Awkarin's Instagram Audience Analytics and Demographics

@awkarin

Indonesia

For endorse/PP: @ awkarin.id (use the @) 💌 ⬇️ SHE FOR HER ⬇️
hit▓▓▓▓▓@gmail.com
Indonesia
18–24

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF AWKARIN

62.3% of awkarin's followers are female and 37.7% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.90%. The average number of likes per post is 112528 and the average number of comments is 4.

64% of the followers that engaged with awkarin regularly are from Indonesia, followed by Armenia at 8% and Brazil at 4%. In summary, the top 5 countries of awkarin's posts engager are coming from Indonesia, Armenia, Brazil, Turkey, Philippines.

Awkarin loves posting about Singer, Technology, Cars & Motorcycles, Film, Music & Books, Photography.

Check awkarin's audience demography. This analytics report shows awkarin's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
5,779,943
Avg Likes
112,528
Avg Comments
4
Posts
6,902
Global Rank
1,514
Country Rank
87
Category Rank
33

GENDER OF ENGAGERS FOR AWKARIN

Female
62.3 %
Male
37.7 %

AUDIENCE INTERESTS OF AWKARIN

  • Beauty & Fashion 67.49 %
  • Business & Careers 59.45 %
  • Art & Design 48.78 %

AUDIENCE COUNTRIES OF AWKARIN

  • Indonesia 64 %
  • Armenia 8 %
  • Brazil 4 %
  • Turkey 4 %
  • Philippines 4 %

RECENT POSTS

86,660 3

Be your own muse. —— Wearing @fendi @time.international Photographed by @jiangvivienne Art Director @milsonmassie Makeup @rhay_david Hairdo @lutfilhuda_hairstyle Styled by @rikkisi @stylebyidentity Fashion Team @nacyaak Studio @studio_forty

106,102 1

❤️ Girls just wanna have fun! ❤️

182,663 6

❤️ Bumil cantikku! ❤️

113,479 1

✨❤️ Welcoming the red lady ❤️✨

81,071 1

✨💚 The end of my green gallery. What color next? 💚✨ —— Photographed by @shaktisiddarta Styled by @bokimen Makeup by @ochiipramita Hairdo by @hairdo_ran Wardrobe by @___anw

91,028 2

Bingung nyari toko yang bisa custom kue dan bunga sesuai keinginan kalian? Worry no more! Karena ada @ebunga_com yang menyediakan layanan custom kue dan bunga lengkap dan dengan harga terjangkau lho! Yuk pesan sekarang untuk hari spesial orang terkasih kalian! Terima pesan antar lho! Yuk follow @ebunga_com 💚✨

478,912 17

I like guys who pay attention to small details. Hahaha. Like this guy right here, okay you got me! Gue kemarin ke Jogja karena lagi nyari ketenangan, karena pada akhirnya gue cuma manusia yang tetap punya rasa galau dan juga bisa sedih. Waktu ke Jogja gue sempet nyeletuk gini sama Mas Adrian (owner @oyotart) “Ah udahlah, gue mau tinggal di Jogja aja setahun.... biar balik-balik ke rumah gue tinggal ngenalin calon bojo gue ke nyokap bokap, ‘Mah Pah, ini kenalin Mas Agus... aku sama Mas Agus udah setahun Mah Pah...’ HAHAHAHAHA” Gitu kurang lebih celetukan gue. Eh tiba-tiba di hari ketiga, gue disuruh dinner sama anak-anak, @aaron.daffaa @trialga @sadam.jpg dll, gue nurut-nurut aja gue pikir dinner biasa. Taunya pas turun, kok jd dinner romantis wkwk, mau dinner sama siapa gue orang laki eug di Jakarta. Mas Adrian basa-basi bilang mau interview gue buat keperluan @oyotart tentang Jogja. Karena gue pikir beneran ya gue lakuin aja karena pure mau bantu temen. Tiba-tiba, dituangin wine, wah asik nih obrolannya. Masih gak nyadar juga gue di situ. Terakhir nyadar baru pas dikasih bunga, ITUPUN GUE MSH GANYADAR, soalnya gue pikir ‘Oh paling dari Sabian, dari Jakarta.’ TAUNYA ORANGNYA SENDIRI YANG NGANTER HAHAHA. Dan kocaknya, dia beneran niat banget pake baju koki di Sheraton, dan beneran nyari name tag namanya Agus HAHAHA. Untungnya ada!!! Lel. Okay, okay, you got me this time. Thanks for the flowers and the wine! And your endless efforts to make me happy! 🤗💚✨

60,587 3

Kalian tahukan aku suka banget sama essential oils? Essential oils sendiri banyak banget manfaatnya dikehidupanku! Dua moment yang paling aku suka buat nyalain diffuserku adalah saat lagi yoga dan juga sebelum tidur. Karena bikin udara jadi segar dan pikiran jadi tenang banget! Nah untuk kalian yang baru mau nyoba diffuser + essential oils kalian sendiri, aku rekomendasiin kalian untuk nyobain @esoil_official! Di sana kalian bisa langsung beli paket essential oils + diffuser dengan harga terjangkau! Esoil sendiri adalah essential oil yang diextract langsung dari tanaman, buah dan daun. Selain digunakan sebagai pewangi ruangan, setiap oil nya memiliki kegunaan yang berbeda, seperti meningkatkan kualitas tidur, relaxing, dan kesehatan tubuh. Product @esoil_official ini sangat cocok bagi kalian yang WFH atau stay at home selama masa pandemi ini! Pikiran yang tenang dan senang akan menghasilkan sesuatu produktif lho! Yuk coba Esoil dari @esoil_official 💚

143,149 4

✨💚 Surti fuck you~ 💚✨

235,064 8

✨💚 such a pretty planet, such an ugly world. 💚✨ // 📸 by @kellvin.azarya

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.4K
104 / post
9.40 %
Indonesia Architecture
4K
-
0.50 %
Indonesia
8K
184 / post
4.10 %
Indonesia Photography, Film, Music & Books
1.1K
71 / post
4.80 %
Indonesia
101.8K
-
3.00 %
Indonesia Music, Singer
2.9K
316 / post
3.30 %
Indonesia Film, Music & Books, Photography, Technology
1.6K
-
0.30 %
Indonesia Food, Cooking
62.2K
-
3.10 %
Indonesia
41.8K
-
12.70 %
Indonesia Comics, Geek
3.3K
40 / post
0.01 %
Indonesia
2.2K
259 / post
20.20 %
Indonesia Architecture
21.9K
-
0.10 %
Indonesia
6.8K
430 / post
6.10 %
Indonesia Photography
21.1K
364 / post
0.02 %
Indonesia Film, Music & Books, Technology, Photography
1.5K
-
6.30 %
Indonesia