Aleksandra_gudelj's Instagram Audience Analytics and Demographics

@aleksandra_gudelj

Bosnia And Herzegovina

The Great Academy CEO:@prestige.glam,@glamlash_eyelashes Balkan's 🥇 online makeup platform 🎟ZAJEDNO (21% off) www.thegreat.academy New Tutorial⬇️
agm▓▓▓▓▓@prestigeglam.eu
Bosnia And Herzegovina
25–34

Business Category

Personal Goods & General Merchandise Stores

StarNgage Profile

Free Promotion Count

0

Paid Campaign Count

0

Get Our Influencer Rate Card Today!

A brand new way for you to compare the rates of influencers across the world.

Learn More

PROFILE OVERVIEW OF ALEKSANDRA_GUDELJ

84.5% of aleksandra_gudelj's followers are female and 15.5% are male. Average engagement rate on the posts is around 1.60%. The average number of likes per post is 808 and the average number of comments is 23.

Aleksandra_gudelj loves posting about Art, Beauty, Business.

Check aleksandra_gudelj's audience demography. This analytics report shows aleksandra_gudelj's audience demographic percentage for key statistic like number of followers, average engagement rate, topic of interests, top-5 countries, core gender and so forth.

Followers
51,832
Avg Likes
808
Avg Comments
23
Posts
369
Global Rank
264,260
Country Rank
322
Category Rank
4

GENDER OF ENGAGERS FOR ALEKSANDRA_GUDELJ

Female
84.5 %
Male
15.5 %

AUDIENCE INTERESTS OF ALEKSANDRA_GUDELJ

  • Beauty & Fashion 89.35 %
  • Art & Design 83.26 %
  • Business & Careers 69.63 %
  • Movies and TV 33.01 %
  • Clothes, Shoes, Handbags & Accessories 31.52 %
  • Travel & Tourism 31.15 %
  • Fitness & Yoga 30.61 %
  • Music 30.11 %
  • Children & Family 28.78 %

RECENT POSTS

1,164 19

I opet na svom najdražem polju makova - ovaj puta s novim naočarama @topfoxx model Megan 2 - Faded Black . Kako Vam se čine ? #topfoxx #topfoxxambassador #topfoxxsunnies

546 25

Danas želim odati priznanje nekim ženama u šminkerskoj branši , koje čine naš svijet ljepšim , potpunijim , moćnijim i većim .⁣ Svaka od nas je poseban dragulj,potpuno drugačiji od ostalih,a ipak smo sve krunski dragulji i stvaramo imperiju ljepote. ⁣ ⁣ 🌈 @ilonarah - hvala jer si kraljica cut crease-a i grafičke tehnike ,neiscrpni izvor inspiracije,tvoja perfekcija i moć prenošenja i upijanja znanja čine me gladnom novih znanja i izazova . ⁣ ⁣ 👑@lukayamilica hvala,jer si nas naučila da biti godinama ispred drugih u radu je dobro,da ideje ne treba kriti nego im dati krila,biti vrhunski šminker znači raditi izvan svih zadatih okvira-jedna si mi od najvećih inspiracija u šminkanju i radu na sebi .⁣ ⁣ ❤️@beautycentarmladenka Hvala, jer si u svojoj damskoj odmjerenosti i eleganciji pokazala svu veličinu karaktera,ljubavi,strasti i perfekcionizma u ovom poslu . Hvala, jer vjeruješ u druge i podižeš ih uz sebe , te širiš pozitivnu energiju i sliku našeg svijeta. ⁣ ⁣ ✨@inesjarak hvala , jer si stvorila novi smjer kreativno -nosivih lookova i vratila dio spektra boja u naš svijet , hvala jer si podržala moje projekte svojim brandom; i uvijek mi zadavala nove zadatke. ⁣ 🎨 @sm_kozmetika Hvala jer si se usudila biti prvi dokaz i primjer da svjetsko može biti naše , uz svoj brand , način na koji si kroz njega podržala i održala mnoge šminkerice i šminkere . Hvala , jer si prvi naš stvarni brand i proizvođač . Zbog tebe imam veće snove . ⁣ ⁣ 🌏@makeupbydijanamlinar hvala - jer si organizirala neke od najboljih edukacija kojima sam prisustvovala , dovela velika imena i pružila priliku da budemo dio elitnog svijeta šminkera , a ne samo nijemi posmatrači. ⁣ ⁣ Za kraj:hvala svakoj šminkerici/edukatorici koja: radom, govorom, objavama, podrškom nosi poruku-Mi smo više od onoga što mislite:moćne žene koje mijenjaju svijet,uljepšavaju lica,slušaju druge,daju im savjete,upute i grade im put za budućnost.⁣ Posebno hvala 𝙠𝙫𝙖𝙡𝙞𝙩𝙚𝙩𝙣𝙞𝙢 mentoricama -Vi nosite najteži teret i najveću privilegiju-da stvorimo generacije najboljih od najboljih-𝙕𝘼𝙅𝙀𝘿𝙉𝙊.

431 1

Morate uvijek pažljivo birati muziku koju slušate , knjige koje čitate i ljude kojima se okružujete . Zvuči prelagano zar ne? Pa biramo prijatelje čije nam društvo godi . A da li su iskreni prema nama ? Govore li nam ono sto želimo čuti ili ono što zapravo trebamo čuti ? Slave li naše pobjede ili se potajno raduju našim porazima ? A knjige? I ako ih čitamo , zar se može pogriješiti s knjigom ? Može . Jer svako slovo koje pročitate s vjerom u njega postaje uvjerenje , a uvjerenja su ta koja određuju tok naših odluka , planova , života . Zapravo , tek sada razumijem da ljude trebate birati po tome kakvu muziku proizvode u Vašoj duši, kakav tempo zadaju Vašem srcu , koliko inspiracije za nova slova Vam donose i s koliko istine dođu otvorenih ruku pred Vas. Život nas nauči da budemo nepovjerljivi pa u tom gubitku vjere u ljude, gubimo i vjeru u lijepo . A toliko je lijepog oko nas. Hvala @nejra.friz.kozm.salon na posjeti u ova čudna vremena . Hvala na razgovoru , inspiraciju i razumjevanju. I na kraju , hvala na ovom prekrasnom boxu iz @cvjecaralivia , koji me podsjetio koliko je neizrecivo ljepote oko nas, a da nismo ni svjesni.

1,818 55

Danas sam se našla u vožnji pored polja maka. Inače , mak mi je najdraži divlji cvijet . Pada kiša , ja izađem iz auta i onako dječje utrčim u polje i “opalim” par slika. Gledajući ih kasnije , prođe mi kroz glavu naša jučerašnja tema . Kako mladi očekuju da žive životom influencera,savršene usne , proporcije lica , žele brandirane krpice Itd. Pa , kao, pate sa 17 godina jer ne mogu nositi Armani. (Pozlilo mi je uopće pišući ovu rečenicu). Pa da malo razmijenimo mišljenje i na tu temu . Ne čini Vas ono što nosite na sebi , ni ono što nosite iza sebe , loša djetinjstva i uspomene nisu opravdanje da budete loši ljudi i roditelji . Hiper poznati influenceri Vas ne tjeraju da izgledate poput njih , a neki od njih su se dobro naradili za ormare pune krpica za kojima patite. Vaši roditelji nisu dužni da Vam daju materijalne imperije , nego smjernice , ljubav , znanje i poštovanje . Ne čine Vas ni šminka, ni frizura, ni savršen styling - čini Vas ta sjemenka ljudskosti koja u svakome može da proklija i da prekrasan cvijet - kao na ovom polju makova. Taj cvijet u Vama - cvijet Vaše osobnosti jedinstven je toliko da bi mu svaki dizajner pozavidio , a svaki umjetnik mu se zadivio . Zalijevajte taj cvijet ljubavlju prema sebi . Hranite ga dobrim djelima prema drugima. Uzgajajte ga novim znanjima. Plijevite oko njega uklanjajući toksične ljude i pojave oko sebe. I ne zaboravite . Odakle ste i tko ste je samo dio Vas. Vi odlučujete hoće li to biti plodno tlo za nešto predivno ili trulež za praznu ličnost . U potpisu : netko nesavršen , tko možda nije idol drugima , ali podiže svoj cvijet ponosno - sebi!

1,441 54

Jučer me obradovao jedan veliki paket na kućnoj adresi. U pitanju je bio dar moje @my_waynina , u kojem se našlo toliko toga predivnog . Dekica od merino vune, jastučići za mog Morisa i ovaj tabure - posebno napravljen za moju kćerku , Ljubicu . Mislim da Vam Ljubin osmijeh govori koliko je oduševljena novim dodatkom u sobi , a jedini je problem kako Morisu objasniti da ne može i tabure biti njegov . Također , ne mogu da odlučim koja mi je slika ljepša - pa mi recite Vi - prva ili druga?

785 31

Danas me zanima - šta ste naučili od mene ? Imate li neku posebnu rečenicu , misao ili neki moj postupak koji ste zapamtili i primjenjujete ?

1,259 27

Ovo je jedna od mojih najčudnijih slika. Valjda sam pretjerala s jačinom ring lightova , iza mene crno, na meni nešto metalik , sastavilo se u jednoj fotografiji sve kako ne treba. 😅 ALI. Ovo je jedna od rijetkih slika gdje se vidi stvarna boja mojih očiju i vjerovatno je zato toliko i volim, iako je čudna . Btw. ako želite naučiti praviti bolje slike od mene i otključati svoj puni potencijal prijavite se na novi LEVEL UP! kurs koji nam počinje na platformi za manje od mjesec dana!

731 14

Edukacija je ključ znanja , a znanje ključ usvajanja vještine , koja uz trud vodi do uspjeha. Samim time edukacija (znanje) + vještina + trud = uspjeh . Budući da se mnogi od Vas upravo meni prepuste i vjeruju u procesu učenja - edukacije - moj raspored edukacija je obično popunjen dva do tri mjeseca unaprijed . Međutim . Zbog trenutne situacije već preko mjesec i pol odgađam Vaše termine i svjesna sam Vaših gubitaka u ovom periodu , te činjenice da predstojeći radni period želite iskoristiti maksimalno posvećeni radu na klijentima ili sa učenicima . Stoga svima koji su uplatili edukaciju od sredine marta / ožujka do kraja maja/svibnja i ista je otkazana zbog epidemije korona virusa nudim kompenzaciju . Umjesto dolaska u Vitez - što za mnoge znači i dodatne (trenutno nepotrebne) troškove , nudim Vam korištenje 4 videa po Vašem izboru na Platformi za jedan dan otkazane edukacije . Na ovaj način ostvariti ćete dvostruko više lekcija od uplaćenih za individualni termin . Svjesna sam da Vam mnogo znači i diploma s mojim potpisom , te ćemo posebno za Vas kreirati i diplomu s pečatom i potpisom - dostavljenu na adresu . Ukoliko želite ovaj vid zamjene otkazanih termina - javite mi se u DM i već od idućeg tjedna ćemo moći obezbjediti posebne linkove za video materijal po Vašoj želji .

1,187 23

Ponekad morate pustiti da glasniji bude onaj tihi glas u Vama od riječi koje izgovarate . Intuicija uvijek zna gdje je pravi put , samo se često i mi sami bojimo sanjati snove koji su nam suđeni i zapisani , jer se činimo mali samima sebi za velike stvari . A zapravo trebate pustiti sebi to pravo da zamislite ideju koja djeluje nemoguće, imate san koji se čini nedostižnim i ciljeve koje se bojite i izgovoriti pred ljudima bez vizije . Svaki dan je Vaš , ako samo vjerujete da ga možete osvojiti .

PEOPLE ALSO VIEWED

Looking for the next influencer in Bosnia And Herzegovina to work with?
Have you considered to work with the following influencers?

65.2K
-
4.00 %
Bosnia And Herzegovina
15.5K
767 / post
1.90 %
Bosnia And Herzegovina Photography
36.2K
593 / post
0.30 %
Bosnia And Herzegovina Modeling, Music, Fashion, Celebrities, Design, Hair & Beauty
25.1K
2K / post
0.07 %
Bosnia And Herzegovina Celebrities, Technology, Photography
10.9K
-
-
Bosnia And Herzegovina Dogs, Modeling
3.9K
364 / post
0.09 %
Bosnia And Herzegovina Health & Fitness, Food & Drink, Cooking, Education
131.3K
-
15.80 %
Bosnia And Herzegovina
5.1K
136 / post
5.10 %
Bosnia And Herzegovina Fashion, Hair & Beauty, Celebrities, Design
6.2K
-
8.50 %
Bosnia And Herzegovina Fashion, Lifestyle
3K
-
-
Bosnia And Herzegovina Fashion, Technology, Travel, Photography, Humor, Food & Drink, Health & Fitness, Hair & Beauty, Film, Music & Books, Education, DIY & Crafts, Design
26.4K
-
8.80 %
Bosnia And Herzegovina
65.5K
-
1.90 %
Bosnia And Herzegovina Singer, Actors
4.5K
237 / post
5.10 %
Bosnia And Herzegovina Celebrities
2.4K
122 / post
6.00 %
Bosnia And Herzegovina Fashion, Hair & Beauty, Design, Celebrities
5.4K
-
16.90 %
Bosnia And Herzegovina