Iformmedtina's Instagram Audience Analytics and Demographics

@iformmedtina

Denmark

💕Online Kost-og træningsvejleder for kvinder 🌸Livsstilscoach🌸💫www.iformmedtina.dk💕Mail📧➡️ @easis_udentilsatsukker @bodyman_aarhus
tin▓▓▓▓▓@hotmail.com
Aarhus|Midtjylland
Denmark
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF IFORMMEDTINA

82.1% of iformmedtina's followers are female and 17.9% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.50%. The average number of likes per post is 167 and the average number of comments is 6.

63.1% of the followers that engaged with iformmedtina regularly are from Denmark, followed by Germany at 5.95% and Thailand at 4.76%. In summary, the top 5 countries of iformmedtina's posts engager are coming from Denmark, Germany, Thailand, United States, Italy.

Iformmedtina loves posting about Design, Interior Design, Cooking, Health & Fitness, Food & Drink.

Check iformmedtina's audience demography. This analytics report shows iformmedtina's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
30,801
Avg Likes
167
Avg Comments
6
Posts
7,013
Global Rank
742,450
Country Rank
835
Category Rank
387

GENDER OF ENGAGERS FOR IFORMMEDTINA

Female
82.1 %
Male
17.9 %

AUDIENCE INTERESTS OF IFORMMEDTINA

 • Fitness & Yoga 55.36 %
 • Restaurants, Food & Grocery 53.26 %
 • Art & Design 46.37 %
 • Healthy Lifestyle 42.71 %
 • Beauty & Fashion 42.65 %
 • Home & Garden 42.32 %
 • Children & Family 36.04 %
 • Travel & Tourism 34.02 %
 • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 31.41 %
 • Books and Literature 30.29 %

AUDIENCE COUNTRIES OF IFORMMEDTINA

 • Denmark 63.1 %
 • Germany 5.95 %
 • Thailand 4.76 %
 • United States 4.76 %
 • Italy 3.57 %

RECENT POSTS

222 11

Altså jeg siger det bare igen💚😛😜 Mine grøntsagsfladbrød kan bruges til alt! Ja også små lækre mini pizzaer i solskin på altanen☀️😍 Og til alle der siger ananas ikke hører til på en pizza🍍🍕 Jeg har kun at sige: JO!😛

118 8

❤️ NYE FORLØB💛OPSTART MAN. D. 22. Juni⭐️ Prioriter dig selv❤️ Træningcentrene åbner nu & nu skal du i gang!🤩 Ønsker du at gøre op med urealistiske slankekure? Droppe forbud og regler? Ønsker du et online forløb med mig ved din side hvor forløbet bliver tilpasset DINE mål med fuld sparring? Ønsker du at ændre dine vaner permanent? Opnå kontrol og selvindsigt? Ønsker du en lærende proces med redskaber du kan bruge i fremtiden? Lære at sige fra & til? Mærke efter? Vil du opnå mere energi og glæde? Optimer din træning/aktivitetsniveau? Blive stærkere? Opnå en realistisk livstil?❤️ Gå en skøn sommer i møde hvor du hviler i dig selv☀️ Læs med her👇🏼 Hvad skal du gøre? Du skal sende mig en mail på: tinam86@hotmail.com Mailen skal du sende til mig på onsdag d. 10. Juni i tidsrummet fra kl. 7.00-7.30. VIGTIGT det kun er i dette tidsrum du sender mailen afsted hvis du vil sikre dig en plads. Alle mails læses igennem, og du får kort efter et individuelt svar på, om du har fået en plads. I mailen skal du oplyse følgende:▪️Navn og adresse▪️Hvilket forløb du ønsker? 5 ugers online kost- eller træningsforløb: 1.100 kr. Samlet pakke med kost og træning: 2.000 kr eller 8 ugers kost- eller træningsforløb: 1.500 kr. Samlet pakke med kost og træning: 2.500 kr. (+400 personlig konsultation)▪️Din målsætning i korte træk? ▪️Har du specielle hensyn jeg skal kende til? Eks. Skader, madallergier eller lign. Således jeg kan vurdere om jeg kan hjælpe dig optimalt. Hvis der er en masse mad du ikke spiser eller har skader, vurderer jeg om et forløb med mig vil være det rette for dig.▪️Inden du sender mailen afsted: Læs gerne info på min hjemmeside, så du har en fornemmelse af forløbet. Alt andet praktisk bliver oplyst via mail. Du får svar på mail inden Kl. 10.00 på onsdag om du har fået en plads. Herefter får du al nødvendig info. Det er vigtigt du har adgang til din mail på onsdag frem til kl. 12.00 så jeg kan få en bekræftelse fra dig i forhold til opstart. Betaling via faktura skal ske før opstart. Send mig gerne en mail hvis du har spørgsmål, så vi evt. kan forventafstemme inden☺️ DU KAN HVAD DU VIL! SÅ HVAD VIL DU?❤️ Drop diverse undskyldninger!

53 2

Måske du har prøvet det?🤷‍♀️🤦🏼‍♀️ De der kure.. Talt kalorier dag ud og dag ind og blevet vanvittig af det? Du har måske ladet tallene styre fremfor nydelsen i maden? Det har måske ført til en masse overspringshandlinger.. Snacks? Weekender der stikker af hvor du slipper al kontrol? Ja du tømmer alt det brød og kage du kan komme i nærheden fordi hverdagene har forbudt det? Det er skruen uden ende! Frk. H. Som til dagligt er frisør kendte den historie. Hun nedprioriterede også hendes træning og motion. Hun trænede ikke og bevægede sig generelt ikke meget i hverdagen. Samtidig spiste hun mere end hendes behov. Overspiste ofte til aften fordi hun ikke havde spist “optimalt” i løbet af dagen, og ja så blev det til hurtige løsninger og et skævt syn på mad generelt. MEN.. Med en fast træningsplan og struktureret måltider med opskrifter på alle måltider fik hun kørt rutinerne og de gode vaner ind➡️ “Hej Tina. Det har været lærerigt og inspirerende de sidste 8 uger. Jeg har fået meget mere blod på tanden til at fortsætte den sunde livsstil samt holde træningen ved lige. Jeg er blevet mere bevidst om hvor meget jeg spiser og hvad jeg spiser. Og har fået udvidet min horisont omkring især morgenmaden. Der er så mange lækre opskrifter😋 Mig og min kæreste snakkede faktisk om i går hvor dejligt det er at være forberedt. Alt er handlet ind til hele ugen, og der er lagt en plan for hvad vi skal spise resten af ugen, det er super dejligt😍 Og så skal du vide at min datter mere eller mindre har kørt med på min kost, og det har gjort at hun har tabt sig 2 kg., hvilket er godt da hun er lidt overvægtig. Hendes kræsenhed er også blevet meget mindre, og nu kan hun lige pludselig lide ting hun aldrig har kunnet lide før😊. Kæmpe bonus”.

122 0

DET KAN SAGTENS LADE SIG GØRE🤗🤩🥳 Du kan godt komme tilbage! Har du født ligesom super seje frk. M her? Eller er du måske kommet i en form du ikke har det godt i pga. mindre aktivitet og evt. mere mad end tidligere? Se lige her! Født for under 1 år siden (se næste billede lidt tid efter fødslen). En ammende kvinde der var udfordret på sult og søvn om natten. En kvinde hvis appetit var meget påvirket af den manglende mæthed i hende nuværende måltider og hendes svingende søvnmønster! Det er HELT normalt at opleve en større trang til snacks/søde sager og generelt overspise hvis man er i søvnunderskud. Så det havde vi for øje🤗 Hun går hjemme på barsel og spiste ofte mere selvom hun var mæt, men blot fordi det smagte godt. Hun ønskede at føle sig fit for fight. Stærkere og mere tonet. Komme tilbage. Samtidig skulle træningen for alvor igangsættes, så hun kunne få styrket og strammet op! Vi har gradvist øget hendes madindtag og delmålet om at smide den ekstra fedtmasse er nået. Nu er planen at bygge muskelmasse på stille og roligt😍 En sulten kvinde. Ikke kun på appetitten men også på at jagte hendes mål om mere fylde på bla. Bagdelen. Og det kræver mere mad! ➡️ “Hej Tina. Tidligere overspiste jeg meget! Selvom jeg overordnet forsøgte at spise sundt og varieret, så spiste jeg for meget. Jeg har nydt variationen i maden. Jeg har lært hvad forberedelse og planlægning har af betydning for min overspisning og det bedste er jeg ikke føler jeg sulter og jeg spiser faktisk ligeså mange måltider som jeg gjorde før - hvor fedt er det ikke lige!😍Udover det er jeg blevet mere glad for styrketræning og kan se hvad det har af betydning for opbygning af muskelmassen. Og hold op hvor er der sket meget! Jeg er i den grad taknemmelig for jeg er kommet så langt og vel og mærket uden et "Quick fix" - så tusind tak Tina! Det har været dejligt at have dig hele vejen og at du har haft tålmodighed til alle mine spørgsmål og mange mails😜 Bonus billede af maven og gylp et par måneder efter jeg havde født. Pointen er jeg i så mange måneder har ønsket at blive mere fit og have en flot mave igen jeg har det godt med🤩 og billederne taler vidst for sig selv❤️.

188 2

F R O K O S T - P A U S E🌈😋😍 Uden mad og drikke duer helten ikke😛 Så er det sgu læksi der blevet lavet en masse lækkerier igår😛 NEMT! Nu vil jeg sætte mig ned og nyde min frokost i ro og mag. Spise stille og roligt. Smage på maden. Blive mæt og glad & så videre med arbejde bagefter🥰 Husk at nyd din mad. Spis langsomt og du vil opnå en længere og bedre mæthedsfornemmelse😍 Og ja vi spiser også med øjnene🌈

43 0

🧡FORNUFT FREMFOR FORBUD🧡Finder du hygge, trøst og tryghed i mad? Mangler du den gyldne balance så du ikke ender ud i Quickfix/hurtige løsninger der alligevel ikke holder? Mangler du energi og oplever du manglende mæthed i det du spiser, som også gør du så spiser mere af andet? 2 graviditeter. Et ønske om at finde ro i egen krop og sind, samt opnå den der følelse af.. STOLTHED! JEG KAN GODT FØLELSEN! Det var hovedmålet for frk. C. Her❤️🌸 Amen.. Se og læs lige her altså! IMPONERENDE!!!➡️”. Kære Tina. Så blev det enden på et kostforløb med dig, men blot begyndelsen på ny måde at anskue mad på for mig. Jeg tager mange ting med mig i dette forløb - men vigtigst af alt synes jeg at følelsen af balance er fremtrædende og landet mere i min krop. Målet er ikke helt nået endnu (ikke vægtmæssigt, det har oversteget alle forventninger) men jeg mener også at dette forløb har skulle være startskuddet til at jeg holder mere af sig selv❤️ Hele forløbet har været en proces og en rejse i mig selv - det at mærke sult for første gang i lang tid samt mærke en anden form for mæthed end tidligere kendt - har blot været to nye ting jeg har mærket. Jeg synes at maden har været tilfredsstillende og jeg har bestemt oplevet at retterne har givet min krop noget god brændstof. Denne her enten eller tankegang – det tager jeg virkelig med mig. Da jeg virkelig er en social person er det vigtigt for mig at kunne deltage i sociale arrangementer men med tanke for at jeg kan deltage på min egen måde ift. Indtag af både alkohol men ligeledes mængder af det mad der er tilgængeligt! FORNUFT FREMFOR FORBUD er mit mantra nu❤️.”

51 2

MANDAGS-MOTIVATION 😍 Kender du følelsen af konstant at “falde i”. Falde tilbage. Du ved 1 skridt frem - 2 skridt tilbage? Du mangler kontrol over din mæthedfølselse. Overspiser på følelser. Måske du har været igennem en hård tid, hvor mad og især søde sager var været en trøst for dig? Du har ydermere en familie og 2 børn du skal være der for, men du glemmer bare dig selv i det hele.. Velkommen til frk. G’s tidligere univers🌸 Denne super seje kvinde har taget mig med storm! Det hun kom fra og der hvor hun i dag er efter kun 8 uger er IMPONERENDE! Jeg blev faktisk ret mundlam her til morges, da jeg evaluerede på hende, og ja der skal som regel meget til før jeg bliver tom for ord🤣 En ting er det visuelle på billederne, men er du sunshine en mental udvikling det vil noget! Du ved hvem du er - Du ved du har min dybeste respekt❤️ Jeg sender hende afsted videre på sin rejse med al god ro i maven efter disse ord➡️ “ Hej Tina.  Aldrig har jeg mødt en person der er så dedikeret til sit arbejde. Du er der 110 % og du er virkelig dygtig og bruger den erfaring og viden du har. Men samtidig har du din personlighed med. Jeg kan nærmest mærke dig igennem skærmen og føler du kan det samme med mig, selvom du ikke kender mig. Du er hjertevarm, ærlig og giver de rigtige skub. Jeg har haft et forskruet forhold til mad i mange år. Overspist og spist med mine følelser. Ved at følge en kostplan, kunne jeg 'slappe' lidt af og slippe kontrollen over div måltider. For så vidste jeg hvad jeg skulle. Allerede efter den første uge havde min krop vænnet sig til det og jeg havde ikke længere trængen til konstant snacken. På dit forløb lærer man hurtig balancegangen mellem sult og lækker sult. Man lærer at styre det, mærke efter og tage kontrollen tilbage. Man får seriøst det lækreste mad😋 Aldrig har jeg følt mig så mæt og tilpas. Og så lærer man at sammensætte så det passer 100%. Det er virkelig gennemført. Jeg føler mig klar nu. Jeg har lært at intet er forbudt, blot mærke efter og så kontrollere mængden. Jeg troede ikke det var muligt for mig, indtil jeg kom under dine vinger. Jeg er dig evig taknemlig 🙏 Hold k... hvor er du dygtig til dit arbejde! Du er en kæmpe inspiration❤️”.

176 3

🌈G O D M O R G E N☀️ Mandag og en ny dejlig uge står for døren💜 Hvad der skete igår - Skete igår. Hvad der sker i morgen - Sker i morgen. Men hvad der sker i dag er hvad der virkelig betyder noget💜 I stedet for at se tilbage og fortryde hvad vi gjorde i går eller frygte dagen i morgen.. Så fokuser i stedet på I DAG! I dag er hvor du virkelig kan gøre en forskel🧡 I dag er hvor du har muligheden for at udvikle dig fra igår og erfare endnu mere til i morgen! Lev ikke livet i fortiden eller fremtiden. Lev livet i nuet💛 Nuet er der hvor du virkelig lever - Der hvor du mærker 100% tilstedeværelse! Så grib nuet og lad hverken fortiden eller fremtiden hæmme din lykke og potentiale🧡 Med disse ord vil jeg ønske dig en fantastisk mandag hvor du har alle de muligheder du selv vælger at gribe💛 Nu vil jeg afsted på morgenens løbeintervaller og udendørs træning & så er jeg klar til en travl og produktiv mandag🧡

532 48

2,5 time senere🤩🧡🤗👩‍🍳💚 Swipe til højre for at se video og flere billeder af søndagens kreationer i køkkenet😋 Hver søndag står den på forberedelse til den kommende uge! De 2-3 timer jeg bruger hver søndag er saftsume givet godt ud i den anden ende - og jeg er kæmpe fan af at få tømt køleskabet, fryseren og skabe, så intet går til spilde! Jeg sparer penge og tid! Jeg river alt ud på bordet og så går jeg ellers igang med hvad jeg nu lige har lyst til🤗 I dag blev der skåret vandmelon🍉, jordbær🍓, bladselleri og snack-peber🥬🌶, revet squash🌱, stegt SØL (tørret tang) fra @nordisktang , lavet sommersalat med bla. Bladspinat, løg, granatæble, vandmelon, jordbær, tangpesto fra @nordisktang , spiselige blomster🌸, grønne bønner, stegte kapers, frisk persille, blomme, peberfrugt og krydderier🥗, lavet en masse kyllingefrikadeller (havde 1 kg. I fryseren jeg på et tidspunkt havde købt for kun 20kr🤩). Tog noget af kyllingfarsen fra og lavede samtidig små “pizzaer” på bund af farsen, toppet med tomatpure og sød chili sauce fra @easis_udentilsatsukker , tomat🍅 & oregano🍕 Der blev også lavet ærtemos💚, en grov salsa med bla. Tomater, frisk persille, chili, limesaft, groft salt, løg og den næsten kaloriefri tomat-basilikums dressing fra @bodyman_aarhus 🔥Stegt halloumi ost med lime🧀 & bagt spidskål med lidt olivenolie, limesaft og groft salt toppet med stegte kapers og granatæblekerner😋 Så altså 2,5 time tog det her, og nu er der tilbehør mm. Til de næste par dage! F.eks. Får jeg super travlt hele dagen i morgen og tirsdag, og på den måde gør jeg det hele meget nemmere for mig selv😍 På tallerkenen kan i se hvad jeg så nappede til en sen frokost😛 Det her er noget af det jeg lærer mine klienter! At være forberedt og planlægge🥳 Det mindsker sandsynligheden for overspringshandlinger som ofte fører til mindre gode valg! Så et godt råd er: Få tømt ud og brug lidt ekstra tid en dag på at forberede til flere måltider😍 Normalt handler jeg også stort ind om søndagen, men det var ikke nødvendigt i dag, da jeg havde alt det her! Så jeg bruger alt hvad jeg har før jeg køber en masse nyt ind🤗 Nu vil jeg slappe af resten af dagen med hjemme-spa og seriehygge😍

201 0

S Ø N D A G S - H Y G G E👩‍🍳🤗 Efter 11 timer på skjoldet🥳 En 2 timers gåtur med en veninde & en dyp i vandet i stiv orkan🌪 Er køleskabet nu tømt og der skal laves en masse lækkert til den kommende uge🌟 Jeg har intet handlet - Blot tømt alt det sidste jeg har i køleskabet og fryseren, og nu vil jeg bruge de næste timer på at klargøre en masse lækkerier, så jeg i den kommende uge gør det nemmere og lækre for mig selv🤗😍 ELSKER søndage og den måde jeg forbereder mig til den kommende uge. Det gør det hele meget sjovere, nemmere og lækre!😍 Ses om nogen timer😛

274 4

Følelsen når man måske kan komme i træningscenteret fra på mandag af🤩🥳🙅‍♀️🙆‍♀️ Selvom hjemme- og udetræning fungerer ganske glimrende for mig, så er det stadig med hænderne over hovedet følelsen jeg har, når centeret åbner igen🙆‍♀️ Fællesskabet, udstyret, rammerne og rutinerne er noget andet, og det er noget jeg savner! Helt bestemt😜 Når man har trænet kontinuerligt i over 15 år, og ens energiskabende fundament fjernes, så vækker det altså noget i mig! Mange der ikke træner kan slet ikke forstå hvordan det føles. Jeg har under corona de sidste tre måneder både hørt og læst fra folk der ikke træner at de synes det er en hysterisk reaktion mange har haft, da centrene lukkede. Jeg har fuld forståelse for hvis man ikke forstår de frustrationer mange har haft, men jeg forstår til gengæld ikke behovet for mudderkastning både den ene og anden vej. Hånden på hjertet så har jeg på ingen måde været udfordret hverken mentalt eller fysisk ved de nedlukkede centre. Tværtimod har jeg brugt de sidste 3 måneder på at udfordre mig på anden vis rent fysisk. Jeg har rykket mig mere end jeg selv troede muligt. Jeg er samtidig blevet endnu klogere på hvordan andre træningsformer og rutiner virkelig kan give mig noget positivt både på styrke- og energifronten🤩 For mig tror jeg det handler rigtig meget om, at jeg aldrig har set træningen som en pligt. Træning er så naturlig en del af min hverdag som det at børste tænder. Så for mig var det “nemt” at omstille mig. Jeg tænke muligheder fremfor begrænsninger og ændrede lidt på mine rutiner. Jeg har draget endnu mere nytte af naturen, den friske luft og fleksibiliteten ved at træne når og hvor som helst. Og det er noget jeg vil holde fast i! Det har været rigtig sundt for mig, da jeg er en meget struktureret person med faster rutiner omkring min træning. Det har bekræftet mig endnu mere i værdien af at bruge min krop fysisk uanset hvor jeg er🤗 Jeg kan også sagtens rejse i 2 måneder uden at træne i et center, men det betyder ikke jeg kan og vil undvære min træning! For det vil jeg ikke. Motion og bevægelse er nemlig mange ting og uanset hvad det er, så har det altid sundhedsfremmende effekter! Intet er rigtigt eller forkert❤️

261 21

Hva så.. Hvad siger i så?🤗😛🤩 Det skal selvfølgelig lige vedtages, og derfor skal det forhandles henover weekenden! Men på mandag måske.. Så kan vi sgu komme til at træne i centrene igen! Føles det ik’ lidt uvirkeligt?😂 Det bliver rigtig godt til mange! Især set med mine sundhedsfarlige briller!

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Denmark to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

24.8K
-
3.00 %
Denmark Design, Interior Design
1.5K
-
13.00 %
Denmark Travel
26.6K
-
1.30 %
Denmark Travel, Photography
26.4K
-
1.30 %
Denmark Fitness, Coaching, Gym
14.7K
64 / post
3.10 %
Denmark Nature & Outdoors, Cooking
5.7K
56 / post
0.60 %
Denmark Celebrities
27.4K
-
0.90 %
Denmark Design, Interior Design, Decoration
20.1K
1K / post
0.06 %
Denmark Technology
26.6K
-
0.40 %
Denmark Fashion, Modeling
32K
-
0.30 %
Denmark Music, Art, Design
4.9K
71 / post
0.01 %
Denmark Art, Architecture
11.7K
-
2.20 %
Denmark Art, Piercing
12.8K
330 / post
0.70 %
Denmark Celebrities
9.7K
-
1.80 %
Denmark Design, Interior Design
18K
825 / post
4.20 %
Denmark Photography, Travel, Architecture, Nature & Outdoors