Emmaklose's Instagram Audience Analytics and Demographics

@emmaklose

Denmark

Copenhagen Freelance Filmmaker
emm▓▓▓▓▓@gmail.com
Denmark

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF EMMAKLOSE

Average engagement rate on the posts is around 1.10%. The average number of likes per post is 20 and the average number of comments is 1.

15.85% of the followers that engaged with emmaklose regularly are from Italy, followed by Spain at 7.32% and Indonesia at 6.1%. In summary, the top 5 countries of emmaklose's posts engager are coming from Italy, Spain, Indonesia, Switzerland, Denmark.

Emmaklose loves posting about Technology, Photography.

Check emmaklose's audience demography. This analytics report shows emmaklose's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
1,657
Avg Likes
20
Avg Comments
1
Posts
1,336
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR EMMAKLOSE

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF EMMAKLOSE

  • Italy 15.85 %
  • Spain 7.32 %
  • Indonesia 6.1 %
  • Switzerland 6.1 %
  • Denmark 4.88 %

RECENT POSTS

17 0

Vaserne er fra min mormor og morfar, den lille 🍊købte jeg på Picasso museet i Barcelona. Skamlen er fra mine oldeforældre, som jeg senere har malet og polstret.

17 0

Min lejlighed er et mix af ting jeg selv har lavet, ting min mor har lavet, arvestykker, genbrug og lidt nyt. Jeg er heldig at have en familie, som gemmer og genbruger mange ting. Matisse plakaten var min mors som hun havde hængende i hendes lejlighed da hun var ung. Den har senere hen fået en ny ramme. Gyngestolen og lampen er fra mine bedsteforældre og den lyserøde pude har jeg selv syet og broderet. Hvis du ikke lige har en familie som gemmer ting, så gå på opdagelse på genbrugs stationer/butikker, loppemarkeder, antik butikker, der kan man finde så mange fede ting, som kan sættes i stand og få et nyt look. Særligt kan jeg anbefalde smukt brugt på Amager og Amager antikstue, begge har mange fede ting. 🖼🍊✍🏼

19 1

Min billedvæg består af tegninger min mor har lavet, postkort fra rejser og plakater 🖼🌷

23 0

🥞🍊

18 2

My little kitchen🍷🍊☀️

24 1

Mit soveværelse: Sengegavlen er fra mine oldeforældre, og træ natbordet er også fra dem. Bjørn Wiinblad lampen købte jeg i en genbrug på Nørrebro og lampeskærmen er fra @tinejolander. Det smukke sengetæppe har min oldemor hæklet. Og gulvtæppet har min mor vævet. Jeg sætter virkelig stor pris på at have de ting som min familie har lavet, da det er fyldt med historie og minder.

17 0

☀️

12 0

Happy Pesach, Passover og påske! 🍷🍐🍇✡️ I dag skulle vi have været til min farmor til for at fejre Pesach, og 2 seder aften. Den jødiske påske. Men pga. omstændighederne, bliver vi hjemme. Det er første gang vi ikke samles med familien, hvilket føles meget mærkeligt på denne dag. Pesach er en jødisk højtid hvor man fejre at jøderne blev befriet fra slaveriet i Egypten. Også kaldet en friheds fest. Under pesach spiser man matzah, da man ikke må spise chametz. (Kort sagt er chametz fødevarer med surdejsmidler. Matzah er usyret brød.) Derudover gøres hele huset rent. Sederfadet er et symbol på hele festen. Sederfadet indeholder; Et Kødben, et æg, bitre urter, charoset, og grøntsag, som alle symbolisere forskellige ting. Benet er lammet der blev ofret under udvandringen, ægget symbolisere festofret, urter symbolisere den bitre tid under slaveriet, charoset symbolisere mørtel og grøntsag håb og fornyelse for fremtiden. Hver familie har sine egne traditioner og der er også forskel på hvordan dagen fejres, afhængigt af hvor religiøs og ortodox man er. Men som beskrevet ovenfor er det nogenlunde sådan dagen forløber. I min familie er det altid min farmor som invitere til pesach. Jeg vil ikke beskrive os som religiøse, men som kultur jøder. Dog kan det ikke undgås at religionen betyder noget da det jo er derfor at vi mødes. For mig handler det nok om traditionen og det at samles familien og om maden. Men mine jødiske rødder betyder meget for den jeg er og min opvækst, samt hele vores historie.

23 0

📷

14 0

Spring is here🍃🌷

34 1

Mantes-la-Jolie summer 2019 📷

19 1

🍇🍷

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Denmark to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.5K
46 / post
0.03 %
Denmark Health & Fitness, Cooking, Food & Drink, Humor, Education
40.8K
-
0.30 %
Denmark Design, Interior Design
7.5K
-
3.90 %
Denmark Fashion
40.8K
-
2.90 %
Denmark Design, Interior Design
49.3K
2K / post
1.70 %
Denmark Photography, Travel, Adventure, Nature & Outdoors, Architecture
4.3K
98 / post
-
Denmark
1.9K
101 / post
2.90 %
Denmark Fashion
103.1K
3K / post
0.03 %
Denmark Celebrities, Fashion, Hair & Beauty
5.6K
147 / post
0.40 %
Denmark Cooking, Design, Film, Music & Books, Hair & Beauty, Health & Fitness, Food & Drink, Photography, Travel, Fashion
48.8K
510 / post
0.60 %
Denmark Fashion, Modeling, Lifestyle, Celebrities, Design
24K
619 / post
0.03 %
Denmark Health & Fitness
19.4K
-
1.70 %
Denmark Dogs, Design
3.9K
-
1.10 %
Denmark Food, Fashion, Restaurants
2.3K
69 / post
4.80 %
Denmark Food, Travel
5.6K
117 / post
0.02 %
Denmark