Amievent_official's Instagram Audience Analytics and Demographics

@amievent_official

Albania

WEDDING & EVENT PLANNER | + 355 69 607 36 73| WEDDING DRESSES TIRANË + 355 69 42 48 918 DURRËS + 355 69 40 05 233 FIER + 355 69 40 37 777
inf▓▓▓▓▓@amievent.al
+35▓▓▓▓▓18
Albania
25–34

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF AMIEVENT_OFFICIAL

70.3% of amievent_official's followers are female and 29.7% are male. Average engagement rate on the posts is around 0.10%. The average number of likes per post is 288 and the average number of comments is 1.

Check amievent_official's audience demography. This analytics report shows amievent_official's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
201,054
Avg Likes
288
Avg Comments
1
Posts
7,209
Global Rank
364,586
Country Rank
-
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR AMIEVENT_OFFICIAL

Female
70.3 %
Male
29.7 %

AUDIENCE INTERESTS OF AMIEVENT_OFFICIAL

 • Beauty & Fashion 73.49 %
 • Entertainment 50.36 %
 • Art & Design 48.05 %
 • Business & Careers 44.42 %
 • How-to & Style 43.05 %
 • Travel & Tourism 33.73 %
 • Photography 32.19 %
 • Luxury Goods 31.16 %
 • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 30.52 %
 • Fitness & Yoga 30.16 %
 • Movies and TV 29.74 %

RECENT POSTS

68 0

48 0

75 0

66 0

298 0

Vazhdojmë me Collection 2021✨✨ Një stil kaq sensual dhe elegant nuk mund ti mungonte koleksionit tonë në @amievent_official! Për të gjitha ju vajza që martoheni sëshpejti, ky mund të ishte zgjedhja juaj ideale✔️✔️ 🔸Na shkruani në DM për të rezervuar takimin tuaj. 🔸Na kontaktoni në nr tonë të telefonit: 069 42 48 918

797 1

Vazhdojmë me Collection 2021✨✨ Një stil kaq sensual dhe elegant nuk mund ti mungonte koleksionit tonë në @amievent_official! Për të gjitha ju vajza që martoheni sëshpejti, ky mund të ishte zgjedhja juaj ideale✔️✔️ 🔸Na shkruani në DM për të rezervuar takimin tuaj. 🔸Na kontaktoni në nr tonë të telefonit: 069 42 48 918

457 0

Duam ta percjellim sa me shpejt 2020-ten...🤗 Dhe te kenaqim syte e nuset tona me koleksionin 2021 qe sapo ka mberritur ne Ami Event. Pak nga pak do te zbulojme modelet mahnitese te koleksionit 2021 qe presin te vishen nga #bridetobe 2020 /2021 .Ky qe po shihni eshte njeri prej tyre qe na ka bere te dashurohemi me te si staf 😍 Ju presim ne showroom-et tona ! 🔺Na shkruani në DM për të rezervuar një takim 🔺Na kontaktoni në numrat tanë: 🔺🔺Salloni Tiranë: 069 42 48 918 🔺🔺Salloni Durrës: 069 400 52 33 🔺🔺Salloni Fier: 069 403 7777 Prova e fustanit te bardhe tek @amievent_official mbetet nje eksperience mbreselenese!!!❤

854 5

Duam ta percjellim sa me shpejt 2020-ten...🤗 Dhe te kenaqim syte e nuset tona me koleksionin 2021 qe sapo ka mberritur ne Ami Event. Pak nga pak do te zbulojme modelet mahnitese te koleksionit 2021 qe presin te vishen nga #bridetobe 2020 /2021 .Ky qe po shihni eshte njeri prej tyre qe na ka bere te dashurohemi me te si staf 😍 Ju presim ne showroom-et tona ! 🔺Na shkruani në DM për të rezervuar një takim 🔺Na kontaktoni në numrat tanë: 🔺🔺Salloni Tiranë: 069 42 48 918 🔺🔺Salloni Durrës: 069 400 52 33 🔺🔺Salloni Fier: 069 403 7777 Prova e fustanit te bardhe tek @amievent_official mbetet nje eksperience mbreselenese!!!❤

637 1

@amardatoska ❤️ @ersida.taipi 🌸

204 0

D̺͆e̺͆t̺͆a̺͆i̺͆l̺͆s̺͆ 🌺🍇🍒🍓 @amievent_official #thankyoucards @orbita_design_printing

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Albania to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

1.2M
-
0.80 %
Albania
22K
2K / post
0.30 %
Albania Fashion, Lifestyle, DIY & Crafts, Hair & Beauty, Health & Fitness, Food & Drink, Photography
109K
-
0.30 %
Albania
61.3K
-
6.80 %
Albania Fashion, Styling
4.3K
103 / post
1.70 %
Albania Fashion, Celebrities, Hair & Beauty
225K
-
5.20 %
Albania Modeling
35.6K
1K / post
0.30 %
Albania Art, Design, DIY & Crafts, Education
36K
-
7.70 %
Albania
25.5K
446 / post
1.10 %
Albania Fashion, Styling, Fashion Design, Design
27.2K
-
1.90 %
Albania
1.1K
-
-
Albania
64.5K
-
4.80 %
Albania Music
201.1K
-
0.10 %
Albania
6.6K
80 / post
1.00 %
Albania Cooking, Food & Drink
1.5K
223 / post
15.10 %
Albania