Globus_travel's Instagram Audience Analytics and Demographics

@globus_travel

Albania

Mirë se vini në profilin zyrtar të Globus Travel. #sayglobusthinktravel 🌐 Zyrat tona ndodhen në: 🇦🇱🇽🇰🇺🇸 📱 0672089333
con▓▓▓▓▓@globustravel.al
Albania

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF GLOBUS_TRAVEL

Average engagement rate on the posts is around 0.10%. The average number of likes per post is 39 and the average number of comments is 1.

52.78% of the followers that engaged with globus_travel regularly are from Albania, followed by United States at 5.56% and Spain at 5.56%. In summary, the top 5 countries of globus_travel's posts engager are coming from Albania, United States, Spain, Nicaragua, United Arab Emirates.

Globus_travel loves posting about Travel, Photography, Nature & Outdoors, Architecture.

Check globus_travel's audience demography. This analytics report shows globus_travel's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
20,480
Avg Likes
39
Avg Comments
1
Posts
4,214
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR GLOBUS_TRAVEL

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF GLOBUS_TRAVEL

  • Albania 52.78 %
  • United States 5.56 %
  • Spain 5.56 %
  • Nicaragua 2.78 %
  • United Arab Emirates 2.78 %

RECENT POSTS

38 0

Pasditja mund të jetë surprizuese nëse e zgjidhni një xhiro në kanalet e qytetit lundrues. 🥰 #Venecia #UdhëtomeGlobus ⁣ ⁣ #sayglobusthinktravel

129 0

Qyteti mes antikes dhe modernes, historisë dhe të ardhmes. ♥️ Si mendoni çfarë e diferencon #Milanon? ⁣ ⁣ #sayglobusthinktravel

39 0

Një nga pikat më të forta të #Romës është definitivisht ushqimi i mirë. 🍝 Jeni fansa të kuzhinës Italiane? ⁣ ⁣ #sayglobusthinktravel

52 0

Nëse e Premtja perfekte do të ishte një foto, do të dukej pikërisht kështu. 😍#Bali #sayglobusthinktravel

30 0

Veprat më të njohura artistike do të mund t’i shikoni pikësisht këtu: Në muzeun e famshëm të #Louvr-it. ☺️ #Paris #UdhëtoMeGlobus ⁣ ⁣ #sayglobusthinktravel

32 0

Ende pa vizituar #Romën? Nisu me grupin e organizuar më 25 Tetor. ♥️ #TakohemiNëRomë ⁣ ⁣ #sayglobusthinktravel

35 0

Filloje ditën ëmbël! 🍦 Ti e di se ku mund t’i shijosh akulloret më të mira. ♥️ #Romë ⁣ ⁣ #sayglobusthinktravel

32 0

Do të pranonit një xhiro tipike #Parisiene? 😍 #UdhetomeGlobus ⁣ ⁣ #sayglobusthinktravel

41 0

#Venecia është gondola jonë e preferuar! 🚤 #KrijoKujtime #UdhëtomeGlobus ⁣ ⁣ #sayglobusthinktravel

64 3

Kush e ka vizituar së afërmi e di më së miri se #madhështi është pak për të përshkruar kështjellën e famshme #Neuschwanstein. ☺️ #Gjermani ⁣ ⁣ #sayglobusthinktravel

20 0

#Stambolli nuk do të kishte kuptim pa macet! 🐈 Sa të entuziasmuar pas miqve me katër këmbë kemi në faqen tonë? ☺️ ⁣ ⁣ ➣ Udhëtim me guidë: 10 - 13 Tetor ⁣ Grup i organizuar + Biletat e ndeshjes Turqi ⚽️ Shqipëri⁣ ⁣ #sayglobusthinktravel

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Albania to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

402.8K
-
3.90 %
Albania Moms, Music
48.4K
-
2.70 %
Albania Writers
169.1K
-
0.70 %
Albania News&Politics
2.6K
108 / post
3.30 %
Albania Film, Music & Books
42.4K
-
0.10 %
Albania Photography
5.4K
-
-
Albania Product
314.6K
-
5.30 %
Albania Modeling, Fashion
47.9K
-
0.40 %
Albania
24.6K
2K / post
4.20 %
Albania Photography, Nature & Outdoors, Travel, Architecture
8.2K
239 / post
12.30 %
Albania Technology, Celebrities, Fashion, Photography
147.9K
-
0.10 %
Albania
31.2K
-
0.01 %
Albania Fashion, Lifestyle
48.8K
-
0.20 %
Albania DJ, Musicians
2.6K
104 / post
4.30 %
Albania Hair & Beauty, Fashion, Celebrities, DIY & Crafts
5.2K
401 / post
4.00 %
Albania Technology, Celebrities