Atenkinda_'s Instagram Audience Analytics and Demographics

@atenkinda_

Malaysia

"ʏᴀ ᴀʟʟᴀʜ , ᴋᴀᴜ ᴍᴜʀᴀʜᴋᴀɴʟᴀʜ ʀᴇᴢᴇᴋɪ ᴀᴛᴇɴ, ᴀᴍᴇᴇɴ🤲" 🔘20's | #GadisGym #Influencer | TGG 🇲🇾 🔘PowerMania Sponsored Athele 🔘PAID/GIFT REVIEW 📥
ate▓▓▓▓▓@gmail.com
+60▓▓▓▓▓72
Malaysia
25–34

Business Category

Creators & Celebrities

StarNgage Profile

Free Promotion Count

1

Paid Campaign Count

7

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ATENKINDA_

21.8% of atenkinda_'s followers are female and 78.2% are male. Average engagement rate on the posts is around 2.50%. The average number of likes per post is 5592 and the average number of comments is 83.

Atenkinda_ loves posting about Gym.

Check atenkinda_'s audience demography. This analytics report shows atenkinda_'s audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
226,775
Avg Likes
5,592
Avg Comments
83
Posts
256
Global Rank
107,133
Country Rank
1,127
Category Rank
16

GENDER OF ENGAGERS FOR ATENKINDA_

Female
21.8 %
Male
78.2 %

AUDIENCE INTERESTS OF ATENKINDA_

  • Fitness & Yoga 43.57 %
  • Cars & Motorbikes 40.31 %
  • Beauty & Fashion 40.05 %
  • Books and Literature 37.24 %
  • Photography 36.81 %
  • Tobacco & Smoking 36.33 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 35.44 %
  • Luxury Goods 35.12 %
  • Entertainment 34.57 %
  • Business & Careers 34.56 %
  • Technology & Science 34.37 %
  • Sports 34.28 %
  • Music 34.25 %
  • Travel & Tourism 33.17 %
  • Movies and TV 32.78 %
  • Art & Design 32.55 %

RECENT POSTS

2,854 43

Setinggi-tinggi menara kat belakangg tu, tinggi lagi sayang saya kat awak ❤️ haiiii sikit 👋😘

3,046 42

Satu je aku berharap, aku harap kau akan jadi pendampingku sampai ke syurga ❤️ cewahhhhh 🤣🤣😭

6,677 135

Tengah pandang jodoh nie 😍 haii sikit yang mana tak sombong nie 👋 mana tahu jodoh💃

9,285 102

Hari nie datang kenduri orang je, kenduri kita bila lagi??😪 lama dah membujang nie, hahahaha 🤣🥰

6,948 93

Dating jap dengan abang ashley 🥰 bincang pasal kahwin kitorg✌️jangann rampas boyfriend i tau 😅😂 pandai abang ashley amik gambar😆. . SLIDE KE ➡️

4,869 90

Anak buahhh dah ada, bila kita nak ada anak sendiri pulak? Haishh, teringin nya 😎 i jenis suka budak2 🥰🥰

1,184 30

Tudung biru buat abang keliru kan💙 • . Spam ❤️❤️❤️ and get FREE Tote Bag, FREE Passport cover and FREE delivery if awak purchase Sudio Nivå @sudio wireless earphone nie guna my code "ATEN" 😍 🎶 🎧 #sudio #sudionivå #sudiomoments #sudiosweden

8,664 71

Bila awak nak duk sebelah saya?? Lama dah tunggu nie 🤭 ke nak duk berdua atas pelamin nanti ? 🤣🤣💞 #singlegirl #imsingle #workoutmotivation #weightgain #atenkinda #gadisbesiviral

7,843 136

Apa tengok tengok? Kalau suka cakap jelah suka, takyah usha macam tu 😜, benda boleh bincangkan 🤣🤣🙆🏻‍♂️ #gadisbesiviral #workoutmotivation #weightgain

14,184 183

Kalu awk nak "check-in" hati saya, jangan pernah untuk "check-out" tau ❤️ HAIII yang tak sombong tuuuu 😝😇 #bestfriendgoals

2,213 40

Aten now suka keluar without make-up 😇 coz always buat treatment kat @hershe_aesthetic ✅ dulu x yakin dengan diri sendiri, sebab banyak scar, pimples and problem about myskin lah🤗 korang camane? share2 sikit 😄. . .thanks @hershe_aesthetic coz always care my skin 🤗 sekali sekala kena buat treatment jugak utk tau problem skin kita tau👋 #hersheaesthetic #premiumhersheaesthetic #atenkinda

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Malaysia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.1K
61 / post
3.10 %
Malaysia
2.8K
438 / post
-
Malaysia Photography, Film, Music & Books
46.1K
-
0.90 %
Malaysia Fashion
39.9K
1K / post
1.60 %
Malaysia Dance, Modeling, Sports
1.7K
131 / post
0.08 %
Malaysia Celebrities
48.3K
-
0.20 %
Malaysia Shoes
38.5K
-
1.70 %
Malaysia Photography
1K
60 / post
0.06 %
Malaysia Food & Drink, Humor, Cooking, Celebrities
2.8K
104 / post
5.00 %
Malaysia Design
1.7K
-
24.90 %
Malaysia
28.3K
-
5.60 %
Malaysia Travel, Photography
55.1K
-
0.30 %
Malaysia Moms, Fashion
1.3K
147 / post
0.11 %
Malaysia Photography, Film, Music & Books
4.7K
74 / post
1.10 %
Malaysia Fashion
1.3K
71 / post
3.70 %
Malaysia