Alexandraasherly's Instagram Audience Analytics and Demographics

@alexandraasherly

Indonesia

#cancerian 🦀 Brand Ambassador @jestham_onlineshop ••• 👠 @walkwithrue 👗 @alexandra.preloved 📩
ale▓▓▓▓▓@gmail.com
Indonesia

Business Category

-

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ALEXANDRAASHERLY

Average engagement rate on the posts is around 1.90%. The average number of likes per post is 758 and the average number of comments is 15.

Check alexandraasherly's audience demography. This analytics report shows alexandraasherly's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
39,257
Avg Likes
758
Avg Comments
15
Posts
488
Global Rank
792,122
Country Rank
32,013
Category Rank
-

GENDER OF ENGAGERS FOR ALEXANDRAASHERLY

Female
0 %
Male
0 %

RECENT POSTS

338 6

People said follow your dreams, so i went back to bed 😴 Sleepwear: @girlsheaven_id Buy 1 : 110.000/each Buy 3 : 50.000/each Grab yours now!💋

670 22

Hi, Buat kalian yg baca ini jadi org tuh jgn males ya, kamu rajin aja belum tentu ada yg mau. ini motivasi buat diri sendiri maksutnya.. 😌

624 6

Akhirnya ada foto yg bagus kalo dinner🥲❤️

280 2

Monthly treatment at @zapcoid Yuk buruan yang mau treatment mending booking dari skrg deh krn jadwalnya susah shayyy cepet bgt fullnyaa!

699 12

Happy Valentine's Day!💓 Rose teddy from @petalosde.amor

1,278 33

Gong Xi Fa Cai! 🥰🧧 May your troubles be less, and your blessings be more, and nothing but more happiness come through the door!✨

766 16

Welcoming Year of the Ox! 🐮 Bao Set from @reese.label Studio: @lomotostudio

962 22

My mood literally changes every 2 seconds 😌 Ada yg bisa tebak zodiak w apa? 😜

544 7

Lapor komandan, bentar lagi valentine tapi masih pada sendirian 🙊

1,645 33

FINALLYY bisa post foto ini pas liburan tahun lalu berkat editan magic @jasavermakpoto ❤️✨ sumpah kalian cek deh instagramnya kang vepe, gokil alus bgt editannya💯 slide deh buat liat beforenya, aslinya tuh rame bgtt!!🤯

870 8

Dear pajamas, thanks for being there for me errrday! Sincerely, sexy & i know it, but lazy to show it☺️ --- Yang belum punya piyama utk CNY wajib beli di @secretcharm_sc sih✨

824 11

Roses are red, violets are blue. If you we're a flower, i'd pick you💐✨ Yuk yang mau kasih kepastian sekalian beli bunganya di @kikuko_ ya fix auto diterima..... bunganya😘

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Indonesia to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

44.1K
-
0.10 %
Indonesia Fashion, Beauty, Art
9.5K
571 / post
6.50 %
Indonesia
22.7K
-
0.02 %
Indonesia Singer, Music
152.6K
-
2.80 %
Indonesia Dance
1.5K
192 / post
9.20 %
Indonesia Travel, Photography, Nature & Outdoors, Architecture
1.1K
55 / post
0.05 %
Indonesia
190.5K
2K / post
0.20 %
Indonesia Photography, Architecture
10.3K
80 / post
0.90 %
Indonesia Photography, Film, Music & Books, Architecture, Nature & Outdoors
17.7K
-
4.10 %
Indonesia
40.2K
171 / post
0.20 %
Indonesia Design, Decoration, Interior Design
18.1K
96 / post
0.80 %
Indonesia Cooking, Architecture, Photography
1.2K
163 / post
9.20 %
Indonesia Film, Music & Books
7.5K
351 / post
5.30 %
Indonesia
42.7K
2K / post
1.70 %
Indonesia
31K
55 / post
0.10 %
Indonesia