Carlsamsudin's Instagram Audience Analytics and Demographics

@carlsamsudin

Malaysia

If u get standard education u will get standard result, if u get special education u will get special result🔥 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
jut▓▓▓▓▓@gmail.com
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF CARLSAMSUDIN

46.1% of carlsamsudin's followers are female and 53.9% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.20%. The average number of likes per post is 354 and the average number of comments is 17.

Carlsamsudin loves posting about Actors.

Check carlsamsudin's audience demography. This analytics report shows carlsamsudin's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
159,734
Avg Likes
354
Avg Comments
17
Posts
459
Global Rank
304,702
Country Rank
3,978
Category Rank
618

GENDER OF ENGAGERS FOR CARLSAMSUDIN

Female
46.1 %
Male
53.9 %

AUDIENCE INTERESTS OF CARLSAMSUDIN

  • Beauty & Fashion 53.11 %
  • Art & Design 49.52 %
  • Business & Careers 42.95 %
  • Entertainment 42.88 %
  • Restaurants, Food & Grocery 42.64 %
  • Travel & Tourism 37.10 %
  • Photography 35.48 %
  • Cars & Motorbikes 34.20 %
  • How-to & Style 32.42 %
  • Luxury Goods 32.41 %
  • Fitness & Yoga 32.14 %
  • Music 31.85 %
  • Home & Garden 31.09 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 30.79 %

RECENT POSTS

1,762 50

BELI KERETA SATU KERUGIAN? Saya tahu ramai suka dengan kereta baru, kereta ini memang lambang kejayaan dan kekayaan. Saya nak share sikit ilmu pasal kereta ini sebab ilmu kereta ini boleh selamatkan hidup anda. Saya share ini tak lah details mana just roughly untuk anda tahu sahaja. Untuk beli kereta anda kena pastikan harga kereta yang dibeli itu adalah setahun dari gaji anda. Kalau gaji RM3,000 anda hanya boleh beli yang berharga RM3,000 x 12 = RM36,000 sahaja. So kereta apa dalam harga ni? Kalau tak lepas ni nak jugak kereta kena pastikan anda mampu bayar 20% deposit bukan 10% atau kalau zero deposite lagi bahayaaaa! Kalau tu pun tak boleh buat, pastikan loan kereta anda maksimum 7 tahun sahaja jangan 9 tahun. Siapa buat loan kereta 9 tahun adalah big mistake dan kalau tak bayar deposite lagilah malang! Kdang kita ambil 2-3 tahun bayar tiap bulan hanya bayar interest kereta sahaja tak bayar pon pagi duit kereta tu. dan ingat kereta ni beli hari ini esok terus drop 10% harga dia. Sebab itu beli harga used car lagi berbaloi dari kereta baru. Sealunya orang yang beli kereta bukn kemampuan dia bila dia nak jual balik kereta tu kereta tu dah jatuh 50% nilai and dia kena topup lagi dekat bank untuk langsaikan hutang kereta yang tak habis lagi. Sebenarnya kereta baru ni kita pakai sebulan je kita nikmat, and kereta ni best pakai selama 3-5 tahun sahaja. Lepas 5 tahun most of kereta mesti akan datang penyakit and problem. Bayangkan kalau kena hold kereta yang tak habis bayar lagi selama 9 tahun? Dekat sini lah rabak duit Kos kereta ni bukan kos bayar bulan2 je tapi kos minyak lagi, kos maintanance lagi kalau rosak lagi kalau calar lagi. Fikir fikirkan lah benda yang mendatangkan happy sebulan sahaja ni yang boleh merosakkan kewangan anda in the future. Adakah beli kereta satu kerugian?

508 10

Saya belajar dalam life u dont need alot of friends, just keep ur circle small. Hargai orang yang tolong ikhlas masa kita susah, riang bersama kita senang, ada bersama kita ditimpa musibah. Inilah kawan yang insyaAllah setia bersama anda. Masa anda hanya layak untuk mereka ini sahaja. Thanks @sarahshahnor @daliananwar @ammarxwan. Be happy 😊

84 20

Hanya RM69 sahaja yang anda perlu laburkan untuk capai berat idaman anda 😊 Komen lokasi anda di bawah 👇🏻untuk pengedar kami bantu dapatkan dream body anda sebelum tahun 2020 ❤ #appecut #cabaran15hariappecut #appecut2020 #appecuttransformation

160 10

Be the 1st one to get this. Swipe up IG story. #InsideCarlsBrain

324 17

Ramai juga yang dm saya berkenaan “pengurusan wardrobe” ni. Haritu saya up pasal pengurusan peti sejuk kan. Nanti saya buat step by step cara2 kita nak susun rumah kita secara elok untuk mengelakkan pembaziran dan rasa HAPPY! je bila balik rumah. Ramai ke nak tahu? Swipe left 👉🏻

439 15

Bila kita beli barangan muslim, kita bantu ekonomi muslim. ❤️ @appecut.hq

69 10

IM SORRY GUYS 🔴 @appecut.hq

355 16

Nurkilan @aimanbileksi

605 17

Treat your mom like a Queen! _ Harini hari jadi saya ke 32 tapi sebenarnya harini adalah hari yang ibunda saya @khatijahabdullah lahirkan saya 32 tahun lepas. Saya PASTI tidak akan adanya Carl Samsudin yang anda nampak ini tanpa insan yang hebat melahirkan dan membesarkan saya selama ini. Saya tahu saya banyak membawa semangat dan spirit dari ibunda saya, disebabkan spirit dia lah saya masih teguh bediri hari ini _ Hargaila dan treat your mom like a queen! Apa yang dia nak tunaikan sahaja. Usaha untuk dapatkan apa yang dia nak. Kalau boleh sentiasa utamakan dia dalam apa sahaja yang kita buat. Redha dia, is redhalah Allah dengan kita. Love your mom, make sure dia happy everyday! I will do my best for my mom selagi dia masih ada. Nothing cant beat my love towards dia. Salah satu sebab saya strugle and hustle dalam life sebab saya nak sampaikan SEGALA impian dia sebelum dia mengembiuskan nafas terakhir dia nanti. Love your mom, world will love u ❤️

234 26

Its my birthday and im happy today. So ini hadiah dari saya kepada anda semua buat masa ini. Dah pi cuba contact agent2 dan stokis @appecut.hq saya. Mereka pasti akan bagi layanan terbaik! Everyday is a happyday! ❤️❤️❤️❤️❤️ #Appecut

137 8

Lagi banyak mereka tahu ilmu buat and urus duit, lagi banyaklah duit mereka selepas ini. Infinity and beyond @appecut.hq 🔥 _ Taknak join ke?

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

35.2K
-
0.20 %
Malaysia Food
2K
8 / post
0.50 %
Malaysia Film, Music & Books
63.7K
-
-
Malaysia Shoes
31K
-
0.60 %
Malaysia Moms
25.1K
-
-
Malaysia Fashion, Modeling
39.4K
-
1.30 %
Malaysia Actors
2.6K
85 / post
-
Malaysia Technology, Humor, Celebrities, Photography
65.5K
-
5.00 %
Malaysia Beauty, Art, Fashion
38K
-
20.10 %
Malaysia
54.4K
-
-
Malaysia Moms
38.9K
-
1.70 %
Malaysia Music, Business
31.7K
-
-
Malaysia
14.1K
-
0.20 %
Malaysia Fashion, Lifestyle
1.2K
67 / post
6.20 %
Malaysia
16K
-
0.40 %
Malaysia