Iamhendraw's Instagram Audience Analytics and Demographics

@iamhendraw

Indonesia

๐Ÿ“ Indonesia ๐Ÿ–ค Fashion | Lifestyle | Travel ๐Ÿ“ฒ Small Business : DM (Free Promotion) โœ‰๏ธ Project/Brand Campaign :
hiโ–“โ–“โ–“โ–“โ–“@hendrawithjaya.com
jakarta
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

1

Paid Campaign Count

9

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF IAMHENDRAW

Average engagement rate on the posts is around 2.50%. The average number of likes per post is 2513 and the average number of comments is 25.

Iamhendraw loves posting about Fashion, Technology, Travel, Photography, Nature & Outdoors, Food & Drink, Film, Music & Books, Design, Celebrities, Art, Animals & Pets.

Check iamhendraw's audience demography. This analytics report shows iamhendraw's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
100,059
Avg Likes
2,513
Avg Comments
25
Posts
482
Global Rank
149,812
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR IAMHENDRAW

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

1,921 13

UNITY IN DIVERSITY โค๏ธ๐Ÿ’™ _ One of the similarities between Indonesia and USA is a great diversity of societies. Indonesia is known for its wide range of ethnic groups and languages across the country. Likewise, USA has a racially and ethnically diverse population. As an Indonesian, I am really proud of our diversity and I believe that embracing diversity is a beautiful thing to do. For my mask design, I started by choosing the color palette. I chose red, blue, and white as I was inspired by the colors of The National Flag of Indonesia and USA. Then, I created 16 characters of people from diverse ethnic groups and races as I want to highlight the message of Unity in Diversity. For Indonesia, I chose Balinese, Javanese and several other ethnic groups. For America, I picked Native Americans, Asian American, African American and other groups. Afterwards, I decided to incorporate Tenun Ikat patterns, which I really love, to accentuate our cultural heritage in my design. Ikat also has a very deep meaning translated as bound or tie, which is perfect to illustrate the unity in diversity theme. Ikat can be found in numerous islands in Indonesia such as Bali, Sumba, Lombok and many more. Each island has its own unique patterns which make them even more beautiful. In addition to Ikat patterns, I also added the Native American patterns that are known for their sharp zig-zag lines, triangles, and shapes like arrows. These patterns beautifully fitted each other when I tried to put them together. For the finishing parts, I included several stars to represent the stars on The National Flag of USA which symbolize the states in America. Last but not least, I put the word "DIVERSITY" as a message of unity in diversity. Thank you @atamerica for this opportunity. I have a high hope that everything will go back to normal and this pandemic will end soon so that we could gather with our loved ones freely as we used to do. In the meantime, letโ€™s follow the safety protocols during this global pandemic. Stay safe โค๏ธ๐Ÿ’™ "In DIVERSITY, there is BEAUTY, and there is STRENGTH." - Maya Angelou _ #MaskToUnmask #UnityInDiversity #AtAmerica @villiepink @tomy_indraa @ysica_filisia

2,296 13

Who says you canโ€™t wear floral prints with blazers ? _ #potd #photooftheday #ootd #ootdmen #kpop #kpopidol #idolstyle #kstyle #kfashion #koreanstyle #koreanfashion #influencerjakarta #influencerindonesia

1,690 9

For me, one of the most beautiful things to see in the world is peopleโ€™s eyes. It feels like you can see a whole new world inside them. They are colorful like arts and so mesmerizing. Each of them is unique and tells you a different story, a new perspective. ps : this is my eye ๐Ÿ‘€ taken by @villiepink _ #PEDROSHOES_OFFICIAL #worldphotographyday #anewperspective _ #potd #photooftheday #photography #eyes #bw #bwphotography #blackandwhite #blackandwhitephotography #worldphotography

2,196 12

You know what I deserve ? _ #potd #photooftheday #ootd #ootdmen #kpop #kpopidol #idolstyle #kstyle #kfashion #koreanstyle #koreanfashion #influencerindonesia #influencerjakarta #leatherjacket

2,535 11

Lagi kangen jalan-jalan, tapi apa boleh buat, harus bersabar demi kebaikan bersama. This too shall pass ๐Ÿ™๐Ÿป Have a nice day ๐Ÿ™‚๐Ÿ‘‹๐Ÿป _ #potd #photooftheday #ootd #outfitoftheday #ootdmen #ootdkpop #kpop #kpopidol #idolstyle #kstyle #koreanstyle #thistooshallpass #rabbittown #rabbittownbandung #influencerindonesia #influencerjakarta

3,478 34

Udah cocok belom gengs ? Karena kayanya hampir ngga mungkin jd cover majalah Vogue, yaudah lah bikin sendiri aja ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ _ #voguechallenge #vogue #voguemagazine #voguecover #vogueit #potd #photooftheday #ootd #outfitoftheday #ootdmen #kpop #kpopidol #idolstyle #koreanstyle #kpopidolstyle #kstyle #influencerindonesia #influencerjakarta

3,465 44

Gimana kabarnya kaliannn?? Jangan bosen ya aku nanyain kabar kalian mulu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ Ide dong wkwk. _ #potd #photooftheday #ootd #outfitoftheday #kpop #kpopstyle #kpopidol #idolstyle #kfashion #koreanstyle #influencerindonesia #influencerjakarta #ootdmen #fushimiinari #thegreatasiaafrica

3,584 35

๋‹ค์‹œ ๋˜ ํ”ผ์–ด๋‚  ๊ฝƒ์žŽ์ฒ˜๋Ÿผ ๐ŸŒบ _ #potd #photooftheday #flower #arts #kpop #kpopstyle #kstyle #kpopidol #idolstyle #koreanstyle #influencerindonesia #influencerjakarta #ootd #ootdmen

3,229 64

Itโ€™s my birthday ! Iโ€™m another year older, wiser and happier. Blessed to see another year ! ๐ŸŽ๐ŸŽ‰๐ŸŽŠ _ #birthday #mybirthday #happybirthday #potd #photooftheday #ootd #kpop #kpopidol #idolstyle #kpopstyle #kstyle #kfashion #influencerindonesia #influencerjakarta

1,606 1

Postcard from Japan ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต. _ #potd #photooftheday #japan #japanese #temple #bandung #thegreatasiaafricalembang #thegreatasiaafrika #photography #vsco #vscocam

2,231 28

selamat hari jumat gengs ! _ #potd #photooftheday #ootd #outfitoftheday #ootdmen #tgif #bandung #oneeightycoffee #floralprint #kpopstyle #kpop #idolstyle #kstyle #kfashion #influencerindonesia #influencerjakarta

2,440 25

Howโ€™s your Monday guys ? _ #potd #photooftheday #ootd #outfitoftheday #ootdmen #orchidforestlembang #orchidforest #orchidforestcikole #kpop #kpopstyle #idolstyle #kfashion #kstyle #koreanfashion #influencerindonesia #influencerjakarta

3,329 34

Oh, will wonders ever cease? _ #potd #photooftheday #ootd #ootdmen #outfitoftheday #pufferjacket #zaraman #kpop #kpopstyle #idolstyle #kstyle #kfashion #koreanstyle #influencerindonesia #influencerjakarta

2,455 20

Happy Chinese New Year ๐Ÿฎ๐Ÿฎ๐Ÿฎto all of my dearest friends who celebrate this ๐Ÿญ๐Ÿญ๐Ÿญyear. _ I hope this year can bring you all lots of opportunities, happiness and prosperity ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿป Gong Xi Gong Xi ๐Ÿงง. _ #chinesenewyear #chinesenewyear2020 #gongxifacai #gongxi #lunarnewyear #yearoftherat #potd #photooftheday #ootd #outfitoftheday #kpop #kpopstyle #idolstyle #kstyle #kfashion #influencerindonesia #influencerjakarta

2,964 26

I wanna be defined by the things that I love. ๐ŸŒป Not the things I hate. ๐ŸŒป Not the things I'm afraid of, I'm afraid of. ๐ŸŒป The things that haunt me in the middle of the night, I just think that you are what you love. ๐ŸŒป _ #sunflower #skygarden #parisvanjava #bandung #potd #photooftheday #ootd #outfitoftheday #idolstyle #kpop #kpopstyle #kstyle #kfashion #yesstyle #influencerindonesia #influencerjakarta

3,171 75

Which one do you think is the best ? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค” _ #potd #photooftheday #ootd #outfitoftheday #portrait #comcard #fashion #kstyle #kfashion #idolfashion #kpop #kpopstyle #influencerindonesia #influencerjakarta

2,172 9

TAHUN 2019 itu tahun yg kaya gimana sih??? ๐Ÿค” Kalo aku pribadi, Tahun 2019 adalah tahun yg kaya ROLLER COASTER! ๐ŸŽข _ Tahun ini aku bersyukur bgt karena udah dikasih banyak kesempatan dari mulai kesempatan belajar dan nyoba hal-hal baru, kesempatan ketemu dgn orang2 baru dan juga kesempatan kerja bareng berbagai brand baru ๐Ÿ˜Š. _ Aku jg bersyukur bgt karena udah dikasih banyak bonus ๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป๐Ÿ™๐Ÿป dari mulai muncul di TV ๐Ÿ“บ sbg content creator untuk pertama kalinya, bisa ketemu dengan member EXO ๐Ÿ˜ฑ buat pertama kalinya, dan bisa diundang dan duduk front row di berbagai Fashion Week. _ Aku percaya semua hal yg aku capai tahun ini bukan semata-mata karena hasil usaha aku sendiri, tapi jg berkat support kalian yg begitu luar biasa buat aku ๐Ÿฅฐ. Walaupun ada banyak hal yg ngga berjalan sesuai rencana/ekspektasi dan hal ini sering kali bikin aku jadi down. Tapi, berkat semua dukungan kalian, aku bisa bangkit dan jadi semangat lagi ๐Ÿ’ช๐Ÿป THANK YOU ๐Ÿ˜˜. _ Sampai jumpa 2019 ๐Ÿ‘‹๐Ÿป Thank you for these amazing moments and what a wonderful ride ! Aku harap di 2020, aku bisa jadi pribadi yg jauh lebih baik, bisa terus memberikan berbagai konten yang menarik dan bermanfaat, lebih konsisten, and always know how and when to have fun ๐Ÿ˜Ž _ Dan buat kalian semuanya, aku harap kalian jg udah berhasil mencapai segala resolusi kalian di tahun ini ya dan kalaupun ada yang belum, tenang, jangan khawatir, semua ada waktunya. Jangan cepat nyerah ! Kalian masih punya banyak waktu kok buat mencapai itu semuanya di 2020 ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿป Yang penting jgn lupa terus berusaha dan berdoa ya gengs ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿป _ Aku bener2 nervous tapi jg sekaligus excited bgt buat menghadapi 2020. Jujur, aku udah punya beberapa plan buat 2020, dan aku harap semuanya bakal berjalan dgn lancar. So, please donโ€™t forget to give me some loves and supports in 2020 โค๏ธ Last but not least, I think itโ€™s time, mari kita sama-sama menyambut tahun baru 2020 ๐Ÿฅณ HAPPY NEW YEAR Yโ€™ALL ๐ŸŽ† . _ #bestnine #bestnine2019 #newyear #happynewyear #newyear2020 #potd #photooftheday #ootd #outfitoftheday #influencerindonesia #influencerjakarta

2,433 16

Merry Christmas๐ŸŽ„ to all of my dearest friends and Insta-family who celebrate this joyous day. May your days be merry and bright โœจ๐ŸŽ…๐Ÿป #merryxmas #xmas #christmas #potd #christmastree #photooftheday #noel #ootd #christmasootd #xmasootd #influencerjakarta #influencerindonesia

1,720 12

Moshi-moshi gengss ! Ada yg mau kenalan ya sama si hitam manis yg satu ini??? ๐Ÿ˜ Jangan salfok ya, maksudnya sama Cornetto Black Hojicha dari @wallsidn @cornetto_idn ๐Ÿ–ค. Es krim ini terbuat dari Hojicha Latte khas Jepang yg dipadukan dengan lelehan dark chocolate yang super nikmat. Ga cuman itu aja, cone es krim dan packagingnya juga all black gengs! Pokoknya melengkapi rasa #Unxpected dari es krimnya yang oishiiii banget !!!. _ But anyways, tau ga #CornettoBlack ini juga cocok banget buat kalian yg lagi PDKT dan nyatain #CintaBlackBlakan sama si doi ๐Ÿ˜ Penasaran sama rasanya? So, buruan langsung beli di toko/minimarket terdekat ya! #Unexpected #CornettoBlack @wallsidn

1,471 10

GUYSSS !! Just want to share some good news with all of you.. The good news is @cebupacificair is holding a Holiday Fun Seat Fest for the entire November so you can #FlyToMoreFun to the world's best islands in the Philippines !!! ๐Ÿ˜ฑ. _ You can get low fare flight tickets to Philippines ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ญ for your holiday if youโ€™re flying out from Indonesia. Plan to travel to several places in Philippines? Donโ€™t worry, because Cebu Pacific has the widest domestic flight network, with Manila and Cebu as their main connecting hubs. It also provides International direct flights from Malaysia, Vietnam, Thailand and Singapore. Donโ€™t you think now itโ€™s a perfect time to plan your getaway? Maybe enjoy the beauty of exotic beaches in Philippines like Boracay or Palawan ๐ŸŒด? Fly to more fun with @cebupacificair โœˆ๏ธ. _ #FlyToMoreFun #CEBSuperSeatFest

1,434 6

Where should we go now? ๐Ÿค” _ #penang #penangmalaysia #penangfoodie #penangisland #chongfatttze #chongfatttzemansion #bluemansion #bluemansionpenang #thebluemansion #georgetownpenang

1,842 11

Coffee with me โ˜•๏ธ โ€ข โ€ข โ€ข #coffee #coffewithme #coffeeshop #potd #photooftheday #aesthetic #lifestyleinfluencer #influencerjakarta #influencerindonesia

2,054 23

Hari ini aku ikutan partisipasi di event Clean Up bareng sama AQUA LIFE dan National Geographic Indonesia di CFD nih temen2 ๐Ÿ˜Š โœŒ๐ŸปAcaranya SERUUU BANGET ! @natgeoindonesia @sayapilihbumi _ Terus yg bikin tambah seru, AQUA LIFE juga melaunching #BijakBerplastik truck sebagai langkah #BijakBerplastik dari @sehatAQUA . Nah, truck ini bakal keliling Jakarta buat ngumpulin sampah plastik untuk dibawa ke Unit Bisnis Daur Ulang Danone AQUA. Nah, sampah plastik yang udah dikumpulin nantinya bakalan diolah menjadi berbagai barang bermanfaat nih temen2 seperti tas, baju, dan juga botol AQUA LIFE, keren banget yakannn.. ๐Ÿ‘๐Ÿป _ Ga cuman itu aja, produk AQUA LIFE ini merupakan produk inovasi pertama di Indonesia karena botolnya terbuat dari 100% plastik daur ulang yang nantinya bisa didaur ulang kembali pastinya! ๐Ÿ‘๐Ÿป _ Yuk sama-sama kita dukung dan ikutan gerakan #BijakBerplastik untuk mewujudkan Indonesia yang lebih bersih ! #AQUALIFE #BijakBerplastik @sehatAQUA ๐Ÿ’™

2,610 24

apa kabarnya ni temen2 ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป _ Details : T-shirt : @collusionstudios Bags : @asos Jeans : @levis_indonesia _ #sofashioncafe #influencerjakarta #influencerjakarta #potd #ootd #kpop #kstyle #kfashion #neonshirt #pinkcafe #fashionbloggerindonesia #fashioninfluencerindonesia

2,973 46

These days fashion is not only describe what people's style or personality but also become an influence and encouragement for other people to follow and join a certain campaign including fashion sustainability topic. From start using eco-friendly fashion and brands to reduce harmful waste/hazards and any other form of environmental issues, to reuse and also to recycle them. I believe this won't be happen overnight, but I also believe a big change start somewhere. So, yes, I think this is a great movement, now that, it also has become our responsibility as a human being and a part of the community to support this change and save our planet ๐ŸŒŽ @andre_tjen let's join this campaign ! #PIMFW2019 #PIECOOTD @plazaindonesia _ #ootd #ootdmen #ootdmenindo #hydrant #lookbookindo #lookbookindonesia #fashionbloggerindonesia #kpop #kstyle #kfashion #koreanstyle #influencerjakarta #influencerindonesia

2,836 58

So, call it what you want ๐Ÿ’š๐Ÿ–ค _ Details : Bucket hat : @weekdayofficial Shirt : @nightaddict Blazer : @zaraman Pants: @zara Shoes : @bro.do Buckle : @shein_men Sunglasses : @asos Necklace : @bershkacollection Rings : @hm @hm_man _ #ootd #ootdmen #ootdmenindo #lookbookindo #lookbookindonesia #fashionbloggerindonesia #kpop #kstyle #swag #kfashion #idolstyle #neon #influencerjakarta #influencerindonesia

2,355 68

Blue ๐Ÿ’™ and yellow ๐Ÿ’› are always be a perfect couple ๐Ÿ˜ _ Hoodie : @wellborncompany Pants : @uniqloindonesia @uniqlo Bags : @asos Sneakers : @filaindonesia Accessories : @hm @hm_man Clip : @peaceminusonedotcom _ #ootd #ootdmen #ootdmenindo #lookbookindo #lookbookindonesia #potd #fashionbloggerindonesia #fashionblogger #influencerjakarta #influencerindonesia #kpop #kstyle #kfashion #idolstyle

3,058 42

๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค _ T-shirt : @uniqloindonesia Jacket : @zara Jeans : @zaraman _ #ootd #ootdmen #ootdmenindo #lookbookindo #lookbookindonesia #denim #fashion #style #fashionbloggerindonesia #influencerjakarta #influencerindonesia #kstyle #kpop #kfashion #idolstyle

2,639 21

JALAN-JALAN SORE ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป _ Details : Beanie : @weekdayofficial Jacket : @erigostore Ripped Jeans : @zara @zaraman Belt : @shein_men Shoes : @filausa @fila_korea Rings : @hm @hm_man Chain : @bershkacollection _ #ootd #ootdmen #ootdmenindo #lookbookindo #lookbookindonesia #fashionbloggerindonesia #fashion #style #kpop #kstyle #kfashion #idolstyle #influencerindonesia #influencerjakarta #denim

2,817 31

COLOR BLOCKS ๐Ÿ’›๐Ÿ’™ _ Details : Jacket : @shein_men T-shirt : @uniqlo @uniqloindonesia Fannypack : @asos Jogger pants : @uniqloindonesia Necklace : @bershkacollection Rings : @hm @hm_man _ #ootd #ootdmen #ootdmenindo #lookbookindo #lookbookindonesia #fashionbloggerindonesia #kstyle #koreanstyle #kfashion #kpop #fashioninfluencer #influencerindonesia #influencerjakarta

2,642 36

TRACKSUIT WILL NEVER GO WRONG ๐Ÿ’™ _ Details : Tracksuit : @shein_men T-shirt : @collusionstudios Cap : @peaceminusonedotcom Fannypack : @asos Accessories : @hm @hm_man Socks : @reebokindonesia Shoes : @filausa @fila_korea _ #ootd #ootdmen#ootdmenindo #lookbookindo #lookbookindonesia #fashionbloggerindonesia #fashion #kpop #kstyle #kfashion #idolstyle #fashioninfluencer #influencerjakarta #influencerindonesia

3,118 44

TREND ALERTS : NEON ! WHAT DO U THINK ? ๐Ÿค” _ Bucket hat : @asos T-shirt : @nightaddict Blazer : @zara @zaraman Buckle : @shein_men Necklace : @bershkacollection Rings : @hm @hm_man Sunglasses : @asos โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #neonstyle #neonfashion #buckethat #kstyle #kfashion #kpop #idolstyle #fashionbloggerindonesia #fashioninfluencer #ootd #ootdmen #ootdmenindo #lookbookindonesia #influencerindonesia #influencerjakarta

3,238 95

SHOULD I STYLE MY HAIR LIKE THIS EVERYDAY ?? ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ. _ Details : Jacket : @zara @zaraman . T-shirt : @vetements_official . Accessories : @hm @hm_man . โ€ข โ€ข โ€ข #fashionbloggerindonesia #influencerindonesia #influencerjakarta #potd #ootd #ootdmen #kpop #kstyle #koreanstyle #kfashion #ootdmenindo #lookbookindonesia #fashion #fashioninfluencer #fashionblogger #styleblogger #ootdinspo

2,192 40

Today's activities wearing this Extra Fine Merino Sweater from @uniqloindonesia โค๏ธ It's super comfortable and soooo smooth ! Major love for its crew neck design, stylish details and anti pilling processing. #UniqloIndonesia #UniqloLifeWear #EFM

1,632 0

Banyak yg bilang foto ini bagus.. Bagus karena tempatnya bagus dan fun fact, tempat ini dulunya adalah Kantor Polisi Singapura yang sekarang dijadikan Kantor Kementerian Singapura lho.. unik banget ya ๐Ÿ˜ โ€ข โ€ข โ€ข #oldhill #oldhillstreetpolicestation #clarkequay #clarkequaysg #potd #hendradventure #singapore #photooftheday #influencerjakarta #influencerindonesia #travelinfluencer

3,162 42

Is it okay for being cute once in a while, right ? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ โ€ข โ€ข โ€ข #sofashioncafe #potd #photooftheday #asos #collusionstudios #teddybear #ootd #influencerjakarta #influencerindonesia #lifestyleinfluencer #fashioninfluencer

2,530 2

It seems like body painting suits me very well ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป โ€ข โ€ข โ€ข #teamlab #futurepark #futureparkjakarta #teamlabfuturepark #gandariacity #influencerjakarta #influencerindonesia

2,243 20

Stuck with caption, so maybe just ๐Ÿ’™ โ€ข โ€ข โ€ข #potd #photooftheday #ootd #ootdmen #lookbookindo #lookbookindonesia #influencerjakarta #influencerindonesia #zara #zaraindonesia #zaraid

3,155 36

You got that James Dean daydream lookin' your eyes ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ โ€ข โ€ข โ€ข #potd #photooftheday #ootd #ootdmen #lookbookindo #lookbookindonesia #influencerjakarta #influencerindonesia #zara #zaraindonesia #zaraid

2,202 31

How's your Monday ? โ€ข โ€ข โ€ข #potd #ootd #ootdmen #lookbookindo #lookbookindonesia #fashionbloggerindonesia #influencerjakarta #influencerindonesia

1,952 26

๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค๐Ÿ–ค โ€ข โ€ข โ€ข #potd #photooftheday #ootd #ootdmen #lookbookindo #lookbookindonesia #fashionbloggerindonesia #influencerjakarta #influencerindonesia

1,935 11

Karena gabisa pake sepatu roda, jadi duduk aja but still, make it fashion ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ โ€ข โ€ข โ€ข #mojamuseum #rojabymoja #potd #photooftheday #ootd #ootdmen #lookbookindo #lookbookindonesia #fashionbloggerindonesia #influencerjakarta #influencerindonesia

2,123 19

Peek-a-boo ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ โ€ข โ€ข โ€ข #potd #ootd #ootdmen #lookbookindo #lookbookindonesia #fashionbloggerindonesia #influencerjakarta #influencerindonesia

2,043 18

Ok promise this will be the last pic in this awesome place ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ โ€ข โ€ข โ€ข #haluuworld #haluubanget #surabaluu #baluun #pecaahbanget #potd #ootd #lookbookindo #lookbookindonesia #fashionbloggerindonesia #influencerjakarta #influencerindonesia

2,517 38

OH HEY ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ โ€ข โ€ข โ€ข #potd #ootd #ootdmen #lookbookindo #fashionbloggerindonesia #influencerjakarta #influencerindonesia

2,362 23

Please be nice to one another ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿป โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #potd #qotd #ootd #lookbookindonesia #ootdmen #influencerjakarta #influencerindonesia #fashionbloggerindonesia

2,081 20

Wise men say, only fools rush in โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #potd #photooftheday #ootd #ootdmen #sunset #jacket #influencerjakarta #influencerindonesia

2,382 23

Kalo kata @somsomi0309 everyday is my birthday ๐ŸŽˆ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‚ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #baluun #baluunjakarta #haluu #haluuworld #haluubanget #pecaahbanget #surabaluu #influencerjakarta #influencerindonesia #ootd #potd #lookbookindonesia

1,985 29

Apa kabar kalian ?? ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š โ€ข โ€ข โ€ข #potd #photooftheday #ootd #ootdmen #lookbookindonesia #influencerjakarta #influencerindonesia

1,971 3

You're my million dollar view *posegalau* ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #mojamuseum #mojamuseumjakarta #ootd #potd #ootdmen #wongkarwai #influencerjakarta #influencerindonesia

2,266 2

Learning has never been so easy, but that's the FUN of it โค๏ธ๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ๐Ÿ’– Thank you @mojamuseum for having me today ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿป โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #mojamuseum #mojamuseumjakarta #rojabymoja #potd #photooftheday #ootd #ootdmen #ootdmenindo #influencerjakarta #influencerindonesia

1,895 5

The rest of the world was black and white, but we were in screaming colors. ๐Ÿ’™ โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #teamlab #futurepark #futureparkjakarta #teamlabfuturepark #influencerjakarta #influencerindonesia #potd #photooftheday

2,990 16

Hanging out to this famous garden in Jakarta ! Finally, I made it ! ๐Ÿ˜โœŒ๐Ÿป โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #thegarden #thegarden_id #thegardenpim #thegardenpik #instagramable #thegardencafe #potd #photooftheday #ootd #ootdmen #influencerjakarta #influencerindonesia

4,912 35

Just in case you haven't watch my VLOG about this awesome place ! Here's a little sneak peek ๐Ÿ™ˆ (YouTube search : Hendra Wijaya) โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #baluun #baluunjakarta #pecaahbanget #haluu #haluuworld #haluubanget #surabaluu #influencerjakarta #influencerindonesia

3,571 17

Kira2 lagi ngeliatin siapa yaaa ๐Ÿค”โ˜บ๏ธ๐Ÿคฃ hint : @lalalalisa_m #halu โ€ข โ€ข โ€ข #fauxfurjacket #potd #photooftheday #ootd #ootdmen #influencerjakarta #influencerindonesia #smile

2,800 13

Never let anyone tell you that you can do things you've always wanted to do! Okay? โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #qotd #potd #photooftheday #ootd #ootdmen #influencerjakarta #influencerindonesia #monochrome

3,728 18

Gaesss !!! Kopi Kapal Api hadir di JFK dengan varian barunya loh! Kapal Api Signature, paduan sempurna kopi arabika yang menghasilkan cita rasa dan aroma kopi terbaik. _ Selain itu, ada photo competition-nya @kapalapi_id dengan cara upload momen keseruan kalian bareng temen2 kalian di booth-nya Kapal Api Signature di PRJ (terakhir tgl 30 Juni 2019). _ Jangan lupa sertakan hashtag #KapalApiSignaturePRJ2019 dan tag @kapalapi_id, teruss Instagram kalian juga harus public ya ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘๐Ÿป. _ Buruan join sekarang karena ada hadiah 10 Smartphone Samsung buat kalian yg beruntung ๐Ÿ˜ฑ GOOD LUCK ! #KapalApiSignature

4,638 26

TEAMLAB FUTURE PARK JAKARTA IS OPEN FOR PUBLIC !!! Exhibition ini bener2 aku rekomendasiin banget buat kalian yang mau refreshing, jalan2 ke tempat yg beda daripada yg lain gaes ! The best part kita bisa interaksi sama artwork yg ada disana ๐Ÿ˜ฑ Thank you @futureparkjakarta for having me yesterday ๐Ÿ˜Š๐Ÿ™๐Ÿป _ Want to know more? Watch my new vlog only on my YouTube channel ๐Ÿ˜‰ (click the link on my bio) _ #futurepark #futureparkjakarta #teamlab #teamlabjakarta #gandariacity #potd #photooftheday #influencerjakarta #influencerindonesia

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

90.8K
-
1.00 %
Indonesia
21.9K
236 / post
1.70 %
Indonesia Travel, Photography, Adventure, Nature & Outdoors, Architecture
1.7K
307 / post
10.50 %
Indonesia
3.7K
-
0.10 %
Indonesia Fashion, Modeling
40.3K
-
0.10 %
Indonesia
7.8K
-
0.50 %
Indonesia Food, Restaurants
119.8K
323 / post
0.30 %
Indonesia Technology, Film, Music & Books, Photography, Cars & Motorcycles
39.2K
-
1.50 %
Indonesia
109.9K
-
0.50 %
Indonesia Food, Restaurants, Travel
254.6K
-
4.60 %
Indonesia
1.3K
120 / post
8.10 %
Indonesia Film, Music & Books
216.4K
-
9.40 %
Indonesia
41.5K
-
0.50 %
Indonesia
12.9K
779 / post
3.90 %
Indonesia Film, Music & Books, Technology
414.5K
-
0.10 %
Indonesia