Iamvionavalencia's Instagram Audience Analytics and Demographics

@iamvionavalencia

Indonesia

๐ŸŽค MC & VO Talent (ID ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡จ EN ๐Ÿ‡บ๐Ÿ‡ธ CN ๐Ÿ‡จ๐Ÿ‡ณ) ๐Ÿ“ป Ex Radio Announcer ๐Ÿฉฐ Dancer ๐ŸŽ“ XLFL Batch 5 Line : vionavalencia
vioโ–“โ–“โ–“โ–“โ–“@yahoo.co.id
Medan
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

3

Paid Campaign Count

3

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF IAMVIONAVALENCIA

Average engagement rate on the posts is around 5.60%. The average number of likes per post is 222 and the average number of comments is 5.

Check iamvionavalencia's audience demography. This analytics report shows iamvionavalencia's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
4,010
Avg Likes
222
Avg Comments
5
Posts
602
Global Rank
244,550
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR IAMVIONAVALENCIA

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

233 0

Hi @nasikulitpaskantong lagi ada "Bagi-bagi THR 1.000.000" lohh cus pantengin ignya @nasikulitpaskantong Aku suka banget sama sambel cuminya sama kulitnya crispy banget ๐Ÿฅฐ, porsinya gede dengan harga yang pas di kantong โค Yang aku order ini tuh paket Pasbro + sambel cumi (ga bakal cukup kalo cuma sebungkus mah)

358 4

337 4

284 1

442 73

โ€œThe Beautiful thing about learning is that no one can take it away from youโ€

359 3

150 2

foodie [ food - dee ] noun a person with a particular interest in food; a gourmet and has the unique ability to turn a casual meat into a pasionate. @dapurkarialajepang @dreamcoid #SpicyUpCurry #HouseKarialajepangXDream

385 7

New Normal Style ๐Ÿ’œ #vansindoootd ๐Ÿ‘Ÿ : @vans.indo @bobbyywijayaa @noviakurniawan @bellashen09

359 5

Inmotion Project ๐Ÿ’• Stay tune guys!!! Full videonya bakal dipost besok yah!! @inmotionhouse ๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ: @hello.lora @yulikezia @cherliauriady @cyntiac_ @la_dila @carissaatj @sartika_dewip @eve_lawi

253 2

Be the best version of you โค๏ธ ๐Ÿ“ท : @bobbyywijayaa Challenge accepted @eve_lawi ๐Ÿฅฐ

88 2

Take your pleasure seriously โค๏ธ Have a bottle of our Homemade Soy Milk Grass Jelly ๐Ÿ”ฅ Special thanks to @ketikasore.id โค๏ธ

82 2

#2 Purple Sago Sago is natureโ€™s way of making up your days! ๐Ÿ“ท : @mic_xing

106 1

โ€œDessertโ€ is the best thing in life ๐Ÿ“ท : @mic_xing

125 1

#1 Signature Grass jelly No matter how much you eat, There is always a room for dessert. Dessert doesnโ€™t go to the stomach. โ€œDessert goes to the heartโ€ ๐Ÿ“ท : @mic_xing

32 0

26 0

26 0

69 0

41 0

42 0

31 0

31 0

25 0

23 0

25 0

32 0

153 1

317 3

408 2

349 4

364 2

450 12

347 0

299 7

506 8

227 0

You can be whatever you wanted to be ๐ŸŒธ . . . . . #bangkok #bangkoklife #travelbangkok #hobbithouse #costume #character #khaoyai #khaoyaitrip

274 2

Letโ€™s walkie walkie ๐Ÿ’ƒ . . . . . ๐Ÿ“ท : @hermanhuang_ #primopiazza #bangkok #bangkoktravel #bangkoklife #khaoyai #khaoyaitravel

264 3

One of the poses ๐ŸŒป . . . . . ๐˜๐˜ตโ€™๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ต ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜จ๐˜ฐ, ๐˜ช๐˜ตโ€™๐˜ด ๐˜ธ๐˜ฉ๐˜ฐ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ต๐˜ณ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ #bangkok #bangkoklife #travelbangkok #sunflowersaraburi #khaoyai #khaoyaitrip #bangkoktrip #BnVtravelgram

208 0

After shopping be like ๐Ÿง . . . #bangkok #bangkokshopping #bangkoklife #travelbuddy #travel #bangkoktravel #photography #photooftheday

418 1

Bangkok street photo ๐Ÿ™ . . . Captured by the one&only ๐Ÿ“ท : @bobbyywijayaa โค๏ธ #bangkok #bangkoklife #bangkokstreet #picoftheday #photooftheday

128 3

[๐™‰๐™‹๐™๐™๐™€ ๐™ˆ๐˜ผ๐™๐™„๐™‚๐™Š๐™‡๐˜ฟ ๐™Ž๐™€๐™๐™„๐™€๐™Ž ] -๐™ƒ๐™€๐™๐˜ฝ ๐™Š๐™ ๐™๐™ƒ๐™€ ๐™Ž๐™๐™‰- Hi guys! ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ Jadi kemaren tuh dapet kiriman produk lokal Npure @npureofficial Marigold (๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ช : ๐˜ต๐˜ช๐˜ข๐˜ฑ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ซ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฃ๐˜ถ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ) edition yang just launch TODAY!!! โœจ Overall produknya wangi pake banget karena pure ekstrak Marigold (tumbuh di Bali๐Ÿ–). Nah kulit wajah aku sendiri sih tergolong yang kulitnya sensitif, jadi kalo ga cocok udah lgsg muncul deh bintik2 merah, sbnrnya awalnya ragu dan takut sih karena ini emang kali pertama nyobain kan ya, jadi awalnya tuh aku aplikasikan produknya ke pergelangan tangan trus bsknya ga ada reaksi yg aneh sih.. jadi besoknya lgsg deh aku nyobain facewashnya yg lucu banget kemasannya, teksturnya busa gitu gais and so wangiii ๐ŸŒธ then aku juga cobain pake brushnya yg emg uda bawaan sama facewashnya, brushnya lembut dan ga nyakitin kulit wajah sama skali & untuk pengaplikasiannya ga blh tiap hari juga nih.. jadi seminggu cuma 2 kali aja yah. Next ke tonernya yg kalo ngeliat fotoku yg ke-2 bisa deh ngeliat detail dari bulir2 Marigoldnya, jdi tonernya itu seger banget klo dipakein ke wajah โญ๏ธ dan juga itu bulir2ny bakal ikut keluar ke kapas juga ๐Ÿ˜‚ sedih sih krn ga bisa dimasukin ke wajah aja yah... and fyi aku jg sbnrny baru tau kalo bunga Marigold ini khasiatnya bagus banget, nah buat yg penasaran boleh deh coba dicari khasiat dari bunga Marigold pasti deh yakan lgsg pengen dimakan aja bunganya #eh tapi jgn yg di dlm toner ini yah ๐Ÿ˜…then step ketiga dilanjutin sama serumnya yg menurutku teksturnya itu pas banget, jadi ga gitu oily & jg ada watery2nya ๐Ÿ’งgitu, serumnya jg cpt kering pas diaplikasikan, & cpt nyerap ke kulit wajah.Selain itu, bkn cuma di wajah, serumnya bs dipake ke bagian leher & tangan juga. Oh and produk ini ๐™ฟ๐™ฐ๐š๐™ฐ๐™ฑ๐™ด๐™ฝ ๐™ต๐š๐™ด๐™ด, ๐š‚๐™ป๐š‚ ๐™ต๐š๐™ด๐™ด, ๐™ผ๐™ธ๐™ฝ๐™ด๐š๐™ฐ๐™ป ๐™พ๐™ธ๐™ป ๐™ต๐š๐™ด๐™ด, ๐™ฐ๐™ป๐™ฒ๐™พ๐™ท๐™พ๐™ป ๐™ต๐š๐™ด๐™ด jadi aman untuk semua jenis kulit ๐Ÿฅฐ ๐˜ฝ๐™๐™„๐™‚๐™ƒ๐™๐™€๐™‰, ๐™ˆ๐™Š๐™„๐™Ž๐™, ๐˜ผ๐™‰๐™๐™„ ๐˜ผ๐™‚๐™„๐™‰๐™‚ NB : GOOD NEWS is buat yg mau purchase produk Npure kamu bisa gunain KODE : VIONAVALENCIAPUREBESTIE buat dapetin 10% off all product (sementara yg Marigold series codenya blm bs dipake yah) #NPure #LoveLocalBrand #SupportLocalBrand โค

268 5

Indonesia Menari 2019 ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ @indonesia_kaya

331 2

MC-ing ๐ŸŽค for @mentarigroups [Preschool Teacher Gathering] Great trainers, great experience with @mentarigroups crew too! Thank you for trusting me to host the event! โ˜บ๏ธ๐Ÿ™๐Ÿป A really great experience to learn from. Once again thank you @mentarigroups โœจ

453 1

Enjoying Music Xperience โค๏ธ With @mamauthe @afgansyah.reza

486 48

๐Ÿผโค๏ธ

420 41

Blessed ๐Ÿฅฐ

536 70

My support system โค๏ธ

430 4

๐Ÿงธโ™ฅ๏ธ

169 1

Jabat tanganku . . . . ๐Ÿ’ƒ : @sunhanjo ๐Ÿ“ท : @nana.taslim #inmotiondancehouse #inmotiondancer #medandancer #dancermedan #dancewithVio

195 0

Menjadi sebuah kisah klasik untuk masa depan . . . . ๐Ÿ’ƒ : @sunhanjo #inmotiondancehouse #inmotiondancer #medandancer #dancermedan #dancewithVio

147 0

Karena hari ini yang kan kita rindukan . . . . ๐Ÿ’ƒ : @sunhanjo ๐Ÿ“ท : @kovermagz #inmotiondancehouse #inmotiondancer #medandancer #dancermedan #dancewithVio

163 0

Harta yang paling berharga, adalah โ€˜Keluargaโ€™ . . . . ๐Ÿ’ƒ : @frandylonk #inmotiondancer #inmotiondancehouse #dancermedan #medandancer #dancewithVio

156 0

โ€˜Cemara Familyโ€™ . . . . ๐Ÿ’ƒ : @frandylonk ๐Ÿ“ท : @kovermagz #inmotiondancer #inmotiondancehouse #dancermedan #medandancer #dancewithVio

133 0

โ€˜Cemara Familyโ€™ . . . . ๐Ÿ’ƒ : @frandylonk #inmotiondancer #inmotiondancehouse #dancermedan #medandancer #dancewithVio

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

21K
100 / post
1.30 %
Indonesia
266.6K
4K / post
0.30 %
Indonesia Beauty, Business, Art
140.9K
-
0.20 %
Indonesia Fashion
2K
185 / post
5.10 %
Indonesia Photography, Travel, Nature & Outdoors
163.8K
416 / post
0.10 %
Indonesia Food, Cooking
28.2K
1K / post
1.80 %
Indonesia Beauty, Cars & Motorcycles, Art
2.9K
272 / post
4.30 %
Indonesia
120.4K
556 / post
0.70 %
Indonesia Film, Music & Books
68.1K
-
-
Indonesia
15.5K
-
0.10 %
Indonesia Travel, Hotels
121.3K
-
4.40 %
Indonesia
1.3K
120 / post
8.80 %
Indonesia Cars & Motorcycles
104.6K
-
6.50 %
Indonesia Fashion, Beauty
18K
-
0.60 %
Indonesia
14.5K
-
0.70 %
Indonesia