Duatetebejtelumtur_topchannel's Instagram Audience Analytics and Demographics

@duatetebejtelumtur_topchannel

Albania

Programi më emocionues në Top Channel! Shkruani historinë tuaj në ose në nr. +355684080549
His▓▓▓▓▓@top-channel.tv
+35▓▓▓▓▓55
Albania
18–24

Business Category

Content & Apps

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF DUATETEBEJTELUMTUR_TOPCHANNEL

56.4% of duatetebejtelumtur_topchannel's followers are female and 43.6% are male. Average engagement rate on the posts is around 2.20%. The average number of likes per post is 1758 and the average number of comments is 13.

Check duatetebejtelumtur_topchannel's audience demography. This analytics report shows duatetebejtelumtur_topchannel's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
77,053
Avg Likes
1,758
Avg Comments
13
Posts
1,323
Global Rank
391,160
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR DUATETEBEJTELUMTUR_TOPCHANNEL

Female
56.4 %
Male
43.6 %

AUDIENCE INTERESTS OF DUATETEBEJTELUMTUR_TOPCHANNEL

 • Beauty & Fashion 84.40 %
 • Business & Careers 64.34 %
 • Art & Design 60.84 %
 • Children & Family 55.34 %
 • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 52.20 %
 • Home & Garden 40.17 %
 • Luxury Goods 39.80 %
 • Fitness & Yoga 38.30 %
 • Restaurants, Food & Grocery 36.12 %
 • Entertainment 34.94 %
 • Music 30.51 %
 • Books and Literature 28.07 %

RECENT POSTS

576 1

Ke ndjenja të forta për dikë dhe s'ke guxuar kurrë t'ja shprehësh? Na shkruaj në email histori@top-channel.tv ose në nr +355684080549 #duatetebejtelumtur @arbanao @topchannelalbania

1,027 8

Dikush që ti njeh ka humbur një njeri të shtrenjtë dhe dëshiron t'i kthesh sado pak buzëqeshjen? Na shkruaj në email histori@top-channel.tv ose në nr +355684080549 #duatetebejtelumtur @arbanao @topchannelalbania

996 27

Dashuria e parë nuk harrohet. Dëshiron ta ritakosh dashurinë tënde të parë? Na shkruaj në email histori@top-channel.tv ose në nr +355684080549 @arbanao @topchannelalbania #duatetebejtelumtur

1,085 25

Ke probleme me nusen dhe dëshiron të gjesh një zgjidhje? Na shkruaj në email histori@top-channel.tv ose në nr +355684080549 @arbanao @topchannelalbania #duatetebejtelumtur

708 5

Familja jote nuk është më e bashkuar që kur je zënë me prindërit e bashkëshortit. Na shkruaj në email histori@top-channel.tv ose në nr +355684080549 @arbanao @topchannelalbania #duatetebejtelumtur

1,202 7

Ke humbur lidhjet me një mik të fëmijërisë tënde dhe dëshiron ta ritakosh? Na shkruaj në email histori@top-channel.tv ose në nr +355684080549 @arbanao @topchannelalbania #duatetebejtelumtur

987 3

Dëshiron të rindërtosh një marrëdhënie të mirë me fëmijën tënd? Na shkruaj në email histori@top-channel.tv ose në nr +355684080549

2,477 2

Dëshiron të risjellësh buzëqeshjen në fytyrën e një personi të dashur për ty? Na shkruaj në email histori@top-channel.tv ose në nr +355684080549 @arbanao @topchannelalbania #duatetebejtelumtur

2,032 13

Dëshiron t'i kërkosh falje njeriut që ke lënduar? Na trego historinë tënde në histori@top-channel.tv ose në nr. +355684080549 @arbanao @topchannelalbania #duatetebejtelumtur

2,663 16

Dëshiron të ribashkohesh me dikë që nuk e takon prej vitesh? Na shkruaj në adresën e email-it histori@top-channel.tv ose në nr. +355684080549 @arbanao @topchannelalbania #duatetebejtelumtur

4,400 22

Sonte do të mund të shihni edhe një herë disa prej historive të këtij sezoni, që ju kanë bërë më shumë përshtypje. Ju falenderojmë për gjithë mbështetjen dhe mirëpresim historitë tuaja për sezonin tjetër ❤ #duatetebejtelumtur @arbanao @topchannelalbania

4,839 30

Faleminderit të gjithëve për mbështetjen ❤ #duatetebejtelumtur @arbanao @topchannelalbania

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Albania to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

30.5K
-
0.40 %
Albania Fashion
20.3K
-
-
Albania Modeling
61K
-
1.20 %
Albania
95.3K
-
0.60 %
Albania Fashion
12K
-
4.80 %
Albania
225K
-
5.20 %
Albania Modeling
87.8K
-
0.20 %
Albania Soccer
132.6K
-
6.00 %
Albania Fashion, Modeling, Fashion Design
41K
-
4.40 %
Albania Modeling
32.2K
-
0.30 %
Albania Photography, Events, Portraits
67K
-
0.30 %
Albania Journalists
66.1K
-
0.10 %
Albania
38.8K
-
0.90 %
Albania Styling, Hair Salons, Balayage
101.3K
-
0.01 %
Albania Fashion, Design, Lifestyle
238.9K
-
2.10 %
Albania