt from @reisagarage ✨

4,490 36

Masihhh belom move on dari #WOWconcert @smartfrenworld semalem !!! Gilakkkk seru banget acaranya ! Eitssss jangan sedih konsernya udah selesai, karna masih ada program undian #smartfrenWOW yang berhadiahkan RUMAH, MOBIL, VESPA dan masih banyak hadiah WOW lainnya jadi buruan cek info detailnya di bio @smartfrenworld 🤳🏻

4,677 87

Ada yang bisa tebak ini dimana? Terus itu yang ditunjuk gunung apa hayoo? Nanti kalo bener aku kasih sepedaaa 😅 . . Tapi bohonggg

6,353 62

Vitamin sea 🌊 . . 📷 Pacar galakuh @safrizalh 🤭

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

41.3K
1K / post
2.90 %
Indonesia Travel, Technology, Photography
8K
180 / post
0.60 %
Indonesia Cooking, Food & Drink, Travel
3.1K
129 / post
4.00 %
Indonesia Photography, Architecture, Nature & Outdoors, Film, Music & Books, Travel
62.7K
-
0.10 %
Indonesia Pets, Food
4.1K
-
8.90 %
Indonesia Travel, Photography, Adventure
41.8K
-
0.10 %
Indonesia
238.6K
19K / post
0.08 %
Indonesia Film, Music & Books, Celebrities, Technology, Cars & Motorcycles
2.5K
109 / post
3.90 %
Indonesia Nature & Outdoors, Travel, Photography, Architecture
32.7K
-
-
Indonesia
29.7K
-
0.50 %
Indonesia Moms, Fashion, Lifestyle
5.8K
-
9.00 %
Indonesia Events, Portraits, Photography
26K
232 / post
0.50 %
Indonesia
1.4K
217 / post
0.15 %
Indonesia Film, Music & Books
25.7K
-
17.60 %
Indonesia
31.4K
-
3.70 %
Indonesia Fashion