Azlina6861's Instagram Audience Analytics and Demographics

@azlina6861

Malaysia

Ghost Writer ⏺Blogger ⏺ 💌
nor▓▓▓▓▓@gmail.com
Kuantan
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

8

Paid Campaign Count

11

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF AZLINA6861

47.4% of azlina6861's followers are female and 52.6% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.10%. The average number of likes per post is 79 and the average number of comments is 4.

Azlina6861 loves posting about Lifestyle, Cooking, Hair & Beauty, Health & Fitness, Food & Drink, Kids & Parenting, Photography, Game, Fashion, Technology, Travel, Nature & Outdoors, Humor, Gardening, Film, Music & Books, Education, DIY & Crafts, Design, Celebrities, Cars & Motorcycles, Art, Architecture, Animals & Pets.

Check azlina6861's audience demography. This analytics report shows azlina6861's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
6,950
Avg Likes
79
Avg Comments
4
Posts
3,467
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR AZLINA6861

Female
47.4 %
Male
52.6 %

AUDIENCE INTERESTS OF AZLINA6861

  • Beauty & Fashion 84.71 %
  • Travel & Tourism 75.97 %
  • Business & Careers 58.58 %
  • Fitness & Yoga 53.35 %
  • Art & Design 46.45 %
  • Children & Family 46.42 %
  • Entertainment 46.39 %
  • Movies and TV 43.96 %
  • Photography 39.92 %
  • Technology & Science 38.62 %
  • Sports 37.15 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 37.15 %
  • Music 37.15 %

RECENT PHOTOGRAPHS

RECENT VIDEOS

Face Massage .. look very young

RECENT POSTS

84 7

Alhamdulillah.. hari demi hari saya mendapat berita gembira. Syukur ya Allah. Semalam, saya mendapat emel tawaran menulis di website ( menulis bagi pihak client ). ⁣ ⁣ Dulu saya diketawakan,⁣ Dulu saya di ejek,⁣ ⁣ Dikatakan apa lah asyik menulis di blog, update blog. Menulis pun bukan-bukan. Takde manfaat langsung.⁣ ( Blogger life )⁣ ⁣ Apa ni, BOS suruh tulis report. Bukanlah tulis cerita.Hahahaha.. yang ini memang sangat kelakar🤭⁣ ⁣ Oleh sebab kata-kata diatas, saya semakin mahir menulis. Saya tulis sahaja apa saya NAK. Tetapi bukanlah menulis sesuatu yang provokasi dan sebagainya.⁣ ⁣ Saya menulis je status-status di wall socmedia saya. Saya tak kejar like dan share semata. Menulis dengan ikhlas.⁣ ⁣ Saya pasakkan dalam diri menulis untuk memberi manfaat kepada orang ramai.⁣ ⁣ Begitulah, serba sedikit mengenai kisah saya yang minat menulis.⁣ ⁣ #penulisupahan⁣ #ghostwriter⁣ #kbba9

70 2

Siapa masih ragu-ragu dengan ghostwriter boleh buat duit. Ini bukti pembayaran. Client mengambil servis menulis dengan saya. Servis menulis copywriting ( ayat iklan menjual ).⁣ ⁣ Kelebihan menjadi GHOSTWRITER⁣ ⁣ 1. Bebas memilih job yang mahu kita terima. Boleh tolak jika tidak memenuhi kesesuaian jadual dan masa⁣ ⁣ 2. Boleh bekerja secara sambilan atau sepenuh masa. Masa dikawal oleh ghostwriter. Mahu menulis di waktu pagi atau malam. Hari biasa atau hujung minggu ⁣ ⁣ 3. Bergerak atas inisiatif sendiri. Jika bekerja anda jana kewangan. Jika tidak tiada pendapatan akan masuk. Tiada tekanan daripada pihak majikan. Boleh urus masa dengan client⁣ ⁣ 4. Tiada had dari segi pendapatan. Tentukan berapa nilai pendapatan bulanan atau tahunan yang anda mahu. Biasanya jika mahir menulis skrip boleh siapkan 1 projek buku dalam tempoh 2 bulan dengan nilai RM8000 - RM10,000.⁣ ⁣ 5. Tidak bosan dengan rutin projek yang sama. Boleh pelbagaikan bentuk penulisan bergantung kepada jenis client. Kembangkan bakat anda sebagai ghostwriter⁣ ⁣ Ingin explore dunia ghostwriter?⁣ Klik dan daftar disini ------> https://bit.ly/3eJenUk⁣ ⁣ Masih ada kekosongan slot 13-14 June 2020 ini ⁣ #ghostwriter #copywriting #freelancewriter ⁣ ⁣

73 1

Baru-baru ni saya ada terbaca satu page mereka berkongsi mengenai Ghostwriter.⁣ ⁣ Wah! Istilah ghostwriter tu pun dah buat saya tertarik nak baca.⁣ ⁣ Biasa dengar ghostbuster - cerita kartun yang tangkap hantu tu, famous dulu-dulu tahun 90 an. ⁣ ⁣ Kali ini ghostwriter, hantu menulis pula ke? ⁣ ⁣ Kaji punya kaji, baca FB page Upah Menulis tu mereka sebut, Ghostwriter ni mereka yang menulis bagi pihak orang lain. Nama mereka tidak dinyatakan pada buku. Nama pelanggan mereka yang tertulis di depan buku tu. ⁣ ⁣ Kiranya macam kata-kata 'Aku menulis bukan kerana nama' haa macam tu. ⁣ ⁣ Apa yang bestnya, walau nama mereka tidak ada pada kulit buku, mereka di bayar sejumlah upah yang cukup lumayan.⁣ ⁣ Rupanya ada orang jadikan ia sebagai kerjaya sambilan dan juga sepenuh masa.⁣ ⁣ Mereka ada buat kelas online nak belajar jadi ghostwriter. Sesiapa yang suka menulis tu dan nak tahu pasal dunia ghostwriter boleh klik link dalam ruangan komen status ini. ⁣ ⁣ Link di bio 🔝🔝🔝 #penulisupahan #kbba9

108 3

Pergi ke dapur untuk beberapa minit. Saya minum air masak, hanya air suam. Sebab awal pagi sudah bersarapan dengan roti canai bersama air teh. Setelah hilang rasa haus tadi, lantas saya memasuki ruang tamu. Dimana saya meninggalkan baby Yusuf yang baru siap mandi. Hanya sapu minyak telon sahaja. Bauan yang sedap. Bau baby, bauan dari minyak yang sungguh lembut . Tidak panas, jadinya amat sesuai untuk baby. Saya letakkan minyak telon di perut baby, tapak kaki dan juga pada belakang badan. Tanpa menggunakan sebarang bedak ( untuk pengetahuan, baby Yusuf adalah baby pramatang ) . Kulit dia paling sensitif. Memang kena extra penjagaan ni. Terkejut mama tengok Yusuf macam tu. Mesti abang Teh dia yang pujuk ni. Ada letak lampu kiri kanan🤭 Sekarang baby Yusuf lapar. Nak susu, tangan pun dah masuk mulut tu. Kejap lagi, tidur lah dia. Begitulah, kisah pagi Jumaat ini bersama anak-anak 🤗 Azlina, Penulis Upahan #ghostwriter #penulisupahan #kbba9

86 4

Kisah saya sebagai ghostwriter (penulis upahan) Betapa manisnya menulis. Skop kerja sebagai penulis upahan sangat luas. Selain menulis artikel, ghostwriter juga boleh mengambil upah untuk menulis content socmedia pelanggan. Kita tak perlu pergi bekerja. Kita tak perlu menemui pelanggan. Hanya bekerja dari rumah. Janji anda mempunyai minat menulis. Jenis tak mudah berputus asa. Azlina, Penulis Upahan #penulisupahan #kbba9

79 3

Kelebihan menjadi GHOSTWRITER 1. Bebas memilih job yang mahu kita terima. Boleh tolak jika tidak memenuhi kesesuaian jadual dan masa 2. Boleh bekerja secara sambilan atau sepenuh masa. Masa dikawal oleh ghostwriter. Mahu menulis di waktu pagi atau malam. Hari biasa atau hujung minggu 3. Bergerak atas inisiatif sendiri. Jika bekerja anda jana kewangan. Jika tidak tiada pendapatan akan masuk. Tiada tekanan daripada pihak majikan. Boleh urus masa dengan client 4. Tiada had dari segi pendapatan. Tentukan berapa nilai pendapatan bulanan atau tahunan yang anda mahu. Biasanya jika mahir menulis skrip boleh siapkan 1 projek buku dalam tempoh 2 bulan dengan nilai RM8000 - RM10,000. 5. Tidak bosan dengan rutin projek yang sama. Boleh pelbagaikan bentuk penulisan bergantung kepada jenis client. Kembangkan bakat anda sebagai ghostwriter Mahu explore dunia ghostwriter? Boleh belajar secara online sahaja di sini ------> [ Tekan link di komen pertama ] Link ada di bio 🔝🔝 #penulisupahan #ghostwriter #kbba9

53 1

Ini contoh ebook yang saya hasilkan. Ebook saya sendiri. Yang mana berminat nak saya tuliskan ebook. Boleh dm saya. Ebook mengenai pengalaman seseorang Ebook tentang tips Ebook untuk orang bisnes pun boleh ( untuk kembangkan lagi bisnes ) Dm saya. #penulisupahan #kuantan #kbba9

98 9

Pengakuan Berani Mati Saya⁣⁣ ⁣⁣ Alhamdulillah.. work from home. Saya mula menjadi sebagai ghostwriter sahaja. Saya mula aktif mengambil upah menulis seperti menulis artikel , menulis ebook, menulis content di socmedia client dan Copywriting.⁣⁣ ⁣⁣ Mengimbau kembali kenapa saya berubah? ⁣⁣ ⁣⁣ Kerana selepas saya bersalin, hati saya terdetik. "sampai bila begini?" Rupanya, Allah nak beri petunjuk. Secara perlahan - lahan, saya berubah. Saya cari cara bagaimana nak cari duit selain menjadi blogger 🤭⁣⁣ ⁣⁣ Saya jumpa posting Syaza Redzuu , akhirnya saya mendaftar sebagai ghostwriter. Join kelas berbayar. Rupanya, kat sini lah platform yang betul. Selama ni, saya memang sudah lama mencari tapak untuk pergi jauh dalam dunia penulisan.⁣⁣ ⁣⁣ Saya pekakkan telinga. Sebab ada yang cuba mematahkan semangat pada awalnya. Terima kasih juga pada mereka. Jika tidak, saya takkan lebih ke depan. Yea! Saya cabar diri saya. ⁣⁣ ⁣⁣ Saya skip tengok cerita Tamil , scroll Facebook dan komen bukan-bukan di socmedia. Saya korbankan masa saya. Saya FOKUS! BIG WHY saya lah yang membantu untuk lebih fokus. Akhirnya , saya dapat lebih daripada pulangan modal sebagai seorang ghostwriter ( penulis upahan ). ⁣⁣ ⁣⁣ Kini, saya sudah mempunyai ebook keluaran sendiri. Karya saya sendiri..🥰🤗 ⁣⁣ ⁣⁣ Jika saya boleh, anda pun boleh.🥰🤗⁣⁣ Kisah lanjut, boleh baca di link bio 🔝🔝 ⁣⁣ Azlina,⁣⁣ Penulis Upahan⁣⁣ ⁣⁣ #penulisupahan⁣⁣ #kbba9

44 1

Kebelakangan ini dunia dikejutkan dengan isu pandemik iaitu COVID 19. Yang mana ia telah melumpuhkan ekonomi negara. Maka , ramai yang hilang pekerjaan disebabkan isu ini. Oleh sebab ingin meneruskan kehidupan, masing-masing struggle mencari pekerjaan di platform LinkedIn. Iaitu platform social media yang popular kini rancak bagi mereka yang ingin mencari pekerjaan disitu. Dan Syaza Redzuu antara pengasas bagi ebook Tulis Sampai Jadi di LinkedIn. Hits dengan paparan 66 ribu views dalam masa seminggu status berada di wall. Syaza Redzuu turut berkongsi tips bagaimana beliau mampu membuat duit hanya melalui ebook. Bagaimanakah caranya? Betul ke ? Teruskan bacaan di artikel ini.. link di bio 🔝🔝 my #kitajagakita #kbba9

140 4

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin. Stay safe yea korang 🤗 Raya pkpb ni, masak apa je yang ada dalam peti tau. Seperti saya, Hari pertama je ada menu istimewa. Raya ke-2 Sudha makan meggie dan kfc. Raya ke-3 Harini pula, makan mee sup je. Biskut Raya semuanya sudah habis. Sedih sangat tau. Haritu beli 4 jenis je biskut raya. Okay,lah yang mana sudah masuk kerja tu. Selamat bekerja. Saya baru sahaja menyiapkan 1 ebook. Nanti saya kongsikan kepada anda, ebook saya tu tau. Doakan launching ebook saya dipermudahkan. #penulisupahan #copywriting #kbba9

70 2

“Kenapa KAU TAK BAGITAHU aku!”⁣ Terasa aku bila customer hantar mesej macam nak maki.⁣ ⁣ Nasib baik aku rilek dulu. Tanya betul-betul ..⁣ ⁣ “Kenapa kau tak bagitahu aku!”⁣ (Dalam hati punyalah suspen. Haha)⁣ ⁣ Rupa-rupanya, dia tengah dok menulis lagi.⁣ Lepas 1 minit, baru dia hantar mesej penuh.⁣ ⁣ Tapi aku kongsi part yang best je:⁣ ⁣ “Aku dah beli macam-macam ebook! Ghostwriter 101 : Tulis Sampai Jadi di LinkedIn juga yang kena dengan JIWA AKU, KEPERLUAN AKU.⁣ ⁣ Kalau kau promote GHOSTWRITER 101: TULIS SAMPAI JADI DI LINKEDIN dekat aku masa mula-mula e-book ni launching, mesti aku dah PANDAI PITCHING client dekat akaun LinkedIn awal-awal lagi. Eh, NYESAL AKU TAHU LAMBAT!”⁣ ⁣ Aku ni tulis, terbit dan jual ebook je. Tulis e-book berdasarkan pengalaman sendiri. Maka terhasillah, Ghostwriter 101 : Tulis Sampai jadi di LinkedIn yang dihasilkan dalam tempoh SEMINGGU aje! ⁣ ⁣ --------------------------------------------------------------------------⁣ ⁣ Jadi, siapa yang nak beli ebook Ghostwriter 101 : Tulis Sampai jadi di LinkedIn just klik je link kat bawah.⁣ ⁣ Aku standby untuk guide korang buat pitching di LinkedIn sampai jadi.⁣ ⁣ Jom TULIS SAMPAI JADI geng! ⁣ [BELI SEKARANG]⁣ ⁣ Klik SINI : https://bit.ly/GW101bySR ⁣ ⁣ #ghostwriter #penulisupahan #ghostwriter101 #tulissampaijadi #linkedin⁣ #syazaredzuu #ebook #ebookmy #kbba9

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

23.6K
177 / post
0.30 %
Malaysia Events, Portraits, Photography, Celebrities
28.4K
-
-
Malaysia
2.5K
68 / post
5.20 %
Malaysia Travel, Nature & Outdoors, Photography
19.1K
-
-
Malaysia
1.1K
158 / post
-
Malaysia
1.7K
30 / post
0.02 %
Malaysia Animals & Pets, Celebrities, Education, Design
2.1K
81 / post
2.80 %
Malaysia
4K
78 / post
0.50 %
Malaysia
60.1K
-
0.20 %
Malaysia
41.1K
-
3.90 %
Malaysia
21.5K
-
0.80 %
Malaysia
131.5K
-
0.10 %
Malaysia Soccer
29.6K
-
4.00 %
Malaysia
3.6K
165 / post
1.30 %
Malaysia
19.1K
502 / post
1.60 %
Malaysia