Fifi.gallery's Instagram Audience Analytics and Demographics

@fifi.gallery

Malaysia

📲 To order : +6010-446 3956. 📧 🏠 Bangi Sentral (Level 1 atas Caca’s)
fif▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓56
Malaysia
18–24

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF FIFI.GALLERY

72.7% of fifi.gallery's followers are female and 27.3% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.50%. The average number of likes per post is 140 and the average number of comments is 1.

Check fifi.gallery's audience demography. This analytics report shows fifi.gallery's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
24,775
Avg Likes
140
Avg Comments
1
Posts
542
Global Rank
1,175,701
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR FIFI.GALLERY

Female
72.7 %
Male
27.3 %

AUDIENCE INTERESTS OF FIFI.GALLERY

  • Art & Design 66.96 %
  • Beauty & Fashion 51.26 %
  • Music 51.26 %
  • Entertainment 51.26 %
  • Photography 38.21 %
  • Sports 26.89 %
  • Travel & Tourism 26.89 %
  • Business & Careers 26.89 %
  • Pets 26.89 %
  • Children & Family 26.89 %
  • Movies and TV 26.89 %
  • Restaurants, Food & Grocery 26.89 %

RECENT POSTS

126 0

RAYA HAJI SALE 1-10 Ogos 2019 ———————- Butik Fifi Gallery Bangi Sentral 010-446 3956 ———————- BAJU MELAYU AFIFI RM100 Save RM50 #salerayahaji #moodrepublik #fifigallery #bajukurungmurah #bajukurung #bajumurah #bajumelayumurah #bajumelayu

136 1

RAYA HAJI SALE 1-10 Ogos 2019 ———————- Butik Fifi Gallery Bangi Sentral 010-446 3956 ———————- KURUNG AMANDA RM110 Save RM50 #salerayahaji #moodrepublik #fifigallery #bajukurungmurah #bajukurung #bajumurah

127 0

-RAYA HAJI SALE- Baju kurung, baju melayu, kurta, baju kurung kanak kanak dan banyak lagi akan di lelong pada harga runtuh. LELONG KASI LICIN. —————- Stay tune ya gaiss 1 Ogos Kak Fifi up harga murah kaw kawww.... #salerayahaji #moodrepublik #rayahajisale #bajumurah

145 0

Yasss finally Fifi Gallery team akan ke Pahang Darul Makmur! Ingat temu janji kita 3-4 Ogos ni. Kak Fifi nak buat lelong besar besaran sempena raya haji ni. Love tak? ❤️ ————- @moodrepublik Kuantan Pahang 3-4 Ogos 2019. Booth 60&65! Save the date #fifigallery #salerayahaji #moodrepublik

82 0

Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin! Have a great one with your family ♥️ Maaf jika ada terlebih terkurang dari pihak kami. Love uolls😘. _ Jangan lupa #FifiRaya2019 dekat ootd okay!

80 0

Makluman: Sempena menyambut Hari Raya Aidilfitri Butik Fifi Gallery akan tutup selama seminggu. Akan mula beroperasi kembali pada 11 Jun 2019 (Selasa). #fifiraya2019 #fifigallery

93 2

Pagi raya jangan lupa mintak duit raya banyak banyak k. 😂 . Baju Kurung Amanda in olive green Baju Melayu Afifi in olive green . #bajukurungraya #bajumelayumurah #bajukurungmurah #fifiraya2019 #sehatisedondonsejiwa

213 4

Tahun ni balik raya belah suami ke belah isteri? 🙊. . Baju Melayu Rafique in emerald green Baju Kurung Medina in emerald green . Shawl by @dhiaalya_ #bajumelayumurah #bajumelayubudak #bajurayasedondon #bajumelayu #fifiraya2019 #bajulebaran #bajukurungraya #bajukurungmurah

243 1

Siapa #teamnavyblue tahun ni? Dekat butik Kak Fifi korang tak payah pening pening nak fikir anak anak nak pakai baju apa tau. Sebab untuk satu keluarga ada saiz. . 31 Mei & 1 Jun kami ada di @moodrepublik Kedah. Booth no 83. Mai jangan tak mai 😘 . Shawl from @dhiaalya_ . #bajumelayumurah #bajumelayukanak2 #bajumelayukanakkanak #bajumelayubudak #bajukurungkanakkanak #bajusetfamily #bajusedondon #fifiraya2019 #bajumurah #bajuraya2019

105 0

Anak teruna pun nak baju raya jugak kan. #fifiraya2019 pun ada baju raya untuk kanak kanak lelaki dari umur setahun 💕. . Baju Melayu Rafique in dusty purple. . #bajukurungkanakkanak #bajumelayubudak #bajumelayukanakkanak #bajumelayukanak2 #bajumelayumurah

147 2

Anak anak perempuan dah ada baju raya ke belum tu? . #fifiraya2019 sediakan dari kanak kanak umur setahun tau! Jom whatsapp kak fifi atau datang ke butik kak fifi sekarang 😘 . Kurung Amanda in Nude . #bajukurungraya #bajukurungkanakkanak #bajukurungkanak2 #bajukurungkanakkanakmurah #bajukurungbudak

223 3

Betul lah orang kata bidadari tu wujud 😍. Bidadari @sitiawe wearinh Kurung Amanda in nude brown. . Siapa nak cantik macam ni raya nanti jom cepat datang butik kak fifi. Atau datang booth kak fifi di @moodrepublik 😘. #sedondonsehatisejiwa #fifiraya2019 #moodrepublik #bajukurungraya #bajukurungterkini #bajukurungmurah

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

9K
13 / post
0.00 %
Malaysia
57.7K
-
-
Malaysia Photography
16.9K
-
0.02 %
Malaysia Fashion, Modeling, Styling
197.6K
-
2.40 %
Malaysia Fashion, Modeling
196.4K
-
0.30 %
Malaysia Music
2K
40 / post
-
Malaysia
30.6K
-
0.10 %
Malaysia
80.6K
-
0.50 %
Malaysia Modeling, DJ
47.4K
-
-
Malaysia Fashion, Events, Fashion Design
36.4K
-
0.07 %
Malaysia Art, Beauty, Modeling
8K
434 / post
1.90 %
Malaysia
68.4K
-
8.10 %
Malaysia Soccer, Sports
3.9K
95 / post
2.60 %
Malaysia Food & Drink
4.7K
121 / post
-
Malaysia Technology, Celebrities, Photography
26.8K
-
1.20 %
Malaysia