Audyariesya's Instagram Audience Analytics and Demographics

@audyariesya

Korea

A wife and a mom who love to sing a little 🎢 #audyariesyasing πŸŽ™ - @odyssert 🧁 @momstories πŸ‘©πŸ» - BIRTHVLOGπŸ‘‡πŸ»βœ¨
conβ–“β–“β–“β–“β–“@gmail.com
Seoul|Seoul
Korea

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF AUDYARIESYA

Average engagement rate on the posts is around 0.80%. The average number of likes per post is 103 and the average number of comments is 3.

61.82% of the followers that engaged with audyariesya regularly are from Indonesia, followed by Japan at 7.27% and Korea at 3.64%. In summary, the top 5 countries of audyariesya's posts engager are coming from Indonesia, Japan, Korea, United States, Thailand.

Audyariesya loves posting about Photography, Film, Music & Books.

Check audyariesya's audience demography. This analytics report shows audyariesya's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
12,228
Avg Likes
103
Avg Comments
3
Posts
701
Global Rank
-
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR AUDYARIESYA

Female
0 %
Male
0 %

AUDIENCE COUNTRIES OF AUDYARIESYA

  • Indonesia 61.82 %
  • Japan 7.27 %
  • Korea 3.64 %
  • United States 3.64 %
  • Thailand 3.64 %

RECENT POSTS

86 2

happy weekend! 🌸

163 2

Seneng banget momen makan di rumah hari ini jadi lebih spesial karena semua wadah makananku pakai produk terbarunya Tupperware, yaitu #PeonyMelamineCollection Sesuai dengan namanya, Peony melamine collection memiliki motif bunga Peony yang cantik banget. Bikin momen makan jadi semakin istimewa dan menyenangkan! Selain itu materialnya juga 100% Food Grade jadi aman untuk anggota keluarga. Buat kamu yang mau bikin momen makan spesial dirumah juga, langsung aja ya cek di http://bit.ly/2g0fLdT. Yuk ikutan #PakeTupperware πŸ’•

27 0

#pinterest

150 21

Selamat 6 bulan Arumdalu Kanara Rumi πŸ€— sehat terus dan lancar makan nya tanpa drama kumbara ya naaak aamiin πŸ’•

199 2

kepala cenut2 urus anak 2, bilang apaa? alhamdulillahhh β˜ΊοΈπŸ€—πŸ’•

123 0

Itβ€˜s not what we have in our life, but who we have in our life that matters πŸ’• #pradanastrip

21 0

99 5

uptown gurlπŸ’ƒπŸΌ #pradanastrip

112 6

πŸ“Έ by instagram hubby @ditpradana di sela2 riwilnya bocah 2 di belakang kamera yang meronta2 pengen turun dari stroller semuahhh 😌πŸ€ͺπŸ€— #pradanastrip #visitsingapore #exploresingapore #singaporeinsiders #singapore #universalsingapore

110 3

Ini anak kalo lagi jalan2 udah bisa ngomong β€œMa masuk sini dulu yuk aku pengen liat2” πŸ˜©πŸ€—πŸ§‘ . . . #visitsingapore #exploresingapore #singaporeinsiders #singapore #universalsingapore #pradanastrip

121 2

mandatory picture dari berdua papadit aja, bertiga kakak kaluna, dan yang sekarang udah rame bgt sama adek kanara πŸ˜‚πŸ’•πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘§ . . #visitsingapore #exploresingapore #singaporeinsiders #singapore #universalsingapore #pradanastrip

29 0

#visitsingapore #exploresingapore #singaporeinsiders #singapore

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Korea to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

30.7K
-
1.40 %
Korea Fashion, Design, Styling
44.9K
-
3.10 %
Korea Music, Modeling, Actors
109.7K
-
2.20 %
Korea Pets, Anime, Drawing
1.4K
73 / post
6.80 %
Korea Photography, Nature & Outdoors, Travel, Architecture
14.4K
-
0.70 %
Korea
13K
-
-
Korea Fashion, Gym, Modeling
99.9K
-
8.40 %
Korea Music
80.7K
-
0.05 %
Korea Fashion, Gym, Modeling
33.2K
-
0.10 %
Korea Fashion, Modeling, Styling
31K
-
1.50 %
Korea Fashion
67.4K
-
1.40 %
Korea
31.9K
1K / post
0.01 %
Korea Photography, Nature & Outdoors, Architecture, Film, Music & Books
40.7K
-
0.30 %
Korea
37K
-
0.60 %
Korea
32.9K
-
1.40 %
Korea Dance, Choreographer