Bashkiatirane's Instagram Audience Analytics and Demographics

@bashkiatirane

Albania

inf▓▓▓▓▓@tirana.al
+35▓▓▓▓▓88
Albania
25–34

Business Category

Government Agencies

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF BASHKIATIRANE

48.3% of bashkiatirane's followers are female and 51.7% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.70%. The average number of likes per post is 184 and the average number of comments is 1.

Bashkiatirane loves posting about Photography.

Check bashkiatirane's audience demography. This analytics report shows bashkiatirane's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
23,883
Avg Likes
184
Avg Comments
1
Posts
3,306
Global Rank
1,297,730
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR BASHKIATIRANE

Female
48.3 %
Male
51.7 %

AUDIENCE INTERESTS OF BASHKIATIRANE

 • Photography 58.36 %
 • Beauty & Fashion 55.16 %
 • Travel & Tourism 50.19 %
 • Business & Careers 47.69 %
 • Entertainment 38.85 %
 • Art & Design 37.48 %
 • Restaurants, Food & Grocery 36.22 %
 • Luxury Goods 36.17 %
 • Fitness & Yoga 34.35 %
 • Sports 33.96 %
 • Cars & Motorbikes 33.96 %
 • Books and Literature 33.17 %
 • Music 33.04 %

RECENT POSTS

83 0

Dhe pak ditë na kanë mbetur para Maratonës,🏃‍♀️🏃‍♂️ ndaj po i shfrytëzojmë siç duhet. 💪Faza e përgatitjes vazhdon te Liqeni Artifical.👏 Ne jemi gati për garën e madhe, po ju?🤔 Nxito, bëj nxemje dhe forca më 13 tetor.🗓️ Të presim aty!🤗

301 4

Tirana i ka paraprirë nismës së OKB-së për mbjelljen e pemëve🌳🌴, duke i dhënë qytetit më shumë gjelbërim dhe frymëmarrje. Deri në fund të vitit 2030-të, do të kapim synimin tonë për mbjelljen e 2 milionë pemëve. 🌳👌

169 0

Trashëgime, Fiona dhe Llambion👫. Paçi një jetë të mbushur me dashuri dhe shumë lumturi!💑

256 1

Nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Mihal Grameno”, 👧🧑 janë gati për garën #FunRun, që i paraprin Maratonës së Tiranës. 🥇🏆 Kolegët e AMK-së, 🌞 së bashku me Redi Jupin, ⚽ u mësuan fëmijëve se sa i vlefshëm është sporti për një jetë të shëndetshme. 🤗

276 1

Faleminderit delegacionit të CSU-së për vizitën dhe shansin që na dhanë ta provojmë veten si një vend potencial për të qenë anëtar i BE-së. 🇪🇺

197 1

Kolegët kanë punuar deri në orët e vona të natës për mirëmbajtjen e shtresave asfaltike të 📍“Rrugës së Kavajës”. ✔️ Vazhdojmë, non stop 💪.

191 1

Dita nis më e mbarë kur përkujdesesh për lulet! 🌹🌺🌼

208 0

Vazhdon puna për rregullimin e sinjalistikave.🚧 Kolegët kanë punuar për vijëzimin e rrugëve në kryqëzimin e rr.📍"Lord Bajron" dhe 📍"Haki Stërmilli" në Laprakë. ✔

171 0

Urime studentëve të Universitetit “Metropolitan” për diplomimin dhe suksese të mëtejshme! 👨🎓👩🎓👏 Shqipëria ka nevojë për njerëz profesionistë, që bëjnë punë me cilësi. Shqipërinë, Tiranën, familjen tonë, e shpëton vetëm arsimi cilësor. 📚🏫🎓

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Albania to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

275.2K
-
2.60 %
Albania Music, Modeling, Singer
1.2K
103 / post
0.09 %
Albania Art
32.4K
-
0.90 %
Albania Cars, Audi, Luxury
50.8K
-
-
Albania
1.4K
167 / post
0.12 %
Albania Celebrities, Fashion, Hair & Beauty
34.3K
-
4.40 %
Albania Music, DJ, Producers
156K
-
1.30 %
Albania Fashion
291K
-
1.00 %
Albania
101.3K
-
0.01 %
Albania Fashion, Design, Lifestyle
52.6K
-
0.20 %
Albania
61.2K
-
6.70 %
Albania
18.8K
-
0.01 %
Albania
1.1K
-
-
Albania
54.6K
-
1.80 %
Albania Actors
2.8K
448 / post
0.16 %
Albania