Fitaanggriani's Instagram Audience Analytics and Demographics

@fitaanggriani

Indonesia

πŸ‘¨πŸ» @jamie_8ball πŸ‘ΆπŸΌ @emmalaeka πŸ‘— @senora.byfa 🍰 @dapurmamaemma
fitβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
Indonesia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF FITAANGGRIANI

65.8% of fitaanggriani's followers are female and 34.2% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.80%. The average number of likes per post is 11672 and the average number of comments is 52.

58.06% of the followers that engaged with fitaanggriani regularly are from Indonesia, followed by United States at 9.68% and Malaysia at 6.45%. In summary, the top 5 countries of fitaanggriani's posts engager are coming from Indonesia, United States, Malaysia, Spain, Burkina Faso.

Fitaanggriani loves posting about Actors, Technology, Film, Music & Books, Cars & Motorcycles, Photography.

Check fitaanggriani's audience demography. This analytics report shows fitaanggriani's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,315,382
Avg Likes
11,672
Avg Comments
52
Posts
1,234
Global Rank
19,106
Country Rank
1,099
Category Rank
287

GENDER OF ENGAGERS FOR FITAANGGRIANI

Female
65.8 %
Male
34.2 %

AUDIENCE INTERESTS OF FITAANGGRIANI

  • Beauty & Fashion 51.73 %
  • Business & Careers 51.02 %
  • Travel & Tourism 49.63 %
  • Entertainment 46.71 %
  • Photography 45.46 %
  • Art & Design 41.23 %
  • Restaurants, Food & Grocery 40.04 %
  • Luxury Goods 34.67 %
  • Music 34.51 %
  • Movies and TV 30.31 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 29.93 %
  • Home & Garden 29.56 %

AUDIENCE COUNTRIES OF FITAANGGRIANI

  • Indonesia 58.06 %
  • United States 9.68 %
  • Malaysia 6.45 %
  • Spain 6.45 %
  • Burkina Faso 3.23 %

RECENT POSTS

9,670 57

πŸ“Έ @sheisnaps @sheiladaisha

5,910 21

@mariasharapova lagi latian ditemenin sahabatnya @naomiosaka dan coach @roy.saputra88 NTAP πŸ˜‚

11,898 50

πŸ™‚

11,488 112

Sungguh yang ku rindukan dari liburan ialah , MAKAN SEPUASNYA , GA MIKIR JAM BERAPA , MAU PAGI , SIANG , TENGAH MALAM PUN HAJAARRRRRR TEROSSS !!! (Makan 3 porsi nasi jam 12 malam inget banget tuhan 🀣) , NGERASAIN MAKANAN YANG BELUM PERNAH DIMAKAN SEBELUMNYA , GA MIKIRIN DIET SAMA SEKALI BENER BENER NIKMATIN BANGET LIBURAN DAN PERUT KU SELALU HAPPY . Kapan bisa gini lagi πŸ₯ΊπŸ₯ΊπŸ₯ΊπŸ₯ΊπŸ₯Ί

13,291 29

Unfortunately ngga bisa foto sama panda nya langsung , patungnya pun jadi :') untung masih ada hewan lain yg bisa di ajak foto bareng HAHA abisnya pas tadi kita liat pandanya malah ngumpet πŸ˜… jadi nya ga ada sama sekali videoin panda nya πŸ™‚ tapi btw dibagian tempat panda ini jujur berasa lagi musim dingin di hk gitu deh enak banget adem sepoi sepoi gitu terus dapet bgt suasana Oriental nya 😁 ... Langsung galau , kangen liburan πŸ₯Ί

6,101 23

Our Saturday is well spent πŸ–€βœ¨| Jadi si bayi tuh 2 hari belakangan ini lagi sariawan bibirnya dan makannya pun jadi ga begitu nafsu , sian πŸ₯Ί yaudah deh biar mood nya bagus dan kebetulan juga si bayi udh lama dirumah ajah , ajakin lah jalan2 ke Zoo . Alhamdullillah anaknya happy banget dan serunya lagi tadi pas kita kesini juga sepiiiiii ga ramai pengunjung jadi ga parno2 amattt πŸ₯°

47,584 101

Berhasil ngasih surprise buat cila semalam ! πŸ€— bahagia selalu ya ibu negara nya vidi , sayang banget sama kalian πŸ–€βœ¨ maaf aku ga bisa bukain confetti yg baik buat mu semalam cil , tapi liat kamu senyum dan ketawa aku tau kamu happy ada aku :') . . . . Aku ajah kan orang yg bikin kamu happy semalam ? ☺️

24,051 38

2013-2020 , 7 tahun kenal cila dan baru sadar ternyata mirip loh sama si Wanda 😱 thanks ya @vidialdiano karena lu kebuka mata gue kalo temen gue emg cakep πŸ‘ŒπŸΌ Pibeday luv ! πŸ–€βœ¨

6,756 40

"She dreams more often than she sleeps" 😌

9,824 42

"I want to wake up in a city that never sleeps..." 🎢

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

106K
-
-
Indonesia
1.8K
318 / post
19.60 %
Indonesia Architecture, Photography, Film, Music & Books, Technology
2.6K
-
-
Indonesia Architecture, Hair & Beauty, Nature & Outdoors
1.4K
164 / post
0.12 %
Indonesia Architecture, Nature & Outdoors, Photography
828.8K
-
-
Indonesia
284K
-
0.10 %
Indonesia
38.1K
-
0.70 %
Indonesia Cars, Luxury
208.1K
-
0.10 %
Indonesia
34.9K
-
2.00 %
Indonesia Actors
2.7K
186 / post
5.30 %
Indonesia Design, Celebrities
6.2K
-
0.50 %
Indonesia
17.5K
-
-
Indonesia
23.3K
-
-
Indonesia Design
20.2K
-
1.50 %
Indonesia
10.5K
-
-
Indonesia