Anabel__media's Instagram Audience Analytics and Demographics

@anabel__media

Albania

Your Favorite Unpopular Opinion 📩 ☎️ +355 69 707 0150
mar▓▓▓▓▓@anabel.al
Albania

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ANABEL__MEDIA

Average engagement rate on the posts is around 1.70%. The average number of likes per post is 1037 and the average number of comments is 17.

Check anabel__media's audience demography. This analytics report shows anabel__media's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
59,503
Avg Likes
1,037
Avg Comments
17
Posts
357
Global Rank
464,013
Country Rank
169,076
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR ANABEL__MEDIA

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

5,565 84

“Murat, pulit syte dy here nese te kane kapur peng”😂😂😂😂😂

1,133 34

Pjesa e dytë

934 16

Pyesin njerëzit në Google, jo unë 🙃

665 8

Turqia u tërhoq nga një traktat historik europian që mbron gratë nga dhuna, ndonëse ishte shteti i parë që e nënshkroi 10 vjet më parë, duke provokuar një valë zemërimi. Vendimi i tij pason presionin prej muajsh nga grupet konservatore dhe islamiste, të cilët kërkonin që Turqia të tërhiqej nga traktati. Sidoqoftë është një goditje për mbrojtësit e të drejtave të grave, të cilët thonë se marrëveshja është thelbësore për luftimin e dhunës në familje. Lexojeni te linku në Bio.

362 0

Nina-Sophia Miralles është shkrimtare dhe redaktore me qendër në Londër, e specializuar në arte, kulturë, histori dhe modë. Libri i saj i parë, “GLOSSY: The Inside Story of Vogue” u botua pak ditë më parë dhe është një ritregim i historisë 128-vjeçare të revistës Vogue, e konsideruar si Bibla e Modës, treguar përmes jetës së kryeredaktorëve të saj, përfshirë Diana Vreeland, Joan Juliet Buck dhe Anna Wintour. Lexojeni te linku në Bio.

2,866 152

Zgjidhni gjendjen tuaj. #mood

769 2

Te frymezuar nga termat e fjalorit te LGBTQIA, ju cfare orientimi qytetar keni? Une jam Non Binary everywhere at all times!

773 0

Amy Morin është psikoterapiste, kryeredaktore e VeryWell Mind dhe drejtuese e The VeryWell Mind podcast. Ajo është autore e librit best-seller "13 gjëra që njerëzit e fortë mendërisht nuk i bëjnë" dhe librit të ardhshëm "13 gjëra që bëjnë fëmijët e fortë: mendoni shumë, ndjehuni mirë, silluni si trima”. Biseda e saj në TED Talk "Sekreti i të qenurit të fortë mendërisht" është një nga më të suksesshmet e të gjitha kohërave. “Si psikoterapiste, një nga pyetjet më të zakonshme që prindërit më bëjnë është: Cilat janë pikat e forta kryesore që duhet t'u mësoj fëmijëve të mi?” shkruan ajo në një artikull për HuffPost. “Ka disa, por lloji që do t’i ndihmojë vërtet që të bëhen vetja e tyre më e mirë dhe të kalojnë nëpër sfidat më të vështira të jetës është forca mendore,” thekson ajo. Lexojeni te linku në Bio.

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Albania to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

17.2K
-
13.20 %
Albania
43.2K
1K / post
-
Albania Technology, Celebrities
29.2K
-
2.00 %
Albania Singer, Songwriting, Music
20.6K
-
5.20 %
Albania
2.7K
76 / post
0.03 %
Albania
2.9K
91 / post
0.03 %
Albania Art, Design, Celebrities
661.2K
-
3.00 %
Albania Singer, Music, Songwriting
105.2K
-
3.40 %
Albania Fashion
63.7K
-
3.70 %
Albania
29.7K
-
0.60 %
Albania Modeling, Fashion
73.8K
-
2.80 %
Albania
9.1K
-
1.70 %
Albania Modeling, Fashion
1.1K
34 / post
0.90 %
Albania
2.5K
-
1.90 %
Albania Photography, Travel, Fashion
17.9K
-
0.50 %
Albania Photography, Modeling, Portraits