Feminadk's Instagram Audience Analytics and Demographics

@feminadk

Denmark

Links til billederne:
red▓▓▓▓▓@femina.dk
+45▓▓▓▓▓00
Denmark
25–34

Business Category

Publishers

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF FEMINADK

90.1% of feminadk's followers are female and 9.9% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.40%. The average number of likes per post is 247 and the average number of comments is 16.

Feminadk loves posting about News&Politics.

Check feminadk's audience demography. This analytics report shows feminadk's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
61,419
Avg Likes
247
Avg Comments
16
Posts
3,918
Global Rank
751,889
Country Rank
841
Category Rank
22

GENDER OF ENGAGERS FOR FEMINADK

Female
90.1 %
Male
9.9 %

AUDIENCE INTERESTS OF FEMINADK

 • Art & Design 69.14 %
 • Beauty & Fashion 64.98 %
 • Home & Garden 57.41 %
 • Restaurants, Food & Grocery 43.00 %
 • Children & Family 38.72 %
 • Fitness & Yoga 36.70 %
 • Books and Literature 33.92 %
 • Music 32.22 %
 • Luxury Goods 32.10 %
 • Entertainment 31.08 %
 • Healthy Lifestyle 30.44 %

RECENT POSTS

134 17

Maria Gudme sagde overborgmesterens navn højt og fortalte, hvordan han havde krænket hende: "Der er mange, der har skrevet ting som: ”Hvorfor sagde du ikke bare fra dengang?” Men jeg ved, jeg sagde fra, for jeg rejste mig op og gik. Og hvis man skal forstå den generation, jeg er en del af, så skal man også forstå, at vi ikke vil stille os tilfredse med, at man som kvinde skal lære at indgå i politik på sexismens vilkår."⁠ ⁠ Læs mere via linket i bio. ⁠ ⁠ Foto: Marie Hald.

355 19

Frank Jensen, det stod skrevet i stjernerne 👍🏼👍🏼👍🏼

407 64

Man kan ikke være en del af løsningen, når man selv er problemet. Det har Frank Jensen nu erkendt. På et pressemøde for kort tid siden meldte han ud, at han går af som overborgmester i Københavns Kommune og som næstformand for Socialdemokratiet. I morges meldte Mette Frederiksen ud til flere medier, at hun så på anklagerne, der den seneste tid er blevet rettet mod Frank Jensen, med stor alvor, og at der ikke var draget nogle konklusioner endnu. Adspurgt på pressemødet, om han havde talt med statsministeren til formiddag, svarede han: "Det bliver mellem hende og mig." Foto: Ritzau/Scanpix

294 38

Sandsynligheden for at blive topchef er højere, hvis du hedder Lars, end hvis du er kvinde. ⁠ ⁠ Det viser statistikkerne over administrerende direktører i danske børsnoterede virksomheder. Her er fire kvinder - og syv, der hedder Lars 🤓 ⁠ ⁠ Heldigvis kan du finde trøst i fiktionens verden, hvor der findes masser af boss ladies som bl.a. statsminister Birgitte Nyborg i Borgen. Her skal man bare lade være med at tænke på, at Danmark fik en kvindelig statsminister i en tv-serie, før vi fik en i virkeligheden. Nemlig Helle Thorning-Schmidt i 2011. Hun var statsminister nummer 41. De 40 foregående var mænd. Og ham før og efter Helle Thorning-Schmidt hed også Lars.

389 48

Er du også faldet for de farverige, snoede lys? Swipe for at se videoen fra @diyogmig, der viser, hvordan du lynhurtigt kan lave dem selv 👏🏼 Foto og video: PR og @diyogmig

214 22

Hashtagget #MeToo fejrer tre år i disse dage. Er der egentlig noget at fejre?

148 0

Fotograf Marie Hyld (@mariehyld) havde aldrig oplevet kærlighed uden jalousi – indtil hun gik i gang med at fotografere sin kæreste Jacob i intime situationer med fremmede kvinder, som de opsøgte på Tinder. ⁠⠀ ⁠⠀ "De legede med fingrene, som Jacob og jeg plejer at gøre, før vi falder i søvn. Kærtegn og nus er for mig noget af det mest intime, og det er noget, jeg reserverer til mine nærmeste. Jeg har ikke patent på mandens fingre — men det forstod mit hjerte ikke i det øjeblik," skriver Marie om et af billederne i serien. ⁠⠀ ⁠⠀ Se alle billederne og læs mere via linket i bio.⁠⠀ ⁠⠀ Foto: Marie Hyld.

249 0

I mange år lyttede Karen Pallisgaard (@karenpallisgaard) ikke til mavens fornemmelser, når den advarede mod dumme drenge. Hun holdt hænderne foran den, når hun blev fotograferet. Og hun hævnede sig på den med suppekure og afstraffende regimer i det lokale fitnesscenter: "Jeg havde, og har stadig, en smuk mave. Jeg forstod det bare ikke. Jeg anede ikke, hvor vigtig og klog min mave var. Jeg skulle nå slut-20’erne og gå ned med stress og angst, inden jeg begyndte at forstå og lytte til den."⁠ ⁠ Læs mere via linket i bio.

217 4

”Prøv at høre her, det der går ikke. Jeg kan overhovedet ikke tage dig seriøst, hvis du kun skal have pink på," var kommentaren fra en af cheferne fra en stor kapitalfond, da Frederikke Antonie Schmidt for første gang skulle søge investorer til sit skobrand "Roccamore". ⁠ ⁠ "Jeg havde terpet og forberedt mig med de vildeste spreadsheets, tal og data i flere uger. Jeg kommer ind i lokalet, og når ikke engang at sige noget, før han kigger mig op og ned af mig og siger det."⁠ ⁠ Frederikke er gennem hele sin karriere som iværksætter blevet konfronteret med sexisme. I begyndelsen gjorde det ondt, men det har også været med til at gøre hende dygtigere i faget, fordi hun ikke ville bukke under for det.⁠ ⁠ Læs hele interviewet med Frederikke via linket i bio.⁠ ⁠ Foto: Marie Hyld.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Denmark to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

48.3K
555 / post
0.30 %
Denmark Design, Interior Design, Art
6.8K
116 / post
0.90 %
Denmark Health & Fitness, Cooking, Food & Drink, Education, Humor
1.7K
49 / post
-
Denmark
1.4K
-
1.80 %
Denmark Fashion, Styling, Lifestyle
4.5K
-
4.30 %
Denmark Design, Interior Design
1.3K
46 / post
0.04 %
Denmark
92.3K
-
5.60 %
Denmark Music, Fashion, Modeling
5K
-
11.40 %
Denmark
7.6K
-
7.50 %
Denmark
14.5K
328 / post
2.10 %
Denmark Fashion, Hair & Beauty
10.5K
-
12.10 %
Denmark
12.2K
1K / post
2.10 %
Denmark Art, Architecture, Photography
63.7K
-
7.50 %
Denmark
1.6K
96 / post
7.20 %
Denmark Cooking, Food & Drink
16.8K
-
0.40 %
Denmark Dogs, Pets, Design